İftardan sonra eşimle yakınlaşmak için ışıkları kapattık kapıyı neredeyse kıracaklardı eşimin ailesi kim suçlu?

Eşimle yakınlaşmak için ışıkları kapattık iftardan sonra zil çaldı açmadık telefon çaldı niye almıyorsunuz dediler duymadık dedik merak ettik birşeymi oldu dediler neredeyse kapıyı kıracaklardı bunlar karı koca bunları rahat bırakalım diye düşünmüyorlar hiç canıma tak etti artık bide hesap soruyorlar hesap veriyoruz en çok da bu zoruma gidiyor artık diyeceğim sevişmeye çalışıyoruz ama surekli kapıya dayanıyorsunuz diyeceğim... Sizce kim suçlu siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Apartmana rezil olduk herkes anladı üstümde alelacele giyilmiş eşofmanla kapıya çıktım neredesiniz çalıyoruz almıyorsunuz diye bide bağırıyorlar herkes anladı gülüp evlerine girdiler komşular eşimin ailesi içeri girip ışığı açıp oturdular sahura kadar..
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim de çok üzülüyor ailesi yüzünden onu suçlamıyorum onun morali daha çok bozuluyor taşınmayı düşünüyoruz astık satılık yazısını nereye gidiyorsunuz ne satması felan durmuyorlar azarlıyorlar... Çocuk ne zaman seveceğiz dediler bir gün zor tuttum evden bir çıksanız olacak da diyecektim zor tuttum kendimi.. Boşanmayı bile düşünüyorum her işimize karışıyorlar çok daralıyorum boğuluyorum
İftardan sonra eşimle yakınlaşmak için ışıkları kapattık kapıyı neredeyse kıracaklardı eşimin ailesi kim suçlu?