seks te odak nokta kadın olma
Seks te inlemeyen kadınlardan nefret ediyorum? Siz inlermisiniz seks te?
seks te odak nokta kadın olma

Giftteki hatun gibi seksi bir şekilde inlemek var eşşek gibi anırmak var😎
kadın sek*s te inlerse çok daha faazla zevk verir.
O an inlemiyorsam inlemem. Kimse için numara yapacak halim yok.
Mecbur inliyos, otomatik olan bisey bu robot degiliz 😁
Erkek ben odaklı seks yaparsa olmuyor bu durumda. Kadın ne kadar zevk alırsa erkekte o kadar zevk alır bu nedenle kadının max zevki alması lazım. Anlık zevk var veya tum gece yasanan uzun uzun bır zevk.
Herhalukarda kadin zevk aliyorsa inler. Oyle degil mi 🙄
Öyle tabi ancak kadına dokunusu bilmek lazım kadın zevk alır seksten ancak önemli olan ona eşsiz bir zevki yaşatmak. Ama uyumda önemli ben soft seksten zevk almıyorum ve saman gibi geliyor. Bazın kadınlarda sert sexı sevmıyor o nedenle baştan bazı seyleri konusmak önemli tanımak.
He fuckbuddy isteyen varsa konussun tabi ama ciddi iliski isteyenler seks bazli birliktelik olmadigi icin hard mi soft mu diye konusmaz bence
Benim ilişkilerim genelde o tarz oluyor. Ozgurlugume düşkünüm ve kıskanclık vss bunlar bogucu şeyler ancak benim evimin kapısı kız arkadaşlarıma açıktır. İsterlerse bir şarap içip sohbet etmeye bile gelebilirler ya da bir sıkıntısı oldugunda sohbet etmek ıcınde
Herkesin bir hayat tarzi var iste. Sen boyle mutluysan oyle yasarsin.
Iyi aksamlar 😊
Cevap
10Cevap
ya kanka inlemeden seks mi olurmuş
ne o saçmalık öyle nefret ederim kanka
Zorla inletirim hele bir inlemesin kralligimda neler yapiyorum bak yani sikinti olmuyor 😈😈😈
İnletemezsen, inlemez.
Ben kendımden eminim emin ol buna. Kadınların dilinden anlarım ve hayattan zevk almasınıda bilirim. Kadınlar genelde sexı sever ancak notalarına dokunmasını bilmek lazım. Onlara zevk veren şeyleri yaşatırsan onlarda içinde Seksi kadını sana verirler. Ancak bazı kadınlar asexsuel yapacak birşey yok.
Erkek inletecek sen beceremiondur
Kadınların dilinden anlarım ve hayattan zevk almasınıda bilirim. Kadınlar genelde sexı sever ancak notalarına dokunmasını bilmek lazım. Onlara zevk veren şeyleri yaşatırsan onlarda içinde Seksi kadını sana verirler
Gerçekten zevk alıyorsa inler
İnletebiliyorsa kadında eşşek değil ya inler.
bagirmasamda bende inliyorum..
inlemem inlemek zorunda da değiliz nefret edermiş
Yuh ya soran sormusta cevaplayan da cevapliyor ya
Ağzını bantla o zaman kank
inlesinde çıglık veya bagırmasından sogurum :)
Bdsm master :D bildigin abazasin :)
İnlerim
iyi pompa yaparsan inletirsin zaten
İnletmek mesele
Sen inletemiyondur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar