Erkek ve kadında afrodizyak etki yapan ikisinide istekli yapan yiyecekler nelerdir?

arkadaşlar hap map demeyin var mı böyle afrodizyak etki yapan şeyler? erkeği tüm gece 5-6 kez erekte edecek kadın defalarca tutkuyla sevişecek yani ikisinide ultra istekli azgın yapacak yiyecekler nelerdir? çikolata var ve şarap diyede duydum başka bilen var mı? istiridye dmeyin yemiyorum... bal fındık ceviz gibi şeyleride biliyorum ama onlarıda sevmiyorum... bide reklamlarda pharmaton diye bir günlük vitamin hapı varmış içinde ginseng ve çinko olduğundan isteği artırıyormş hatta ben önce sırf günlük alırım diye düşündüm sonra ekşide birçok kişi bunu keşfettiğini söylemiş bide tek almayın partnerinizede verin demişler :D neyse sizin bildiğiniz keşfettiğiniz yiyecekler var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
bakireyim sadece cinselliği yaşayacaksan doruklarda yaşayacaksın o yüzden sordum o kadar tuttum kendimi... bide depresyondayım bazen masturbasyonda bile aklım başka yere gidiyor ve orgazm olacakken zevkim kaçıp gidiyor karşı tarafta belki erke boşalır falan istekli biriyim günde 6-7 kez isterim ondan sordum arkadaşlar hem ben odaklanıyım hem oda günde 7-8 kez erekte olsun diye
Erkek ve kadında afrodizyak etki yapan ikisinide istekli yapan yiyecekler nelerdir?