Evli adamlarla beraber olma düşüncesi bile seksi geliyor bana ve oluyorum da. 30 yaş üstü evli adamların hepsi ayrı çekici geliyor bana, tecrübelerini düşündükçe tahrik oluyorum. Sevgililerim hep evli ve büyüktü benden. En son 44 yaşında iki çocuk babası biriyle beraber oldum mesela. Ahlaksız olduğumu pek düşünemiyorum ama arkadaş çevrem öyle diyor...
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. ona kalırsa evlilik dışı cinsel ilişki ahlak dışı kabul edilir. sadece evli ve yaşı büyük olanlarla olan değil.
seni ahlaksız olarak tanımlayan arkadaşların evlilik dışı ilişki yaşıyorlarsa onlar da ahlaksız02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıyorlar
En İyi Cevaplar
44 yaşımdayım 2 çocuğum var seni tanımıyorum ama !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaaa
+1 yılSen böyle devam et birgün yikdigin yuvalarin cezasini öyle bir cekeceksinki ben ne asalik bir kasarmisim diceksin
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de hoşuma gidiyor bunlar ama yapmaya cesaretim yok..
21 Yorumla- +1 yıl
ne düşünüyosun olgun erkek gorunce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
98Cevap
+1 yılahlakla alakalı değil kişilikle alakalı. yanlış anlama kişiliğin bozuk demiyorum, sen böylesin yani. herkes akranlarıyla beraber oluyor diye sen ahlaksız olmazsın. zevk meselesi
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap! 😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlaksız dan ziyade o. r. s. p. n. u. n tekisin inşallah evlendiginde kocanda seni aldatır inşallah sevgiline başka kadinlarla birlikte olur k. a. h. p. e senin gibiler yüzünden millet yuva bozuyor Allah şu mübarek günler hurmetine bin türlü b e la ni versnnnn senin
40 Yorumla
+1 yılEvli biriyle birlikte olman hijyen açısından daha iyi. Sonuçta evli bir erkeğin ailesine karşı sorumlulukları var ve olur olmaz herkesle birlikte olmaz. Seni sıkmaz, olur olmaz rahatsız etmez. Onunla birlikte olmadığın vakitlerin sorgusunu yapmaz. Gereksiz kıskançlık olaylarına girmez. Lâkin yanında iken tam bir korumacılık edasıyla hareket eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle :)
- +1 yıl
Ama gizlisinki. 😉😎
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Yaz yaz korkma.😎
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah akıl versin sana kimle yapıyorsan yapta evli adamlarla yapma. Babam annemi aldatıyor bunun ne kadar kötü bir duygu olduğunu biliyor musun? Biraz empati kur senin baban anneni aldatsa sen bunu söyleyemesen ve sürekli o adamla iç içe kalmak zorunda olsan? Vazgec bu acizlikten.
32 Yorumla
Soran+1 yılAnnem de babam da yok canım empati kuramam
Cevap sahibi+1 yılCanımmış kurma ozaman biraz mantıklı düşün çok zorlama o beynini azcık ne demek istediğimi anlarsın.
+1 yılherkesin kendine göredir ahlak anlayışı.. kimse kimseni yargılama hakkına sahip değil.. önemli olan mutlu olduğun gibi yaşamaktır.. keyifli bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede keyifli. ☺️
+1 yılHani biriyle evlilik öncesi birliktelikte herkesin kendi düşüncesi. Mesela bana göre yanlış.
Benim burada asıl yanlış bulduğum kısım sonuçta ortada habersiz başka bir kadın var ve bu sevgili de olsan aldatmaya göz yumduğunu gösteriyor.10 Yorumla
+1 yılevli erkeklere birsey olmaz az tadına bakar yol alırsın birde bakmıssın oooo kimler gelmiş kimler gitmiş hayatındaa
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten evli olanlar bırabiliyor yapışkan olamıyorlar isteselerde karılarıyla tehtid edince sönüyorlar. Bu güzelliği de var
- +1 yıl
ona bakarsan orası doğru sen işini biliyon
senin tercihin bu kimse karışamaz. keşke karşıma çıksan bu arada :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) Benim gibi kız çok denk gelirsin
Soran+1 yılUmarım denk gelir
+1 yıl10 YorumlaHayat senin... Kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yasa. Kimseye zarar vermedikten sonra sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılzina ahlaksızlığı aşmıştır
seninle bu gayri meşruyu yapan adamları bulup
onları madenlerde seninle beraber çalıştıracaksın. Üstüne onların işlerinide haklarını alamayan maden işçilerine vereceksin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Keyif alıyorsan kime ne , kimse kimseyi yargılayamaz.
10 Yorumla
+1 yılO kelime bile az gelebilir sen yolunu bulmusun ne desek bos bir gün seversen gerçekten bunu becerisin ve o kişiyle evlenirsen şayet esin seni senin gibi biriyle aldattiginda ne demek istediğini çok iyi anlarsin
00 Yorumla
+1 yılbence sen kendini aşmışsın artık sana ne desek boş yani
20 Yorumla
+1 yılHayır ahlaksız değilsin sadece peynirsin. Kadınında peyniri var erkeğinde. Sen kadın versyonusun.
20 Yorumla
+1 yılbu tamamen senin hayatın... kimse seni eleştiremez... seni eleştirenlerin önce kendine bir bakması gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılahlaksızsın çünkü. evlendiğinde kocana aynı şeyleri yaparlar umarım
10 Yorumla
+1 yılAhlakını bilemem de psikolojik olarak bir sorun var.
00 Yorumla
+1 yıl:) sütten çıkmış ak bir kaşık kadar temiz bir orspusun :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Hahahaha seninle tanışmak isteyen çok olacak desene :P
00 Yorumlayasaklar çekiyo demek ki..
neyse ki aynı şehirde değiliz :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak kişiye göre değişen bir kavram. Bunun toplum boyutu da var tabii.
Topluma göre ahlaksızsın
Bana göre ahlaksızsın
Kendine göre ahlaksız değilsin00 Yorumla
+1 yılsonucta hayat senin istediğin gibi yaşa
kim ne karışır
sen zevk aldıktan sonra sorun yok10 Yorumla
+1 yılhimm demek olgun erkek seviyorsun, kendi yasitlarin seni pek tatmin edemiyor demekki sende olgun erkeklere yoneldin, birlikte olduğun erkek evli oluncada ayrı bir zevk ve heyecan duyuyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılAhlaksızın da üst üst üst üst üst seviyesi bu. Sen yuva yıkıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılahlaksız olduğunu düşünmüyorsun demek :D kendinle baya barışıksın anlaşılan.
00 Yorumlasen sıyrılmışsın ar damarın çatlamış ne şeref ne namus ne d, n ne iman ne kişik ne karekter iç biri kalmamış olmşun olacağını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl44 yasindaki adamla nasıl tanistin nesinden etkilendin merak ettim?
027 Yorumla
Soran+1 yılYaşın bile karizması var bence. Bir grubun toplantısında tanışmıştım
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir grup toplantısı bu ortak noktaniz ne olabilir ki
Soran+1 yılTedx Talks burda bir tartışmada aynı gruptaydık o şekilde tanıştık
Cevap sahibi+1 yılIlginc adam bayram etmis ama o kesin.
Cevap sahibi+1 yılKim yürüdü peki?
Soran+1 yılİlk önce o yürüdü bende karşılık verdim 3 ay sürdü ilişkimiz, yurtdışına gidince kesildi iletişimimiz
Cevap sahibi+1 yılIlginc aslında o da bir yerden cesaret bulup yürümüş olmali
Soran+1 yılYakın davranışlarımdan cesaret aldı. Çok gülümsememden falan..
Cevap sahibi+1 yılbir bakar mısın bana sen?
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene bir
Soran+1 yılHayır gelmem.
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman burdan sorayim aile baglarin nasıl ve neden biriyle bir ömür geçirme dusuncesinde degilsin?
Soran+1 yılAilem yok ki.
Cevap sahibi+1 yılKonunun nedeni bunlardan kaynaklaniyo aslında bir cok etkisi var yasanmisliklarinla alakali eminim ilk baslarda hayal kirikliklari ya da koyvermislik olmustur hayatinda
Cevap sahibi+1 yılKimse ben buyuyunce böyle bir yasam tarzina buruncem diye hayal kurmaz
Cevap sahibi+1 yılTelefonunda line uygulaması var mi
Soran+1 yılNeden mi istiyorsun? Dur ben sana nedenini vereyim. Ailesi olan erkekler çekici geliyor özellikle çocuklu erkekler, benimle ilgilenirken de o şefkatin azını dahi olsa görebiliyorum. İşim sadece fuckbody değil. Tatlı geliyor, çocuklarıyla tanıştırıyorlar günlük ya da aylık olsa dahi o zevki tadıyorum. İşin seks boyutu da bu şekilde bağladıkları için arzuluyorum. Çok tatlı ilişkiler yaşadım evli erkeklerle bu yüzden vazgeçmek istemiyorum. Milletin derdi seks evlilik değil. Evlenmeden seks yapabiliyorsan evliliğe gerek yok bu düşüncede erkek oldukça evlenmem ben.
Cevap sahibi+1 yılIste bu yüzden ozele gelmeni istedim daha konusulmasi gereken cok sey var çünkü merak ediyorsan benim de 2 yildir ailem yok bir aile kurmayi cok isteyen biriyim 12 yaşından beri hayalim bu
Soran+1 yılBenimle mi kurmak istiyorsun? 😀😀😀😀 evlenme bırak :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi mesaim basliyo burda olursan 10 bucuk gibi konusalim dediğim gibi konusmamiz gereken cok şeyler var buna eminim. Ha ozele gelmeme nedenin de genelde yargilanmis olman malesef insanlar kara kediye bile ugursuz diyo bu bir ön yargı aslında o da ALLAH in yarattigi bir hayvan
Cevap sahibi+1 yılSeninle demedim sadece seni anlayabilecek bir yapidayim hemen alay etme insanca davranisimi suistimal edip onurumu kirma 😞
Cevap sahibi+1 yılSustuguna göre durustlugu ve insanligi pek umursamiyon neyse kendine iyi bak Allah a emanet ol.
Cevap sahibi+1 yılYazmamissin sanırım konusmak istemedin sen bilirsin bakalım
Soran+1 yılBurda konuşalım :)
Cevap sahibi+1 yılBurda yargilayan cok olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSustun? ? ? ?
+1 yılYok canım ne ahlaksizi ona başka bir şey deniyor da dilim varmiyor
10 Yorumla
+1 yılahlakız değilsin ama fantezinin kurbanısın esiri olmuşssun zarar göreceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi yargılamak bana düşmez ama sordun diye cevap veriyorum , evet bana göre senin yaptıkların ahlaksızlık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana sıfat yapıştırmam ama yaptığın etik değil gibi.. tecrübe dediğin şey düzenli seks hayatı olan birisimidir sence? bence bilgi sahibi olmasıdır..
00 Yorumla
+1 yılböyle bir tip beni çok tahrik ediyor.. niye senin gibi biri ile karşılaşamıyorum.. muazzam çekicisin ya. çok Seksi.. sınırsız kızlar beni çıldırtıyor..
00 YorumlaOnların görüşü o. Boşver. Nasıl keyifliysen
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede :)
+1 yılsana ahlaksız dersek ahlaksızlara ayıp etmiş oluruz. yeni bir kelime bulmak lazım
00 Yorumla
+1 yılHadi büyükten hoslanirsin anlarım da evli nedir abi ya.
10 YorumlaBende evli ve ahlaksız bir adam olduğumu düşünüyorum bazen :D
00 YorumlaSende lazimsin arada millet skip atacak birilerini ariyor bazen ))))))))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yıladam 44? senin yaş kaçtı? bence sen erkeksin troll soru
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek değilim. Trol de değil bu soru. Son derece ciddiyim.
- +1 yıl
yaşın kaç? yaşıtların beğenmeyip yaşlılarmı beğeniyor? çok kilolusundur öyleyse
Soran+1 yılBen yaşıtlarıma ilgi duymuyorum, aksine çok iyi bir görünüme sahibim.
- +1 yıl
sanmıyorum sen öyle sanıyorsun çok güzelim filan. neyse. by
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bekar citir kizlarla beraber olmayi seviyorum... Ikimizde ahlaksizmi olduk simdi
00 Yorumla
+1 yılAhlaksızlık deği de tecrübelilerden hoşlanıyorsun ;) ben gibi :)
00 YorumlaGel benimle beraber ol ozaman hangisi daha tecrübe görürsün canım arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılEvi adam seninle birlikte oluyorsa o onun ahlaksızlığı sen bağlılık ya da sözlerine ihanet etmiyorsan sadece seni ilgilendirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli bir erkek olarak diyorum ki sen ahlaksız değil ağzının tadını bilen bir kadınsın... cinsel tecrübesi yüksek olan ve sekse aç bir erkek kadar bir kadını hiç kimse doyuramaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizim senin hakkında ne düşündüğümü bilmen seni üzer
00 Yorumla sevgi neydi sevgi emekti ahlak neydi valla o öleli coook uzun zaman oldu :)
00 Yorumla
+1 yılSen naif birisin çözdüm seni.
Benim yaşta 50 aslında.
23 e bakma sen asdf00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. yok canım. inanma sen onlara
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede inanmamalıyım
+1 yılE ahlaksızın, terbiyesizin, sürtüğn önde gidenisin doğal olarak. Başka bi' açıklaması olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlak seni bu işlerden uzak tutcak olan değer, şimdilik yok ilerde olurmu olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğreniyorum senin gibi pisliklerden ne diyim dalga geçer gibi soruyor bide ne bokk olduğunu bilmiyon sanki
00 Yorumla
+1 yılahlak evlılık harıcı seex yapılmaz anneye baya saygılı olunur sevgılının erlı tutulmaz ahlak budur
00 Yorumlaaz bulunan birisin.:)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke senin gibi birisi bana denk gelse. Emin ol aklını alırdım senin
00 Yorumla
+1 yılFertsel hayat takil kafana göre
00 Yorumlaevet ahlaksızın onde gıdenısın
00 YorumlaTabiki aynen devam et sorun yok
00 Yorumlabu konuyu tartışalım seninle :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılParasız yapıyorsan sorun değil
01 Yorumla
Soran+1 yılParayla cinsellik mi olur yahu karşıyım.
+1 yılİnsallah troldur 😒😒
01 Yorumla
Soran+1 yılYok trol değil son derece ciddiyim.
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım