Evet arkadaşlar hoşlandığınız kişiyi stalklıyor musunuz? Şahsen ben profilinde yatıyorum tüm sosyal ağlardan stalklayıp sürekli last seen kovalıyorum :D sizde stalkerlık da master degree olduğunuzu düşünüyor musunuz:D:D?
benim kadar cool birini bile yaptırmaya mecbur bıraktı o. hayır yani stalklamayı sevmem huyum değil ama mecbur kaldım çünkü biraz daha haber alamasam çatlıcaktım. offff hayırlısı ya sabır...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
coollukda ablanı geçemezsin canım ahahah tabi tabi benimde huyum değildir zaten çaktırmadan yaparım ama kıskanacak bişey görürsem dilimi tutamıyorum hemen belli ediyorum adama:D hatunuda kara listeme alıyorum bittin sen kızım hesabı :D:D:D
Hahhsha 😂 İyi ki çaktırmadan yapıyorsun ya 😃çok şükür ben bu güne kadar birşey yakalamadım yakalasamda birşey yapamam zaten en fazla kıza bir iki tehdit o kadar yani 😃
Çok iyiymis ya :) hepsine bakip takip edebilmem büyük basari :) inşallah sonunda uzulmezsin. Stalk ta bir yere kadar aranizda bir şeyler olması için bazı adımlar gerekli hayirlisi :)
Stalklarken anasının doğum yerine kadar öğrenince kendime bir dur olum napıyon bu işin sonu yok demiştim
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen bende de oluyor bir bakıyorum gereksiz tüm bilgileri öğrenmiş hatta sülaleyi tanımış gibi müstakbel kayınvalidemin profilinde yeğeninin düğün fotolarına bakarken buluyorum kendimi :D:DD:D
Stalk olayı reeelde güzel ya 😂düşünsene hoslanıyosunStalklıyosun merdivenden inerken hızlı hızlı iniyo karsıdan karsıya koşarak geçiyo felan 😂 önemli seyler bunlar
yani kimle ne konuşmuş yanında kim var falan göstersin :D:D öyle olsa kafayı yeriz kızlar olarak :D ama nerde olduğunu sormadan görmek kolay ya tabi tam yerinide gösterse check-insiz iyi olacak ahahahaha
En İyi Cevaplar