+1 yılramazandayız ama yazayım töbe töbe :)
baktım arkadaşlarım falan mast yapıyorlar ben hala yapamıyorum dedim bendemi bir sorun var. 16 yaşlarına geldim. hala tık yok. meğersem yapmasını bılmıyormusum. 17 yaşlarına bir geldim sinir krizine girdim tabi. :D
banyoya bir gittim dedim. ya sen ya ben birimiz buradan sağ çıkamayacak. sonra başladım 3 dakka 5 dakka 10 dakka, baktım ki hoşuma gidiyor süper bir şey. zevklendıkce hızlanmaya bailadım başladım başladım. ve sonra amacıma kavuştum. o günden beri bağımlıyım kendısıne. Şu an 2 haftadır yapmadım 6 yıldır ilk defa rekora koşuyorum :D ramazan bıtımıne akdar yapmamayı düşünüyorum :D117 Yorumla
Soran+1 yılRamazanin havasina girdin demek 😉 Hadi bakalim belki son olmustur o iki hafta onceki 😜
- +1 yıl
son olmasını isterdim ama bağımlıyım ya. abaza degılım kesınlıkle inan. Ama yapmayınca dolu hıssedıyorum kendımı :D senin nasıldı :D
Soran+1 yılIlk spontandi bilmeden yapiyordum😁 Artik tabi bile isteye. Ramazan munasebetiyle ara verildi 😑
- +1 yıl
Anladım :D nasıl kesfettın yanı aaa bak noluyo falan gıbısınden :)
Soran+1 yılAynen 😄😄 yerde ayagimin ustude oturdum topugum oraya geldi benim kafa gitti yani 😂
- +1 yıl
ya bir git ya iğrenç :D ıyy :D
Soran+1 yılHahahah seninki igrenc degil ise benimki de degildir 😋😄
- +1 yıl
benımkınde ne ıgrenclık varmış kı :D neyse ramazan ramazan. töbestagfullah :D Sen affet Allahım amin :D
Soran+1 yılbir de cuma 🙊🙀 yandik esekli.
Hadi hayirli cumalar 😁- +1 yıl
tüh cumayıda kaçırdık hep senin yüzünden
Soran+1 yılBeni suclama yaaa 😞
- +1 yıl
şaka dıyorum :D unuttum cuma olduğunu :D
Soran+1 yılGecmis olsun. 😁 Burasi unutturuyor iste 😳
- +1 yıl
ders calısıyordum
Soran+1 yılHa calis. Zihin acikligi versin 🙄 Soru basligi ve dualar. Ya rebbim affet 😁
- +1 yıl
ulan :))))))))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yıl🙊🙈😁😁
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 3-5 yas arasında baslamıstım tabi ev sıcacıktı bende yerde yüzükoyu uzanmıstım birden tatlı biey olmustu seyimde acayip zevk almaya baslamıstım hatta bazen annem babam gilinde dikkatini cekiyodu napıyon lan sen diyolardı ama küçüktüm ne bileyim :D sonra 15 yasıma kadar elimle yapamıyordum hep biyerlere yüzüstü yatıp sürtünürdm ama genel olarak elimle yapıyorum smdi. Hatta bazen sürtünerekte yapıyorum ama ilk yaptıgımdaki aldıgım hazzı hiçbişey veremez :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHehehe sagol ya durustce itiraf icin 😉😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hayatımda böyle bir şey yoktu. 17 yaşımda bir kızla tanıştım biseksüeldi. İlk buluşmamızda öptü beni. İkinci buluşmamızda evindeydik. Kucağına aldı öpüşürken kalçamı memelerimi falan sıkınca içgüdüsel olarak kıpırdanmaya sürtünmeye başladım. Sürtünürken zevk aldığımı gördüm. Eve gidince gece öpüşen kız videoları izleyip yastığımı bacak arama alıp yapmıştım. O kız sayesinde oldu biraz
211 Yorumla
Soran+1 yılOuuu sen simdi lez falan misin 😁
Cevap sahibi+1 yılHayır lez değilim. Biseksüelim. Erkeklerden hoşlanıyorum sevgilim erkek. Ama kadınlarla da böyle şeyler yaşamaya karşı değilim ve kadınlardan da zevk alıyorum 😊
Soran+1 yılBen de merak ediyorum aslimda kadinla opusmek nasilsir ama yok yaaa erkek iyidir 😈
Cevap sahibi+1 yılErkek Tabiki iyidir. Ben de sevgilimle öpüşürken vs çok zevk alıyorum. Ama bir kadını çpmek daha farklı. Bahsettiğim kız benden uzun suredir biseksüeldi ve o yönlendiriyordu. Sonrasında ama 2 kızla daha yakınlaştım ve onları ben yönlendirdim. Bu sefer sahiplenen ve erkeklerin o ilkel içgüdüsünü hisseden bendim. bir kızın pasif bir şekilde bana zevk vermeye çalışması da fazlasıyla hoşuma gidiyordu
Soran+1 yılOoooo ilginç 😈
Cevap sahibi+1 yılİlginç görmüyorum artık. Fazla yoğun sıcak duygular😇😄
Soran+1 yılHala devam ediyormusum bisex olayina 😋
Cevap sahibi+1 yılEvet. Uyumlu kız bulunca. şu an yok bir kızım yakınımda maalesef. İnternet üzerinden snapchatten falan konuştuklarım var. Çevremdekilerin çoğu aktif lezbiyen. Ben lezbiyen istemiyorum ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
yaptığımın masturbasyon olduğunu bilmeden çocukken (5-6 yaşlarında) kanepeye yüz üstü yatıp ileri geri giderdim ve işin kötü yanı bunu annemin babamın önünde de yapardım bazen (public seks merak sanırım :D) sonra baktım bunu yaptıkça ıslanıyorum (altıma işiyorum sanmıştım) ara verdim aradan zaman geçtikten sonra öğrendim ki yaptığım mast. muş
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de oyleydi 😄 Adini ogrenelei bes sene falan olmustur 😁
Soran+1 yıl😄😄 ilgincmis
+1 yılKucuktum 12 13 yasinda birgun evde tek kalmıştım biseyden anlamazdim fashion tv yi keşfettim mankenler bikiniyle gidip geliyordu sonra izlerken elimi attim sonra kesfettim biraz korkmustum valla aynen böyle
11 Yorumla
Soran+1 yılDoga seni cagirmis 😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. 11 yasinda kesfettim bizim zamanimizda dergiler vardi arkadaslar arasinda birbirimize verirdik dergileri okuyup baktiktan sonra ama sayfalar heo birbirine yapismis olurdu :)
113 Yorumla
Soran+1 yıl😄 sayfalar neden yapismis oluyordu ki
Soran+1 yılYok yok pisirigim ben 😁😅
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
Soran+1 yılEvet o yuzden gizliden sordum iste 😊
Soran+1 yılMesajda gizli olmuyor kiiii
Soran+1 yılHayir ama burda bir cevremiz var sonucta 😊
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. İlk günümü dün gibi hatırlyorum ve hissettiklerimide. 15 yaşındaydım sanırım.
18 Yorumla
Soran+1 yılBiri mi ogretmisti 😁
Soran+1 yıl😄😄 aynen ya
Soran+1 yılKim gecmez ki 😅
Soran+1 yılMast hic yalnayan yoktur kanimca, cunku kucukken spontan gelisir bu isler 😁
+1 yıl13 ya da 14 yaşındaydım sanırım.. zaten sürekli etrafımda duyuyordum arkadaş ortamında falan işte şöyle 31 çekiyorum böyle fışkırtıyorum diye anlatıp duruyorlardı :) bende bir deneyeyim dedim o gün bugündür kesintisiz devam :)
20 Yorumla
+1 yılŞuursuz olarak 6-7 ama bilerek yaptigimda 13 felandi o zamanlar cok guzeldi ama :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl😈😈 tabi
- +1 yıl
ramazanda yapamiyoz :D
Soran+1 yılTabi ramazanda olmasin bari 😒
+1 yılŞu an 18 yaşındayım;
İlk mastımı 13 yaşında spor odasında yaptım tükürükleyerek 10 dakika uğraştım sonra geldi :d12 Yorumla
Soran+1 yılKim ogretti ki 😄
- +1 yıl
Öğretmedi kimse ilk önce sürtüyordum şeyimi sağa sola sonra zevk aldım falan p*rno seyrettim ordan kaptım işi :D
+1 yıl8-9 yaslarında tam hatırlamıyorum ama sabun ve o çok güzel bir ikili oldgunu farkettim :D :D
135 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 kendim buldum diyorsun.
- +1 yıl
keşfettim ümit burnunu :D :D hahahaa
Soran+1 yılAhahahah iyisin aferin 😋
- +1 yıl
tsklker ladym :d
Soran+1 yılHep karsilasiyos senle de 😁
- +1 yıl
haha genemi :) yaaa =)
- +1 yıl
pekii beni tanıayn gizli mi bu acabaaa
Soran+1 yılAynen 😉😄
- +1 yıl
yani herseyimi bilen gizlimsn sen?
- +1 yıl
? cvp alamadım da
Soran+1 yıl😄 herseyini degil ya. Ama bu kategide cok karsilastik 😉
- +1 yıl
tamam böyle birtane daha var bu yas aralıgındada o sandım =)
Soran+1 yılBelki de oyumdur 😈
- +1 yıl
ya harbi o msn?
- +1 yıl
hadi ama ya?
Soran+1 yılBilemem 😊
- +1 yıl
bunu bana yapma bakk o kişi bni burda tam 3 aydan beri kıvrandryr lütfen
Soran+1 yılHaaa ben o kadar acimasiz degilimdir yaaa 😊
- +1 yıl
o msn değilsm nyaa =)
Soran+1 yılNasil bilebilirim kimden bahsettigini nutellali wafle 😄
- +1 yıl
söle yapalım adımı biyrmsn sen benim ne iş yaptımı
Soran+1 yıl😊 ya affina siginirim dostum cok once soylemistin de ben unuttum 😥
- +1 yıl
ya ozmn bir takip atsana sen bana aaa
Soran+1 yılAtamam 😞
Boyle sorularda takilalim 😊- +1 yıl
ya şimdi benim aradıgım o senmsn değilsmns buna bir açıklık gtrlm canm yaa
Soran+1 yılDegilimdir ya takil sen 😊
- +1 yıl
nerden bilcez peki =) ?
Soran+1 yılBen gizli 2 oliyim. Bir dahaki karsilasmamizda 2 ben derim, sen de digerini ararsin olmaz mi 🙃
- +1 yıl
zmn anlastık =) =)
Soran+1 yılOldu o zaman. Sen de az degilsin, hem nutella hem waffle kizlarin bayildigi seyler 😄😄
- +1 yıl
:D :D yok ya =) bn yapıyorum çok iyi waffle yaparım
Soran+1 yılIsin mi bu? Nerde yapiyorsun gelirim belki yemeye gizli gizli 😎😄
- +1 yıl
hahaha =) benmki hobi evimde yapıyorum :) gel bakalım gizli gizli :)
Soran+1 yılEvinde ise sakat nutellacim. 😁😊
- +1 yıl
istedğin eyrde yaparız soru ndeğil :D
+1 yıl12 yaşındaydım oynarken aleti birrdn istemsizce su geldi sonra rahatlamistim
12 Yorumla
Soran+1 yılYani, illa kasden olmuyor degil mi 😊
- +1 yıl
Aynen çok değişik bir duygu oluşuyor elinde olmadan yapiyrsn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 erkek aynı evde toplandık. p*rno açtık ilk kim fışkırtacak diye başladık vurmaya
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 bilerek yapmissin demek ilkini de
Cevap sahibi+1 yılevet tan gazatesi vardı. oradan okuyorduk o zaman internet yoktu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl15 yaşında yaptım. Çünkü etrafımdaki arkadaşlar ben orgazm oluyorum diyorlardı, bende neden olmuyor diye diye keşfettim.
10 Yorumlaya mast yaparken vajinanın üst kısmını mı ovalıyosunuz? nasıl yapıyosunuz? :D düzgün cevap verir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılVidyo izlemedim deme bana 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yaşımda yapmıştım ilk prno mu da ozaman izlemiştim mastürbasyonu tesadüfen keşfettim
izlerken penisim kalktı normal olarak sonra sürtünmeden oluşan bir durum oldu ve mastürbasyon gerçekleşti10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fena bir an idi 😊😊😊 nirvana derecesinde zevk almıştım hiç o kadar zevk almamıştım 😂😂😂
165 Yorumla
Soran+1 yılYas kacti 😄
Cevap sahibi+1 yıl16j deli dolu anlar ahhh ahh nerde o an sevissen dahi yasayamazsin o anı
Cevap sahibi+1 yılben burdayım ben heryerdeyım :))
Soran+1 yılSeeeen minik gizli gelmis ya 😊😄
Cevap sahibi+1 yılahhahah sana ulaşmak harbiden güç bir durum :) oysa sadece masumhane bır sekılde muhabbet edecektık bız senınle :)
Cevap sahibi+1 yılevet ben minik şeytan :))
Soran+1 yılHahahah mahsumane sohbet olmuyor canım . Hele sen minik seytan isen 😈
Cevap sahibi+1 yılbaktın hoşuna gıtmez sohbetımız bakmazsın canım :)
Soran+1 yılSen neden yasitlarinla takilmiyon, napcan 10 yas buyugu 😅
Cevap sahibi+1 yıl25 yasındayım ben sen kac yasındasın , belkı sende benı sana ceken bırsey var :)
Soran+1 yılProfilinde 25 yasli birine benzemiyorsun bir fakelik mi var
Cevap sahibi+1 yılne fake olabılır profılımde vede neden olsun :))) pardon bu arada kızların yaşı sorulmazdı ama ben kabalık ettım :))
Cevap sahibi+1 yılkız degıl kadındın dımı sen :))))
Cevap sahibi+1 yılsebepsizce senden mesaj bekliyorum neden bılmıyorum ama bekliyorum işte :))
Soran+1 yılBekleme ya burda orda falan konusurus 😉
Soran+1 yılProfilindeki fotograf 25 yasli birine benzemiyor ondan dedim.
Soran+1 yılBen 29 yasindayim ve kadinim tabi ki 😋
Cevap sahibi+1 yıluzudum ama sımdı :) senın yaş kaç :)
Cevap sahibi+1 yılneden reddediyorsun benı :))
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/notfasist bana ulaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum ama itiraf edeyim :) :):D
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yılReddetmiyorum sanal iliski istemedigimden. Hem sen fazla yakisikli ve tatlisin 😁
Cevap sahibi+1 yıltamam burda nasıl konuşuyorsak ordada oyle konsuruz bu arada tatlı sozlerın ıcın teşekkür ederım :) :) sende bı o kadar ceıkı kısılıge sahıpsın :)
Soran+1 yılSagol 😊😊
Cevap sahibi+1 yıldaha fazla ıltıfatta bulunmak ısterdım ve sızı dah yakından tanımak fırsatım olsa gerçekten bahtıyar olurdum :) :) :)
Soran+1 yılSorularda karsilasiris illaki yakisikli 25li 😎😄
Cevap sahibi+1 yılbu isteğim gayet makul derecede kabul görecek sevıyede :) :) konuşmaktan sakınca çıkmaz diye umuyorum ayrıca bu durusunuz bende daaha çok etıkye sebeb oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılkimbilir kadınsı tecrübelerinizden istifade ederiz belki :) nasıl hitap etsem bilemedim :)
Soran+1 yılIste ben gizli boyle cesurum bakama sen. Yoksa hiiic giremem oyle konulara 😌
Cevap sahibi+1 yılya tanışmaktan ne zarar gelecek kı bak gel dıye soru dahı açtım senın ıcın :) www.kizlarsoruyor.com/.../q5205202-gizli-biri-var-onunla-tanismayi-cok-istiyorum-nasil-ulasirim-ona
Soran+1 yıl😄😄 yapma ya 🙈😊
Cevap sahibi+1 yılyaptım bıle gelsen su adamın ozelıne ne var yanı :)
Soran+1 yılKizlar saldirmis soruna 😂
Degerlendir iste onlari 😊😊
Cevap sahibi+1 yılonlar senın muhabbetını ve olgunluğunu taşıyamıyorlar be guzelım :))
Soran+1 yılOys 🙈😄😄
Denemeden bilemezsin seker cocuk 😊
Konus sans ver onlara 😉
Cevap sahibi+1 yılsen banaa bı sans versen ya olgun kadın :)
Cevap sahibi+1 yılher ınsan bı sansı hak eder :) ıstersen devamını bana yazabılırsın profılımden :)
Cevap sahibi+1 yılburalarda msıın :)
Cevap sahibi+1 yılbirisi benı keklıyor mu yoksa benımle konusan sahıden senmısın :))
Soran+1 yılBiri senle mi konusuyor 😱😄😄
Cevap sahibi+1 yılo kişi sen misin değil misin :))
Soran+1 yılBenim ya tanimadin mi 😊😊
Cevap sahibi+1 yıltanıdım :))) hahahah bıırtanesın ::))))
Soran+1 yıl😄😄 yok ya benden cok var 😊
Cevap sahibi+1 yılmuhabbetı ıle tatlı olan bır sen varsın :))
Soran+1 yılOyyy utandim beee 🙈😁😄😄
Ben sana hayatta mesaj atmam ya. Çok çekicisinnnm 😑
Cevap sahibi+1 yılnedenkı at ya bırsey olmaz :) beklıyorum ama senı
Cevap sahibi+1 yılbende gereklı olan ıltıfarları sana yapmak ıstıyorum ya :))))
Soran+1 yılHic gerek yok ufaklik 😋
Cevap sahibi+1 yılaslında var :) guzel tarıfllerde veırrım sna a ıftar ıcın :))
Soran+1 yılTarif deme bana yaaaa 🤗
Cevap sahibi+1 yılbirbirinden neffissss hemde otel mutfagının tarıflerı :)
Cevap sahibi+1 yılnerelllisin :))
Soran+1 yılYurt disi 😁
Cevap sahibi+1 yılcok ıyı neresı yurtdısından :)
Soran+1 yılÖzele gel 😄😄
Cevap sahibi+1 yılbu sevındırıcı bı bıldırım ıdı :)))
Cevap sahibi+1 yılbeklıyorum hala :))) sevıncımı kursagımda bırakmayagına ıtımat edıyorum sohbetı kadar cazıbesıde tatlı hatun :)
Soran+1 yılKorkuyorum ama ben 😁
Cevap sahibi+1 yılneden korkuyorsun kı :)
Soran+1 yılKendimden 😊 Sen cok cekicisin 😁 Ve farkindasin 😁
Cevap sahibi+1 yılkendınden neden korkacaksın kı o kadar abartma ıstersen benı :))
Soran+1 yılYa insansin sen de tatlim. Benimki de gir gir olsun diye ya. Abarttigim kadar dibe barirmayi da bilirim ama sen haketmiyorsun dipleri 😉😊
Cevap sahibi+1 yılyorumlarda muhabbet etmeyede layık degılız bız :) gel hadı yamacıma :))
Cevap sahibi+1 yılburalarda mısın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuvallette yapmstm 5. Snfa gidiyordim heralde oyle sertlestgnde oksarken hissettm zevk aldgimi gidip 31 cektim sonra 😂
10 Yorumla
+1 yılİlk mast yaptığı yaşı hatırlayanlara hayranım..
12 Yorumla
Soran+1 yılNiyee
- +1 yıl
Ben hiç hatırlamıyorum..
+1 yılhiç hatırlamıyorum sanırım 12 idi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılIlkler unutulur mu hic 😄
- +1 yıl
ilk sevişmemi unutmuyorum :D daha iyileri olmasına rağmen hep aklımda :D
13falandım sabahları dik uyanırdım zonklardı resmen okşayınca oldu
10 YorumlaOrta ikide başladım tanıdım mastı.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yasımda elim şeyimde uyuyor muşum.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o da mi mast oluyormus 😱
+1 yılHala yapmadim fasdasa
12 Yorumla
Soran+1 yılYeme beni, anlat hadi 😄😄
- +1 yıl
Dhhskagshakajsghaaa
yerinde duramıyorsun demi :)
16 Yorumla
Soran+1 yılDuruyorm 😈
Soran+1 yılRamazan 😁
Soran+1 yılAz kalmis 😂
Arkadasımla birlikte yaptım 🙈
110 Yorumla
Soran+1 yılKiz mi 😄
Soran+1 yıl😄😄 gecmis olsun
Soran+1 yılGuzel oldu ya egleniyorum cevaplari okurken 😁
Soran+1 yıl29 🙈
Soran+1 yılYok daha degil 😊
+1 yılBunu burada açıklayacak kadar avel değilim ^^
14 Yorumla
Soran+1 yılGizli olup yazabilirdin 😁
- +1 yıl
Samimi olmuyor öyle, sıradanlaşmak istemem.
Soran+1 yılPeki. Sagol
- +1 yıl
bb..
+1 yılÇok küçükken
9-10 falan14 Yorumla
Soran+1 yılNasil kesfettin peki biri mi ogretti
- +1 yıl
Yoo kendim.
Sürekli penisimi kaldırıyordum
Soran+1 yılBen diyorum iste dogal bisey bu diye 😄😄
- +1 yıl
Evet çok doğal
+1 yıl14 sayimda yapmistim baya bir fiskirmisti😁
141 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄 biri mi ogretti
- +1 yıl
Yokk kendim ogrendimm ama baya oldu tabi 15 sene artik yapmıyorum
Soran+1 yılBirakabildin mi? Ama nasil 😱
- +1 yıl
Universiteye gidince biraktirdilat orda bir kac hatunla iliskiye girmistim ama ilk deneyiyim tam bir felakettti baya rezil oldum😁😁
Soran+1 yıl😄 ilk yani sorunlar olabilir.
- +1 yıl
Birazz komik oldu tatlim yaa bak yine guldum😁😁
Ilk defa vajina görüyorum sonucta sevistik neyse hatun gel dedi neyse yattim uzerine ama nasil titriyorum😁 heycandan penisim kadinin vajinasina dokunur dokunmaz bosaldim 😁😁 sonra tabi dalga gecti benimle hatun😁😁
Soran+1 yılSen 12 o kac yasindaydi
Hayir cok anormal geliyor Şu an bana. 12 yasindaki cicugun penisi de minnaktir ya 😁- +1 yıl
Ben 20 yasindaydim o 24 yaşındaydı universite vyillarimda olmustu hayatimm😁
Soran+1 yılHa soyle ya. Simdi daha gercekci oldu. 😊
- +1 yıl
Yok canim ergenlige girmistim okadarda degil😁 12 yasindaki cocugun pnsi yok gibi birseydir😁 ama benimki biraz kalin tabi 😁😁
Soran+1 yılNe guzel. Gule gule kullan 😄😄
- +1 yıl
Tesekkurler sende gule gule kullan canimm cok naziksin😁
Soran+1 yıl😄😄 nasip 😊
- +1 yıl
Olur olur bu aralar herkez azgin zatenn tatlim bence bunu kendimize itiraf etmeliyiz 😁😁 patlamaya hazir bomba misali😁😁
Soran+1 yılKendimize itifar etmek ile kurtarsak yine iyi 😁
- +1 yıl
Seni alan yasadi ozaman tatlim yaa😁😁
Soran+1 yılRamazan 😁
- +1 yıl
Aynen bende cumadan ciktim simdi😁 imam hutbe okuyor ben sana yaziyorum ne olcak bizim bu halimiz😁😁😘😘
Soran+1 yılBana da dua et 😁
Soran+1 yılAllah kurtarsin hepimiz 😁
- +1 yıl
Evet canim Şu an muharlasmak uzereyiz bunun icin siir yazdim birtane erotik siir😁
Artık kalmadi ne bakir nede bakire
Imreniyorum bakkalin oğlu şakire
Askim versen ne olurdu sanki birkere
31 çeke çeke zam geldi hacı şakire
😘😘😘😘😁😁😁
Soran+1 yıl😂😂😂 camide mi yazdin bu siiri 😁
- +1 yıl
Yok canim daha neler😁 camide olurmu hic onceden yazmistim bende boyle cok siir var😁 okurken islanabilirsin ben bile yazdigim halde ereksiyon oluyorum😁😁😁😘😘😘
Soran+1 yılHahaha azgin sair seni 😁
- +1 yıl
Şu an ucarak gelsem askim yanina
Hic durmaz girerdim ben amina
Bak cok ateslisin yine girdin kanima
Seni seviyorum cok yakistin yanima
😘😘
Soran+1 yılHahaha o my god
Sakin ol kaptan 😄😄- +1 yıl
Sakinim yaa😁😁 daha acilmadim sen beni iftardan sonra gorr😁😁
Soran+1 yıl😄😄 peki oyleyse
- +1 yıl
Istek siir varsa yazariz yani😁 atesli azmalik ortaya karasik yapariz yani😁😁😁
Soran+1 yılBen gizli kapakli biraz da duzgun azginim 😊 😋 Cok iyisiniz bay leeee. Sagolun
- +1 yıl
Aslinda bende öyleyim biliyormusun beni gorsen bu adammi bu siirleri yaziyor dersin😁 ama iste sekse biraz duskunum😁 sapik değilim ama. 😁😁
Soran+1 yılErkekler genelde hep duskun 😁
- +1 yıl
Yani evet ama kizlarda az deyil yani 😁 simdi senin kafanda ne fantaziler vardir capkinnn😁😁
Soran+1 yıl😄😄 kafamda kaldigi surece sorun degil 😉
- +1 yıl
Himmm diyosun😁 benim kafamdada cok fantazi varya unutmim diye tlf kaydettim😁 ama sekste sert seviyorum bu konuda taviz yok tatlim😁😁
Soran+1 yılUygulama imkanin varsa ne mutlu sanaaa 😄
- +1 yıl
Yok artik uni yillarimda oluyordu simdi yok canim😁 ama senle evli olsak bir deri bir kemik kalırdık 😁😁
Soran+1 yılHahaha bilemem. 😊 Evlen yahu, bul birini. 😁
- +1 yıl
Valla yavrumm is guc stres ne biligim yaa istedigim gibide biri cikmadi ciksada bana bakmadi😁 en iyisi sektir et boyle iyi sabuna devamn😁
Soran+1 yıl😄😄 sabuna devam bir yere kadar kanks. Yolun acik olsun 😈😊😊
- +1 yıl
Artik yok kalmadi askim veren
Bu seks istegi edecek bizi verem
Versen gelmezyim koşarak hemen
Belki bir oglumuz olur adi olsun yemen
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Sarhoştum hatırlamıyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılYerde otururken ayagim degdi 😄
Soran+1 yılEvet yaaa 11-12
Soran+1 yıl😄😄 iste dogamizda var bu dmek ki ya kacis yok 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 olmalı. 2005 yılıydı.
16 Yorumla
Soran+1 yılNasil oldu 😈
Cevap sahibi+1 yılFantezin mi var bu konulara :D
Soran+1 yılMerak 😋
Cevap sahibi+1 yılBurada alenen anlatamam :D
Soran+1 yılGizlisin zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılOlmaz anca özelden anlatabilirim :D
+1 yılilk defa 12 yasından seks 15 yasında mast yaptım
18 Yorumla
Soran+1 yıl12 yasinda seks mi 😳
- +1 yıl
evet ne olduki tatlım
Soran+1 yılCocuk ya 12 yas.
- +1 yıl
evet 12 yaşındaydım ve tariii yok ve iyiki yaşamışım çünkü hep devamı oldu
Soran+1 yılO yastaki kizla mi yasamistin peki, nasil oldu
- +1 yıl
Evet detayı buradan yazarsam uyarı yerim tatlım
Soran+1 yılTamam bu kadari kafidir gurucum 😊
- +1 yıl
Sıfır sıkıntı
+1 yılçok ayıppp :)
21 Yorumla
Soran+1 yılEveeeet 😈
Gizli Üye(36-45)+1 yılergen olmadan başlamıstım ama yaş olarak hatırlamıyorum yapıyordum zevk alıyordum fakat sperm cıkmıyordu o zamanlar
00 Yorumla
+1 yılKüçüktüm Hatırlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAanirim 7. Sinif felandm 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılOoo gec bile kalmissin
Cevap sahibi+1 yılDaha oncekesfettm tabi ama iyi olms gec olmasi simdi durduramuyorum 😂
Soran+1 yıl😄😄😄 durdurulamazzz
Cevap sahibi+1 yılYa evlenecem ki uzak bir ihtimal ya da gununbirlik ya da duzenli yoksa mumkunati yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 4 yaşında
14 Yorumla
Soran+1 yılErken degilmi 😁
Soran+1 yılSuurlu olarak kacta 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 du galiba
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil kesfettin 😁
- +1 yıl
Hatirlamiyorum
+1 yılCidden duymak istiyor musun?
018 Yorumla
Soran+1 yılSormazdim demi 😈
- +1 yıl
11-12.. p*rno kasetler vardi. Buyuk video kasetler siyah.. ilk izledigimde patlayacagim zannetmistim.
Soran+1 yıl😄😄 evet vardi. Iyi madem 😊
- +1 yıl
Mast bilmedigim icin cok kotu olmustum. Patlayacak gibi. Cok kotu bir histi. Mast ikk yaptigimda da kasiniyordu :D
Soran+1 yıl😄😄 kasirken oluverdi diyorsun
- +1 yıl
Hayir olmuyordu yapamiyordum. Cok kotu bir ark ortamim vardi. Hepsi yapiyordu ben yapamiyodum. Sonra o geldi arasindan sislerin... ruyalarimi susledi. Gunde 7-8 postaya cikti.
Soran+1 yılOuuu abartmissin sen ama 😁
- +1 yıl
Sana bir ergenden bahsediyorum. Şu an bu yasinla o anda elime dussen seni paramparca ederdim emin ol :)
Soran+1 yılHahahaah korkuttun yahu
- +1 yıl
O yaslarda senin yas araligina resmen bitiyordum. Her 31 imde ayni sey vardi. Senin yas araliginda komsumuz vardi evlerine giderdim. Kimse olmayinca.. neyse sen yazsama bana bir ya
Soran+1 yılSen 19 yasinda olduguna emin misin 😄😄
- +1 yıl
Profile bak sence 19 muyum?
Soran+1 yılBakim
- +1 yıl
Bakmisken mesj at artik sinir etme engel yicem bak
Soran+1 yıl19 degil 29 varsin sen ya 😄
- +1 yıl
Kizim mesaj atsana engel yedirtrceksin ckdden ha
Soran+1 yılKim neden engellesin yahu haaaa pardon 😁 Bosver ya mesaj atamam
- +1 yıl
Niye atamayasin? Cidden hadi cikicam bak seni bekliyorum
+1 yılSanane
11 Yorumla
Soran+1 yılZorunda degilsin 🙄
+1 yılElimi s*kmedim hiç
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄 kucukken de mi
- +1 yıl
Hiç dedim dimi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hatirlamiyorum yaklasik 12-13 yaslarinda galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yaşında
195 Yorumla
Soran+1 yılOha 😳
Cevap sahibi+1 yılbılliğime bılliğime ip bağladım lolliğime çektim çektim kopmadı :) :)
tekerleme bile yapmışım
Soran+1 yıl😂😂 o ne tovbee kopsaydi nolacakti 😱
Cevap sahibi+1 yılkopmaz anadolu çocuğuyuz balı kaymağı çok yedik :) :)
Soran+1 yıl😄😄 iyi madem 😊
Cevap sahibi+1 yılkız şaka bekar adamız caiz değil ne pipisi tövbe tövbe seninli dalga geçiyorum :) :)
Soran+1 yılCaiz degil diye tutabiliyorsan ne guzel 😁
Cevap sahibi+1 yılBen bir baIığım, aşk ise daIdığım bir derya. Aşktan gözIerim yaşIı oIsa da o derya gözyaşımı nerden biIir. Başımı o denizden çıkarayım desem, baIığım ya; Nefesim KesiIir. :( :(
Soran+1 yılYaptin sen de degil mi 😄
Cevap sahibi+1 yılyok ne alaka başkası gibi bacak arası ile işim olmaz
hayırlı ramazanlar size
Soran+1 yılHerkesin isi olur. Dogaldir
Cevap sahibi+1 yılbekarsan ailecek seni istiyelim en güzel bir şekilde doğalı olsun
nerelisin
Soran+1 yıl😄 seni siirci seni. Sagol isteme.
Cevap sahibi+1 yılyok olmaz tatlı cadı :) :)
Soran+1 yılOlmaz. Sen mast bile yapmamissin 😋😄
Soran+1 yılGercekten hic yapmadin mi bilemden faln banyo yaparken 😁
Cevap sahibi+1 yılahhh ahhh kalbi güzel evlimisin sen
Soran+1 yılNoldu ki ah çektin. Hadi itiraf et gizliiii 😁
Cevap sahibi+1 yılyok kalbi güzel ya güzel sohbet etmek varken ne şimiz olur kol bacakla
nerelisin güzel insan
Soran+1 yılSohbet sormadim ilk mast yasini sormustum 😄
Cevap sahibi+1 yılokuyomusun çalışıyomusun
Soran+1 yılNeden sordun ki? 😅
Cevap sahibi+1 yılgüzel bir insanı tanımak için
Soran+1 yılbu soruyu sordugum icin mi guzel insanoldum 😁😄
Cevap sahibi+1 yılsence doğru bir sorumu bu
Soran+1 yılSoru gir gir olsun diye iste sen neden kalbi guzel diyorsun ki 🙄
Cevap sahibi+1 yılcadımısın yoksa :) :)
Soran+1 yılHangi cadi 🙄
Cevap sahibi+1 yılsüpürgeli :) :)
ne yapıyosun
börek yap bize iftarlık :) :)
Soran+1 yılBosaniyorum senden ben dilekce verdim 😑
Boregi baskasi acsin 😄😄
Cevap sahibi+1 yılzalım kıyılırmı ban :( :(
Soran+1 yılSen kiydin 🙄
Cevap sahibi+1 yıliyi biri olmaya çalışan biri
kaç kardeşiz kalabalıkmı aylemiz
Soran+1 yılBosver. Hayirli ramazanlar
Cevap sahibi+1 yılolur kendine iyi bak güzel insan
Soran+1 yıl😞😞
Cevap sahibi+1 yılneden üzüldün ama melek :( :( üzülmek yok
Soran+1 yılUzulmemek icin kafa dagitmak icin sacma sorular soruyorum yine olmadi. 😞😞
Cevap sahibi+1 yılismin nedir ne olur üzülme sen :(
Soran+1 yılHayirli cumalar😞
Cevap sahibi+1 yılteşekkür derim kalbi güzel arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılmelek hamur işleri yaparmısın :) :)
Soran+1 yılNiye ki? Ben veda ediyorum sen devam ediyorsun 😔
Cevap sahibi+1 yılolmaz kalbi güzel bir arkadaş buldum ben gitme :( :(
Soran+1 yılBaska da bulursun 🙄
Cevap sahibi+1 yılgitme lütfen ama ya :( :(
Cevap sahibi+1 yılGönüI öyIe yoI geçen hanı değiI, Dergahtır! PaIdır küIdür girip çıkıImaz, Günahtır! :( :(
Soran+1 yılBen girmiyim o zaman, kirletmeyeyim dergahini 😏
Cevap sahibi+1 yıl:( :( kalbi güzel kötümüyüm ben :(
Soran+1 yılBen kotuyum
Cevap sahibi+1 yılneden ne kötülüğün varki :) :) elinmi oklavalı :) :)
Soran+1 yılSorudan belli oluyordur ne kotulugum oldugu 😑
Cevap sahibi+1 yılyani içinden geleni yazmışın :) :) her insanda olan bir olgu
Soran+1 yılIsende de mi 😁
Cevap sahibi+1 yılyani :) :) olmuyandan kork :) :) hastalık vardır ya :)
Soran+1 yılIstek olmali tabi ama mast yapip yapmamak 😁
Cevap sahibi+1 yılolmaz o kuğu ya :) :)
Soran+1 yılSen yapmiyor musun? Istek cok olabilir
Cevap sahibi+1 yılistek tabiki var melek ya artık iyi kalpli birini saklıyalım :) :)
Soran+1 yılSakla tabi ki ama mast isi spontan gelisir ya kucuk yaslarda, bilmeden elin deger falan olmustur sende de amma da sakladin haaa 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılsen onu bırakta
ne yapıyosun? ramazan nasıl geçiyo
Soran+1 yılBak bak zaten gizlisin niye kabul etmiyorsun 😄
Cevap sahibi+1 yıltatlı cadı seni ya :) :) tutturdun gidiyon :)
niyetlimisin?
Soran+1 yılSoru o ya iste 😁
Yalan yok niyetli degilim 😁
Cevap sahibi+1 yıltatlı cadı ama dikkat et :( :(
yaş kaç senin? ayıp olacak ama
Soran+1 yılSen benim sorumu cevaplamadin ki 😁
Cevap sahibi+1 yıltatlı cadı ben seninle adam akkılı sohbet etmek istiyorum :( :(
Soran+1 yılSen de haklisin. Neyse bosver.😁
Cevap sahibi+1 yılkültürel olsun :( :(
nerelisin
Soran+1 yılMarsliyim 😋
Sen?
Cevap sahibi+1 yılmarslı ben malatyalıyım :( :(
Soran+1 yılBiliyorum ki 😑
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun
Soran+1 yıl😄😄 neyse hadi hayirli ramazanlar.
Cevap sahibi+1 yılyapma böyle işte :( :(
Soran+1 yılBen b*ktan bir insanim, yaklasma sana da bulasir Malatyali 😕
Cevap sahibi+1 yılneden bulaşsın güzel insan ne kötülüğün olurki
Soran+1 yılYa bisuru guzel insan var benle ugrasma ya degmez 😕
Cevap sahibi+1 yılyok ben arkadaşımı mrk ediyorum nasıldır nerelidir neden böyle tatlı dillidir
Soran+1 yılNerde tatli dil
Cevap sahibi+1 yıl8 saattir güzel ve tatlı bir şekilde sohbet ediyoruz o yüzden kalbi güzel :)
Soran+1 yılOfff gizlensem de karsima cikiyorsun ya ne bicim kaderse artik bu 😞😞
Cevap sahibi+1 yılkimsin :( :( :( yapma ama böyle :( :(
Soran+1 yılSimdiye kadar anlamadiysan bosveeeeer 😕
Cevap sahibi+1 yılbetül :(
Soran+1 yıl🙄😔 😁..
Cevap sahibi+1 yılismin nedir? yapma böyle işte
Soran+1 yılBosver, git iftar et sen. Afiyet olsun 😕
Cevap sahibi+1 yılbak çok üzüyosun beni :( :( zaten canım sıkkın :(
Soran+1 yılBen nasil uzuyorum. 🙄 Gizlinin tekiyim ya takma. Zaten hatirlamiyorsun ne guzel kurtulmussun 😏
Cevap sahibi+1 yılbu kadarmı değer verdin bana :(
Soran+1 yılAyni soruyu sana soruyorum, tanimayan sensin 😞
Cevap sahibi+1 yılçiçek söylemiyosunki ismini :( :( neden böyle yapıyosun
Soran+1 yılSoyleyince tanimanin ne manasi olacak. Allahi gorebilseydik imtihanin anlami kalir miydi 😒
Neyse cidden hosca kal
Cevap sahibi+1 yılmelek lütfen ama :( :( :(
hiç y6apmadım ben
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi hadi. Herkes yapmistir bilerek ve ya bilmeyerek 😊
+1 yıl3 yaşında falan
12 Yorumla
Soran+1 yılOoo cok erken degil mi
- +1 yıl
Sende o yaşta başladın ama hatirlamazsin :)
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. 14 yasinda
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil kesfettin?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yaşındaydım herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 yaş gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil kesfettin 😄
Cevap sahibi+1 yılçocukken başlıyo ya hani baktım azmışlık duygularım gelmiş komşu kızıyla sürtünürdük kömürlükte
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok ufaktim hatirlamiyom
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılImm sanırım 11 - 12 yaş aralığında idi 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğrettıler
11 Yorumla
Soran+1 yılKim ogretti 😅
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aklıma bile gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılİgrenc yapmadım hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Budamı gizli 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 15 yaşında.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma pişmanım tabiki.
Soran+1 yılNeden pismansin? Biri ogretmis miydi o ilk defada
Cevap sahibi+1 yılEvet Akrabam öğretti, keşke başlamasaydım ama 10 yıldır 31 çeke çeke erken boşalma yaşıyorum şu an 30 40 dk boşalıyordum ozamanlar
Soran+1 yılYa sorunun nedeni mast degildir belki, ne bileyim uzuldum yaa. Doktora mi gorunsen ki acaba
Cevap sahibi+1 yılYok ya bence mast dan 10 yıldır çeke çeke yaylar gevşedi :D bağımlılık yaptı günde 5 kere boşalıyordum :D
Soran+1 yılOooo 5 kere de fazla be bro. Azar azar azalt sen onu duzelirsin 😉
Cevap sahibi+1 yılseks yapsam düzelirim anca ama şu an yok yapacak sevgili vs :D
17...
10 Yorumla
+1 yılOrtaokul 2 deydim
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil?😁
- +1 yıl
Yaşı benden büyük arkadaşlarım konuşuyorlardı zaten bana demişlerdi Sen şimdi giderim eve sabunu alırsın denersin diye Ben de aynen öyle yaptım
- +1 yıl
Tarihte ilk yaptığımda ne olacağını Ne hissedeceğimi bilmiyordum ne olacak diye düşünüyordum fiskirdigi anda vucüdum irkildi ucu hassaslasti daha sonraki seferlerde hayal kurmam gerektiğini öğrendim
Soran+1 yıl😄 iyi ogretmisler sana
- +1 yıl
Yoo ogretmediler sade 31 çekmek diye birşey olduğunu sabunla yapıldığını söylediler bayagi ileri gerii yapmıştım kafası kızarmışti garibimin
Soran+1 yıl😅😅 gecmis olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin nasıl oldu anlatırsan sevinirim
Soran+1 yılYerde ayagimin ustunde otururken biseyler hissettim ve uzerine gittim olayin 😄
- +1 yıl
Topuğun oraya denk gelmişti değil mi :)
Soran+1 yılAynen 😄
- +1 yıl
Sonra elinle mi yapmaya devam ettin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 tü sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhatırlamıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Orta oku sanırsam 14
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kucukken
00 Yorumla