Eski sevgilim beni ifşa eder mi?

Arkadaşlar biz bu oglanla ayrılalı 1-2 sene oldu. Çıkarken beni çok seviyo sanmıştım. Beni azdiramazsin dedi ve iddiaya girdik. Sadece normalde şeylerle iddiayı sürdürecektir. Benden göğüslerimin fotoğrafını istedi. Bende madem beni seviyo hem de iddiayı kazanirim dedim en iyisini fotoğrafı atmakla çare buldum. Keşke atmasaydim lanet olsun. Sonra bu fotoğrafı aldı ve daha fazlasını istedi. Hayır dedim o zaman biraz burnuna kadar çıkar kamerayi göreyim seni dedi. Parmağını falan yala azarım ben dedi. Bende öyle yaptım. Daha sonra 1 gün geçti 2 gün geçti yazmadi en sonunda 5 gün sonunda beni tehdit etti. Elinde videom ve fotolarin var dedi. Eğer her istedigimi yapmazsan bu fotoğraflar AOG da paylaşılır dedi. ( numaramla birlikte ) sonra gidip anneme anlattım. Annem aradı bunu konuştu. Sonra sildim fotoları falan dedi ama emin olmadık. Sonda da ayrıldık. 2 senedir ortada fol yok yumurta yok. İnşallah silmistir. Sizin düşünceniz nedir. Bunu paylaşmamin sebebi biraz motive olmak ve bu olayı hep rüyamda görmek. Saçma sapan yorum yapmayın rica ederim.
Eski sevgilim beni ifşa eder mi?