En iyi penis boyu uzatma tekniği büyütücü pompalar ve kremlerdir. Yok penisi büyüten balmış, macunmuş hapmış hepsi yalan arkadaşlar. Ağızdan alınan bir yolla penis boyu asla ve asla uzamaz! Ancak penise yapılan müdahaleler sonucunda penis boyunda uzama olur. Eğer gerçekten egzersizlerle penis boyu uzatma istiyorsanız destekleyici olarak krem ve pompaları da kullanabilirsin. Çek bırak yöntemiyle penisin başından tutarak yukarı çek bırak, aynı şeyi sağa sola eğerek de yapabilirsin. Bunu her gün düzenli olarak yaparsan eğer faydasını göreceksin.
10
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vakumlar etkili, kullanabilirsin. Herhangi bir kas veya sarkma problemi de olmaz.
Penis büyütmede inanılmaz derecede iyi sonuçlar veren penis büyütme ve erken boşalma eğitim setini eşime aldık fazlasıyla etkisini gördük ve ilac falan da değil. Doğal yöntemlerle kısa sürede büyük sonuçlar aldık... Bu setler penis bölgesinde kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı oluyor ve daha başarılı ereksiyon gerçekleştirebiliyorsunuz. Özellikle penis başında büyüme sağlıyor. İnternetten araştırıp böyle bir set edinebilirsin.
kafayı bozmuşsunuz şu boyutla, ya ne önemi var? Kimin taşıdığı önemli ne kadar olduğu değil. Burada yazan bazı pembelilerin büyük demesine mi kompleks yapıyorsunuz? Öyle diyenlerin hepsinin ki dar mıymış da boşuna komplekse sokuyorlar milleti. Büyük acı yapar evliyim biliyorum.
isterseniz gizli kullanıcı olarak yorum bırakabilirsiniz. aslında boyutu önemli, bir çok kadınla beraber oldum kadına kendinizi hissettiremezseniz dalga geçiyorlar. 16cm idi penis boyum bende bu durumu gurur meselesi ettim penis pompası kullandım bir kaç ay önce şu an durum çok süper ve o dalga geçen arkadaş sana bir haller olmuş ne yaptın diyip duruyor. Seni en iyi ben anlarım arkadaşım tavsiye olarak sipariş geçmiştim.
iyi de arkadaşım büyütünce ne olacak. neden büyütüp kadına acı çektirmeye çalışıyorsunuz. derdiniz ne. büyüyünce acı çeken bir kadınla nasıl rahat sevişecksiniz.
ayrıca ne işe yarayacak. kadının zevk almasını sağlayan zevk sinirleri en fazla klitorise bir kısmı da perine bölgesine toplanmıştır. vajina kanalının içinde böyle bir sinir ağı yok. uzun ya da kısa olması hiç bir şey ifade etmiyor. ayrıca vajina esnek ve kendini toplayan bir organ. her türlü kalınlığa da hitab eder. gevşekse de o kadının çözmesi gereken bir durum. vajina kaslarını kullanmayı öğrensin. siz ne dert ediyorsunuz.
5
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
18 yasndayim 12,5 cm 2-3 cm daha buyuk olsa en azindan psikolojik olarak rahatlarim sonucta derdim o benim ya
arkadaşım. moralini bozacak bir durum yok. sen internette atıp tuttuklarına bakma. bilim diye birşey var. türkiyedeki kadınların en der,n, 15*16 cm alır. o da bacak omuza konumda alamaz. bcak omuza ya da karna yaslama durumunda 15 cm bile kadına sancı verir. uzunluk dünyanın hiç bir yerinde önemsenmez bir tek bizde bu saçma inanış oluşmuş. seninki normal ölçü. sakın orjinali ile oynama. tamamen iptal olabilir. ameliyat bile garnti değil.
Var olduğu söylenen egzersizler internette mevcut denemeden bir şey söylemek yanlış olabilir. Fakat çekme, ısıtma, masaj yapma gibi şeyler uygulandığını okumuştum... Yine de yapmadan önce iyice okumanı ve zarar vermemeni tavsiye ederim.
Penis büyütme egzersizi değil de, sünnet derisini doğal yoldan geri getirmek için her gün 20 dakika boyunca penisin ortasındaki yarayı (sünnet yarası) geriyorum. Derinin bu şekilde geri kazanılması yıllar sürüyormüş, ben ise sadece bir kaç aydır bunu uyguluyorum. Şu anda eskiye nazaran birazcık da olsa derinin uzadığını görebiliyorum ve bu gerçekten harika hissettiriyor.
Egzersizle penis büyür mü, büyürse de ne kadar büyür bilmiyorum. Seni çok rahatsız ediyorsa, kesin ve kısa yoldan çözüm adına cerrahi müdahale seçeneğini düşün derim. Kabul,10 cm kısa belki ama teoride 10 cm'lik bir penisin kadını orgazma ulaştırmaya yeteceği söyleniyor.
Penis büyütme egzersizleri sonucunda büyüme ve gelişme sağlamak mümkün arkadaşlar. Egzersizler penis nasıl büyür ve nasıl egzersizleri yapmamız gerekiyor diye düşünürseniz burada ayrıntılı bir şekilde anlatmışlar.
hurafelerle uğraşma. bizlerin vereceği bilgiler sağlıklı olmaz. üroloji uzmanına görün teknoloji gelişti çok güzel çözümler sunuyorlar hem de kısa sürede
Hiç bir egzersiz gerçekten işe yaramıyor. Tek bir yöntem var, riskli bir ameliyat. O kadar riskli ki, 80 küsür yaşındaki bir adamı ameliyat masasında bırakmış bir ameliyat.
uygun şekilde ve düzenli olarak sabah akşam enaz 6 yaparsan, kesinlikle etkisini görürsün, hem uzar hem kalınlaşır, bu arada kegel egzersizleri de yaparsan 10 numara olur.
Ama illa büyütmek istiyorsan + birşey yapma ilaç vs kullanma uzak dur. En sağlıklısı doüal olan, doğal büyütme yöntemidir. Onuda söylemem gerek yok biliyosun (;
boş ver büyütme işini bence dimdik oldumu basarsin istediğin gibi benim ki çuval oldu bana büyük lazim diyen kadını da Aksaraya gönder Zenci sevgili bulsun kendine 🤣😄
En İyi Cevaplar