+1 yılBir terazi erkeği olarak konuşma gereği hissediyorum. İkizler kadını tanıdım. Birden fazla. Aralarından birine bir şeyler hissettim. Sadece hoşlantı diyebileceğimiz türden. Fakat karşıyı anlamak oldukça güç. İyi bir dinleyici olduğunu seziyorum. İkizler kadınının. Fakat değişken ruh halleri terazi erkeğini zora sokabiliyor. Zaten kafamızda bir çok konuya ister istemez değiniyoruz. Bir de karşı tarafın yerine göre net olamayan söz ve hareketleri biraz kafamızı karıştırıyor açıkçası. Cinsel açıdan değerlendirmek gerekirse de biz terazi erkekleri biraz çekingenizdir. Karşı cins konusunda. Genelde duygusal bir şeyler hissetigimiz karşı cinse karşı daha istekli oluruz. Bunun yanında bu iki burcun arkadaşlıgına artı puan veririm. Hiç tereddüt etmeyin. Terazinin cesur olma sorusuna da. Hemen hemen her konuda düşünüp tartar mantıklı hareket etmeye çalışır. Dara sıkıştığında bir cahil cesareti vardır. Ancak bu ikili ilişkilerde kendini pek göstermediğinden genel karşıdan ufak bir kıvılcım beklerler. Ki ateşe döndürsünler
410 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ifade etmişsin.. arkadaşlık aşk ve cinsellik Hakkında önerilerin varmı? nasıl davranmalıyım?
- +1 yıl
terazi erkeği biraz nazlıdır. Egosunu okşamanı ister. Ama bunu büyütüp çok ciddi boyutlara getirmemen lazım. Yeri geldiğinde oldukça mütevazidirler. Ters etki yaratabilir. Daha çok tatlı tatlı okşaman lazım. Sıkmadan. Biraz zor bağlanırlar. Ama onu bir kere kazandığın zaman sana taparlar. Her konuda. Güzelliğe bunun yanında estetiğe çok önem verirler. Yani sadece yüz güzelliği değil. Simetri takıntısı olan insanları düşün. Onlar gibi aslında. Herşeyin rayında olması gerektiğine inanırlar. Ağır başlı içli insanlardır. Duygusallıkları bu yönde ağır basıyor. Kırmadan önce iki kere düşün derim. Çünkü bir kere koptuk mu bir daha kolay kolay geri dönüşümüz olmuyor. Böyle lanet bir yapımız var.
- +1 yıl
Cinsellik konusunda da sevişirken gözlerinin içine bak. Gözlerinle onu mest et. Emin ol bu göz teması bizim için her şeyden önemli. O sıcakılığı , sevgiyi birkere sizden aldık mı köpek gibi bağlanırız. Cinsellik te sürekli yeniliğe açıktırlar. Fantazilerin her türlüsünü geç karşısına anlat. Yapmak istediğini söyle. Emin ol dinler. Tereddütsüz
- +1 yıl
Arkadaşlık konusunda çok birşey söyleyemeyeceğim. Çünkü karşışıklı bir hoşlantı varsa sadece arkadaş kalalım bizim için büyük bir yalandan ibarettir. Samimiyetsizdir. Sen selam verdiğin sürece veririz. Yoksa sen yokmuşsun gibi davranırz. Çok ılımlı bir yapımız olduğu kadar böyle lanet huylarımız da var ne yazık ki
Soran+1 yılSöylediğin şeyler onu anımsattı. Beni güzel alımlı zeki ve eğlenceli buluyor. Buluşunca çok iyiyiz fakat saatlerce benle Zaman geçirmekten hoşlanmaz biliyorum , ya da çok ilgili değil. Neden böyle davranıyor? Bağlanmadığı içinmi? Ona dozunda ilgi gösteriyorum , anlayışlıyım, dertleşiyor benle , herşeyini paylaşıyor ama ben yeterince onu hissetmiyorum , ilgisini yani. ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Ya birlikte onun da ilgisini çekecek şeyler yapmıyorsunuz ya da çekingenlikten kaynaklıdır. Kendini ona alıştırman lazım. Ne kadar bir sürelik bir ilişkiniz var bilmiyorum. Ama hani senin yanında olmaya yeterince alışması lazım. Ama asla sana karşı yanlış, yerinde olmayan bir şeyler beslediğini düşünme. Zaten gözlerinden çok rahat anlarsın. İki durumda da kendini ele verir. Gözlerini sürekli kaçırıyorsa zaten çekingenlikten ötürüdür. Uzun uzun bakıyorsa da sana zaten hayrandır. Bu iki durumda da terazi burcu erkeğinin aşkından şüphe etmemelisin. Bir sıkıntı olduğun da sana seni incitmeden anlatmaya yeltenecek kadar alçak gönüllüdür. Ben bu aranızdakine iletişim problemi diyorum daha doğrusu duygu eksikliği. Zamanla oturacağını düşünüyorum. Bunun yanında terazi burcunun aynı aksiyonu sürekli olarak yapmaya karşıda bir zaafı vardır. Çabuk sıkılabilir. Saatlerce onunla olmaktansa tadında bırakmayı dene. Tane tane paylaşmayı dene. Her gün senden bir tutam alsın.
Soran+1 yılBende tam tersi , onla vakit geçirmekten hoşlanıyorum kopamıyorum. Gerçi normalde sıkboğaz etmiyorum ama buluştuğumuzda biraz daha fazla Zaman geçirelim istiyorum , haklısın biraz çekingenlik var onda da.. 7 aydır birlikteyiz , normalmi öyle olması
- +1 yıl
Şu güzemli insan, gizemli kadın ya da erkek modeli bizde de var sanırım. Yani gizli kapaklı olana daha bir ilgi, özen gösteriyor gibiyiz. Sana da o yüzden her gün kendinden bir tutam ver demiştim. Bırak seni çözmeye çalışsın. Zorlandığı yerde de ufak tüyolarla tıpışlar, yolunu aydınlatırsın :) 7 ay da önemli bir süre. Bence onun ruhuna inceden inceye dokunmalısın. Yani onda daha çok hayranlık uyandırmalısın. Terazi erkeği seninde belirttigin gibi karşısında ki insanın diploma derecesinden çok zekasıyla, düşünebilme ve yorumlayabilme kabiliyetiyle ilgilenir. Bu yönde etkileme , ilgisini çekme girişimlerinde bulunabilirsin. Onun haricinde senin iyi niyetli yaklaşımların onu zaman zaman bunaltabilir. İster istemez böyledir. Bizim olayımız bağlanıncaya kadar. O aşamaya kadar bize hiçbir şey olmaz. Biz yıkılmayız. Diye kendimizi telkin ediyoruz da. Alışkanlıklarımız dan kolay kurtulamıyoruz. Yani kısacası ondan bir alışkanlık olman lazım.
Soran+1 yılİyi niyetli yaklaşımların bunaltır derken
- +1 yıl
fazla ilgiydi kastım. Bir art niyet olmadan göstermiş olduğun o ilgi de onu bunaltabilir.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen terazi burcuyum ve manevi kız kardeşim dr ikizler burcu. Normalde ikizler ani karakter değişikliği gösterebilen bir burç olduğundan terazi gibi sakinlik ve denge seven bir burç olduğundan genelde anlaşamadıkları söylenir ama kişiden kişiye değişir. Ben onla gayet iyi anlaşıyor sanki öz kardeş gibi herşeyimiz ortadadır. Harika bir kardeşliğim var şu an onla. Yani bir terazi ile evlilik bekliyorsan. Seni ancak terazi yi en iyi yansıtan kişi kıskançlığını dizginletebilir. Bana güven hiç yanılmam. Kardeşim de kıskançlık mevcuttu ki hep çoğu zaman ilişkisini ben kurtardım.
211 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlığımı kim Nasıl dizginletebilir o kısmı anlamadım😕
- +1 yıl
Ben nasıl kardeşimin kıskançlığını zamanında dizginlettiysem öyle. Kelimeler en iyi silahtır insanlar üstünde. Bunu iyi kullanmayı bilmek lazım ki terazi burçları bunu en iyi ayapan burçtur. Terazi erkeğinin en belirgin sergiledikleri özellikleri konuşmaktan hoslandiklari. Fikir ve görüş paylaşmaktan mutlu oldukları ve çevresini konuşarak etkilemeyi başaran erkekler olmasıdır. Ve bunu yaparken şeffaf olurlar.
- +1 yıl
Benim karakterim terazi burcunun neredeyse %95 kısmını yansıtır. Sadece kararsız oldukları konusunda fikrim ayrı. Ben karar verme konusunda hiç ikilem kalmam fazla.
Soran+1 yılKıskanmayım mı yani
- +1 yıl
Herşeyin bir yeri ve ölçüsü vardır. Terazi burçları bunu en iyi yapanlardır. Kısacası senin duygularını anlamak ve buna uyu sağlayabilmek benim için kolay birşey. Ben deliyi bile kendime dost edinen biriyim. Yani seni değiştirebilirim. Ben manevi kardeşimin bile bana öz abisi gibi saygı duyup sevmesini saglayabiliyorsam senin kıskanma huyum bie degistirebilirim.
Soran+1 yılDeğiştirsene o Zaman bıktım kendimden
- +1 yıl
Bunu yapmam için ne öneriyorsun?
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Ben sana yol göstereyim o zaman. Özele gel. Gerçi saat biraz geç ama. Başlangıç için zaman var.
Soran+1 yılSen terazimisin
- +1 yıl
Başından beri öyle oldumu söylüyorum zaten. Eylül 28 de doğdum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence mükemmel bir birliktelik :)
27 Yorumla
Soran+1 yılSen ikizlermisin:)
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılSevgilinde terazi yani :) Nasıl bir ilişkiniz var
Cevap sahibi+1 yılYok değil ama eski sevgilim teraziydi. Tabi bana göre daha ağırbaşlı filandı :D Birbirimizi dengeliyorduk iyidi yani çok az tartışma yaşamıştık
Soran+1 yılNeden bitti peki
Cevap sahibi+1 yılUzun mesafe olduğu için yürümedi
Soran+1 yılAnladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Knk şimdi düz mantık yapalım
İkizler burcunun simgesinde 2 kişi var
Terazininde iki kolu var
Biri terazinin bir koluna diğeride diğer diğer koluna geçerse terazi dengede olacağından
Bu iş olur knk103 Yorumla
Soran+1 yılWouww çok zekisin😄
Soran+1 yılİnanıyom🙄
Terazi bazı konularda cesurdur mesela hayallerini yapma peşinde koşar onunla takılan engelleri cesurca halt etmek için uğraşır cinselliğe düşkün ve tapacak kadar çok sever
38 Yorumla
Soran+1 yılİlgili bir erkekmidir
Soran+1 yılSevgilim öyle ilgili değil ama 🙄
Soran+1 yılPeki gözün dışardamı
Soran+1 yılGüvenilirsin yani :)
Çok güzel olur pek de güzel olur :) Güzel bir birlikteliği uyumdan çok farklılıklar getirir. Her özelliğiniz aynı olursa bir yerde sıkılırsınız çünkü insan doğası gereği kendinde olmayana yönelir bir şekilde merak eder :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTerazi misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılofff o iş çok gıcık oluyor terazıyım gerçi bende akrep etkısı var ondan anlasamadım anlasanları da var ama kıskanclık tutku falan olmayan zihinsel iyi anlasılan eglenceli maceralı bı bırlıktelık olur. ikizler kızına tahammul edebılecek ender burclardan bırı de terazıdır işte. cınsellık de iyi olur ama dengesizlikler bunları bıtıren sey olabılır ego savası ve dengesızlıklerden arınmalı her ıkı taraf da o zaman olabilir terazı severse sadık olur fakat aynı sadakatı ıkızlerden bulması bıraz zor olabılır bu da terazıyı ofkelendırır bunun asılması lazım. terazı cesurdur. maceraperesttır. bazen cok severse saf olur ama o saflıga guvenme bı o kadar da kurnazdır hataları gorur cok kurnazca gormezden gelır eger sogursa arkasında buyuk yangınlar bırakır fakat bu oyle bır durumdur ki haklı olan terazıdır. yanı bu adamlar sizi sevdıyse bunlara aman gormedı dıye yanlış yapmayacaksınız. elınızde tutmasını bıleceksınız.
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen iki iyi arkadaşız tutku yok , bu durumdan çok şikayetçiyim
Soran+1 yılNapmalıyım tutku olması için
Cevap sahibi+1 yılçok basıt sen de tutkulu olacaksın terazı burcu ne kadar alırsa o kadar veren bır burctur bunlar aslında hem en kurnaz hem de en karakterli olan erkeklerdir ask acısı cekmezler kım ne kadar deger verıyorsa o kadar deger verırler gelene gıt demezler gıdene dur demezler kendısıne haksızlık yapan kımseden de ıntıkam almayı dusunmezler hoop bır anda sılerler ve yenı bır maceraya yelken acarlar elde tutulması en zor kadınlara en cok ask acısı cektıren ve hıc acı cekmeyen egosu yuksek ama karakterlı degısık ınsanlardır gızemlıdır anlayamazsın ılk adımı karsı taraftan alırsa ona on adım gıder kabul edılemez bır yanlısta hemen sogurlar yanı kızım ısın hem atesle oynamak kadar zor hem de tereyagından kıl ceker gıbı basıt boyle degısık adamlardır yanı onun sana nasıl davranmasını ıstıyorsan ona oyle davran kısacası
Soran+1 yılYandım desene
Cevap sahibi+1 yılyok aslında sandığın kdar zor değildir eger senın onu gercekten sevdıgını hıssederse senın gercekten altın gıbı bır kalbın olduguna suphe etmeden ınanırsa masumıyetıne guvenırse ondan baska kımseyı gozunun gormeyecegıne ıkna olursa tahayyul edemeyecegın kadar tatlı bır adam olur mesela sana her gun cıcek alır her gun bır sıır yazar beste yapar her zaman yanında olur destek olmaya calısır senı herseyden korumaya calısır her turlu fedakarlıgı yapabılır gozu karadır fakat numaracı kotu kalplı bırı oldugunu dusunurse kıbırlı bulursa ahmak bulursa yalanlar yakalar ve bu yalanların masum olmadıgını anlarsa hayatını düzer gider terazı guzelleri sever ama her guzelı sevmez ıyı kalplı masum guzelleri sever aklında boyle mukemmel kadın vardır onu sever onu bulursa oburlerı onun ıcın sadece bırer eglence konumuna duser
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan bakabilirsin dostum;
www.burcuyumu.com/terazi-ve-ikizler-burc-uyumu/12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim :)
İkizler berbat bir kisiliktir. Bir anı bir anını tutmuyor. Bence ikizler burcu hiç yaklaşılmaması gereken bir burctur. Ben ne çektiysem onlardan çektim bende yayım. Siz düşünün artık.
38 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle değilim ama
Soran+1 yılİkizler Hakkında baya kötü düşünüyosunuz ama 🙆🏻
Soran+1 yılAynen bizi çok seviyorlar 🐣🙈
Soran+1 yılYay bulmuştum ama farklıydık olmazdık
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılHe ya 😄
- +1 yıl
Güzel resim ama dimi knk anlamam o yüzden böyle bir cevap yazdım.. :D
Soran+1 yılAynen 😄
Ben teraziyim de ikizler kiziyla cikmadim hic
328 Yorumla
Soran+1 yılKendinle ilgili düşüncelerin neler bir terazi olarak? nasıl birisin
Soran+1 yılZaten ego var sizde azıcık🤗
Soran+1 yılAynen sevgilim terazi ve umursamazlık var. benle ciddi düşünüyo ailesininde haberi var , iş ciddiye bincek fakat öyle ilgisizki. beni özlediğini hissetmiyorum mesela , hep kendi kabuğunda ama buluşunca çok içten. İki saat benle durabiliyo en fazla. karakterimi bu yoksa ciddi manada sevmiyormu sence
- +1 yıl
Ya simdi ben sevmiyosam umursamiyorum ama seviyosam zerre alakasi yok uzun sure ciddi dusunduğum kiza yaptiklarimi innaya yapsam maddi manevi o bile woww derdi ama nankor kiymet bilmedi biraktim hani onu resmen prenses yapmistim iki ailede biliyodu ve evlenecektik sonra yalan atti bitirdim burda burc konusu değil yapi meselesi devreye giriyo sevgilinin yapisi oyledir belki de
Soran+1 yılÇapkınmısın? güzel kız görünce bakarmısın
Soran+1 yılHayatında biri varkende mi bakarsın? Biri varken başkalarıyla flörtleşirmisin
Soran+1 yılMesajlaşma aldatmaya dahil değilmi
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılKafam çok karışık
Soran+1 yılAldatmaz diye düşünüyorum ama gözleriyle bile aldatmasın , ondan emin olamıyorum , sadakatini merak ediyorum , çok ilgili değil çünkü
Soran+1 yılBakmasın :(
Soran+1 yılKıskanıyorum deli gibi :(
Soran+1 yılÇok kıskancım😞
Soran+1 yılVardır belki
Soran+1 yılBen deli gibi kıskancım gözünü oyarım
Teraziden uzak dur açık net
219 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSen teraZimisin
Soran+1 yılAynen biraz bencil oluyolar ve kendilerini seviyorlar galiba
Soran+1 yılOna güveniyormuydun peki?
Soran+1 yılBende çok güveniyorum. Peki ilgilimiydi , sana ilgi gösteriyormuydu
Soran+1 yılÜzüldüm bu arada çok.😞
Soran+1 yılPişman olmadımı
Soran+1 yılİyi yapmışsın , eleştirilmeyede gelemiyorlar , hep övcen
Soran+1 yılSağolasın :) sende çok Mutlu olursun inşallah
Soran+1 yılÖyle düşünme senin değerini bilen biride çıkcak karşına ☺️
+1 yılTeraziyim ve çok dengesiz ve sinirliyim
26 Yorumla
Soran+1 yılBiri varken hayatında gözün kayarmı başkasına peki
Soran+1 yılNapcam peki , benimkide çok sinirli dengesiz
- +1 yıl
Kayar yani gören göz senden güzelini ister sağ solumuz pek belli olmaz kimi zaman güzel davranıp kimi zaman ani parlar gözlerini büyütüyorsa bil ki çok sinirlendi
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılNapmalıyım peki
- +1 yıl
Ama cesurluk yönünden kuşkun olmasın her şeyi göze alır ben senin için öyleyim
+1 yılBunda uyum felan yok tam kaos
117 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kanks ikizler ve terazi çok farklı karakterler
Soran+1 yılSen terazimisin
- +1 yıl
Yok yengeç kanks
Soran+1 yılNerden biliyosun peki 😕
- +1 yıl
Burçları araştırrım kanks
Soran+1 yılNeden kaos peki
Soran+1 yılİkisinde hava burcu
- +1 yıl
Hava olsa nolcak kanks ayrı karakterlere sahipler çok zıtlar hele ikizler abooo düşman başına
Soran+1 yılBen ikizlerim :) nesi varmıs
- +1 yıl
Aman kanks dünyada bir kız ikizler kalsa gene yanaşmam çok kötü ya çift ve zıt karakterlisiniz iyiniz iyide sebepsiz bir anda huy değişmesi yaşıyonuz bir dediğiniz 10 dk sonrasını tutmuyo ya ayar oluyom
Soran+1 yılÖyle olsun😒
- +1 yıl
Ama haksızmıyım kanks
Soran+1 yılSevdimi tam severiz , değer vermeyi biliriz. canlıdır eğlencelidir hayat dolu zekidir :) ama haklı tarafların var😕
- +1 yıl
Var tabi bu saydığın artıları tek bir hareketiniz alıp götürüyo kanks
Soran+1 yılDeme yav😄
- +1 yıl
Hakket öyle kanks sıkıntı :))
+1 yılIkisi De Havalı Hava Burçlarından.
20 Yorumla
+1 yılTerazi dengesizdir kendimden bilirim
211 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
Yani o an iyi olabilirsin ama en ufak bir hareketine takabiliyorsun. Ayrıntılara çok dikkat eder, açığını hemen yakalar. Yalan söyleme lüksün pek yoktur, kuşkucudur ve şüphecidir.
Soran+1 yılGözü dışardamıdır peki
- +1 yıl
Evet,
Soran+1 yılHayatında biri varkende mi
- +1 yıl
Kaçamak yapabilir, lakin tatmin edemiyorsa.
Soran+1 yılTatmin ediyorsa peki? sevgilin güzel zeki ve eğlenceliyse? yinede kayarmı gözün
- +1 yıl
İşte orada işler değişir. Diğer kızların defteri kapanır ve tek odak noktan o olur. O an başka birini görüp istesen bile akşama sevgilini beklersin. Ki tatminden sonra onun neşesine cilvesine ihtiyaç duyarsın, sonra sohbetine elinden güzel bir kahvesine..
Soran+1 yılBeklentilerini karşılaması lazım yani
- +1 yıl
En azından ben böyleyim, başkasına yorum yapamam
Soran+1 yılAnladım :)
ikizler sadık mı ki terazi sadık olsun
10 Yorumla
+1 yılteraziyim ama burcalara inanmiyorum bebek
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldengesizdir ikizler burcu :D
20 Yorumlaİkizler balik da anlaşir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuzdur
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılÇok zor.
118 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😕
- +1 yıl
İkizler kızı ve terazi erkeği sadece cinsellikte iyi olur diğerleri pırt !
Soran+1 yılNeye dayanarak söylüyorsun? sen terazimisin
- +1 yıl
Eski sevgilim teraziydi. Ama benim yükselen başak.
Soran+1 yılKarakteri nasıldı peki? neden bitti
- +1 yıl
Yani biraz cimri rahat ve ani parlamaları vardır. Ama iyi niyetli ve entelektüel oluyorlar.
Soran+1 yılAynen ani parlamaları var.
- +1 yıl
Astoroloji benden sorulur.
Soran+1 yılTavsiyen var mı peki :)
- +1 yıl
Var yani burcun nedir?
Soran+1 yılBen ikizlerim sevgilim terazi ☺️
- +1 yıl
Tamam bende ikizlerim yükselen başak alçalan balık :D anlaşırsınız ama cinsellik haricinde lütfen teraziyi anlamaya çalış.
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
Bak sen aslan, yay, akrep, koç, kova ile ilişki yaşama.
Soran+1 yılTeraziyle ilgili ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Yazdım ya !
Soran+1 yılAyrıntılı yaz diye şey ettim 🐣
- +1 yıl
Ya zamana bırak.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem