demekki boyla ilgisi yokmuş. penisi büyütmek mümkün. çeşitli egzersizleri var. ancak 11 cmlik bir penis 20 cmlik bir penise dönüşmez. kendisiyle orantılı olarak büyür. yani çok zorlasa 12 bilemedin 13 cm olur. anlaşılacağı üzere yine yetmez. ya ben önemsemiyorum deyip yoluna devam edeceksin ya da erkeği değiştireceksin. ha ben hem bunla devam ederim hem de iri penisli birini bulurum diyorsan yine sen bilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanı s*ki için değil kendi için sevmeyi öğrenin artık.
52 Yorumla
Soran+1 yılSiz m*me icin severken iyi.
- +1 yıl
Bana isterse organsız gelsin. Boş yapma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki kızlar uzun boylu erkeklerin çüküde uzun olmazmış d dikkat trole gelmeyelim 😁😁😁😁 bu arada bir şey sorucam hiç beraber oldunuz mu
212 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma derim ;)
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Fazla detay yazamıyorum ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Adilkopuzz 😒😒😒 detayını sormamıştım neyseki
Cevap sahibi+1 yılYatakta da kötü mü? Çünkü bildiğim boydan daha çok işlev ve kalınlık önemli
- +1 yıl
Ben kötü anlamında demeidmki :) yatakta yeterki azgın bir Partner olsun evet kalınlık da önemli ben her türlü memnunum 6 Cm kalınlık her açıdan İdeal ama zevk almak karşılıklı olan bir eylem eğer hatun kendini zevkle sana katmiyorsa uzvun önemi yok :)
Cevap sahibi+1 yıl@Adilkopuzz güzel bir bilgilendirme teşekkür ederiz. Evet arkadaşlar bugünkü "Sekste ne önmli" dersin zoruna geldik. Yarın ki derste görüşmek üzeri 😊😊😊😇
- +1 yıl
İyi uykular ama seks olmadan iyi uyku olurmu o var işte :) görüşmek üzere :)
Cevap sahibi+1 yıl@Adilkopuzz ssfhj
- +1 yıl
Ben günaydın dersin diyordum nece yazdın okunmuyor yaaa :)) :)
Cevap sahibi+1 yıl@Adilkopuzz Çinçançunca
- +1 yıl
Daha çok fanfinfonfinifon olarak biliyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonuna kadar haklısın bebeğim one ole çocuk pipisi gibi hissetmezsin bile onu
14 Yorumla- +1 yıl
ahahah
Soran+1 yılAynen ya
- +1 yıl
sen kaç cm hissedersin içinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
İp mi kısa yoksa çukurmu derin
www.oguztopoglu.com/.../...nficyus-derin-olan.html
karikaturrkulubunn.blogspot.com.tr/.../...tir.html00 Yorumla
+1 yılilaçla iğneyle büyütülcek bişey değil kesinlikle büyümez kendinizi kandırmayın amelyatla oluyor ancak oda en fazla 1 ya da 2 cm falan... artık gerisi sana kalmış yani katlanmak zorunda değilsin sonuçta..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizimde memeler küçük oluyor napalım beden için mi sevcekler :D ayrılsınlar o zmn
524 Yorumla- +1 yıl
meme memedir
Cevap sahibi+1 yıl@ardaaasennn1 çok küçük ya 70 anca :D :D
Soran+1 yılBenim kucuk degil.
- +1 yıl
fark etmez canımm :D 70de ideal
Cevap sahibi+1 yıl@ardaaasennn1 :D valla bu site moralimi yerine getirdi inş gerçektede böyle düşünüyorsunuzdur
- +1 yıl
düşünüyorum ben şahsen. dediğim gibi meme memedir. cok büyük olmasın da D:
Cevap sahibi+1 yıl@ewlby3 lan daha iki dk önce evlenme teklifi ettiğin kız benim :D burdada karşıma çıktın napıyon olum her yorumda kız mı arıyon sen yaaa
Cevap sahibi+1 yıl@ewlby3 ahaha yarıldım ya :D olum pazardan domates mi alıyon sen ya ne komiksin bir git işine ya :D istemiyorum hadi başka taliplerine yönel
- +1 yıl
ben?
Cevap sahibi+1 yıl@ardaaasennn1 sende havuzdan bulsaydın birilerini beceremedin mi kız tavlamayı :D
- +1 yıl
yok 70 beden bulamadım kimseyi :p
Cevap sahibi+1 yıl@ardaaasennn1 ahah vardır ya 70 beden ben çok denk geliyorum nasip kısmet :D
- +1 yıl
sen gelsene ozele :D
Cevap sahibi+1 yıl@ewlby3 noluyor ya sakin olun ne aç gözlüsünüz kız görünce atlıyonuz :D bide gerçek hayatta denk gelmedi be böylesi anca burda :D neyse bakın işinize ya hayırlı akşamlar
- +1 yıl
gerçeğe de varım :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@DeliKizderBana her türlü yazarim
- +1 yıl
@ardaaasennn1 herkeze yaziosan bana yazma..
Karar senin herkes saygı duymak zorunda fakat aşşağılar gibi 11 cm nedir vs. vs. olmamış sonuçta sende diyorsun onun isteği dışında olan bir şey empati empati...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf penis boyu için mi terkedeceksin penis boyunun çözümü var artık araştırsanız bulursunuz ama ilaç ile olacak şeyler değil bunlar birde türk penis sıralaması 11 ile 14 cm arasıdır 8 cm bir penisle Türk kadını tatmin olabilir ırk ırk penis boyunun farklı yaratılmasının da bir sebebi vardır yeter ki cahil olma cahillik ile başa çıkamazsın
00 YorumlaZenciler her yerde yani , ırkçılık yapmam diyorsan bu konuda buyur git , tutan mı var seni...
Sonrada fazla geldi diye ağlama burada...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlaçla felan büyümediği gibi hiç birşeyle büyümez büyütecez diye uğraşmayın fizik boyu ikede bir alakadı yoktut
00 Yorumla
+1 yılhttps://tr.piliapp.com/actual-size/cm-ruler/
O kadar da küçük değil.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. türk erkeği zaten 14 cm yahu 3 cm için mi ayrılcan. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılIlla zenci mi bulalim?
penisi boyutu dışında sana muamelesi nasıl herşey boyutlada bitmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi zaten cok yakışıklı bir cocuk.
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yıldostum benımkı 18 hatta ılaclarla 20 ye yaaklaastı ısıne yararsa gel geregını yaparım colde susuz kaldıysan su verırırm sana :)
00 Yorumla
+1 yılBen o adamın yerin de olsam seni gibeceğime gider başkasını giberim, sen de soba borusu falan sok a q anca o keser seni, bu ne kapris lan
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane sen buyuk meme isterken iyi mi?
- +1 yıl
Büyük meme istemek başka, büyük meme yüzünden kız arkadaşından ayrılmak başka bir şey, ben memeleri küçük diye sevgilimden ayrılmadım hiç, aynı şey mi ikimizinki bir düşün istersen. Sen ayrılcam diyon a q
Soran+1 yılBanane
+1 yıltek gecelik ilişkilerle hayatını sürdürebilirsin. senin gibiler evlenmesin zaten. Allah düşman başına vermesin senin gibi sevgili, eş...
00 Yorumla
+1 yıl17 benimde ama penis boyu genetik yani ırksal ve Kişinin boyuyla alakası yok.
00 Yorumla:)) ya isin ilginc tarafi biz vajinanin boyunu genisliğini bu kadar takmiyoz
02 Yorumla
Soran+1 yılMemeye bakiyonuz ama.
+1 yılHüsnü abi yapma böyle şeyler
130 YorumlaIlaç filan ise yaramaz boşuna uğraşmayın sen adam kilolu mu kaç kilo fizik yapısı nasıl senin fizik yapın nasıl detay ver onu soyle
05 Yorumla
Soran+1 yıl183 e 75 kilo
Soran+1 yılSisman degil
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=H_hDvnM_xao
al bununla uğras00 YorumlaOnunkide okadarmış ilaçla büyüme benim inandığım bir şey değil sadece zaman alma tesellidir.
00 Yorumla
+1 yılSenin beynin 5 cm biz laf ediyor muyuz?
131 Yorumla- +1 yıl
@pizzaşığıı hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılafedersiniz 20 cm olsa hepsini içine alamadıktan sonra ne yapacan :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz buyuk meme isterken iyi mi?
- +1 yıl
ben küçük memeden hoşlanırım :)
Soran+1 yılAfferim.
- +1 yıl
ok bye
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklisin insan bisey hissedemiyor uzun boylu olup seyi kucuk olan cok sevgilim oldu 7 cm bile gordum
43 Yorumla- +1 yıl
o da ne :D
- +1 yıl
Soran haline şükretmeli bence :))
+1 yılilk 3 cm geçerlidir kadınlarda 11 cm neyine yetmiyo kodumun trolü
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kendiniz buyuk meme isterken iyi mi?
- +1 yıl
ben istemiyom
Cok kotu bir durum 1.83 boy 11 cm utanirdim 1.78 boy 17 cm kisa gibi geliyor keske biraz daha buyuk olsa diorum
00 Yorumla
+1 yılZaten siz kim kardashian falansiniz emk kezbanina bak :)) ufacik gotunuzle fonunuz bozulmasin diye 3 gun sac yikamazlar 190 adam ararlar al sana 190 :))
00 Yorumla110 mm olmasının bir faydası yok uzun veya kısa da olabilir ama sen hamile olamak mı yok zevk mi almak istiyorsun önce onu öğrenelim o na göre yorum yaparız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel sana 20,5 cm boyunda, 6,2 cm kalınlığında, kara penisimi yerleştirmeyi, zevkten inlesin, A.. İn dar mı?
00 YorumlaOyuncak alın bir tane. Onunla ek olarak tatmine yardımcı olsun. Elden başka bir şey gelmez.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın herkesin zevkı baskadır buyuk seviyorsan dicek bişey yok küçük çüklü erkekler rahat bırakın kızı
19 Yorumla- +1 yıl
Kankiii😀😁😁😀😁😀😂
Soran+1 yılAynen.
- +1 yıl
Uyuzcuk 😀😀😀
- +1 yıl
@DeliKizderBana buyur canım :)
- +1 yıl
Yok bişey pampa :))
- +1 yıl
@DeliKizderBana :) :)
- +1 yıl
😀😀😀
- +1 yıl
@DeliKizderBana bu kadar gülme kız basına bişey gelır 11 cm diyo baksana :)
- +1 yıl
Allah korusun diyeyim mi 😀😀😀 işlevi önemli hacı bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnun boyla alakası olmadığını araştırsan iyiydi. İkisinin boyu arasında orantı yoktur. Bende 182 civarıyım ama çok farklı mesela.
00 Yorumlaonun hepsini içine al da sonra şikayet et. ayrıca boyla ne alakası var bunun boy da 183 demişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılhahahahahah gecmıs olsun kolay gelsin. ilaclara inanmayın malesef büyümez dahada :S
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Senin ki nasil uzun mu kisa mi dar olsa adam yine zevk verirdi
00 Yorumla
+1 yılSen sende de 1 gr akıl yok onu napıcaz
61 Yorumla
Soran+1 yılSendekinden ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf aynı durum bende de var ya tam Bilmiyorm boyunu ama çok zevk alamıyorm 😒
35 Yorumla- +1 yıl
18cm verelim sana
Cevap sahibi+1 yılOlur
- +1 yıl
Buraya foto atamıyorum malum yönetim kızıyor :)
- +1 yıl
hmmm tamam :)
+1 yılBence hiç bekleme ayrıl. hatta hemen şimdi mesaj at seninki bana bir beden küçük be kuzum de.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki boy işe yaramıyormuş :)
Ben halime şükrediyorum😎 (Beni alan yaşadı) 😂😂😂00 Yorumla
+1 yılu f*ck mu f*ck idare edicen.. adamın imkanı var dıda.. katalogdan 11 i mi seçti
00 Yorumla
+1 yılAhahah olabilir insanlık hali de o da sana sinek ısırığı gibi gelir ya
00 YorumlaOnu bulamayanlar da var. Elindekinin kıymetini bil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyla penisin alakası yok.. Ben 174 cm yim penis boyum 18 cm.. O yüzden eğer mutlu değilsen ayrıl.. Adamda gitsin mutlu olabileceği birini bulsun...
00 Yorumla
+1 yılBüyümez boşa ümitten meyin ;)
Kalıtımsal bişey oldumu oluyor işte şükür yani :D00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılburda bize sorulan ne peki?
çok dert ediyosan ayril bizene00 Yorumla
+1 yılHakkındır, ameliyat olacak 1 ay sonra herşey yoluna girer
00 Yorumla
+1 yılKanka boy biraz küçük ama çalışmasında sorun yoksa idare et bence
00 Yorumla
+1 yılŞu büyüklüğü önemli değil işlevi önemli diyen kızlar nerde. Şu Mağdure'ye b8r cevap verin bakalım
00 Yorumla13 cm penis sahibi olarak seni haklı buluyorum senın vücut ölçülerin neler
02 Yorumla
Soran+1 yıl90 60 90 xdxdxd
Olcu birimidir
Hadi eyw42 Yorumla
Soran+1 yılAranan zeka sjjsjw
Gizli Üye(36-45)+1 yılOabilir. Sonucta Bababan gelen genler le alakalı. Yandım lan ben benimki 7 cm. Sana kaç lazım ki?
05 Yorumla
Soran+1 yıl7 cm nedir ya
Cevap sahibi+1 yılAllah vergisi ne yapalım. Korkuyorum bu yüzden evlenmekten. Bu arada 11 cm fena değil. Normal aralık zaten 10 -18 falan.
Cevap sahibi+1 yılKaç olsun isterdin ki?
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın?
Cevap sahibi+1 yıl18 ister miydin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldemek boyu uzun olanin seyi buyuk olmuyomus tecrube ettin iste :) sana kac cm lik lazimdi?
00 Yorumla
+1 yılonun boyla alakası yok biraz genetik
48 Yorumla- +1 yıl
değildir
- +1 yıl
@ardaaasennn1 evet öyle
- +1 yıl
nerden biliyosun
- +1 yıl
- +1 yıl
Arda dostum anlatayım nedenini;
Nasıl ki kadınlarda derisi normal ile balık etli diye tabir ettiğimiz kişi varsa erkeklerde de p. is de iki çeşit var. Bir et p. is küçükken bile uzun olan birde kan dolaşımının orada toplanmasıyla büyüyen şey var. Yani bırakalım da boyu da genetiğimize göre değişiklik göstersin. - +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürü git hamına koyım ya hep trol hep trol mıçının bokunu yıkamayı bilmezsin gelmişim buraya yok 10cm yok 5 cm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk almıyomusun , 11 cm yetmiyomu erken boşalıyodur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor tabi. Sana yetsin.
Cevap sahibi+1 yılkaç cm olması gerekiyo benimki 17 cm
+1 yılO ne yaaa... 11 cm penis bizim kedi abdullahta bile var
00 Yorumla
+1 yılaga afrikaya gitt deli gibi uzunmuş öyle diyolar :D inik hali 11 miş :D
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun :) :) bende 17 cm yetmez diye korkiuyordum benden kotulerde varmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee alsana 1.83 sfsfds zaten kısa boylularda uzun oluyor geçmiş ola
00 YorumlaGhhfddgbhhfcvgf Vbeyin verin şu karıya sussun
40 Yorumla
+1 yılOnu kestirin yerine 50cmlik bişey taktırın
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 cm soda şişesi kalınlığında verelim. lakin diğer boyum o kadar uzun değil :D 175 im
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat