Kıyamaz derken o anlamda
Seven erkek sevgilisini?
Kıyamaz derken o anlamda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin sevdiğine kıyamama anlayışı > sevdiği kıza olan aşkını, kendi nefsiyle denemesidir. Yani sana olan sevgim, nefsimden bile kuvvet'li, insan sevdiğine sarılmak ister ya da karşı cinse öyle değil mi hatta ilişkiye girmeden kimse ölmek istemez ya da evlenmeden, dünya'da en mutluluk verici şey nedir dediğimizde çoğumuz cinsellik diyor, seks diyor... ? İşte erkek burda sevdiği kıza olan bağlılığını dünya'nın en mutlu şeyini elinin tersiyle iterek göstermek istiyor, yoksa tabi ki sevdiğimiz kıza dokunmak isteriz.. Bu mana'da erkekler sevdiği kıza o gözle bakmıyor, bilinçaltının oyunu yani, kişi aşık olduğu kadın için, mükemmel aşk adına kendini bu şekilde test ediyor.
seven erkek demezsek daha iyi olur.. şerefli bir yaşam ve aşk dolu temiz bir birliktelik için yapılmaması gereken kusurlu ve özürlü hareketler bunlar.. istemek ve arzulamak ayrı bir şey bu gayet doğal ama bunu evlilikten önce eyleme dökmek.. doğru bir davranış değil...
Kıyamaz diye bişey yok tabiki ona dokunmak ister. İnsan sevdiği ile birlikte olmak ister. Sana sahip olma duygusu baskın anlaşılan. Eller mi olarak değilde dokunur mu diye sorsan keşke canım ya kaba tabir. :)
Bakın size de yazıyorum k. b ama.. erkeklerin kıyamama anlayışı sevdiği kıza olan aşkını kendi nefsiyle denemesidir. Yani sana olan sevgim, nefsimden bile kuvvet'li. Bu mana'da erkekler sevdiği kıza o gözle bakmıyor, tabi ki dokunmak ister ama bilinçaltının oyunu yani aşk olduğu için kendini bu şekilde test ediyor.
Sevgilisini ellemez, seviyorsa ciddi düşünüyordur, ciddi düşünüyorsa evlenene kadar bekler evlendikten sonra karısını ne yapcaksa yapar.
ciddi düşünen insanlar birliktelik yaşayamıyor mu?
@__Destina__ Birliktelik derken ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla konuşmak gerekirse; Kendi adıma evlenmeden birliktelik yaşamayı doğru bulmuyorum. sonra sitede 'beni kullanıp attı nasıl intikam alırım' diye soru soran arkadaşlara atar giden yapanda siz oluyorsunuz hanımefendi :)
bir fikri olmadan sonuç çıkarınca şöyle rezil oluyorsunuz evlenmeden önce birliktelik yaşadım pişman olmadım şimdiye kadar kimse hakkında da beni kullanıp attı demedim demem. biriyle ilişkinizi ne ilişkisi olursa olsun açık tutarsanız zaten kimin ne amacı olduğu ortaya çıkar. ciddi düşünme meselesine gelirsek 6 yıllık bir ilişkim var 1 ayın sonunda birlikte olduk nişanlıyız bu yıl içerisinde düğünümüz var. cinsel birliktelik yaşamak saygınlığından ödün vermek değildir. açık olmak lazım bu sizi düşürmez hatta bazen yükseltir. ha ben evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulurum siz yanlış bu kişisel fikirlerdir. birbirinden ayırabilmek lazım.
Rezil olmak? Ahahahah, asıl siz şöyle lafı müsait bir yerlerinizden anlayıp yorum yaparak rezil oluyorsunuz 😂 Ben zaten 'evlenmeden önce birliktelik yaşayan herkes pişman olur' demedim. Sana 'sen kullanıp attı diyorsun' da demedim. Sadece fikrimi söyledim. Gidip 1 aylık sevgilinle birlikte olursun, çocuk birlikte olduktan sonraki akşam ayrılmak istediğini söyler. Genelde bu duruma uğrayan kızlar koşa koşa KS'ye gelip 'beni kullanıp attı nasıl intikam alırım' diye soru soruyor demek istedim. Ayrıca ben 'cinsel birliktelik yaşamak saygınlığından ödün vermektir' de demedim, siz anlamak istediğiniz gibi anladığınız için kendinizi baya bir küçük duruma düşürmüşsünüz 😂 Fikrinize saygı duyuyorum ama daha fazla tartışıp kavgaya dönüştürmemek için engelliyorum, sizede önce anlayıp sonra yorum yapmanızı öneriyorum. İyi akşamlar 😏
Kızlar bu soru sadece fikir almak içindi
Öyle uzun uzun atışmalara gerek yok
Zaten erkek arkadaşım kötü niyetli biri değil
Cevap
64Cevap
Kıyamaz tabiki
Biz gidelim ağaç kütüğüne sarılalım
Yahu elletmeyeceksen sevgili yapma ya
Sonra da ağlanma
Seven erkek koymaktan ziyade sevdigi kafini nefsine birakmaz. Ona dgruyu gosterir söyler yanlis olduğunu yavas ilerler hersy sevismek seks degildir. On planda ask olur seven erkeğin.
Ablacım sen onsekizden küçüksün değil mi :)
Git bakim sen buradan çaktırmadan kimseye..
Hayır ya saçmalama
Peki :D
kıyamam olayına hastayım lan sevdiğimle yapmayacaksam sevmediğimlemi sevişecem ya da sevmediğimle yapınca sen bana kıyamadı bak başka birine elledi sevgilim mi diyecen nedir olay
Ben bakir erkeğim hiç sevgilim olmadı ama birgün olursa utanırımya biraz ama
ben gerçekten seviyosam ellerimde okşarımda öperimde bunda kötü bişey yok
Amaç yatağa atmaksa her yerine eller😅Evlilikse amaç dokunmam
ben kıyamazdım başkalarını bilmem ama belkide sevmiyordur çakıp geçmek için uğraşıyordur bu da bir ihtimal tabi (:
Kıyamaz değil allahtan korkan sevgili yapmaz zaten illa temas oluyor günah işler bunlar
lan evlenmeden dokunuyosa motor görüyodur sii anlayın şunu ne salak nesil yetişiyor ya
Kıyamaz mı mı? Ebesini bile sever neden kıyamadın. Göğsüne dokunması ile kıyma arasında nası bir bağlantı var. Güzel güzel yiyişin hadi bakim görim sizi 😘😄
sevişirken ne olur bilemiyorum "dur şimdi memesini elliyim" diye plan yaparak başlamıyorum. o an ne hissediyorsam onu yapıyorum.
Bence eğer erkek seviyorsa sevgilisine yaklaşır her şeyi onunla denemek ister
Tabiki eller dokunur ya arzular var karşılıklı biz de elleri iz aşk sevgi böyle ateslenir
Kıymak ne demek allasen? Seven adam dokunmak ister...
artık 2016yı yarıladık.
bırakalım bu kıyamama arabeskliğini.
Öpmesi degil dokunmasimi anormal , nasl bir mantığınız var ya
Evet kiyamadigi icin evlenince evire cevire sey yapiyoruz. Ne fark eder eller de operde bu kiyamam ayaklari isin laf salatasi artik
18 yasinda saf oldugun belli ilerde seks isterse sasirmam buyuk ihtimal kullaniyo
ellese yine iyi hemen bozar benden ayrılmasın diye :D
Kıymak nedir şiddet falan mı uyguluyor?
Sevgiyle bunlar orantılı değildir yani seven insan yapmaz diyemeyiz
kız kendini elletmeye niyetliyse ki merve niyetliydi hem de çok fena :) ben de hem öptüm hem de okşadım, küçük ama çok hoş memeleri var :)
Evet hormonlar kabarıyor bir de sevdiğin insan iyice aşka geliyorsun ateş basıyor. Sevişmenin kıymakla bir alakası yok vücut istiyor bir ihtiyaç gibi bir keyif zevk hemde büyük zevk
ben ellerim heryerini ellemek isterim oda benimkini ellesin
Kiyamaz kullanir sevmuyen
Ne kdr ellesem kardir hesabi
Kiyamaz ne mk ya? Hangi dunyada yasiyorsunuz?
neden elleyınce patlıyor mu? kıyamamak nedir
Duruma göre değişir her zaman
yapar eller neden olmasın? kıyamaz mı ne ya
Kıyamaz ne demek yaaa. Ellemek kötülük yapmak mı ki kıyamamak diye bir şey olsun
elleyebilir. bilemiyorum
Ben kıyamazdım hiç yapmaz bence
100 km çapına yaklaşmaz. telefonla konuşur
Eller niye ellemesin sanki napiyo kiyamayacak
Değişir. Mesela ben dokunmaya bile kıyamam
sadece düşmanımla sevişirim
Ben acimam. Baskasini bilmem.
sevenler ilişkiye girmiyor mu ki niye :D
Seninki ağır abaza çıkmış ;)
Erkek eller adam ellemez
Bunun sevmeyle veya sevmemeyle alakasi yok tahrik olursa dokunur
Onu sevince daha çok istiyo