Sevgilimin evlenmeden olmaz demesi beni çıldırttı ayrıldım. Kim haklı?

- yani sana direk hayır desem aramız bozulacak mı hemen.
- bozulacak diye tehdit etmek olmaz tabi ama büyük ihtimal bozulacaktır.
- 2 sene bekledin 2 sene daha bekleyemiyorsun yani öyle mi?
- ben 26 yaşındayım. zaten 2 senedir kimseyle birlikte olmadım. Sende evlilik için okulun bitmesini bekliyeceğim dedin. 2 sene daha mast yap diyorsun doğal olarak. Açıkçası sıkıldım bu cinsel ihtiyaçtan. NE zaman böyle desem ihtiyaç deme komik oluyorsun dedin. Ama bir erkek 2 sene seks yapmazsa ihtiyaç oluyor. İhtiyaca dönüşmesinin sebebi sensin yani. Ayrıca hala benimle yatacak kadar güvenmiyor olman çok siniri ediyor beni işin asıl aramızı bozan tarafı bu. Madem sen benim bu işi yaptıktan sonra seni bırakacağımı düşünüyorsun evlilik falanda olamaz bizim aramızda zaten bu güvensizlikle.
- Sırf seninle yatmıyorum diye herşeyi mahvettiğinin farkında mısın?
- Herşey mahvoluyor çünkü cinselliği ihtiyaç haline getirdin diyorum ya. Cinsellik aslında sevginin aşkın sonucu olarak yaşanmalı ve iki tarafta istemeli. Ama ben isteyen taraf olmaktan bıktım artık.
- E nediyorsun ozaman sen?
- Ayrılalım diyorum ben.
- Ciddi misin?
- Evet.
- vay be süpersin gerçekten.. iki senelik ilişkiyi uçkurun için çöpe attın.
- Bence iki senelik ilişkiyi sen evlenmeden vermem saçmalığı yüzünden çöpe attın.
- Ben ilkimin seninle olmasını istiyorum diye defalarca dedim sana zaten. Sen sabredemiyorsun sorun bu.
- Nişan dedim gerek yok dedin. Söz dedim saçma dedin. Ben senin bu ketumluğunu çekemiyorum artık açıkçası. Ben hayatımda olacak kadınla birşeyler yaşamak isterim. Senlede olmuyor bunlar üzgünüm.
- Ee ne yapacaksın şimdi benden ayrılıp ilk önüne gelenle yatacak mısın?
- Hayır senden daha modern düşünen cinselliği evlilik için pazarlık olarak kullanmayacak bir kızla tanışacağım onu seveceğim oda beni sevecek sonrası onunla beni ilgilendirir zaten. Sen kendi hayatına gitmiş olacaksın o zaman.
- Kesin kararlısın yani.
- Evet.
Sevgilimin evlenmeden olmaz demesi beni çıldırttı ayrıldım. Kim haklı?