"Madem hepimiz yatıyoruz neden yalnız yatalım?"
Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız.
Evet neden ayrı yatıyoruz?
Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız.
Evet neden ayrı yatıyoruz?
Çünkü kendini piç zanneden birtakım ezikler, "Bakın biz ne kadar piçiz" demek için filmler çekiyorlar saçları sakalları ağarmış hallerine bakmadan. Gerçek piçliğin ne olduğunu asla anlamayacak sıradan insanlar da o filmleri kült yapımlar arasında değerlendirip, filmin içinden cümleleri gün içinde kullanarak bomboş hayatlarına bir nebze hareket katmaya çalışıyorlar.
O yüzden bırakın bu saçmalıkları. Yeni tanıştığım çok güzel ve dopdolu bir hatun, beni evine çağırmak için bu cümleyi kursa; arkama bakmadan kaçardım ben.
::))) benzer bir mevzu üniversite yıllarımda FHM dergisinde yayınlanmıştı, madem arkadaşız neden sevişmiyoruz diye:))) malum erkek dergisi okyunca ilginç geldi:)) okuduktan sonra o sayfa açık olacak şekilde sehpanın üzerine bıraktım, kızların görebileceği şekilde gördülerde, ne oldu hiçbişey:))))))) o yüzden fazla umutlanma:))
bazıları başka şeylere değer verirler
Cevap
27Cevap
Emin ol dediğin gibi olsaydı bu ülkede asla erkekler hiçbir kıza ne asılır ne laf atar nede ne giymiş etmiş diye bakardı? Hatta birçok ülkedeki gay sayısından çok gay olurdu bizim ülkemizde...
kaybedenler kulubunu cok ızlıyon ellam :) gel yatak :)
Birlikte yatmak sıkıcı olur. Birlikte sevişilir ama ayrı yatılırsa daha iyi olur. Yinede zevk meselesi . Sarılıp uyumak bana göre değil
bu soruya karşılık düşüncem bir ilişkin yok.ilişkin olunca ayrı yatman zaten saçma olur.bence yalnız yatmak istemiyorsan bir ilişki yaşamaya başla.bende yalnız yatıyorum çünkü ilişkim yok.
madem bunu sordun sen ve ben neden hala yanlız yatıyoruza tepki olarak yanıma gelsene :D
çok büyümediysen ve birileriyle yatmak istiyorsan ananın babanın arasında yatabilirsin :)
çünkü herkesin farklı şahıslarla koleksiyn yapar gibi yatması bişeylerin dengesini ve moralini bozuyor ve bu hayatı yöneten bunu yapıyor
Niye yalnız yatmayalım sonuçta uyuyacağız. Sevgilisi olan var olmayan var arkadaşım
bu ne kadar saçma bir soru, bekarsa öyledir tabi, evliyse neden böyle olsun?
Paylaşımcı olalım yatağımızda yer açalım değilmi? :)
yatmandaki amaç uyuyup dinlenmekse yalnız yatmanda fayda var :D
napalım yani, bütün mahalleyi toplayıp birlikte mi yatalım:D
yatak tek kişilik biliyor musun iki kişi zor oluyor :DD
:D bayaa irisin sanırım :p
aksine :)
levol daha ince :D
eşi olmadığı için olmasın...yada sen here yalnız olanla yatarmısın?
doğru dedin kıvrılıp birlikte uyuyalım, sarılalım, saçlarının kokusunu hissedelim.
söylendiği kadar kolay olmuyor ki ben anam bea.. ohh you touch my talalalala
hatun! bu bir teklif mi?
yalnız olduğum için yalnız yatıyorum.
tabular ve korkular vs vs
böyle akıllı konuşan kızı severim :)
günah ve ayıp yüzünden
Hep beraber yatalım o zaman
Toplaşıp hepbirlikte yatalım ozaman ajkhdjshf
evet var mıbenimle sarılıp uyumak isteyen:(
benimle yatarmısın?:))
nedenki acebaa
dimi ama... garibim yanlızları sevindirelim