Yani (erkekler anlar,) sanki 31 cekip bosalirken birakmisim gibi bisey oldu kasilip gevsedi zevk aldim ama tuhaf yani isedikten sonra ic camaisirimi cekerken bir zevk aldim tuhaf bideydi
Nedeni nedir
Nedeni nedir
İşerken orgazm olamazsın, olsan bile boşalamazsın. Çünkü idrar kanalı açıkken, sprem kanalı kapanıyor, sperm kanalı açıkken, idrar kanalı kapanıyor.
Soyle oldu isedim isedikten sonra ic camasirimi giyerken o ara kasilip gevsedi yani spermisz bosaldim (bunu detaya yazmistim)
@kocadarbe kendini zehirlersin derekn?
Hafif kalkikti isedim camasirrimi giyerken kaslplip gevsedi ama garip ki sperm gelmedi
Yaşın doğrumu
Evet
Üroloji doktoruna anlat bakalım nedicek
Artik hayirlisi
uzun zamandır mast yapmıyordun sanırım öldü spermi dışarı attı korkma herkesde olur tümerkekelrde
Hayir zevk aldim isedikten sonra camasirimi giyerken spermsiz bosalma hissim oldu
tamam işerken sperm attın dışarıya dediğim gibi olan bu
Peki isedikten sonra o gelen kasilip gevseme neydi peki
olur o bende de olmuştu
Spermsiz bosaldim bildigin
işiyordum dedin işimiyordun da böyle birşey olduysa doktora git normal değil o zaman
İsedikten hemen sonra boyle bisey oldu
doktora git o zaman sıkıntı olabşilir
Valla hič, *şerken boşalmadim. Bunun başina geldiği kimseyide tanimadim.:)
Uydurma ve xper amaçli sorulmuş bir soru gibi.
Detayi okursaniz anlarsiniz trol değil
Trol değilse, sayin gizli vücudunuzda olan fiziksel bir şeyi biz sizden iyi nasil bilelim?
Tmda senin bilip bilmememn umrumda değil senin gibiler hep bu sitede olcak uzreine vazife deilse gidebilirsin sayin Teyze
Cevap
3Cevap
uzun süre yapmadıysan boşlama olayını kendiliğindne oalbilirrr
İsedikten sonra oldu hani giiyordum camarimi o an kasilip gevsedi bir nevi spermsiz bosaldim
kaç yıldır elini sürmüyosun?
Oha 😂😂😂 Ne buuuuu
Tuhaf
Aynen oyle :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar