bunun gibi travestilere aşık oluyorum (Nicole Bastiani) ne yapmalıyım
Yardım Edin galiba Gayim?
bunun gibi travestilere aşık oluyorum (Nicole Bastiani) ne yapmalıyım
Kız bir sevgili bul onunla konuş bir süre belki iyi gelir ondan etkilenirsin ve erkeklere karşı isteğin oluşmaz bundan sonra. Ve insan sürekli ne düşünürse onun olduğu fikrine yoğunlaşır o fikrin doğru olduğunu zanneder. Sen de sürekli kendine kızların özel bölgelerini sevmiyorum travesti seviyorum deme onların videolarını falan mümkün olduğunca az izlemeye çalış kendine gay miyim sorusunu günlük hayatında daha az sor. Belkide gay olmadığını fark edersin
Gay sin ama bence kötü birsey degil. Gay leri cok severim :) istedigin gibi yasa
41.media.tumblr.com/.../...tHZmZ1rz6r8so1_1280.png
ben bunlardan hoslanıyorum bu bir travesti ama sapı var bende ayol die gezen bir insan değilim ama vajina sevmiom
bakarken eridim baksana
kesin sizden daha güzel oldugu için dediniz dimi. yolda bile sizden çok dikkat çeker bu
@bartu bayana dedim xD
@bartu evet hemde çok
@bartu babamı benim hakkımda söz söyliyicek en son kişi
evet gaysın yavas yavas anlamaya baslıyosun yasın kucuk sanırım ergenlıge gırdıgınde anlamaya baslıyosun bende kucukken kızlardan hslanırdım 15 yasımda bı farklılık oldugunu anladım arastırdım falan gay oldugumu anladım baslarda bıraz kabullenmekte zorlanacaksın ama zamanlar alısacaksın, asık olma olayına falan gelınce zaten baslarda cınsellık olarak gelıyor erkekler aklına kımlıgın tam oturdugunda asık olma falan olur
zaman geçsin belki de gelip geçici bişeydir, hemen ben gay im deme
gay olup olmadığımı anlamak için vercem birine
Cevap
8Cevap
Homoseksüelsin demek ki daha ne açıklaması bekliyorsun
ama erkeklere aşık olmuyom ki
Gay değilsin panseksüel mi ne öyle birşey vardı o olabilirsin sadece translara ilgi duyan biri gay olamaz
lgbt hakkında hıc bır bılgın yok aktıf gaylar transexuellere travestılerede ılgı duyabılır, bilgin olmadıgı ıcın bos konusuyosun, hem pansexuelın tam anlamını bılmıyorum ama cınsıyet ayırt etmeyen kısılere denır bısexuelden bıraz farklı bısı tam bılemıyorum ama pansexuellıkle kesınlıkle alakası yok
Sıkıntı Yok Pampa Bende Biseksüelim Hem Kadınlardan Hem Erkeklerden Hoşlanıyorum...
Normalde de kadın obje değildir bunu o bezelye beynine sok
feminist var cügü
Olabilir, korkmasana bu kadar.
ama ben top olmak istemiyom
st.depositphotos.com/.../...415-Ancient-cannon.jpg
geçmiş olsun toto gitti elden :D
popomu bantlıcam zumqi
Allah yardımcın olsun
bir akıl ver zumqi
aklı verdim sana kardeş
nabıyım gay bir müslüman mı bulayım anlamadım ki
geçmiş osssuunnnn lgbt +1 gay point