eşiniz bayan ya da erkek farketmez, mastürbasyon yapıyormu ? yapıyorsa buna bakış açınız ne sizin için sorun mu ?
evli olmayanlar , ilerde eşiniz yapsa ne düşünürsünüz ?
evli olmayanlar , ilerde eşiniz yapsa ne düşünürsünüz ?
ohooo bir bekar abaza erkekten daha çok mast yapıyorum... eşimin umrunda olmadığından tabiki. ama öyle göstere göstere yapmam, geceler uzun...
yakalanmadım hiç, yeni banyo yapmışsam ve duş alıyorsam niçin duş aldığımı anlar ve gözlerime bakar manalı manalı, bende derim ki benim utanacak bir durumum yok, beni bu durumda bıraktığın için sen utanmalısın... yarama tuz bastın beee, sırasımıydı bu sorunun :(
lahmacun küreğiyle kovalamıştır adfsdnfjsdnf
zaten bunun için çok savaş verdim, artık dayanamayıp aldatmayıda çok düşündüm ama bunu yapabilecek karakterde biri değilim. o iş benim işim değil. halen istiyorum çok taliplimde oluyor ama yapamıyorum ama abazanlıktanda çıldırmak üzereyim :(
evli değili ama evlendiğim zaman eşim yapsa ona yetersiz oldugumu dusunurum napıcam.Birini mutlu edemıyosan oda kendını mutlu eder
Neden yapsın ben yanındayken.
Bazen ilişkiyi canlandırabilir.ben bazen eşimi yaparken izlemekten zevk alırdım.her zaman ben varken ne gerek var demeyin.monoton yatalım sevişelim bitsin olmamalı
mastürbasyon evliyken aslında kadın dili de olabilir, ne alaka diyceksin, atıyorum ben salonda oturuyorum ve içerden inleme sesleri duyuyorum ne oluyor diye gidiyorum ve eşim muhteşem bir gecelikle kendini okşuyor, bu yatağa ateşli bir davettir ve oldukçada zevkli olabileceği kanaatindeyim
Cevap
3Cevap
Yapardı bundan sonra olanda yapabilir.masturbasyon cinselliğin bir parçası
Bir kenara atmaz tabii.bir kere yanımdan kalkıp gitti uykum var diye.2 dak.sonra mesaj attı gel suprizim var diye.baktım yapıyor dokunma izle dedi sonra seviştik.senin dediğin gibi
Biz her seferinde ilk kez yapar gibi zevk ve heyecan yaşardık.bunu yapmak önemli
Evli adamın neden mast yaptıgını merak ediyorum
zaten ergenliginde elini yeterince zikmedin mi be adam daha neyiin peşindesin bıkmadın mı masttan:)
yanimda yapmadigi surece sorun yok
eger ozel gunum degilse sorarim neden ben varken mst diyede uzun zamandir evliyim boyle birsey olmadi insan uzulur tabi boyle birsey yasarsa
Farkında olmadıysan ben söyliyim kesinıke defalarca senin haberin olmadan mastürbasyon yapmıştır.
niye kocami benden daha iyimi biliyorsun yoksa herkesi kendin gibimi saniyorsun
sen sadece kocanı bildiğini sanıyorsun
Birkere istedim kirpiklerim ağrıyor olmaz dedi.peki diyip yaparken kıskandım ya gel hadi dedi.bunlar zevkin renklenmesini sağlar
eşler mastırbasyon yapıyorsa seks aralarında yok demek birinde ya da ikisindede sıkıntı var
onu yaparken izlemek iyi olurdu:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar