Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok be , yemin ederim önemli değil, resimdeki kızı baz alırsak çok güzel kız, onunla olmak isteyecek çooook erkek vardır, sıraya girerler kuyruk olur valla, ayrıca, başkalarının ne düşündüğü önemli değil, senin ne düşündüğün önemli, eğer bu seni komplekse sokuyor, psikolojik olarak etkiliyorsa büyütme ameliyatı olabilirsin, ama sadece kendin için, Bence böyle kalmalı, seni sevecek erkek seni olduğun gibi sevmeli, ne demiş Orhan gencebay, beni böyle sev seveceksen, olduğum gibi göreceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama öyle herseyinle seven birini bulmam imkansız. Çok zor bu devirde
Cevap sahibi+1 yılUmudunu kaybetme bence, ne demişler gün doğmadan neler doğar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak canım burda herkesin gogus dediğine bakma. Burasí ergen abaza kaynıyor. 😊😊😊
Erkekler bunlara ben bakmaz. Sen kendini geliştir iyi bir meslek , iyi bir işin ve güzel bir dünya görüşün olursa bunların boş olduğunu göreceksin.
Erkekler için nelerin daha önemli olduğunu göreceksin.
Ama yüzün çok çirkinse ve aşırı kaprisli bir tip sen hiç Şansın yok😊😊00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de öyle 1 senelik de evliyim :D Sana da şöyle bir tüyo vereyim. Erkekler gogus sevenler ve kalça sevenler olarak ikiye ayrilir. Sen ikinci gruba oyna :D
36 Yorumla
Soran+1 yılKalcam da gogsumun aksine büyük :D esin göğüslerine ne tepki verdi görünce :D
Cevap sahibi+1 yılBiliyodu zaten. ayrıca 45 kiloyum yani ne bekleyebilir :D
Soran+1 yıl@d4rklow3 defol gitsene lan sapık
benim de kucuk ama bunda yok gibi, cidden boyle mi? Seveni cikar illa ya
23 Yorumla
Soran+1 yılAynı böyle. Doktora mi gitsem
Soran+1 yılHepsinin ki büyük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılelbette yumuş yumuş bıngıl bıngıl göğüs isterim hatunumda,
ama gel gelelim yüzü vücudu karakteri düşünce yapısı kısaca memişleri dışında her şeyi tam istediğim gibiyse,
yarın bir gün onunla evlendiğimde ;
onun özelliklerine sahip ama artıdan bir de memişleri büyük biriyle karşılaşırsam,
pişmanlık duymam evliliğimden ve hatunumu aldatmam.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven illaki çıkar iyi tarafından bak sütyene gerek yok istediğin gibi giyin yatarken rahatsın göğüs kanseri olma riskin neredeyse 0.
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek gibi aynı
- +1 yıl
Olsun ya illaki iyi bir kısmet çıkacak karşına emin ol. Göğüsü yok gibi olanlar evlenemiyor diye muzdarıp olan çok az gördüm evleniyorlar eninde sonunda. Cinsel yaşamı da etkilemiyor. İlerde büyüme ihtimali var doğumdan sonra falan.
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Amaan üzüldüğün şeye bak. Takma kafana. Çok güzel Millet küçük ister. Relax. Evlenince kocan büyütür hiç üzülme. Bebeğin olunca büyür, seks yapınca büyür. Sarmaz işte daha ne istiyon harika. Karılar büyük diye ameliyat oluyor.
10 Yorumla
+1 yılNormaldir olabilir yani. Herkesin iri memesi olacak diye bir şey yok. Kafanıza takmayın bu durumu bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çıkar bak o resimdeki kız ağlamamış gülüyor sende mutlu ol en azından sarkma dyrumun yok hem küçük göğüs güzel olut
10 Yorumla
+1 yılHayır bu kız tipten kurtarıyor çok güzel seninde kurtaracak noktan varsa sıkıntı olmaz ama gogusde önemli :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben aynı böylesini seviyorum..
bu kadında çok güzel ve fit bir fiziğe sahipmiş..
şanslısın bence..18 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Estetik olcam
Cevap sahibi+1 yılgerek yok bence..
üstelik buna birlikte olacağın erkek karar vermeli..
ya benim gibi böylesini seven birisi olursa o zaman ne yapıcan..
tekrar mı estetik olucan.
samimiyetle söylüyorum ki resimde görünen göğüse ben bayıldım ve evlendiğim kadının göğüslerini büyütmüş olmasını affetmezdim..
Cevap sahibi+1 yılayrıca evlenince ve doğum yapınca zaten irileşecektir..
Soran+1 yılErkek gibi duruyor ama. Zaten çok çok az bir büyüme olacak. Ben de sevmiyorum koca memeyi :D
Cevap sahibi+1 yılyoo hiç de erkek gibi durmuyor..
bir kadındaki asalet, zerafet, ve naif görüntü hiç bir erkekte görünmez..
kısacası nasıl baktığınıza bağlı..
karşındaki kişiye emmioğlu veya askerlik arkadaşı gözüyle bakarsan başka tabi..
bana göre de çok seksi ve zarif bir kadın..
şunuda unutma içine konacak gırc gırc edecek bir şeyi bir erkek olarak ben sevemem..
Soran+1 yılOrası da öyle. Çok yapmacık duruyor silikon. Ben de küçük meme seviyorum gerçi ama benimki fazla küçük :D. Neyse, yorumlar için sagol
Cevap sahibi+1 yılilave olarak müsadenle şunu da yazayım..
kadını kadın yapan memeleri değildir.
yüzü ve kafasıdır.. kaşları, gözleri, dudaklarıdır. kafasını kapatıpta resmine baksan geri kalanından anlam çıkarmak zordur..
Cevap sahibi+1 yılne kadar küçük olursa olsun sonuçta doğal olanı.. ayrıca kendini beğendirmek istediğin kişinin bu konudaki düşüncesi de çok önemli.
bence acele etme.. ilerde hala durumu bir problem olarak görüyorsan düşünürsün..
rica ederim ne demek.. düşünceni olumlu yönde etkiledimse ne mutlu bana.. hoşçakalın...
+1 yılUfak meme de seven vardır üzme kendini illa ki çıkıcaktır onlarıda sevip öpüp koklayacak birisi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımde oyle yaa :( yok kız buyumuyor doğal yolları da denedım yokkk
13 Yorumla
Soran+1 yılN apcaz :D
Cevap sahibi+1 yılbılmıorum kı napacazz :D
- +1 yıl
boylelerını sevende var mesela ben :)) cunkı asla sarkmaz :D
Tahta gfus deniyor buna uzulme cogu ukraynali mankenler boyle yok gbi ama destekli takabilirsin
20 Yorumla
+1 yılÇok rahatsız hissedersen silikon yaptırırsın. Seven her halinle sever. Göğsün yok diye sevmeyen olmaz merak etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde küçük ama böyle değil mesela kendi avucuma sığıyor 45 kiloyum her gün muz Yemeni tavsiye ederim faydası olabilir ostorojen hormonu açısından
10 YorumlaTakmıyorum böyle şeylere ben insana göğsü için değil karakteri için değer veririrm.
10 YorumlaSevdikten sonra yok orası büyükmüş yok küçükmüş takılmam..
10 Yorumla
+1 yılSen göğüsten ibaret misin? Başka yönlerin çekiciyse göğüs anlamsız bir detay olur kaldı ki bunu söyleyen büyük göğüs seven birisi
10 YorumlaGöğüslerin icin sevicek adam ya pezevenktir ya güzel kardeşim birak ta gogsunun arkasina saklanan kalbini seven biri icin kaygilan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kızdagayet güzel göğüsler var avuçlasan ele fena gelir seninde böyleyse harikasın
12 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırdım :D
Cevap sahibi+1 yılSürekli diriler sarkma yapmaz bence gayette estetik duruyor
+1 yılsevmenin göğüsle ne alakası var? sevmek içinde asla cinsellik içermez.
110 Yorumla
Soran+1 yılTamam da böyle memeyi Herkes sevmz
- +1 yıl
seni memen ya da göğüsün ya da kalçan ya da fiziğin ya da güzelliğin için seven insan sevmiyordur zaten siz kadınlar sevmekle beğenmeyi arzulamayı aynı şey zannediyorsunuz ama hiç alakası yok.
Soran+1 yılBen sevgi aramaktan bile vazgeçtim artık bu devirde nerde bulcam seven erkek
- +1 yıl
her ilişkide sevgi olmak zorunda değildir bazısında arkadaşlığı dostluğu sevgiyi bulursun bazısında ten uyumunu muhteşem seksi ve zevkleri bulursun , bazısında eğlenceyi muhabeti bulursun. herkeste her şeyi bulamazsın bunu anlamalısın.
Soran+1 yılHaklısın çok doğru
- +1 yıl
ben her zaman haklıyımdır :)
Soran+1 yıl:D çok da mutevazisin
- +1 yıl
ha ha ha aynen öyleyimdir bebeğim :D ama burcum koç duygularıma da önem veririm ama benim için önce mantık gelir eee zekam da az uz değildir yani :D
Soran+1 yılHahhaha :D
- +1 yıl
sen enden takıntı yaptın bu göğüs meselesini anlayamadım sekste partnerini tatmin edemeyeceğini mi düşünüyorsun yoksa
+1 yılKızları meme için mi seviyoruz sanki sizde varya 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOylesini de seven var tam tersini de... Sıkıntı yok !
20 Yorumla
+1 yılertesi gun hapi kullanla hamililik onleyci arkdasim kullandi fayadasi varmis
00 Yorumla
+1 yılbu kıyafetten böyle çıkmış ya yoksa rachel mcadamsın göğüsleri bu denli değil
00 YorumlaKendini yüksek bir yerden at , memen kadar beynin var 😂
00 Yorumla
+1 yılSevemem :( en azindan avuca gelmeli minciklanmali:)))))
00 Yorumla
+1 yılçok önemli değil göğüs benim için :D :D çocuklarımızı ve beni emzirsin yeter :D :D
00 Yorumla
+1 yılOnun icin ilackar vad onlari kullan zayifsan boyke olmasi normal kilo da alabilirsin yemek ye!
02 Yorumla
Soran+1 yılKilom normalin üstünde :D
- +1 yıl
O zaman ilaclar var onlara ozel krem falan var bir arastir
+1 yılbenimde en çok sevdiğim gögüs tarzı bu küçük ufak olucak ağzına sığıcak erkeğin..
00 Yorumla
+1 yılne yapalım yani ciciklerin güzel değilse sende göğüs dekolteli değilde atıyorum bacak dekolteli giyersin sonradan roma sütunu gibi bacaklarını gösterirsin :) bence bu şekilde düşün...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bunu mu dert ediyorsun boşver taktığın şeye bak. Kocaman olmalarından çok daha iyi gerçekten söylüyorum
10 YorumlaEğer doğal sarışın doğal mavi ya da yeşil gözlüysen beyaz tenli ve zayıfsan ben severim seni ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyleyim hahha
Soran+1 yılSenden büyüğüm :D
+1 yılben böyle kadınlara bitiyorum.. yani mutlaka beğenenler vardır..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden neresine butiyosun
- +1 yıl
tamamı ağızda kaybolan göğüslere..
+1 yılBende daha çok göğüs var.. bence sen kadınlıktan istifa et :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlık sadece memeden ve kalçadan ibaret değil zekası geri arkadasim. Beyin yapisina bak
- +1 yıl
ahahhaha... bu yoruma gülerim işte.. zekam geri demişsin.. Göğüs kadınlarda çok önemlidir. Resimdeki vatandaşta durum vahim.. kalça lafını da sen yerleştirmişsin.. velhasıl kelam.. yine kadın olur resimdeki hatun.. ama memesiz kadın olmuş olur..
bişey yapma.. ben olsam sorun etmezdim. zaten çokcuk olunca büyür
10 YorumlaFotoğrafa uzun bir süte baktım meme nerde diye :D neyse, çıkar tabii
01 Yorumla- +1 yıl
Avakado yapma böyle 😉😃
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGögüs derken? Ben ortada gögüs görmüyorum :) çok kötü
00 Yorumla bu ne la benim meme seninki kadar nerdeyse...)) karımısınız...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dolgun göğüsleri olan güzle bir kadın yanında çok sönük kalırsın ama kadın demek göğüs demek değildir senide mutlaka sevecek isteyecek birileri
00 Yorumla
+1 yılBu kadina hastayim meme dert degil bende var sıkıntı yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAdı ne kadının
- +1 yıl
Rachel mcadams
Soran+1 yılStoyanin da göğüsleri çok küçük ama kadının yüzü efsane :D
senide seven çıkar hatta sonradan pişman bile olursun çıkmasaydı diye
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey göğüs değildir. Sorun yapma bence.
29 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta çok takıntı yapıyorsan çözüm de var.
Soran+1 yılNeymiş çözüm
- +1 yıl
slikon yaptırabilirsin çok takıyorsan.
Soran+1 yılBunu ben de biliyorum :D
- +1 yıl
sonuçta burdan çözüm bulman zor. Konuşularak halledilir böyle şeyler ancak.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
destek olmaya çalışıyorum yanlış anlayıp rahatsız olabilirsin.
Soran+1 yılYanlış anlayacak bir durum yok :D teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim. destek olamadım ki zaten.
en güzelide bu zaten ince ve zarif fiziği herzaman daha cok beğenmişimdir :D
00 Yorumlanefes alsın yeterciler için sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
00 YorumlaBiraz kilo alırsan şeftali olurlar çokta güzel okurlar :))))
00 Yorumla
+1 yılElbette çıkar neden çıkmasın?
Seni sen olduğun için sevmelerini mi istersin yoksa göğüslerin için mi?00 Yorumlapopodan kurtarırsan ne mutlu bir yere vermiştir allah eksiği kapar
00 Yorumla
+1 yılBnce erkeklerin hayalisin merk etme bayiliyorum boyle goguslere
00 YorumlaGogus yok ki lan senin hormon sikintin var doktora gorun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılevlenince büyür kız üzülme
30 Yorumla Estetik dostum hemen
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu an o kadar param yok :D
Soran+1 yılHaklısın
Vay anasını.. çocuğun olunca neyi emecek?
00 YorumlaGibisi fazla bacım. Nerde bu hatunun pampişleri :D
00 YorumlaTam istediğim gibi
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden :D ben erek olsam istemezdim :D
Soran+1 yılBüyük göğüs da ha kadınsı
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadın bu durumdaysa senide seven cıkar
10 Yorumla
+1 yılBen olsam sevemem kusura bakma ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenide böyle sevebilen çıkar
20 YorumlaSenin yasin kaç
13 Yorumla
Soran+1 yıl23...
Soran+1 yılBurdan sor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılseni seven çıkar moralini bozma
10 Yorumla
+1 yılAyri bir guzelligi var bunlarinda. Yalarim
10 Yorumla
+1 yılemildikçe büyürler merak etme
00 Yorumla
+1 yılkafa da resimdeki gibiyse sorun yok :D
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri