Evet kusursuz saksonun sırlarını alalım beyler erkegimi nasıl cıldırtabilirim saksoda neler olmalı neler olmamalı neyden hoslanırsınız ne itici gelir ne kadar surmeli goruslerinizi ayrıntılı olarakbekliyorum
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılAğız kanseri olmakta bu kadar ısrarlı ve bu konuda sen gibi bilgi sahibi olmıyan bayanları, vede onlarında partnerinden aynı oral ilişkiyi yapmalarını isteyerek karşı cinside aynı hastalığın pençesine bilmeden ve o güzel aklını zevk ile bozup soru sorman ile alakadar olmana detaylı olarak beklediğin cevabın esasını sana söylüyorum.
115 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir saçmalık yok. Oral seks kanser yapmaz, kansere sebep olacak virüs bulaşırsa kansere yakalanma riski vardır. Aynı virüs rahim kanserine de sebep olabilir. Bu mantıkla hiç sevişmemesi ya da sürekli korunarak sevişmesi lazım.
- +1 yıl
@BetterSolution :) doktordan öğrenmediğin açıklamayı yazmakla ne faydan dokunacak?
Öğren tıbbi bilimsel ve teşhisli gözlemlenmiş raporlar ışığında konuyla alakadar gerçekleri sonra gel benden özür dile. - +1 yıl
Her okuduğunuza inanmayın bence. Belki kendim doktorum? Onun dışında aynı alet neden rahim kanseri yapmıyor da gırtlak kanseri yapıyor?
Soran+1 yılBen doktor degilim ama tıp ogrencisiyim boyle bir sey duymadım, simdi arastırdım ve hala duymadım. Diyanet sitesinden falan arastırıyorsan bilemem :D yabancı kaynaklara goz atmanı oneririm. Tabii ki cinsel temastaki gibi riskler var ama sonucta araba carpmasın diye sokaga cıkmamazlık etmedigimiz gibi boyle ihtimalleri gozardı ederek zevkimize bakarsak daha kaliteli yasarız diye dusunuyorum saygılar
- +1 yıl
Maşallah, tıp öğrencisi olmakla alanın dışındaki konulara düz mantık yaklaşmakla çok başarılı bir öğrenci olmuşsun hocam saygılar :).
Soran+1 yılBurada doktor muhabbeti olmus, bunun icin dedim. Kanser konusunda fazla bilgisizsin sanırım. Herhalde ictigin cayın bile kanser yapma ihtimali oldugunu bilsen aldıgın her gıdanın etkisi oldugunu bilsen delirirsin, paranoyak gibi mini bir hucrede yasarsın bir sey yiyip icmeden :D Zaten profiline basak burcuyum yazan biriyle bilim hakkında konusmak ayrı komik bir olay oldugundan konusmayı burda sonlandırmak daha iyi olur iyi geceler :)
- +1 yıl
Ön yargın ve hakkımdaki analiz ve sence doğru teşhisin için teşekkür ederim :).
Benim gibi cahili boşver ve kendin ile bu konuda bilgisiz olanlar için uzmanına danış ve ona göre yolunu çiz. Hayatın ve aldığın kararlar ile sonuçları seni ilgilendirir..
Ben ezik dünyama ve sarımsaklı limon kürüm ile çörek otu yağı ile tüm bedenimi ve esasında kıt aklımı onarayım :). iyi geceler.
Soran+1 yılRica ederim iyi geceler
- +1 yıl
www.mynet.com/.../hpv-nedir-ve-hpv-nasil-tedavi-edilir--2464679-1 Şimdi iyi geceler oldu.
Soran+1 yıl"Cinsel temas ile bulaşma en önemli bulaşma yoludur. Bununla birlikte cinsel birleşme olmadan cilt teması ile de bulaşma olabilir. Anal ve oral ilişki ile makat bölgesine ve ağız içine bulaşmalarda bildirilmiştir" + "Genellikle vaginal ve anal, bazen de oral cinsel ilişkiyle bulaşma olmaktadır" daha gonderdigin seyi okumaktan acizsin. Once bir okusan sadece googlea yazıp bulup link atmak yerine boyle rezil olmazsın, yazık
- +1 yıl
Benim rezil olmam seni vezir ettiyse ne mutlu bana. Cinsel organ vede ağızla dil yaratılış gayesi ve helal daire içinde kullanılmalı.
Son cevabını yazarsan sevinirim, vede dediğinin üzerine söz etmiyecem ve esas gerçek kabir altı ve mahşer hesabında açığa çıkıp gereken karşılık verilecek.
Müsadenle vede saygılarımla sosyal ve özel yaşamın vede iş hayatında başarılar dilerim. - +1 yıl
:))) boncuk bulduğunuzu sanmışsınız ama bu bomcuk değil , kimse farklı bir şey demedi ki. Amerikada gırtlak kanseri olan insan sayısı 90 bindir. Bunların 70% i 55 yaşın üstündedir. Yani seks çağında olan 27000 insan vardır. Bunların da sadece 40% kadındor. Yani 11000 vaka var. Abd nufusu 320 milyon. Bunun 3 de 1 i seks çağında olsa 100 milyon. Bunun yarısı kadın olsa 50 milyon kadın var demektir. Abd den bahsediyoruz, oral yapan kadın oranı min 90% olsa 45 milyon kadın sizin deyiminizle gırtlak kanseri riski ile oral yaptığı için karşı karşıyadır. Gırtlak kanserinin tek ama tek sorumlusunun oral seks olduğunu düşünsek bile oranımz 11000/450000000. Yani yaklaşık olarak 4000 1. Evet yanlış okumadın. 4000 de 1. Ki gırtlak kanserinin sigara gibi başka önemli sebepleri de vardır.
Soran+1 yıl@BetterSolution Evet kendisinin attıgı linkte de buna benzer bir durun var okumadan arastırmadan atmıs. Cogunlukla cinsel yolla bulastıgı ek olarak oralla "DA" olabilen vakalar oldugu soylenmis. Senin dedigin gibi ihtimal konusuna varıyor yani. Neyse helal kabir azabı bilmemne diyerek zihniyetini belli etti zaten, yazdıklarını anlayacagını sanmıyorum
- +1 yıl
Dini konulara saçmalık diyebilirsin, lakin bu sözlerini elinde sonunda sana hatırlatacaklar :) bende bu denli bakış açın olduğunu bilseydim senle konuşup değerli vaktini almazdım :) kurandaki bilimi araştır diyecem ama kendi kendime konuşmuş olabilirim :) neyse sen haklıysan benim kaybım yok din hakkında, aksi çıkarsada sen düşün ve al hak ettiğini sonsuza dek :). sorun yok yollarımıza ayrı kulvarlarla devam bilim Allahın olmuşsa şeytanda ce ee diyen şirin ayıcığın olur :) kusura bakma gene yazdım ama laf lafı açıyor ve saygısızlığında senin ayrıcalığın benimse sana benzemiyerek çıkış yolum oluyor :). beni engellede yanlışlıkla senle karşılaşmıyalım konularda gizlenen alim hanım.
- +1 yıl
Diğer arkadaşa yazdığın yorumu okudum, ancak onun yazdığını anlamamış değilim, ama benim adıma cevap ver ve tartışılmayacak başak burcu insanı yakıştırmanı burç hariç üstüne al çünki kendin bu kafadasın ama erkek üye aksi yönde üsluba dikkatle ve detaylı araştırıp yazmış başak burcu insanı detaya saygı duyar. Neyse hadi engelle benide yazmıyyaım malum cahilim alim bayan.
En İyi Cevaplar
+1 yılPenisin baş kısmı en çok zevk alınan yer denebilir fakat alt damarı ve testisle birleştiği yer erkeği uçurur, alt damarı iki dudağının arasında gezdir testisle birleştiği yeri hafifçe em, orada biraz oyalan, yumurtalara kesinlikle sert davranma, çok yumuşak yalayıp dilini gezdirebilirsin eğer orayı incitirsen herşeyi mahvedersin. Aslında pek bilinmeyen, uyarıcı sinirlerin yoğun olduğu bir yer daha var, yapabiliyorsan anüs ile testislerin arasındaki damarı yala, em, bu işlemden sonra emin ol takdir belgesi alırsın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler ayrıntılı yorum icin:)
+1 yılYumuşak hareketler yapacaksın, yaparken ses çıkaracaksın ( hmmm hmmm ve hafif ağız şapurtdatma sesleri) zaman zaman elini kullanılacaksın ama sürekli değil, bazwn ellerin boşta veya partnerinin vucudunda olacak, bazen de topları okşayacaksın. Sürekli ağzına sok çıkar yapmayacaksın, 30 sn sok çıkar yapıyorsan, kesip, yanlarını ve dibini de yaşayacaksın, güzelce ıslatacaksın.
32 Yorumla
Soran+1 yılTopları yalamak da gerekiyor mu? Dis konusunda rahatsız oluyorsunuz galiba da toplarda da aynı sey gecerli mi
- +1 yıl
Evet dondurma yalar gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmümkün mertebe dişler penise değmemeli, penisi tutan eller penisi sıkıca kavramalı arada bir vakkum gibi içine çekerek emilmeli , emildikçe biz erkeklerin boşalması daha çok kolaylaşıyor en enömli yanı erkeğin boşalırken partnerinin ağzını hemen penisten çekmemeli ta iyicene meninin son damlası gelene kadar , meni yutulursa erkeği daha çok heyecanlandırır ve azdırır
18 Yorumla
Soran+1 yılMeniyi goguslerime attırması daha cok zevk vermez mi yutmamdansa? Ve emme sadece ucu icin mi yoksa toplar da emilmeli mi. Tesekkurler ayrıntılı yorum icin
Cevap sahibi+1 yıltopların emilmesine gerek yok yalansada aynı işi görürür ayrıca bu kişiden kişiye görede değişir emme sadce penisin kafa kısmı emilmeli , ayrıca meni yutulmasası derken , boşalırken ağza boşşalmalı anlamında demiştim sen yutmazssın ama sonra dışarı atarsın ağzından başka sormak istediğin?
Soran+1 yılTesekkurler tek sorum var yutmak agza bosalması filan farketmez benim sormak istedigim agız yerine goguslerime bosalması onu daha cok tahrik etmez mi zaten dakikalardır agzımda yani gogusler de girmis olur isin icine filan
Cevap sahibi+1 yılo zaman boşalacağın zaman penisi iki gögüslerinin arasına al öyle boşalsın , şahsen ben boşalırken penisimin o kafasının sıkılmasını şiddetle istiyorum ama elle ama gögüs arasında ama vajina içinde ama anal
Cevap sahibi+1 yılha bu arada partnerini n keşfedilemeyen mutlaka vardır bir tarafları gerek fiziksel olarak gerek düşüncesel olarak , keşfetme eyleminizi ısrarla sürdürün kesinlikle sonucunu alacaksınızz
bu arada benide bilgilendiriseniz sevinirim
Soran+1 yılCok tesekkur ediyorum sag ol:)
Cevap sahibi+1 yılsende sağol varol , sana bir şey dimmi?
Cevap sahibi+1 yılUzun bir aradan sonra yeniden methabalar. merak ettim hayalindeki ,, gögsüne boşalma,, işleminizi umarım gerçekleştirmişsindir. cvp yazatsan sevinirim k. i. b
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
59
+1 yılDiş değdirme, gözlerini içine bak, deep throat yapabiliyorsan yap, ellerinde testisleri okşa, arada bir de penisi okşayıp testisleri ağzına yumuşakça al, canı yanmasın, penisi yüzünde gezdir, arada ağzına alır gibi yap kenarına falan değdirerek yanağına doğru kaydır. Bunlar güzel hamleler ve partnerini mutlu eder diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılDeep throat neydi acaba, duydum ama bilmiyorum. Tesekkurler ayrıntılı gorus icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk olarak şu penisten korkmayın ve daha sert davranmak bizi öldürmez. Diğer ayrıntıları burdan anlatmak çok abes olur. Ders kitabı tadında anlatırım ama bana söz vereceksin partnerine bunları yapacağını. Aksi takdirde boşa giderse niye anlatıyorum? Dimi
13 Yorumla
Soran+1 yılHahah soz veriyorum :D ama sert olursa dis degme riski de artar ve dis degmesi de irrite ediyormus sanırım sizleri. O yuzden kontrollu yumusak yumusak yapmak daha iyi degil mi
Cevap sahibi+1 yılHayır o manada bir sertlik değil, örneğin ağza alma konusunda kimisi alıp çıkarma yapıyor kimisi vakumluyor. Bu ve bir kaç şey daha. Daha da yazmam burdan olmeeeğğz 🙊
Soran+1 yılİste anladım da boyle hızlı hareketlerde tecrubesiz oldugumdan yanlıslıkia dis degdiririm diye korkuyorum :D
Dis degdirme ama issir hafifden sonra sicacik ve guzel em sivazla emerken arada gozlerine bak basian dil at yala filan ve kisa tutma mumkunse ☺ ben de bayiliyorum oral sekse yaa
13 Yorumla
Soran+1 yılAma cogu erkek disten bahsetmis burada ya, ısırmak riskli olabilir. Ne kadar surmesi gerekiyor sence
Valla, bana hiç denk gelmedi öyle "acayip iyi sakso" yapan kadın. Sakso sabır ister, kadınlarda o sabır pek yoktu.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir noktadan sonra aynı sey ya o yuzen sıkıyor ama erkek sıkılmıyor herhalde sanırım?
- +1 yıl
Sana yapılınca sen sıkılır mısın? Sıkılmazsın :) Erkek de yapılınca sıkılmıyor.
Eğer sorun erkeğin kadına yapsıysa, sıkılmaz. Kadının zevk aldığını görmek erkeği tatmin eder. "Kadın zevk alsın ki, acayip iyi seks yaptığımı düşünsün". Genelde performans kaygısıdır erkeğe oral yaptıran dürtü.
klima sannruflusunu alırsan iyi olur muhtemelen kmsiyle oynanmıştır zaten sen direk şaselere podyelere kulelere baktır. dereceli egzantrik kat ve orta iptali kısa şanzuman ve 7900 chip tuningle çıldırır..
https://a1301.hizliresim.com/15/4/hnfcg.jpg00 Yorumlaönce nota öğrenmen lazım. https://i.hizliresim.com/812n3W.jpg
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan detay nasıl olsun Allah aşkına, herkesin ortasında Tamam akıllıca bir şey bu yaptığın ama herkesin ortasında anlatamam
18 Yorumla
Soran+1 yılGizliye alabiliyorsun kendini soru cevaplarken
Cevap sahibi+1 yılPekâlâ ama bir kere gördüler ya sjmngd
Soran+1 yılSanmam ya soruyu soralı 4 saat olmus guncel degil artık pek cevap gelmiyor okuyan yoktur artık: D
Cevap sahibi+1 yılOf ya özelden yaz olmuyor böyle
Cevap sahibi+1 yılYa da neyse dur
Cevap sahibi+1 yılDudakların penisin tüm her tarafına değecek yani vakumlarsan bu mümkün ve bu olurken düşler kesinlikle temas etmicek. Bunlar olurken başını tutup sonuna kadar sokmasına izin verirsen zevkten çıldırır daha fazla devam edemicem, Daha fazlası yok olmaz
Soran+1 yılCok cok tesekkur ediyorum
Cevap sahibi+1 yılNickimi hatırlıyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen alçakta ol o yukarda biraz yaparken arada gözlerinin içine bak ağzını çevirerek yap daha çok. Onun konuşmalarına penis ağzındayken cevap ver çok hoş olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılellerini kullanma, dişlerine değdirme, ağzına gırtlağına kadar girip boşalmasına müsade et, boşalır boşalmaz hemen çıkartma spermleri yut penisi bir güzel temizle. e bunlarıda yapabilyosan gel bide evlen benle :D
18 Yorumla
Soran+1 yılElleri niye kullanmıyoruz cogu kisi eller de onemli yalarken bir yandan oksamak lazım demis, tesekkurler ayrıntılı yorum icin
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, elleri kullanmadan yapmak çok zor elleri kullanmadan yapabileceğine ihtimal vermedikleri içindir :) dahada ayrıntılı konuşabiliriz?
Soran+1 yılE zorsa ben de yapamam ki daha cok az tecrubem var :D
Cevap sahibi+1 yılyani nasıl yapman gerektiği ile ilgili biraz bilgi edinip biraz kararlı birazda dayanaklı olursan alasını yaparsın ;)
Soran+1 yılPeki su yuze bakma konusunda ne diyorsun buradakilerin %80i yuzune bak yaparken arada diyor da insanın tipi garip oluyor ya yaparken ordek gibi :D Yuz asagı gerilmis agız garip maymun gibi, o tiple bakmaya utanırım ya o isi napıcaz. Aralarda mı baksam agzımdan cıkarıp
Cevap sahibi+1 yılişini düzgün yaptıktan sonra nereye baktığın önemsiz, sadece boşalacağı zaman gözlerinin içine bak yeterli
Soran+1 yılAnladım cok sagol
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, daha detaylıda konuşuruz sorun yok sadece oral değil her konuda
disler penis basima degmiyecek ve emerkwn gozlerime bakacak
13 Yorumla
Soran+1 yılDis degmemesi sadece penis bası icin mi gecerli yoksa komple mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKullanacağın malzemeler; Dil, ağız, dudakların, ellerin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılDişlerin değmesin yeter dilinle kafasına mesaj yap süresi tamamen erkeğin durumuna bağlı kafasıyla ne kadar çok uğraştın boşalma hızı o kadar artar
10 Yorumla Dişlerini sakın dokundurma ve penis agzindayken testislerle oyna mumkun oldugunca goz goze gel ve gozundeki atesi hissettir 😉
10 YorumlaDişlerini kullanma. ve zevk alarak yap.
Gözlerini ve dilini iyi kullan.
Yumurtalarıda yala. Mümkün olduğu kadar boğazına kadar sok.10 Yorumla
+1 yılUcunun iyi uyarılması gerekir bir de bunu yaparken gülümsemeler felan olursa süper olabilir. d. d
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Valla bana yapmadigin surece pek ip ucu veresim gelmedi Şu an :))
10 Yorumlaİyice tahrik olunca adam başını sıkıca tutup ağzına tur düzenlemek ister ve ağza boşalmak. İtiraz yok. Tamamen boşalana kadar oral devam etmeli.
10 Yorumla
+1 yılAbuk sabuk sesler çıkarma hepsini alacağım diye, dişlerini değdirme, ve ıslak olmasına dikkat et bolca hemde..
10 Yorumladibinden sıkıca tutup okşayarak. inlemelerini de engelleme.
10 YorumlaValla dişler deymediği sürece dil iyi işlediği sürece sıkıntı olmaz 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Takma dişlerini çıkart :) şaka şaka... Dişlerin degmesin yeter vajinadan daha çok zevk alır :)
10 YorumlaBuluşalım sana pratik yatirayim bir saate sakso kraliçesi olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldişlerin değmeyecek miden bulanmayacak gerisi geliyor zaten
10 Yorumla elinle aşağı doğru burgu yaparak inerken dudaklarınla emmm
10 YorumlaDişlerini değdirme, ağzında uzun tut, t. şakları unutma ve dilini gezdirdiğinde elinle okşa
10 Yorumla
+1 yıldişlerini degdirme birde göz göze gelme ısını sık yap yuz mımıklerını kullan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvcun ıslak ıslak başını oksarken topları agzına al em , o arada gözlerine bak eridigini gör ;)
10 Yorumla
+1 yılSakso nedir ln kendini değersiz hissediyorsan boğazına kadar al
00 Yorumlanasıl açıklayacaksın şimdi bunu publicte lol :D
12 Yorumla
Soran+1 yılKendini gizliye alıp cevaplayabilirdin :D
+1 yıldişine sürttür çok zevk veriyor oyş
20 Yorumla- Daha fazla (29)
Daha fazla(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi