Beyler Cinsel Organınız Yamuk mu Yoksa Düz mü ve ya Sağa Sola mı Bakıyor?
Dümdüz
Yukarıya Doğru Kavisli
Aşağıya Doğru Kavisli
Sola Doğru Falsolu
Sağa Doğru Falsolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
en başlarda düzdü. ancak ergenlik çağında birden bire büyüdü. yani benden hızlı büyüdü. bu nedenle dışardan fazla göze batmaya başladı. ben de utancımdan aşağı doğru kıvırıp iyice kilotun içine saklıyordum. penisin dokusu hala gelişim içindeydi. bu nedenle üst tarafı daha çok uzadı. altı kısa kaldı. yani aşağı doğru kıvrık oldu. tam kıvrık da diyemem. tam bir noktadan bükük. sonra bunu farkettikten hemen sonra tedbir aldım. bu tebiri yıllarca uyguladım. sonunda tekrar düz bir penisim oldu.
ürolog değilim. kendi bedebinimi iyi tanıyorum. zaten bu konu da üroloğuun uzmanlık alanına girmez. daha çok plastik cerrahinin alanıdır diye tahmin ediyorum.
tedbir basit. bu doku her zaman gelişmeye müsait. diyelimki penis sağa doğru bükük. bu ne demek biliyor musun? penisinin sağ tarafı daha kısa sol tarafı daha uzun demek. boylarını eşitleyebilmek için kıvrık olduğu yönün tersi yönüne kıvırıp kilotun içine bu şekilde yerleştireceksin. sönükken tebi. sertken zorlama. zaman içinde diğer tarafın da boyu uzuyor ve eşitleniyor. böylece eğirilik ortadan kayboluyor.
amma detaya girmişsin arkadaş
kızların organında da düzlük ve yamukluk oluyor mu lannn
Lan kafası basmayan d. ngil lafı neden üzerine alıyorsun. Oylamaya katılan kızlar içindi o laf. Baksana kaç tane kız oylamaya katılmış, sen de freni boşalmış kamyon gibi düşünmeden yazıp durma.
Yok anlamadım :) Belki de aramızda travestiler vardır lan :)
Kollayalım tabi, zaman çok kötü :)
Hayata karşı duruşum dümdüz :D
Peki.
Cevap
5Cevap
Nickimi niye caldin lan :D
Duz tam karisiyi gosteriyor
Dümdüz göze hoş gelebilir ama yamuk olanlar kıza daha çok zevk verirmiş bu arada benimki sola doğru yamuk saat 11 yönünde 😄
Hafif sola meyilli
Kızlar oy verin :D
düz uzun ve kalın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar