gayet açık , erkeklerin kadınların kölesi olduğu ( her anlamda ve büyük çoğunlukla seks konusunda ) bir dünya olsun isterdim siz ne düşünürdünüz?
klipde buna az çok değinmiş :)
klipde buna az çok değinmiş :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen beyin yoksunluğu saçma beraberinde bir sürü sorun getirir amazon savaşçıları gibi kadın kadını öldürür. Böyle bir film var fakat olay tam tersi dünyada herkes kadın 1 erkek var sevişmek için çarpışıyorlar :D
hangi film knk o. O :D
Filmin ismi ne acaba :D
Sonra bizi gibsinler panpa ne güzel olur dimi hmamnaaaaaa
Amakslslskskls
#inciheryerde
kölesin ister sever ister giber , yapacak bişi yok :D
Vay mk 😂
Öyle olması lazım zaten aslında erkeklerin yeri ayağımızın altı bence
ah keşke bunu diyen biri de olsaydı gerçek hayatta da. ama ancak internette maalesef :/
Dünyanın bu duruma henüz hazır olduğunu düşünmüyorum
dünya bu duruma hazır olsa isterdin yani bu tarz bişey?
Cevap
4Cevap
a**** bir kadın değil sana vibratörü sokacağım derseo zaman görürüm ne kadar kötü olmak istediğini
ona göre efendi bulacaksın kardeşşşş :D git piskopat bir kadına köle ol demiyoz :D :D
Sen ne yaparsan yap bizi ne karistiriyorsun :))
pişman olmazsın bak :D
La bir yürü git. :) öyle fantazileri birak güzel kardeşim yuva kur. Eşit bir şekilde aile olun gecinin. Abuk sabuk fantazileri birakin okey mi kardeşim.
fantazi olmazsa hayat sıradanlaşır be kardeşim :D
Birşey dicektim. Ama demesem daha iyi yorum kalkmasin. :)) KS den mesaj gelince hoslanmiyorum da :)
S1kmeseler bari.
kölesin knk yapacak bişi yok :D
bunu soranın %100 kız olması?
güldürdün :D
çünkü ancak bir kız erkeğin köle olmasını ister oda kezbanlar. ben değil. erkek dediğinin bir ağırlığı kendine ait düşüncesiolur pasif ezik insandan nefret ederim
empati kurmaya çalış , sen pasif erkeklerden nefret edersin ben ise pasif kızlardan... kadın dediğin aktif olacak , yönetecek...
ben cok otoriter bı kızım zaten sertim yanmdakı erkegınde agırlıgı olsn ısterm
şöyle düşün her 2 tarafta aktif olamaz veya 2 tarafta pasif olamaz yeri geldiğinde biri pasif diğeri aktif olsunki ilişki yürüsün , işte bu yüzden aktif kadınlar tercihimdir , umarım bu arada erkek olduğuma ikna etmişimdir , yanı sırf köle olmak istemem , bir kadından emir almak tercihinde bulunmam kız olduğum anlamına gelmez :)
ne güzel eşşek gibi kullanılcak bir erkek ama bu erkeği hoca değil hizmetci olarak gorurdum qwertyuıokjhgfd
profil fotoğrafı fake olan bir kız için iddalı konuşmalar bunlar... ;) :D
Fake degl benim fotografim qkwgwhahagshefsgw
aynnneen bende justin timberlake Q:W:WE:QWE
inanma kanıtlamak zorunda deglm hafıf burunla oynadm ama fotograftakı benm tamamen
ya kaybol ya sana bısey kanıtlamak zorunda deglm
tm ya kızma cidden inandım bu sefer :) ciddiyim.
Tasman hazır mı
Q:WE:QWE:
Yok oyle bir dünya
olsun istermiydin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar