Geç boşalma sorunu olan bir erkeğe ne yapmak gerekir?
İlk önce nasıl tahrik edilir
ve
boşaltılır?
İlk önce nasıl tahrik edilir
ve
boşaltılır?
Geç boşalma bir sorun değildir bence. Mesela ne kadar uzun sürüyor? Kadınlar gibi erkekleride duygusal olarak doruğa ulaştıran şeyler vardır. Bunları keşfedip uygulamak boşalmasını daha erkene çekebilir. Bu bazen konuşarak bazen kıyafetle bazen de rol yaparak olabilir.
jockey pozisyonunu deneyin. işe yarıyor.
badgirlsbible.com/.../jockey-sex-position2.jpg
tespit doğru ancak neden işe yarıyor?
@boob-marley nedenini bilmiyorum. sanırım temasın en fazla olduğu pozisyon. bacakları ve kalçayı da hissediyorsun. kadın bacaklarını kapalı tuttuğu için daha dar oluyor. kadın iyiyse vajinayı da iyice çıkarıyor. yani hepini sokabiliyorsun. neticede ben bütün gün sevişsem bu pozisyona geçmeden boşalamıyorum. yani çok zor. bu pozsiyondan makul bir süre sonunda sonuca ulaşıyorum.
@benimyahu bende de aynı durum var ve aynısını düşünüyorum. sanırım daha sıkı temas bunu sağlıyor.
Geç boşalanı bulmuşsunda laf yapıyorsun bizim sevişmemiz toplam 5 dk :( sonra boşalıyor
5 dk da çok azmış ya
25 yıldır ilk defa cinsel ilişki yaşıyor ondan önce hep mast o yüzden erken boşalıyor sanırım zamanla süresi artar yanş umarım 🙄 @ALP_TEKİNN
umarımm ilkisin o zmann onun
Oha 😂😂😂 @DarkArrow
Sevgilim onunda benimde ilk 😊 @DarkArrow
İyide sorun zaten ön sevişmede değil sorun içime girer girmez boşalıyor o yüzden bende ön sevişmeyi kısa tutmakta başladım ki içimde kaldığı süre uzun olsun çıkmasın istiyorum 😂
Cevap
56Cevap
seks sırasında hıc oralı olma hatta oral bıle yapma bak nasıl acı cekerek kıvranarak bagırarak anlamsız sesler cıkararak acı cekerek hunharca dakıkalar sonra boşalacak belkıde aglıyacakoha bende harbıden cok abarttım
Oral yap hatta mast yap orla yaparken veyahut su masajcilarin kullandigi jelle mast yap bak hemen nasil geliyo varya ☺
Çok zor, halin kalmaz. Çözüm boşalana kadar devam etmek.
Kişiye göre değişir genelde aynı hareketler üzerine zaman kaybediyorsanız bu erkeğin üstünde etki yaratmaz.. Farklılıklar deneyin
Bende de aynı problem var 45 dakika kadar sürüyor bu yüzdenmümkün olduğu kadar penisi sıkıştırmakboşalmaya yardım ediyor bu yüzdendir zaten anal istemesi erkeklerin
en büyük problemim bu işte. partnerimin yatakta benim gibi aktif olmasını istiyorum birlikte o an konuşmayı ruh gibi yatmamasını sözleriyle vucuduyla da o an hareketli olması daha erken boşaltıyor beni
her insanın hassas olduğu uyarıldığı ve zaafı olan bir yeri vardır senin yapman gerekende bunu bulmak sonrası çok daha kolay olur
Ön sevişmeyi kısa, sevişmeyi hızlı tutmak lazım. Misyoner pozisyonu daha da hızlandırır. Yok yani bu kadar hızlı hızlı sevişsem ben 5-10 dakkada giderim heralde.
Taşşaklarını iyice çık, çıkacak yer olmayınca delik boyunca gelir ve penisten dışarı çıkar. Böylece boşalmış olur. :D
O senin icinde gel git yaparken testisleri ile oyna
Hiç bir sey yapamazsın geç bosalanı herkes arıyor sen kacırmaya çalışıyorsun bence bırak orgazm olamaya bak derım
İşini çok iyi yapabilmen lazım bütün zayıf noktalarını bilmen lazım usta olman lazım öyle herkes beceremez
güzel içine çeke bir oral yap bak nasıl o süre yarı yarıya düşüyor gör
Geç boşalmasının sebebi, çok şehvet dolu olmadığından kaynaklanabilir.
ilk başta oralla başla ama uzun olsun sonra beklemeden direk sekse geçin ama öyle yoruldum duralım yok bir pozisyonda bir 5-8 dk sonra hemen diğeri öyle devam
Seks yaparken seksi olacaksın. Ml gibi verirseniz olmaz o iş
Uzin ön sevisme gerekli ve iyi bir oral seks lazim. Kendimden biliyorum :)
Sen ne yapıyosun da boşalmıyor bide ona bakmak lazım
heycanlandırman lazım bir şekilde
mesela? :D
@Poyraz-2015 ben bilmem
gıdıkla adamı gülerken kaçırıverir :)
sakso
ozaman bayaaa uzun sakso olmasi lazim :D cenen yorulur
partnerini tatmin et
Gögüslerinin arasında gezdiriceksin biraz yumurtalıkları em falan fazla dayanamaz
bence gec boşalması sorun değil keyfini cıkar
Bosalamiyosa sorun sendedir
15 dk da bir, saat geri alınır.
Tıkanan borular açılmalı.
hmmmm bilmiyorummmmmmmm :D
elle yapmıstım sadece
Sevgilin geç mi boşalıyor
görsel azdır dokunarak costur sonrada işi bitir
Ty olmazsa gpa yap bosalir
Elinle yap işte
@sprtakus neden yaramasın ki
@benimyahu kim demiş
@benimyahu bizde biliyoruz herhalde
@benimyahu dediğini işte
İnle :D
ne şans bee
wank me
Gluk gluk
ne kadar geç?
en iyi el oral
Testislwri yala
sen bilicen
Hamal tut 😐
Sen mi vericen?
blowjob
oral iyi gelir
sanmiorum :D bende gec bosaliorum cunku.. ve oralla dahada uzun suruyor
Oral
Oral
Fark etmez
öyle Türk yok
vajinanı daralt
15 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar