adamın birisinin çok zayıf bir karısı varmış günlerden birgün karısı ölmüş adam ikinci evliliğini yapmış bu seferki karısı kiloluymuş.. kahvede otururken adama sormuşlar nasıl karından memnun musun? adam demişki sormayın ya senelerdir kemik yalamışım...
Cevabın nedir?
+1 yıl"Evlenecegim kizin ilk erkegi ben olmaliyim, hatta cinsellik hakkinda hiç bir sey bilmemeli ve hatta erkek organinin adini dahi bilmemeli." diye düsünen bir adam, bu aradigi kizi bulabilmek için diyar diyar geziyormus.
Fakat erkek organinin adini bile bilmeyen kiz nerdeeee? Nihayet köyün birinden bir kiz tavsiye etmisler adam kizi görmeye gitmis, ne yapip edip kizla samanlikta bulusmus, konusurlarken lafin arasinda çikarip göstermis kiza:
- "Bunun adini biliyor musun?" diye sormus,
kiz:
- "Penis" demis.
Adam kizi begenmemis. Zaman içinde birçok köylerde, birçok kizlar tavsiye etmisler adama, adam ayni sekilde görüsüp sormus
- "Bunun adi nedir?" diye bütün kizlarda bilmis
adini. Aradigi türden bir kiz bulamayacagini anlayan adam tam evlenme fikrinden vazgeçecegi zaman bir kiz daha tavsiye etmisler. Kizin yasadigi köye giden adam, kizi bir bahane ile kömürlüge indirmis, lafin arasinda çikartip
- "Bu nedir?" diye sormus. Kiz adaminkini eline alip biraz inceledikten sonra
- "Düdüük" demis. Bunun üzerine aradigi kizi buldugunu düsünen adam formaliteleri
tamamladiktan sonra bu kizla evlenmis. Aradan yillar geçmis, kari-kocanin çocuklari olmus, çocuklar büyümüs torunlari olmus, evliliklerinin otuzbesinci yillarini kutlarken adamin aklina tanistiklarinda yasadiklari olay gelmis ve gevrekgevrek gülerek karisini dürtmüs :
- "Hatirliyormusun hanim, bundan seneler önce sana kömürlükte birsey göstermistimde, düdük demistin, nerden aklina geldi o?" deyince
kadin kikirdeyerek :
-"Onu bilmeyecek ne var senden iki gün önce komsumuzun oglu seninkine benzer birsey gösterdi de ne oldugunu bilemedimdi, o da zurna demisti. Seninkine baktim, onunki zurna ise seninki de ancak düdük olur diye düsündüm!!!"41 Yorumla
Soran+1 yılsesli güldüm yaa :) :)
En İyi Cevaplar
+1 yılMeşhur bir hulisi abimiz var. Lakin bir kötü huyu var bu abimizin. Önünde eğilen birisini gördüğü zaman hemen pandik atarmış. Ne kadar çaba göstersede bu huyundan vazgeçememiş. Birgün birisine pandik atarken otobüs çarpması sonucu hakkı rahmetine kavuşmuştur. Bu abimizin birde oğlu var. Buda babasının izinden gidermiş. Hatta onu bile geçmiş namı. Birgün iş üstünde iken bir kadına pandik atacağı sırada yine otobüs çarpması sonucu hakkı rahmetine kavuşmuştur. Oğlu ise babasını göreceğinden dolayı çok mutludur. Tabi bu huylarından dolayı mekanlari cennet değildir haliyle. Hulisi abimizin oğlu cenehheme zebaniler eşliğinde girer ve tir tir titrer. Cehennemi gezdikten sonraaa babasını görür az ilerde. Babasının yanında ise iki tane zebani. Babası ile hasret giderdikten sonra zebanilere sorar; Yahu bizim bildiğimiz cenehhem ateş ile doludur. Ben burada çok üşüyorum nedir bu işin aslı.
Zebaniler ise cevap verir; Hulisi babanın yüzünden eğilip iki odun atamıyoruz ki ısılatalım burayı
:)42 Yorumla
Soran+1 yılhahay bu da iyiymiş... iyi güldüm
- +1 yıl
Bildiğim ender fıkralardan brisi:)
+1 yıl
Yeni evli iki çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine
-Yapamayacağım, der.
Eşi sebebini sorduğunda
-Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum, yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana doğru yönelir. Papağana
- Şimdi arkanı dön. Eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı..., der.
Bunun üzerine papağan arkasını döner. Karı kocanın işi biter, sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için
valizlerini toplamaya başlarlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. İçeride şu diyalog geçer:
- "İttir ittir..."
- "Olmuyor ittiriyorum."
- "Biraz daha zorla, girdi girecek."
- "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı."
- "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor."
- "Yok bu böyle olmayacak. Ben en iyisi gardolabın üstüne çıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer."
Bunun üzerine papağan arkasını dönerek
- "Valla diil anamı, sülalemi... niz bu pozisyon kaçmaz..." (Alıntıdır)...60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir çift bir ağaçlık alanda sevişirken tam ilişkiye girecekleri anda bir bekçi bunları yakalar ve emniyete götürür. Fuhuş gerekçesiyle sorgulanmaya başlarlar.
Komiser önce adama sorar:
-anlat bakalım, ilişkiye mi giriyordunuz?
-hayir komiserim, sevisiyorduk fakat benim penisim sevgilimin vajinasina girmek üzereyken bekçi geldi, ilişkiye giremedik.
Komiser bu kez kıza sorar aynı soruyu.. kız şöyle cevap verir.
-komiser bey, biz sevgilimle sevisiyorduk fakat sevgilimin penisi tam vajinama girmek üzereyken bekçi geldi, ilişkiye giremedik.
Komiser son olarak bekciye sorar..
-anlat bakalım, sen ne gördün?
Bekçi cevap verir..
-Valla komserim, bu adamın penisi bu kadının şeyine... eee... pardon bacım ya, senin a*ının adı neydi?30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının biri bir petshop a gider ve :
- "Bir papağan almak istiyorum".
der. Mehmet ismindeki petshop sahibi :
- "Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım".
Bir papağan sahibi olmak isteyen kadın :
- "Hayır almak istiyorum".
der ve papağını alır. Evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde :
- "Hoşgeldin o***pu".
diyerek karşılar. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür.
- "Mehmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoşgeldin o***pu diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağını geri getirdim ve paramı geri istiyorum".
Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Mehmet bey :
- "Hanımefendi merak etmeyin birkaç gün bana bırakın ben terbiye edeyim daha sonra gelin alın..."
Kadın inanmayarak da olsa "tamam" der ve gider. Mehmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır.
- "Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde?"
diye sorar papağana. Papağan da :
- "Hoşgeldin o***pu diycem."
der. Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar. Papağan yine aynı yanıtı verir. Bir olur , iki olur ve papağan işkenceye dayanamaz
- "Hoşgeldiniz hanımefendi diycem"
der. Ertesi gün kadın gelir ve Mehmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar.
- "Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin?"
- "Hoşgeldiniz hanımefendi"
diyeceğim der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder.
- "Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?"
- "Hoşgeldiniz hanımefendiler"
diyeceğim.
- "Peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?"
- "Hoşgeldiniz beyfendi"
diycem. Peki yanımda iki üç erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin?" Papağan biraz duraksar ve cevap verir :
- "Oğlum Mehmet suyu kaynat bu karı harbi o***pu!!!"30 YorumlaKöyde adamın birine İstanbulun taşı toprağı hatun dolu demişler. bu abaza adamda istanbula basar gider. Gittiğinde bir dilenci görür başka kimseyi görmez. Dilencide her gün şarap içermiş. adam işini gördükten sonra dilencinin cebine bir miktar para koyar gider. tekrar adam dönüp dolaşır dilenciyi yerde yatıyor görür tekrar dilenciyi yapar. cebine bir miktar para koyar. gider bu adama adresi bilmediğinden dönüp dolaşır bu dilenciye hep rastlıyor. üçüncü gün dilinci tekel bayiden bu sefer rakı ister buna şaşıran bayi sahibi hayırdır der bunca yıllık şarapçı nasıl olur da rakı ister! dilencinin cevabı ise ( şarap Got ağrısı yapıyor) 😀ders.
42 Yorumla
Soran+1 yılahaha süper
adamın karısı aldatıyormuş bir gün işe gitmek için evden çıkmış bakmış işe gittiginde karısı bir adamı alıyormuş eve bir kaç gün takip etmiş bir gün geri dönüp kapıyı çalmış karısı görünce neden işe gitmedin demiş adamda canım seninle seks yapmak istedi dedimiş bu arada içerdeki adam ne yapacagını şaşırmış yerde duran keçi postunun altına çıplak girmiş adamda tabi oraya saklandıgını biliyor karısı hadi işe git canım istemiyor seks yapmak demiş adamda ozaman bende keçi postunu nikerim demiş başlamış keçi postunun altındaki adama sokup çıkartmaya bir ara adamdan hiç ses çıkmamış dayanamamış adam tukmukleeee tukmukleeee diye melemeye başlamış...
20 Yorumla
+1 yılAdam iş seyahatinden erken gelir. Eve girer karısı yarı çıplak... Tam yatağa oturur aşağıdan ahh der bir ses.. Eğilip bakar bir adam.. Kimsin der.. Yatak firmasının servisiyim der. Yatağa yaylarına bakmaya geldim.. Borcum ne der 100 tl der adam parayı alır gider.. Sonra ceketini asmaya dolaba yönelir açar bakar için de bir adam.. Sen kimsin lannn? Ben marangozum kapak düşmüş yapmaya geldim...150 tl de o alır gider. Tüm bunları balkondan izleyen ama sesleri duyamayan Temel içeri dalar ve şöyle der : Bende miktüm bende miktüm... :) :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gün bir çocuk gece babannesiyle evde oturuyormuş sonra meraktan annesiyle babasının odasına doğru gitmiş anahtar değiliğinden bakmış ve babası annesinin vajinasını yalıyormuş bunu gören çocuk içeriye babannesinin yanına gitmiş ve demişki "babanne eteğini kaldır donunu indir" babannesi "saçmalama olurmu öyle şey" vs. diyerek terslemiş çocuk "yapmassan camdan atlarım" demiş babanneside kabul etmiş çocuk babannesinin vajinasını yalamış sonra tekrar anne ve babasının odasına gitmiş anahtar deliğinden bakmış bu sefer babası işi ileriye götürmüş ve annesini mikmeye başlamış. Çocuk tekrar içeriye gitmiş bu sefer demişki "babanne donunu indir bu sefer mikicem" babannesi yine demiş saçmalama vs. çocuk gene tehtid etmiş babannesi tamam demiş ve babannesini mikmeye başlamış tam o sırada işini bitirmiş baba içeriye girince "noluyor lan burda" diye bağırmış işte tam o anda çocuk:
SEN BENİM ANAMI MİKERSEN BENDE SENİN ANANI MİKERİM A:SD:AS:DAS20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Büyük bir malikanede yaşayan bir çift varmış. Oldukça zenginlermiş. Evlerinde uşakları, bahçivanları, aşçıları ve şoförleri varmış.
Bir gün adamın işleri biraz bozulmuş ve masrafları kısma kararı almış. Akşam eve gelip karıcım durumumuz pek iyi değil. Eğer yemek yapmayı öğrenirsen Aşçıyı işten çıkartabiliriz demiş.
Kadın da sen de sevişmeyi öğrende uşağı bahçivanı ve şoförü de çıkartalım o zaman demiş.30 Yorumla
+1 yılBabasıyla oğlu yolda gidiyorlarmış, çiftleşen köpek görmüşler. Çocuk babasına sormuş ''Aaa, baba bu köpekler ne yapıyor böyle?'' Babası cevap vermiş ''Şakalaşıyorlar oğlum.'' Sonra çocuk da babasında demiş ki, '' Baba şaka maka ama, iyi s... yor haa.''
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın biri ölmeden önce çocuklarına vasiyette bulunmuş. çocukları da adam öldükten sonra vasiyeti yerine getirmişler. neyse aradan biraz zaman geçmiş, kadının biri mezarın yanından geçiyormuş mezar taşı dikkatini çekmiş. mezar taşında; gezdim dünyayı görmedim böyle bir gam, sana doyamadan gidiyorum ey kurban olduğum *m, yazıyormuş. kadın bir içerlenmiş ve demiş ki; şair olsaydım yazardım mezar taşına, sağ olsaydın otururdum y. rağının başına. aradan biraz zaman geçmiş, aşağıdan hafif yollu ufaktan bir ses gelmiş. kadın sese kulak vermiş; karıştırma dünyanın kederini gamını, çıkarsam *ikerim sülalenin *mını.
30 Yorumla
+1 yılAlman ingiliz birde temel ucakta gidiyorlarmis
Ucak almanyanin uzerinden gecerken alman birakin beni atlicam demis annem burda faiselik yapiyordu demis bu aciyla yasamam
Ingilterenin uzerinden gecerkende busefer ingiliz birakin beni atlicam demis annem burda orospuydu demis
Ucak trabzonun uzerinden gecerken temel birakin beni atlicam demis sen niye atluyosun yahu demisler.
Temelde bukadar bacım cocugunun icinde duramam demis😁😁12 Yorumla
Soran+1 yılsite düzeltmiş ama mesaj alındı :)
- +1 yıl
Daha cok varda biraz argo😁
Adam karısıyla hergun iliskiye giriyormuş seks hastasıymış kadın birgun adetli olur ve Adam yine seks yapmak ister kadın Derki bey bugün hastayız başka Zaman bekleriz der Adam dayanamaz ve mutfağa gider birtane küp şekeri alır sikine baglar hanım hanım bir müsade etde hastayı ziyaret edip çıkacağım der..
70 Yorumla
+1 yılAdam göçmen ve bir oğlu var
Zaman'la karısı ölüyor ve oğlu yaşında bir kadınla evleniyor
Çocuk hergun birşey unutup işe giderken yarı yoldan dönüyor
Ada'm merak edıyor ve takip edıyor
Eve geldiğinde oğlu karısını duvara yapıştırmış düzüyor
Ada'm soruyor
Oğlum be yapıyorsun
Annem değilmi emorum
Alttan ne yaporsun
Süt gelmoor pompalorum
:)30 Yorumla
+1 yılKomsusu hocadan kazanini istemis, bir hafta sonrada içinde bir tencere ile hocaya geri getirmis. Hoca sormus bu tencerede ne Komsusu senin kazan dogurdu demis Hoca kazanin bir o tarafina bakmis bir bu tarafina sonrada abi dogurur, kazanin çiçeğine komussunuz demis :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirgün adamın biri hapise girmiş ve demiş ki bu hapisten çıktığim zaman ilk gördüğüm kadını dişi kadar s. kcem demiş 10 yıl sonra hapisten çıkmış ve yaşlı bir kadın karşısına çıkmış kadını kaçırıp s. kmeye baslamis işi bittikten sonra
+Kusura bakma ninecim yemin ettigim için böyle yaptım
Kadinin tabi hoşuna gitmiş ve oğlum cocugum şurda enkide bir tane daha diş vardı demiş40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. 1-Temel e sormuşlar "evlilik nasıl gidiyor" oda."Karıdan elektrik alamıyorum"demiş. -Eee ne yapıyon. "Kaçak Elektrik Kullaniyırım" demiş.
2- Nuh tufanı çıkıcak Nuh hayvanları gemiye dolduruyor ama "Sırayla ;Alfabe sırasına göre"demiş. ,, -a- aslan önde ,-z- zebra arkada , kurbağ -k- orta sıralarda gibi işte . bir bakmışlar // Bİt // öne geçmeye çalışıyor.
-Ne yapıyon senin sıran ortalarda demişler. oda Demişki --"Ben sizin bildiğiniz Bitler den değilim. *bil bakalım ne bitiymiş* cevap=?03 Yorumla
Soran+1 yılşey biti , şey canım :)
- +1 yıl
anlamadım :S
+1 yılTemel ile dursun almanyaya calismaya gitmisler bir zaman sonra azmislar eskort tutmuslar. iliski bittikten sonra alman eskort bunlara demiski icime ne sokarsaniz bilirim demis bizimkilerde inanmamis iddaaya girmisler. once soda sisesi sokmuslar kadin bilmis sonra su sisesi sokmuslar kadin bimis ondan sonra boyle calkalanip patlatilan bir icki vardi adi aklima gelmedi neydi o?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkel oğlanın iki adet donu varmış birini giymiş diğeri evde daha sonra nişanlısına gitmeye karar vermiş yayan tabi ozaman taşıt yok. yolda sıkışmış bu bir ağacın dibinde donu çıkarıp dala samış işini görüp devam etmiş don ağaçta kalmış nişanlısına varıdında nişanlısın bune böyle deyince diğer yarısı evde kaldı demiş nişanlısı iyice şok olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılterörsitler bir köyü basmış. köyün erkeklerini dizmişler sıraya kadınlarında gözünü bağlamışlar. demişler ki; sırayla erkeklerin penisini yalıcaksınız kendi kocasını bulan serbest kalcak. kimse bulamamış. bir kadına gelmiş sıra. teröristlerden biride geçmiş erkeklerin arasına. başlamış yalamaya kadın; bu değil bu değil bu değil ( sıra teröriste gelince gelince) bu bizim köyden hiç değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFransada 30 bir çekme yarışı düzenleniyor her ülkeden birRkisi gidiyor turkiye den de nam-ı kemal gidiyor , yarışmacılara birer ped sise veriyorlar ve kabinde mast yapıyorlar , alman getiriyor yarim bardak meni , japon çeyrek , ingiliz getiriyor tam dolu felan bizim nam-i kemal getiriyor bardak boş :) herkes afalliyor dünyaya nam salmış birisi nasıl olur da hiç meni çıkarmaz diye , gerçek sabah ortaya çıkıyor tüm gazetelerin manşetlerinde ÇİN'E DÖL YAĞDI!!!
20 Yorumla
+1 yıltaa ne zaman biri yazmıştı fıkra. neredeyse 1 yıl oldu, hala aklımdan gitmiyor. midem kalktı ıyyy
115 Yorumla- +1 yıl
@gizemli48 salçalı bişey :D sdfgjhjk
- +1 yıl
@gizemli48 özet geçeyim direk. şimdi bir kadın varmış, evliymiş. pedlerini çöpe atmıyormuş, dolaba koyuyormuş. kocasını bir erkekle aldatıyormuş. sonra yine birgün aldatırken kocası gelmiş :D adamı direk dolaba saklamış kocası görmesin diye. bikaç gün adam orda kalmış. sonra kadının kocası gidince kadın adamı çıkarmış. sormuş işte, açmısın, nasıl ölmedin açlıktan falan diye :D adamda ''senin koyduğun salçalı ekmekler varya, onları yedim''
- +1 yıl
bide yanlış hatırlamıyorsam onu okuduğm sırada ketçaplı makarna yiyordum :p
- +1 yıl
@gizemli48 yiyemedim :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@gizemli48 yok :D :D
2 arkeaolog kazı yapıorsmuş kaz ölmüş.. iğrenç...
12 Yorumla
Soran+1 yılahaha bu çok komikti yaa :)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıltakipteyim, okuyayım burayı :D
10 Yorumla
+1 yılMaymunla aslanın hikayesi var anlatıyım mı :D
12 Yorumla
Soran+1 yılanlat
- +1 yıl
Aslan ormanda herkesi yiyomuş herkes ondan korkuyomuş bizide yer diye bigün maymunla denk gelmişler aslan demiş maymun kardeş hiç arkadaşım kalmadı gel konuşalım demiş maymun yok demiş sen benide yersin oda yok yok yemem demiş maymun ozmn kuyruğunu ağaca bağla demiş gelirim demiş aslan tamam demiş bağlamış maymun inmiş hala tirtir titriyomuş aslan maymun kardeş kuyruğumu ağaca bağladım hala korkuyosun neden demiş maymunda ilk defa aslan mikicemde ondan demiş :D
+1 yılVarda uzun valla cok guzel fikralar ozele gelirsen yazarim
00 Yorumlaözelden yazabilirim ancak :D
11 Yorumla
Soran+1 yıleksik olma
+1 yılHayır hiç sevmem, anlatmayı da dinlemeyi de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hikaye anlatalım
25 Yorumla
Soran+1 yılsana serbest
- +1 yıl
kasabanın birinde kadınlar devamlı zina eder kilisye gider günah çıkartırlarmış eşimi aldattım günah çıkartmaya geldim derlermiş rahip bu durumdan rahatsız olmuş aryık kimse kocamı aldattım demesin zina yapan günah çıkarmaya agelince ayağım taşa tkıldı desin ben anlarım demiş
ondan sonra hep öyle demeye başlamılşlar gün olunca yaşlı rahip gitmiş genç bir tane gelmiş tabi kadınlar aynı düzen devam kiliye gidip ayağım taşa takıldı demeye devam etmiş bir gün genç rahip belediye başkanı ile yolda karşılaşınca başkana demiş başkan şu yolları yaptıralım kasabamızın kadınalrı o kadar dindarki ayakları taşa takılsa kiliseye günah çıkarmaya geliyor şu yolları yaptırın tabi başkan olayı bildiği için gülmeye başlamış
rahip te gülmeyin başkan en çok ta sizin eşinizin ayağı takılıyor her gün kilisede demiş :)
Soran+1 yıl:) :) :)
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. +18e örnek buysa ben oynamıyom arkadaş 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılsana bir güzel indirim yaparız
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. hımm güzelmiş
24 Yorumla- +1 yıl
Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-"Benim hayatımda bir erkek var, ama o... çocuğunun teki" diyor.
Rahip soruyor:
-"Neden ona o... çocuğu diyorsun?"
-"Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor."
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Bu ona o... çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-"Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor."
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -"Böyle mi?"
-"Evet!"
-"Ama bu da ona o... çocuğu demeni gerektirmez."
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni."
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-"Böyle mi?"
-"Evet" diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-"Bu da ona o... çocuğu demen için yeterli sebep değil."
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-"Ama o AİDS'liymiş."
-"Vay o... çocuğu!" - +1 yıl
Köyde yaşayan bir kadının 3 tane oğlu ve bir inekleri varmış. İnek evin geçim kaynağıymış.
Birgün kadın ahıra girmiş ve ineğin öldüğünü görmüş. Üzüntüden oracıkta ölmüş. Daha sonra ahıra büyük oğlu girmiş ve olanları görünce çok üzülmüş. O anda bir peri belirmiş ve peri ;
- eğer beni 15 defa düzersen anneni ve ineğinizi diriltirim.
Çocuk kabul etmiş 1 , 2 ,3 ,4 , 5 derken çocuk dayanamayıp ölmüş. Ortanca oğlanda ahıra girdiğinde aynı vaatlere kanmış ve 1, 2 ,3 , 4 derken oda ölmüş. En küçük oğlan ahıra girmiş ve bide ne görsün herkez ölü. Peri yine belirmiş ve içinden demişki:
-buna 10 deyim nede olsa küçük. Beni on defa düzersen hepsi kalkar demiş.
Küçük çocuk gülerek ;
Peri kız eğer sen de inek gibi hemen öleceksen hiç başlamıyak.
Soran+1 yılahhaah çok iyiydi ya özellikle 2.
- +1 yıl
Adamın biri eczaneye girmiş ve kendine sıra geldiğinde :
- Bir paket prezervatif lütfen! demiş.
İçerideki kadın müşteriler rahatsız olup çıkmışlar. Adamın, diğer müşterilerin arasında hiç çekinmeden böyle bir istekte bulunmasına sinirlenen eczaneci :
- Sen utanmaz mısın kardeşim? Çık dışarı, bunu kibarca istemesini öğren, sonra gel demiş.
Adam çıkmış ve birkaç saat sonra, gene içeride müşteriler varken gelmiş. Eczaneciyle şöyle bir bakıştıktan sonra şeyini çıkartıp :
- Abi, ufaklığa uygun bir elbisen var mı?
ee şimdi et mi yalıyormuş yani
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ete doymuş
Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. yaşamaya got yemeyince fıkraya mı düştünüz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz insandan gereksiz bir yorum.. bilmiyorsan sus
+1 yılgüzel fıkra :)
22 Yorumla- +1 yıl
Vay Utanmaz Vay
Adam uzun yıllardan sonra vicdan azabına dayanamaz ve -"Bak hanım der... Ben seni bir defacık aşağı kattaki komşumuzun hanımı ile aldattım. Senden özür dilerim... Ama beni asıl üzen o kadının benden para istemesi olmuştu. Bende senin nişan yüzügünü satıp o kadına ilişkinin ücreti olarak ödemiştim." demiş Bunu duyan hanımı hışımla aşağı kata koşturmaya, koştururken de öfkeyle söylenip hayıflanmaya başlar: -"Vay utanmaz kadın vay. Ben kendisinin kocasından hiç bir şey istemiyorken, o kaltak senden para ister haaa."
Soran+1 yılaouvv hakkatten utanmaz :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılben anlamadım şimdi senin fıkrayı ya :D
00 Yorumla
+1 yılkilo candır
00 Yorumla
+1 yılFıkran güzelmis
10 Yorumla- - - - - 18
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sen yaz ++++18
bumu +18
01 Yorumla
Soran+1 yılçok çoşmayın diye çıtayı alçak koydum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılnetten bak oku. D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFıkra.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sprtakus kahkaha attım allah seni :D
Cevap sahibi+1 yıl@sprtakus normal çünkü fıkra o :)
Cevap sahibi+1 yıl@sprtakus yetenek var demekki ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaaaa
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026