Eşim çok kıskanç beni regl zamanlarında bile oral ile işe giderken de oral yaparak boşaltıyor sizce Sağlıklı mı bu?

Gözüm başkasına kayar diye beni boşaltıyor sürekli işe giderken bile oral yapmadan göndermiyor zaten uykusuzum böyle yapıp tüm enerjimi alıyor akşama kadar nasıl dayanıyorum bilseniz ağlarsınız.. Kaç defa anlattım ben seni beslerim kuvvetlenirsin aşkım diyor psikolojim bozuldu inek sağar gibi sperm sağıyor benden... Çalıştığım yerde güzel ve cüretkar giyimli kızlar var onları görünce birden değişti.. Sanki herkes benle yatmaya can atıyor ben playboy değilim aşkım kıskançlığı kes bana zarar veriyorsun boğuluyorum bu kadar gelme üstüme diyorum ağlıyor sızlıyor beni sevmiyorsun diye...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar günde. 5 kere orgazm oluyoruz Bende sperm bitiyor artık kuru boşalma oluyor sırf o tatmin olsun diye devam ediyorum ilişkiye içinden hiç çıkmamı istemiyor işim gücüm olmasa paramızı ekmeğimizi verseler ben hiç çıkmayım uykumu uyuyun dinleneyim besleneyim hiç ara vermeyelim ama olmuyor işte... Fitnessa gidiyorum haftada 4 gün daha fazla istek oluyor onda beni kaslı görünce korkutuyor beni...
Eşim çok kıskanç beni regl zamanlarında bile oral ile işe giderken de oral yaparak boşaltıyor sizce Sağlıklı mı bu?