Erkekler seks anında penis sonuna kadar giriyo mu yoksa takılıp daha ileriye gitmiyo mu?
dalga geçecekler yazmasın.
dalga geçecekler yazmasın.
Bu vb. konulara cevap vermeyi sevmiyorum lakin, gerçekten bilgin olmadığı ve yanlış cevaplar ve alaylı açıklamalarla sinir olma diye belirteyim.
16 cm ve üzeri uzunluktaki penisi sonuna kadar sokulması, bayanın canını yakabiliyor, bu nedenle 1 parmağın 1boğumluk olan yeri kadar yani :2,5 - 3 cm'lik bölümünü sokmadan bayanın acısız zevk almasını sağlaması gerekli.
ayrıca, ne yazıkki boyu 1.60 -1.70 arası olupta kilo olarak 105 kg ve üzeri olunması durumundada penisi normal pozisyonda tam sokamama durumu var çünki göbek çıkıntısı kalçalara deyip penis geride kalabiliyor.
E. i. g. nezaketin için teşekkür ederim Gizli hanım.
Ben seçmedim site seçmiş yinede rc
İlk girerken biraz zorlanıyor başı girdimi yarıya kadar rahat giriyor. Yarıdan sonrası yine zorlayarak bastırmak gerekiyor girmesi için köküne kaadar. 8-10 kere alıştırma yaptıktan sonra yavaş yavaş. Sonra hızlanınca zorlansada kayıp giriyor dibinee kadar ohhhh misss hıphızlı ve sertçe köklemek çok zevklidir bir de hatunun altımda fena kıvranıp inliemesi de çom hoş bir haz verir
Erkek dedeğin sonuna kadar sokar. Yumurtaları popoya değinceye kadar
Sert yapınca o şaklama sesi harika
@hakan_alasahin beni şaklatsan keşke
@hakan_alasahin attı mı? :P
Bu kız dehşet kardeşim kalçalarını emerim
@hakan_alasahin nerden anladın dehşet olduğunu?
sankı alacaksın :D
O ses gelecek ki tadı çıksın
Grup mu yapıyorsunuz hayrola
Cevap
63Cevap
Bazı kadınlar çok derin değil. Onlarda bir yere kadar giriyor. Zorlamanın alemi yok daha ileri gitmiyor.
Ama kalınlık açısından bakarsan her kadın en kalınını bile alır.
Girer de kızın yapısına göre değişiyo.
Bazısı dayanamıyo. Mecburen bir kısmı dışarda kalıyor.
Bazısı da olsun acısın ama güzel oluyo diyor o zaman genişlete genişlete giriyorum.
Testisler şılap şılap diye ses çıkartana kadar sokup çıkartılır😎
Yani girer dinine kadar kökler erkek dediğin😊
Dibine kadar
Olacak orası 😜
Dalga degil de pozisyona bagli degisiyor neden sordun
Rahatlıkla girebiliyor. Zorlamaya gerek kalmıyor. Kadın yeterince ıslandığında, içine tamamen alabilir.
Partner kıza bağlı Eğer çok dar değilse sonuna kadar Olabilir tabii kiama derse biraz zorlamak lazım asıl zevkli olan da o zaten
Zemin ıslaksa , akar gidersin. Yok kuru ise hem sana acı verir hemde ilerlemesi zor olur.
Sert sokunca dudakları kasıklarıma yapışıyor ama en zevk veren o anda altımda kinin çığlığı.
Takilacak biyer yok pozisyonuna gore degisir iyi bir pozisyonda dibine kadar alir eger uzunsa peniz rahim e deger sadece
evladım beysbol sopası değil bu elbette penisin boyu kadar gidebiliyor tabiki bu vajinanın esnekliğine de bağlıdır.
tabi sonuna kadar giricek ki daşaklar değip değip şap şap diye ses çıkaracak ;)
girer lakin her vajinanin bir derinligi vardir.20 cm derinlige sahip vajinaya 20 cm sokmaya kalkarsan dibine kadar girmez zorlarsanda cok aci verir...
Bu penis boyuyla alakali birde penis yatagi genelde kizlar tamamini alir ancak 8 cm kizlarin zevk alma mesafesi gerisini sokmanin cok faydasi yok
Girer. Ama direk köklemek yanlış. Önce biraz vajina esneyecek kıvama gelecek sonra köklersin.
Hepsi her pozisyon da girmez bir kısmı dışarda kalır
türklerinki giriyor ama araplar uzunluk konusunda fazla oldukları için beyaz kadınlar hepsini alamaz. mesela japon kadını da türk erkeğininkini hepsini alamaz yani bu ırkların özelliklerine bağlıdır
pozisyona penis boyuna ve partnerin durumuna göre değişir ki bu. bazen köklersin bazen kafasıyla takılırsınız bazen çok seri bazen yavaş ve daha çok hissederek. çook değişken bir durum.
Sonuna kadar girer zorlamaya gerek yok zenci gillerden biri degilse tabi :)
girmesini bilen için takılma diye bişi olmaz sonuna kadar gider bazen kalır bazen geri ileri gidip gelir.:)
Giriyor canım giriyor
tecrübe konuşuyor ;)
fazla zorlamaya gerek kalmadan tamamı giriyor pozisyona göre değişiyor
Ben tamanını bazı kızlara sokamıyorum çünkü çok büyük
Birazı peşin kalanı taksitle allahim yarabbim soruya bak shsusuehdnd
Kucaga oturtup kizi hizlica kendi etrafinda cevirdigimde matkap ucu gibi derine gidiyor :)
Takildigina hic rastlamadim ben. Kendisi kayip sonuna kadar yerleşiyo
Önce girmez sonra gire çıka vajina genisler tamami kolayca girer
seninki yosun bağladıysa takılır gitmez kank.
benimkinin hepsini ünideki kız arkadaşım alamıyordu
yani alanı var alamayanı var
Oradan sokup ağzından çıkardığım günler oldu... Yani onun verişine senin alışına bağlı bu...
vajina hem boy hem enine esnek yapıya sahiptir
Giriyor böyle Yayık ayran çarpar gibi çap çap çap çap
Esnek oldugundan problem yok
22 cm benimki nereye giriyor 😃
Senin duruşuna bağlı bacakları hafif kaldırırsan hepsi girer
penisin boyuna göre değişir
Köküne kadar giriyor panpa
#inciheryerde
Kolumuzu bacağımızı bile sokuyoruz.
Kol bacak?
Takılıcak neresi var merak ettim...
Hasirt diye giriyor. Yeter ki vajinusmus olma. :D
giriyor sonuna kadar merak etme
Kiz alabiliyorsa kokleyecen
gobek deliğinden cikartiyorum
erkeğin abanmasına ve penisin sertliğine bağlı...
Yas kac acaba girmeyip ne yapacak
Yaa iyide nasıl dalga gecmeyimki
Ben sokuyorum sonuna kadar başkasını bilemem
zorlayıp göbeğinden cıkartıyom
Penis köklenir
Sonuna kadar girer
Pozisyon değiştiripher halikarda köklerim
Yeter ki acıtmasın kızı
Giriyor
Senin vajinan derin galiba
Bu sen ve ben ile ilgili aslında. Seks öyle bir hal alıyor ve tempo yakalanıyor, dünya yansa, kıyamet kopsa kimin umurunda dediğimiz anda ben bulsam kol gibi sen bulsan daha yok mu dergibi delicesine sevişirken aslında yaşanan hazzın ve zevkin serbest bıraktığı ve her türlü yasaktan kurtulup özgürleştiğimiz o anın zevki ile ne ben sadece ucunu sokarak devam ederim ne de sen ucu ile yetinirsin. Her ikimizde her santimini içimizde hissetmedikçe aşk olmaz, seks yarım kalır değil mi?
yok zorlamaya gerek yok boyu kadar giriyo işte :D
Hepsini sokarim. Kızın hakkını yemem :)
Kıza bağlı olarak diplemekte zorlanıyoruz
Çok pis köklüyoz..
köklemesi lazım içinee
köküne kadar
Vajinanin yapisina bagli o
Aliyosan girer
Sonuna kadar giriyor
İdeal bir penis hepsi içine girer
Yumurtaliklara kadar girer
Girer tabiki