Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılgünde 5-6 kez her zaman olamıyor malum onunda canı var :) ama olduğu zamanlarda oluyor.. istekli olmasını kesinlikle isterim.. hatta sevgilim isteği içkiyle artıyorsa ona göre içki içmeye çalışırım. Çok daha zevk veriyor bu kez seks.. sorun varsa sorabilirsin bu arada
119 Yorumla
Soran+1 yılne tür içkiler bide içki koku yapmazmı ya?
- +1 yıl
yok vallaha eski kız arkadaşımı gaza getiriyor, genellikle şarap azdırıyor onu ama bir keresinde sağlam karıştırmıştı kendinden geçti.. ben böyle oral yaptığına ilk defa şahit olmuştum. Beni azdırması zaten sevişme için yeter... yer falan çok umrumda olmaz
Soran+1 yılnasıl oral yaptı ki iyi oral nasıl yapılırki?
Soran+1 yılbu arada karıştırdı derken şarap dışında bişeylerdemi içmişti?
- +1 yıl
şarap, rakı, kokteyl karıştırmıştı.. iyi oral şöyle ki içten gelerek yapılır en azından o yaparken hissettiğim buydu.. resmen aşırı zevk alıyordu yapmaktan ağzına gelmeme rağmen yuttu ve sonrasında da devam etti yapmaya
Soran+1 yılpeki sen ona oral yaptın mı?
- +1 yıl
o gazla beraber bende yaptım tabiki
Soran+1 yılsevdiğin için değilde sırf o anki alkolün etkisiyle mi yaptın? sende onun sıvısını yuttun mu?
- +1 yıl
sevdiği için zaten yapıyordu ama alkol o an içinde olanları daha da ortaya çıkardı, ben sıvıyı yutmadım zaten çok uzun yapmama izin vermedi içine almak istedi beni hemen
Soran+1 yılsiz erkeklere göre oral seksle vajinal seksin ne farkı var ikisindede penisiniz uyarılıyor bizde mesela vajinal seks ayrı oral seks ayrı oralda klitoriste zevk alırız
- +1 yıl
oral seks bambaşka birşey sadece ağzıda gidip gelmesi gibi düşünme, yan tarafların yalanması ya da uç kısmını emilmesi bambaşka birşey.. ama vajinal sekste o sıcaklığı ve yumuşaklığı hissetmenin duygusu çok ayrı ki penisin ucu hep çok hassastır..
Soran+1 yılalkol bir erkeğin erekte olmasını engellemz değil mi? gerçekten şarap o kadar azdırıyo mu ya kırmızımı beyaz mı? ve hangi marka önerirsin ya ben ilk defa 3 bira içmiştim 50 lilk olanlardan hiç sarhoş olmamıştım çakırkeyif bile olmamıştım sadece başım bir yarım saat dönmüştü şarapta az alkollüdür aynısı olmasın?
- +1 yıl
şarabın oranı biradan daha fazla, kırmızı şarap öneriririm ama beyazda iyidir.. miktarı ya da markası ise sana bağlı tamamen.. gerçi senin azmak için birşeyler alman gerektiğini sanmıyorum ben.. gördüğüm kadarıyla bayağı azgın potansiyeli var sende :) içindekileri dışarı bırak yeter.. sen ne zaman kaybettin bekaretini?
Soran+1 yılkaybetmedim ki :) ben 1 yıl öncesine kadar bu kadar istekli değldim liseden mezun olunca uzun bir depresyon geçirdim ve bu süredede erkeklere ilgim yoktu ve dini inancım kuvvetliydi bu yüzden korurdum ama şimdi herhangi bir inancım yok ve hoşlandığım bikaç erkek var fakat onlara söyleyemiyorum şimdiye kadar kimse bana böyle birşey teklif etmedi sınıfımdaki çocuklar çok tuhaf tipler yarısı aşırı dinci yobaz yarısıda fırlama yarın birgün bir aksilik olursa hatta olmasa bile beni ifşa edecek tipler... hocalarım çok çekici ve kültürlü insanlar ama onlardanda çekiniyorum vede 2. öğretim olduğumdan çokta sosyal bir ortamım yok anlıycağın ilk defa deniycem ama karşıdakini bastırıcağımı düşünüyorum yinede heycanlanmamak skin ve eğlenceli olmak için alkol almayı bende planlıyorum çünkü gergin olduğumda saçmalayabiliyorum
- +1 yıl
özellikle ilk seferinde karşındaki kişi çok önemli, o gerginliğini heyecanını alacak kişi de odur.. bunun için tecrube çok önemlidir ve sabır etmesini bilmesi lazım.. ön sevişme uzun olmalı tam kıvamına gelmelisin ve ancak bundan sonra çok yavaş içine girmeli.. bunları yaparken senin hangi aşamada olduğunu bilmeli.. sana neyin zevk verdiğini bulmalı ki oraya daha fazla yoğunlaşıp seni ideal kıvama getirsin.. ha tabi birde ağzını biraz sıkı tutabilmeli senin anlattığın tabloya göre.. içki rahatlamanı mutlaka sağlar ama hem zevk alman hem de acının olmaması için bu saydıklarımı da iyi yapması gerekiyor :) hangi şehirde yaşıyorsun bu arada?
Soran+1 yılşehrimi söylemyim ama bunların normal karşılandığı modern bir yer değil tabiki bu yüzden çekiniyorum erkeklere yaklaşmaktan dediğim gibi hem tecrübeli hem anlayışlı hemde ağzını kesin sıkı tutacak tek bir insan var oda okuldaki hocam ama onada söylersem oda çekinebilir sonuçta öğrencisiyim adam bekar ama beni sert bir dille uyarır belkide okuldan attırabilir ne yapcağını kestiremiyorum yani önerilerin için teşekkürler :)
- +1 yıl
o zaman mutlaka benim yaşadığım yerden uzak bir yerdesin, eğer başka bir şehire gitme şansın var ise internetten birisiyle tanış, yaşı biraz büyük olsun tecrubeli de olsun.. ama hocananın düşüncesini kelimeleri kullanmadan da öğrenebilirsin
Soran+1 yılöyle bir şey yapamam... bu arada hocamın düşüncesini nasıl öğrenebilirim nasıl yaklaşıyım ki ona normal hayatta çok çekingen ve utangaç biriyim onun dersinde resmen heycandan konuşamaz hale geliyorum... kaldıki belli etmek adamın haftada 1 dersi var giriyi 1 saat duruyor çıkıp gidiyor odasına...
- +1 yıl
özelden devam edim mi? sanki biraz aşamalı ve uzun anlatım olacak gibi de :)
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Erkekler Ne Diyor
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elbette oldu mu öylesi olmalı , hatta köşe bucak kaçılacak kadar azgın ve istekli olmalı ki hayat renkli olsun.. Hani aklımda kalacağına midemde dursun derler ya... Öperken bilmeliyim arkasından beni parçalayacak diye.
20 Yorumlaİstemem bu hayatta her şey seks değil 2 muhabbet de edebilmeliyiz kendine seks kölesi mi arıyor eş mi arıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki değil ama cinsel hayat denilen birşey var muhabbeti iyi olmayan adamın yatak performansıda kötüdür zaten
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Asla istemem. Sevgiliyken isteyen veren kızdan hayır gelmez. Evlenince abartmayacak kadar olabilir. Swn kendini söndür bence
01 Yorumla
Soran+1 yılabi sizin gibi şakirtler benden uzak olur umarım bir insa cinsel enerjisini neden söndürsünkü hazır varken kullanmak lazım
hepsi güzel. bir tek prezervatif kısmını sevmedim :(
036 Yorumla
Soran+1 yılprezervatif yoksa girmemki ilişkiye
Soran+1 yılhamilelik riski var dışarı boşalma sprial hap vesaire yöntemlerden hamile kalan çok kadın var kişi eşim değilse prezervatif kullanmam derse bende ilişkiye girmem... en güvenilir en pratik yöntem prezervatif kullanmaktir 2 saniye takın kimsenin başına iş açmayın
Soran+1 yılhahaha :D en güvenlisi hap dediya adam ya ulan o hapı kullanıpta hamile kalabilen kaç kişi var biliyomusun sen? ayrıca kadına zararlarıda çok büyük o hapların bizde erkeğe hizmet için ilişkiye girmediğimize sen bilirsin der çeker giderim :) sonuçta işin ucu b. klu değnek 20 lira verip bir kutu kondom alıp takmıyorsa benden sürekli hap içmemei kendime eziyet etmemi sürekli içimde acaba hamile kaldımmı korkusunu taşımamı istiyorsa ne kadarda azgınsam yapmam o adamla
- +1 yıl
kızım bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerke konuşuyorsun. prezervatifle hamile kalma oranı hapa göre daha yüksek. en güvenlisi hap. ayrıca kadına zararı falan da yok. bazı bünyelerde yan etki gösterebilir. hepsi bu. git bir doktora sor istersen. sen her durumda zevk alırsın ama bizim için ilişkinin zevkli olduğu an boşalma anı. onu da kadının dışında yaşayacaksak kadına ne gerek var? sırf hizmet etmiş oluruz.
ayrıca prezervatifin 20 lirasında değiliz herhalde. o kadının içine boşalmayacaksam o kadına da o zevki yaşatmam. bana ters yani.
Soran+1 yılatıyosun acayip cahil konuşuyorsun ayrıca çoğu kadın ve çoğu erkek bilirki hap veya kadının kullandığı çoğu yöntem kondom kadar bile garantii vermez sana ama sizler bilmemezlikten gelip birde böyle uydurma bilgiler sunarsınız o haplar adet döngüsünü bozuyor çünkü suni olarak hormon verirler kadına... kadın bedenine yapay yolla ilaçlar sokmaya gerek yok döl sizin çükünüzden aktığına göre onun rahme ulaşmasını engellemekte size düşer kadın rahmi oyuncudur tehlikelidir kadına önerdiğiniz ve yapmasını istediğiniz hiçbirşey o beğenmediğiniz kondom kadar etki etmez ona eliniz böğrünüzde kalırsınız birgün şakaya gelmez... kadınlardan daha mı iyi bileceksin?
- +1 yıl
evet canım. kadınlardan daha iyi bilecem. kadının hamile kalıp kalmaması benim için de sorun. başıma iş alacak değilim. bu konuyu çok araştırdım. eğitim bile aldım. sen kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun. o haplar adet döngüsünü de bozmaz. tam tersine düzenler. adet düzensizliği olan genç kızlara doktorlar bazen doğum kontrol hapı yazarlar. esas kondomların garantisi yoktur ve bütün istatistiklerde kondomun gebe kalma oranı haptan yüksektir. ayrıca benim çükümden akıyor korunmak benim derdim diye birşey yok. ben de kadın da cinselliği zevk alalım diye yapıyoruz. sadece kadın zevk alacaksa ben neden o kadınla ilişkiye gireyim?
son olarak zaten seni ikna etmem gerekmiyor. benimle ilişkiye girmek isteyen koşullarımı kabul eder. etmeyene yol açık. çekip gidebilir.
Soran+1 yıleğitim almış mış vay be atılır mı bu kadar ya iyi ozaman bunca kadın yalan söylüyor adı üstünde adet döngüsü bozuk olan kızlar kullanıyor düzgün olan birine yapay yolla hormon verirsen bünyeyi mahveder özellikle hap almayı bırakırsa veya unutursa gör bak neler oluyor araştırdığını sanmıyorum sırf içine boşalıcan sırf 2 gram daha fazla zevk alıcan diye hiçbir kadın hap falan kullanmak zorunda değil madem öyle gşt tüplerini bağlat ;) bak bakalım şu "doğum kontrol" yöntemlerinin tadına... kondom kullanmayan adamla yapmam o kadar bide çok biliyormuş gibi konuşuyorsun ya hayret valla erkeklerin çoğu dahi biliyor o haplar o kadar güvenilir değildir yan etkileri ise berbattır almaya değmez... prezo yoksa bende yokum o kadar yanş zorla güzelllik olmaz ya
- +1 yıl
ben zaten seni ikna etmeye çalışmıyorum ki :D ben kondomlu yapmam diyorum. ayrıca bu yorumunu oku bak. kendin itiraf ediyorsun. bilgiler kulaktan dolma. ondan bundan duyduğunla konuşuyorsun. bununla ilgili hazırlanmış uzman yazıları ve bilimsel makaleler var (kızın beyni iyice kısa devre yapacak şimdi. bilimsel makale ne ya) ayrıca hapı deneyenler sonuçtan çok memnun. kendini o boşalma anının zevkinden de mahrum ediyorsun. erkeğin içine boşalmasının verdiği bir zevk var. tabi sen bunu bilmiyorsun ;)
Soran+1 yılidda ediyorsun kulaktan dolma değil bu bilinen bir gerçek ben ne makaleler gördüm koca koca proflar ne yalanlar atıp tutuyor sırff yazmak için... kullanmazsan kullanma beni ikna etmeye çalışıyorsun demedim zaten ;) ama çok ama çok k. çından atıyorsun işine geldiği gibi konuşuyorsun burda sorumluluk ve kürtaj gibi konular kadına yıkılıyor hep o yüzden kimseyi yanıltma o haplar kullanılsa bile yan etkileri kadını yıpratır vede koruma oranı risklidir çünkü dediğim kadın rahmi tehlikelidir istediğin hapı istersen spiral taktır geri çekil bilmem ne yap olan oluyor sonra o okuduğun bilimsel makaleler bir yerine girer görürsün araştırmayı... sen kullanmazsan kullanma ama prezo kısmını sevmedim diyen sendin bundan banane?
Soran+1 yılne mahalle teyzesi yav arkadaşlarım kullandı tanıdığım birçok kız kullandı bende bir dönem kullanmıştım ordan biliyorum a. mkafalı sonunda küfür ettirdin ha...
- +1 yıl
salak. bilip bilmeden sorup soruşturmadan kullanırsan dokunur tabi. hormon seviyene göre içeriği farklı ilaçlar var. ona göre kullanacaksın. ayrıca gidip ertesi gün hapı kullandıysan zaten ölmediğine dua et. doğru hapı mı kullandın? doğru şekilde mi kullandın? ben bu kadar kadına kullandırdım hiçbirine birşey olmadı. bir sana mı oldu?
Soran+1 yıldoktor verdi ulan koduğumun evladı doktor bilip bilmeden kullanacak değiliz git sen adamlığını sorgula kadın senin malın değil sen 2 gr daha fazla zevk alıcan diye gece gündüz hap yutmak bünyesini bozmak zorunda değil... hala bilmeden konuşanda sensin bu arada sus ta rezil etme kendini daha fazla... 2saattir anca atıp tuttun o kadar boş konuştun ki ciddiye bile almadım git kabul edenle beraber bizene 4mk...
- +1 yıl
sen koyamazsın. dolayısıyla koduğunun evladı olamam. madem ağzını bu kadar bozuyorsun. ben koyarım sen koyulursun.
bu nefret neyin nefreti? yanlış bilen sensin. atıp tutan da sensin. iki yorum üstte kızlara sordum, arkadaşlarım söyledi diyordun şimdi doktor oldu. bir lafını diğerini tutmuyor. pek dürüst biri değilsin sanırım. hem kimseye zorla ilaç kullandırmıyoruz. kullanan kendi isteğiyle kullanıyor. rahatlığın da tadını çıkarıyor. kendini rezil eden de rezil rezil konuşan da sensin.
Soran+1 yılya güldüm ha ne nefreti abi sinir ettin atıp tutan ve bilmeyende sensin salağa anlatır gibi anlattık anlamadın hala araştırdım bilmemne dedin üstüne yorumlarımı doğru düzgün okuyup anlamamışsın ki analama kıtlığın olduğunu burdan anlıyoruz... doktor bana verdi kullandım ama yan etkileri kötü ve bunu arkadaşlarımdanda duyduum dedim doktor dedi demedim... doktor verdi kullandım ama bu hapların zararlarını arkadaşlarımdanda duydum dedim... kapiş? iki saatir ezbere konuşuyorsunda konuşuyorsun atıyosunda tıyosun ben dede sabır denen şey hemen bitiyor biliyormusun nato kafa nato mermer anlamıyorsun ki
- +1 yıl
iyi de kızım, senin deneyimlerini niye ben yaşamadım. çünkü atıp tutuyorsun. bak benim yaşıma. senin yaşın kadar bir süredir cinsel deneyimim var. araştırmışlığımız, eğitimini almışlığımız var. o kadar kadınla sorunsuz kullanmışlığımız var. bir de istatistikler var tabi. hiçbiri seni doğrulamıyor. ayrıca bilgin olsun yaz bir kenara kondom sandığın kadar güvenli değil. kendini de büyük bir zevkten mahrum ediyorsun bu inadın yüzünden.
hapın rahatlığı başka birşey de var mı?
Soran+1 yılben almıyım o hapın rahatlığını ;) şu istatistikleri banada gönder ayrıca sen kadın değilsin ve kadınlar söylemesede bunu kullanmak zararlı bu bilinen birşey sırf sen ve senin gibiler kondom takmıycak diye hiçbir kadın bunu kabul etmez... ben takmayanla berbaer olmam bu kadar dediğim sadece bu iki saattir zırvalayan sensin
Soran+1 yılnerden
- +1 yıl
şurdan oranlara bak. doğum kontrol hapının koruyuculuğu %100, kondomun %95-98
www.drbelginpolat.com/.../...ari-dogum-gebelik.php - +1 yıl
bu da hapın faydaları bilheal.bilkent.edu.tr/.../...iktenkorunmayol.html
- +1 yıl
hap kullanırken gebe kaldığını söyleyen kadınların büyük bir kısmı hapı düzenli kullanmadığı için hamile kalıyor ve yalan söylüyor.
aynı şekilde haptan kilo aldığını söyleyen kadınlar da yalan söylüyorlar. kilo alıyorlar suçu hapa atıyor. o kadar kadınla beraber kullandık hiçbiri kilo almadı.
Soran+1 yıltabi canım kesin yalandır ya bir git ya :D güldüm ha... toplu halde sözleştik yalan söylüyoruz...
Soran+1 yılayrıca dediğin gibi o hapı düzenli kullanmak zordur hatırlanmaz bişey olur kazaya kurban gşdersin ve dediğim gibi birilerinin keyfi için ben gidipte avuç avuç hormon hapı almam aklı olan kadın bunu yapmaz bunu o minicik beynine sok
Soran+1 yılulan ben bunların hepsini biliyorum ayrıca bu bir makale değil genel geçer bilgiler... heryerde bulunur zaten ortada kanıtlanmış bir tez yok ama tecrübeli bir çok kadın bilir dediklerimi ama sen zevkine bakıyorsun iki saattir amma didindin yani yeter artık valla gülünç duruma düşüyorsun bu bilgileri biliyorum ve hepsini araştırdım çoğu kadının bedenine eziyet ve müdaheleden oluşan zararlı bir ton işlem kime neyi anlatıyorsun ya?
- +1 yıl
minick beyin öyle mi? bak hala ezberden konuşuyorsun. kaynak da gönderdik okumaya üşeniyorsun. ondan sonra beyni küçük olan benim. hapın birçok hastalığa karşı koruyuculuğu var. dahası memelerin daha diri olmasını ve tenin daha sağlıklı olmasını sağlar. ayrıca biriyle ilişkiye gireceksen onun zevkini de düşüneceksin. düşünmeyeceksen seninle neden ilişkiye girsinki. hizmet olsun diye mi (bu kadar abazanın olduğu ülkede söylediğim lafa bak)
ayrıca beyin konusuna dönersek benim bilim ve teknoloji alanındaki kariyerim seni epey bir ezer. o yüzden o konuya hiç girmiyorum.
Soran+1 yıliyi misin dengesiz misin anlamadım hizmet olsun diye sevişmiyoruz diyen sendin ben o lafa karşılık söyledim ikincisi hepsini okudum merak etme ve görüşüm hala aynı ayrıca zararlar yararlar gibi bir yazı değil sadece tüm yöntemlerle ilgili genel bilgilerdi... hayret valla hayret ya istediğini yapta şöyle saçma sapan konuşma başka yerdede milletide yanlış bilgilendirme
- +1 yıl
saçmalayan da sensin, argümanlarını destekleyemeyen de sensin. atıp tutuyorsun. görüşün değil o aynı olan. takıntın aynı. insanları doğru bilgilendiriyorum. kendim de bizzat hayatımda uyguluyorum. başta karşı çıkan kadınlar da sonunda durumdan çok memnun kalıyor. senin hiçbir zaman tecrübe edemeyeceğin başka zevkleri de tecrübe etmeye başlıyorlar. sen hiç bir dayanağın olmadan aynı şeyi tekrar edip duruyorsun. bildiğin yolda devam et. benden bu kadar.
Soran+1 yılcahille tartışmaya girme demişler ben ne desemde sen papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun sen hap alan kadınlarla seks yapan bir adamsın sadece bu seni über bilgili tecrübeli yapmaz d. kontrol konusunda bişeyler bildiğini sanıyorsun ama zırcahilsin bu konuda lütfen tekrar aynı şeyleri yazıpta meşgul etme beni
Soran+1 yılayrıca jinekolog veya uzman değilsin kullananlardan dah aiyi bildiğini idda etmen saçma
Soran+1 yılhayret ya buna cevap vermedin...
Bu uygın partner bulamadığını gösteriyor. Maalesef şanssızsın. Uygun partner bulduğunda fikirlerin değişecek
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? fikirlerim nasıl değişecek? isteksiz değilimki istekli olmama iyi birşey değil mi?
+1 yılyuh yani o kadarda değil fazlasıyla istekli kadının sadakati yoktur.
İlerde aldatma oranı da yüksektir tek erkekle asla yetinmez
başına iş açar adamın.02 Yorumla
Soran+1 yılsen doyurursan değer verirsen ona kendini bu yüzden kötü hissetrmezsen aldatmaz ama içinde bir şüphe varsa aldatır
- +1 yıl
Aldatırr kesin ve net.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok isterdim ama sadece vahşi hayvanlar gibi sevisecegim değil işin içine biraz da fantezi karışmali, hayal dünyası geniş biri de olmalı o zaman tadından yenmez
00 YorumlaBna gunde en az 34 kere yaprm olsun satlerce oral yaprm masorum masj yaprm gel ara bni de gor
00 Yorumla
+1 yılBöyle kızlae denk gelmiyor ki😅Tabiiki o bir istesin on yatarız😅😅
00 YorumlaSevgili olur, evlenmeyi düşünmediğimden eş olmaz. Yanı farklı deneyimler yaşamalık f*ck buddy falan da olur.
00 YorumlaSütçü, tüpçü, tesisatçıyı meşhur eden. Bakkalar da veresiyenin kalkmasına sebep olan kadın tipi :D
00 Yorumlagünde 2-3 kere yeter benim için keşke öyle birini bulsak bu devirde bulamayız
02 Yorumla
Soran+1 yılvardır ama belli etmiyorlardır
+1 yılhiç yapmadım bilemiyorum ama, böyle bir hatunu çok isterdim.. zaten bende fazlasıyla istekliyim :)
00 YorumlaIstemem. Evden bakkala cikamiyorsan sana 20 defa da yetmez
10 Yorumla
+1 yılYani tabii istekli olmalı ama dediğin kadarda olmamalı. Her şeyin fazlası zarar. ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Bizde sizler gibi boşalsaydık yani sadece ıslansaydık her gün iki üç kere olabilirdi cici kız 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılgünde iki üç kere kaldıramıyormusun? sürekli kendiniz savunuyorsun bide erkekler cinselliğe daha meraklı rğyamızda boşalıyoruz orda burda erkte oluyoruz diye hepsi boş laf mı şimdi? günde 5-6 kere yapamayan adamı napıyım
Soran+1 yılsen konuşmana dikkat et önce yapanlar var niye olmasın sen yapamıyorsan üzülme bulursun sakin bir kız yetersin ona ;)
Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Oyle bir kiz bulursan haber ver cogaltalim bizim kizlar bildigin koyun malesef :/ :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yerden sonra itici geliyor öyle kişiler insan baska seylerde yasamak istiyor sırf ondan dolayı bır kızdan ayrılmıştım dalga ağrıyor bide
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin ne istediğiniz belli değil zaten
Cevap sahibi+1 yılTadında hoş bence 3 günde bir 2günde bir silmekten sıkılıyorsun sonra
Hormonlar azaldıkça haftada 2 yide zor istersin merak etme...
00 Yorumla
+1 yılO kadarı fazla bence yerine göre bazen günde 3 defa yaparsın bazen haftada 3 veya 4 defa herzaman o kadar istekli olmak zarar bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen iki erkekle denesem mi diye aklının ucundan geçiren dahi olsa istemfm
08 Yorumla
Soran+1 yılsiz iki kızla hayal edince..." erkeklerin doğası bu yeaa" diye dansöz gibi kıvırıyorsunuz bizim canımız yok mu? bizim böyle fantazilerimiz neden anormal karşılanıyor ki anlamıyorum
- +1 yıl
Öyle düşünen erkekleri savunduğumu nereden çıkardın?
Soran+1 yılya çevirme şimdi... her erkeğin bilinç altında vardır yalan mı? kızlarınkindede 2 erkek vardır sadece akıllarına getirmeyecek kadar utanırlar çünkü istekli kadın k. şardır hele evlenmeden yapmışsa o. pudur 2. el falandır bizim topluma göre
- +1 yıl
Senin gözünde biz bayağı kazonavaymışız ya:)
Soran+1 yılkazanova değilde... neyse ya genelleme yapmıyım... alınma ama ülkenin çoğu ayı yobaz hanzo k. pek dolu... elimden gelse yurtdışında yaşamaya giderdim ordan bulurdum eşimi ama imkanım yok maalesef
- +1 yıl
Her millette vardır. Kaç milyon insandan bahsediyoruz illaki çürük çıkar arasından. Ama önce sen şu erkekler hakkındaki ön yargını yık
Soran+1 yılyahu ama bu ülkede çok fazlalar e böyle oluncada insan küfretmeden edemiyor bu şstede bile bir sormuştum küfür edip dalga geçen 50 kişiden 47 idi 2-3 kişi adam gibi cevap verip konuşmuştu ülkenin durumuda öyle işte yobaz, bağnaz, mededniyetsiz, dengesiz herkesi seveyim ama karım bakire olacak, diyen kadını araba sanıp 2. el diyen... gerçekten erkeklerin çoğu mide bulandırıcı olmayanlarıda üstüne alınmasın artık...
- +1 yıl
İyi insanlar hala var :)
+1 yılsen hiç günde 8 kere seks yaptın mı ben yapıyorum ve iddalıyım
01 Yorumla- +1 yıl
tabii şu an bu yüzden sevgilim yokta...:D
+1 yılBenim karım çok azgındı bir günde 6 posta attığımı bilirim iyi birşey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle kadına güven olmaz. Aldatma ihtimali fazladır. Aklında daima kuşku kalır.
05 Yorumla
Soran+1 yılklişeeeee
Cevap sahibi+1 yılNe klişesi kocası doyuramaz çünkü öylesi biriyi. Aklı kayar dışarıya. Ve zaten böylesine istekli birinin geçmişi olduğunu düşünürüm.
Soran+1 yılahaha ulan sana gelene kadar bakire mi kalacak zannettin erkeklerin geçmişi yok mu sanki? hemde en kirli yerlerde var onların geçmişi kerhanelerde... kızlarınki hiç olmazsa sevgilisiyle falan ya da arkadaşlarıyla... ayrıca o kadını doyuramaycağaını düşünen kişi ilk günden gidebilir
Cevap sahibi+1 yılSen o zaman kendine kakalayacağın bir enayi bul :D Seni bakire olmadan kim kabul edecek onu düşün.
Soran+1 yılenayi mi? manavdan meyve sebze mi seçiyorsunuz? insanız lan bizde insan bizimde ihtiyaçlarımız var üstelik bu uyku gibi su gibi temel bir ihtiyaç ayrıca yapıp yapıp diktiren gelir umarım sizin gibilere :D
isteme isteridze o söylediginden türk hatun yok işte..
00 Yorumla
+1 yılSen çık sokakta geçeni al içeri bu ateş başka sönmez 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılistemem mi ya harika olur bırak 5 6 kutu kutu bitirelim her yrde yapalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstenmez olurmu hiç tadından yenmez
00 Yorumla Normalsin ama 2 erkek olayi bambaska !
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik bir deneyim olur diye düşünüyorum erkeklerin çoğuda 2 kızla yatak hayali kurmaz mı? bende 2 erkekler kuruyorum ne var bunda?
+1 yılHaftada 1-2 yapan 6.-7 de başkasıyla yapıyordur
00 Yorumla- Daha fazla (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne