Cok fazla istegim oldugu icin her gun kendi kendime mast yapıyorum mecburen ama artık dısardan tatmin etmiyor o yuzden bir suredir icine birsey sokarak yapıyorum simdi ben bakire olmamıs mı oluyorum :D bir de mikrop kaparmıyım iyice yıkıyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılNeden bu kadar yoğun bir ilgin var demeyeceğim hepimiz bu haldeyiz zaten. Yaşın gereği cinselliği keşfediyor konturol altına almaya çalışıyorsun. Evet içine bir şeyler sokmak derken ne kadar mesela? Kızlık zarınız girişe 3-4 santimetre kadar yakın. Soktuğunuz derinlik bunu geçiyor ise kızlık zarınız zarar görmüş demektirse de bunun artık günümüzde çok ta önemi yok. Zaten büyük çoğunluğunuz bu gün tanışıyor yarın hooppp yatakta. Ne aşka ne tutkuya ne de sen bir tanesine değer veren var? O nedenledir ki çokta kafana takma. Aslolan bunun sonu nereye varacaktır. Bence bir sevgili bulmalı duygularını da işin içine katmalı aşk ile yapmalı doymalı tam olmalısın...
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bakir bir erkek aradigin icin beklemeyi dusunuyorum
- +1 yıl
Gerçekten mi? bir yüz yıl beklermisin mesela? Hangimiz bakiriz ki? Bakirlik ilişkisizlik mi sence yoksa mast dahi yapmamış olmak mı? Bence bakirlik ger çekten hoç aşık olmamış olmaktır. Diğerleri eylemdir, aldanmadır, sanmadır aslında. Susarsın su içersin. Ben ise su içerim. Hem susadığım için, hem serinlemek için, hem yediğimi hazmetmek için, hemde böbreklerim rahat çalışsın, susuz kalmaması için. Aşkta böyledir. Aşık olurum ve bütün bakirliğim çıkar ortaya. Hiç ellenmemiş, hiç dokunulmamış şeylwrimi sunarım teslim olur, teslim alırım, sorunluluğunu alır sonsuza kadar giderim. İşte o zaman bakirliğim gider. Her şeyimi ortaya koymuş vermişimdir...
Soran+1 yılben aşka meşke bakmam isterse bin kisiye asık olsun ama sadece bana dokunacak ben sindiremem o kadar midesiz degilim
- +1 yıl
Diğer tüm erkeklerin yorumlarına baktım ve verdiğin repkileri ölçrüm. Evet bakirlik sen gariç hiç bir kişi tarafından keşfedilmemişliktir aslında. Mast ile kızlık zarını bozmuş olman, bir filim bir fantezi, bir hayal bir rüza ile tatmin olmuş olman, bir araç gereç kullanarak orgazmı defalarca yaşamış olmak bakirliğine zarar vermez ve seni ellenmemiş ymamıza neden olabilir. Ama bakirelik dersen o yok. Evet kendin gibi biri olmasını istemen çok normal ve bu senin hakkın. Mikrop kapım kapmama konusunda ise merak etme muhakkak zaten temiz şeylwr kullanıyor ya da temizliyorsundur. Zaten vajeniniz günde kaç kez siteril olup yıkanıyor bir bilseniz. Yani o organınız zaten sürekli mikroplara karşı bedenimiz açısından özel salgılar salgılanarak dezenfekte oluyor. Yani mikrop kolay kolay barınamaz. Evet asıl gerçek başından da dediğim gibi bu halin nereye kadar devam edecek? Bence aşk ile sevebileceğin birini hayatına alma vaktin geldi diyorum. Bu sayede duyguların özgür olacaktır.
Soran+1 yılonu bulmak mesele bir de
- +1 yıl
Sadece isteyecek o niyeti aklına ve kalbine koyacak emin adımlarla arayacak sabır ile yoğuracaksın aşkı ve taki onu bulana kadar. Emek verecek Allah'tan da dua ile isteyeceksin. Kırmızı çozgilerini koyacak buna saygı duyulmasını isteyeceksin. Evet sen yaparsın...
En İyi Cevaplar
+1 yılYahu yorumlara baktım da bekareti ne kadar çok kafanıza takmışınız. Kız açık açık bekaret benim zihnimde önemli diyor. Yaşamak istediğim kişi özel olmalı diyor. Fiziksel olarak bekaret kavramının kendisinde yeri yok ki bu da bir seçim. Yargılamak niye size düşüyor onu anlamadım. Bunun dışında arkadaşım kullandığın materyallere dikkat etmelisin ki bu işin pek şakası yok. Sağlık herşeyden önce gelir. Önce önlemini al sonra zevkine bakarsın. Bunun içinde vibratör öneriyorum ki Sitelerden çok hızlı bir ve güvenli bir şekilde elde edebilirsin.
28 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmamam icin biriyle iliskiye girmis olmam lazım bunu demeye calıstım. Şu an bunu yapıyor olmam bakire olmamam anlamına gelmiyor sonucta hicbir erkege dokunmadım. 30 kere yazsan anlamazlar :D
Soran+1 yılbu arada nereden siparis edilebilir
- +1 yıl
Boş ver anlamasınlar. Sen bildiğini yapmaya devam et. Hayat senin kararlar senin...) Bu arada burada site paylaşımı reklam oluyor mu bilemiyorum ki? Yani izin var mı ona göre?
Soran+1 yılevet sitenin adını yazabilirsin
- +1 yıl
https://www.armonishop.com/vibrator-setler ben direk sana şu şekilde link vereyim bol bol model var.)
Soran+1 yıltesekkurler bakıcam :)
- +1 yıl
rica ederim zamanında benim çok işimi gördü bu site..) iyi eğlenceler)
Soran+1 yılsagol :)
+1 yılBakire olmaman için kanama olması gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yıloldu galiba
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
57Cevap
+1 yılkendi kendine masturbasyon yapmak zorunda değilsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum iste
- +1 yıl
öyle bir zorunluluğun yok :) her zaman emrine amadeyim ;)
Soran+1 yılbiliyorum istersem yapacak erkek bol ama kendim gibi biriyle evlenicem o yuzden ben de yapmıycam
- +1 yıl
kendin gibi biri derken? Seksi?
Soran+1 yılbakir
- +1 yıl
hm. ben bakirim...
Soran+1 yıliyi
+1 yılsalatalık ya da muzun üzerine condom geçir ve bebe yağıyla bolca yağla ya da yaz bana başka tarifler vereyim
02 Yorumla
Soran+1 yıloo bunlar super :D
- +1 yıl
daha fazlasıda var bana yaz ama burdan değil...
Kanamadıysa patlamamıştır. Belki de esnektir zarın ama öyle şeylere ne gerek var yok mu sevgilin falan yaşın kaç
012 Yorumla
Soran+1 yıl22. ben kendim gibi biriyle evlenmek istiyorum o yuzden kendi kendime yapıyorum
Soran+1 yılhic iliskiye girmemis
Soran+1 yılvar niye bulamıyım
Soran+1 yılyapmamıs tanıyorum
Soran+1 yılsadece arkadasım ozel birsey hissetmiyorum
Soran+1 yılniye
- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılmikrop olayını geçte ne kadar sokuyosunda hala bakiremiyim diye soruyosun orasını anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire degilim fiziksel olarak
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok dibini görene kadar devam
keşke içinde olsaydım bu tür fantaziler aklına bile gelmezdi
08 Yorumla
Soran+1 yılfantazi degil
Soran+1 yılNiye sen
Soran+1 yılöyle olur hep :D
Soran+1 yılkesin
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçine ne kadar sokuyorsun dediğin şeyi kaç cm yani?
06 Yorumla
Soran+1 yılince bir sise yarısından biraz daha azını yani 5cm falandır
- +1 yıl
bozar o kadar girmişse. Sokarak zevk alıyor kaliteli bir vibratör al bence.
Soran+1 yılevde vibrator mu tutucam :D
- +1 yıl
sonuçta daha sağlıklı. şişe olmaz.
Soran+1 yılnerden alınır
- +1 yıl
şimdi çıkmam gerekli. Zaten sıradan birşey alma. Tavdiye ederim sana kaliteli bir ürün. Hatırlat ama gizlisin. Ben seni bulamam.
masturbasyon zaten kendi kendine olur :D içine bişey soktuysan zaten bakirelik kalmamıştır ortada :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSoktum
Soran+1 yılFiziksel olarak degilim ama bakirelik bir erkekle ya da kadinla birsey yasanirsa yok olmus olur siradan birsey soktum diye yok olmaz bence
Soran+1 yılAynen
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olup olmadığını sen bilmiyorsan biz Nasıl bilelim. Yaş pasta mı bu sanki pişip pişmediğini söyleyelim
08 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel olarak demedim zaten
- +1 yıl
kötünün iyisisin başkalarıyla bir nane yememişsin en azından
Soran+1 yılniye kotunun iyisi olucam ki kotu birsey yapmıyorum
- +1 yıl
Nefsine sahip çıkamıyorsun
Soran+1 yılelimde degil
- +1 yıl
Her şey senin elinde
Soran+1 yılyapamıyorum iste
- +1 yıl
Bahane bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bakire değilsin..
o kullandığın alet bekaretinin sahibi...04 Yorumla
Soran+1 yılNapalim artik
Cevap sahibi+1 yılcanın sağ olsun..
dünyanın sonu değil tabii..
bence bakire olmak zorunda da değilsin..
bu konu çok abartılıyor..
Soran+1 yılben bakir bir erkek arıyorum o yuzden yapmıyorum benim dusuncemle karsımdaki kisinin bakir olma zorunlulugu var
Cevap sahibi+1 yılara bakalım..
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcine bise sokarak yapiyorsan kan akmıştır kan aktiysa kizlik gitmiştir evet bakire olmamis oluyorsun 😂😂😂
021 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel olarak degilim ama sonucta bir erkege dokunmadım hala bakire sayılırım
Cevap sahibi+1 yılBen onu şu anlamda söyledim sen hiçbir erkeğe bunun doğru olduğuna inandıramazsın, espriyle karışık :) yoksa aslinda bakiresin. Yani bence kızlık degildir bekareti belirleyen dedigin gibi herhangi bir erkekle bise yasamamis olmandir bekaret yani kizligin olabilir ama benim gözümde bakire olmazsin baskasina oral yaptiysan onunla anal yaptiysan falan buda benim icin bekareti bitirir. Ama senin kizlik zarin yoksa bu soyledigine kimse inanmaz
Soran+1 yılniye inanmasın dogruyu soyliycem guvenmiyorsa zaten bastan olmaz o iliski
Cevap sahibi+1 yılUmarım buna inanan birisini bulur mutlu olursun yani bu tip hikayelere inanacak erkek zor bulunur ama illa ki vardir. ben guveniyorsam o kisiye inanirim daha sonradan yalan olduğunu ogrenirsem o zaman keske en bastan soyleseymisim de kurtulsaymisim demeye baslar :)
Soran+1 yılyalanla gitmez ki. niye inanmasınlar belli bir güven oturtuktan sonra belli bir zaman sonra olur bu zaten o zaman ve inanılır bence
Cevap sahibi+1 yılSorun sende değil hemcinslerinde ondan dolayı inanmazlar diyorum.. yani bahane gibi gelir herkese ama mutlaka inani da çıkacaktır. Mesela ben bakirim ama diğer hemcinslerim yüzünden bunu baskalarina inandiramiyorum yav git diyorlar erkeksin sen kesin yapmissindir diyorlar.
Soran+1 yılNe alaka her kiz da mi yapiyor oyleyse yanlislikla da olabilir bilerek de olabilir illa biriyle iliskiye girmis mi olacaksin. Bence durust oldugunu dusunuyorsa inanmasi gerel
Cevap sahibi+1 yılherkes aynı değil ama bu bahaneyi söyleyen 10 kızdan 9u yalan söylüyor diğer 1 kişiye de ister istemez kimse inanmıyor.. Zaten sevdiğinle aranızda güven problemi yoksa inanır güven problemi yoksa mutluda olursunuz ama işte dediğim gibi genelin öyle olması ister istemez ön yargı oluşturuyor
Soran+1 yılaslına bakarsan cogu kızın bu sekilde oluyor yalan soyleyenler de vardır illa ama bu sekilde yapan cok fazla kisi var
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur onu ben bilemem de etrafımda ve burda gördüğüm kadarıyla kendisi isteyerek kızlığını bozduran kızlar bir hayli fazla. Senin gibileri de var kendisi bozan ama çok az gördüm. Zaten neden kendiniz bozuyorsunuz onu da anlamadım :)
Soran+1 yılçünkü bir süre sonra dayanamayacak duruma geliyorsun zaten çok sinirli biriyim yapamayınca sinir küpüne dönüyorum benle normal bir muhabbet edilmiyor en azından kendi kendime yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım da keske klitoral ile yetinseydin klitoralda çok tatmin edici diye biliyorum. Ama yani zaten sana guvenmiyorsa mutlu olamazsiniz mutlaka benim gibi kizliga çok onem vermeyen erkekler cikacaktir ben ruha ve aşka bakarim benim için gerisi çok da sıkıntı değil benim gibi erkekte yok değil umarim benim gibi biriyle karsilasirsin da mutlu olursun
Soran+1 yılguven olursa bence ne olursa olsun sıkıntı olmaz. yetinebilsem yetinirdim zaten ama bir sure sonra artık o kesmiyor
Cevap sahibi+1 yılZaten bir iliskinin en önemli unsuru güven.. eger o varsa hicbise olmaz :) aslinda kendini odaklasan yetinirsin yetinmek istememişsin sanirim ben nasil bakir kalabiliyor bir kiza evlenmeden elimi daha sürmemeyi başarabiliyorsam sen de öyle başarıp yetinebilirdin ama neyse işin içinde baska bir erkek yoksa çok da sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Soran+1 yılAynı şey değil işte erkekler mast yapabiliyorlar zaten benim de yaptıgım sey aynısı asıl bu sekilde yapılır
Cevap sahibi+1 yılErkekler mast yapabiliyorlar tamam da bu bizi dizginlemiyor ki bir müddet sonra yetmiyor artik mast ufaklığı kaldirana kadar bile 40 takla atiyoruz bir zaman sonra. Bide kizlarda mast yapabilirler kizlar 2 türlü orgazma olurlar klitoral ve vajinal orgazma. Kizlik bozulmadan orgazm olmanin yolu da klitoral orgazmdir yani istersen o sekilde de yapabilirdin de artik olan olmuş 😂😂
Soran+1 yılolmuyordu iste
Cevap sahibi+1 yılanladım sağlık olsun ne diyelim :) bari şimdi kızlığını bozduğundan dolayı memnun musun? Yeterince zevk alabiliyor musun mastürasyondan? en azından böyle bişeye kalkıştığına değsin :D
Soran+1 yılAliyorum tabi ki asil zevk bu sekilde alinmasa iliski bu sekilde olmazdi zaten
Cevap sahibi+1 yılorası öyle de sonuçta kendini tatmin etmekle gerçek bir seksin çok farklılığı var onun için zevk alabiliyor musun diye sordum. iyi bari değmiş en azından böyle bişeye kalkıştığına gönlüne göre birini de bulursan hayat sana güzel :)
Soran+1 yılInsallah
Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. ne soktuguna baglı :D bozduysan ver gitsin ateşin sönsün bari D
05 Yorumla
Soran+1 yılince sise
Soran+1 yılne alaka anormal birsey mi
Soran+1 yılbanane bana inanmayan gelmesin zaten guvenmiyorsa ona mı yalvarıcam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaptığın herşey yanlış. İçine sokman zaten bakireliğini bitirmiştir diye düşünüyorum. Yıkanması da yanlış diye biliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılYanı içine kurdan sokmuyorsan bozulmussun mikropta ne soktuğunda bagli
02 Yorumla
Soran+1 yılKrem siseleri falan
- +1 yıl
Helal sana supersin yeni fikirler istersen özele gel
+1 yılmikrop kapabilirsin dikkat et kendi kendine bozcağına biriyle yapsaydın boşa gitmesedi bari :D
028 Yorumla
Soran+1 yılne bosa gidecek hala yaparım istersem ama yapmıyorum :D
- +1 yıl
yap neden yapıyon bişe sokmak nedir ya :d :d
Soran+1 yılya kendim gibi biriyle evlenmek istiyorum
- +1 yıl
kendin gibi biri?
Soran+1 yılbakir bir erkekle
- +1 yıl
e sen bulduğun herşeyi sokuyon nasıl olcak :D
Soran+1 yılsoktugum seyler cansız seyler erkegi alıp sokmuyorum
- +1 yıl
o adam napsın sen çaresini bulmuşsunda
Soran+1 yılhangi adam?
- +1 yıl
evlenceğin adam diyorum bişeler sokarak o adamı haketmyosun
Soran+1 yılo da mast yapmıyor mu sanki o da beni haketmiyor oyleyse
- +1 yıl
masturbasyonla erkeğin bakirliği gitmez ama sen bişe sokunca bakire olmamış oluyosun
Soran+1 yılorası beni ilgilendirmez yapıyor mu yapıyor bakir degil oyleyse
- +1 yıl
Ben bakir olsam seni almam :D
Soran+1 yılniyeymis benden iyisini mi bulucan
- +1 yıl
Ben bişey girmemiş isterim :D
Soran+1 yılsacmalama istersen
- +1 yıl
Neen doğru dürüst masturbasyon yapamuyosun?
Soran+1 yılya ne ilgisi var o da aynı bu da aynı dısardan yapınca artık tatmin etmiyor
- +1 yıl
Erkeğide tatmin etmiyo?
Soran+1 yılne etmiyor
- +1 yıl
Masturbasyon
Soran+1 yılnapalım
- +1 yıl
Bizde bakir kalamıyoz yani sen nasıl içine sokuyosan
Soran+1 yılkimle yapıyosun
- +1 yıl
Sevgilim olursa onla şu an yok ihtiyacımı karşılayamıyom malesef
Soran+1 yılmast yap
- +1 yıl
O tatmin etmiyo ama yararı oluyo genede en azından
- Cinsellik konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılMikrop kapar gel illa bisey sokcaksan benim oğlanı sok üstüne para verem
02 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım
- +1 yıl
Hehe
+1 yılbenım oartnerımde şişe sokuyodu inliyo musun sokarken :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyok kusuyorum
- +1 yıl
kocaman olmuştur deliğin
Soran+1 yılhee dunya kadar
Disardan birsey sokuyorsan zaten bakire degilsin ki bu nasil soru :)
03 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel olarak sormadım
Soran+1 yıldusunemediysen yorum yapma bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine sokma, kızlık bozulabilir :)
değişik yöntemler var anlatırım sana032 Yorumla
Soran+1 yılyaptım zaten
Cevap sahibi+1 yılyaptım derken kızlığını mı bozdun?
Soran+1 yılbuyuk ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılkan falan geldi m iacaba?
Soran+1 yılgelmis olabilir farkına varmamısımdır cunku rahatca yapabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılkaç parmak sokabiliyosun?
Soran+1 yılsokabiliyorum rahatca. ince bir sise genelde
Cevap sahibi+1 yılkalın penisi rahatça alabilir misin sence?
Soran+1 yılbu nasıl bir soru ya esnek bir sey orası penisten daha fazlası da girer
Cevap sahibi+1 yılbazı kızlar alırken zorlanıyor ama?
Soran+1 yılıslanmadan girdigi icin olabilir eger ıslanmadan girerse en ince seyde bile zorlanır kalınlıkla ilgisi yok ne kadar kalın o kadar iyi zevkli olması icin
Cevap sahibi+1 yılaynen haklısın
benim ki kalın bu arada
sakso çekmeyi canın istiyor mu? yoksa yapmaz mısın hiç
Soran+1 yılfantazilerimi acıklayacak degilim
Cevap sahibi+1 yılistersen sanal yaparız beraber, hiç yaptın mı?
Soran+1 yılsen bakir misin
Cevap sahibi+1 yılevet bakirim
ama bir kadına ne yapılır çok iyi biliyorum, derdin olmasın
benle sanal yapanlar boşaldı
Soran+1 yılben sanal yapmasam da bosalıyorum sıkıntı degil zaten senle yapmıycam bosuna cabalara girme sen de yapma
Cevap sahibi+1 yılneden bana yapma dedin? :)
Soran+1 yılbakirsen yapma birsey beklerken ölmezsin
Cevap sahibi+1 yılbakirim evet, gerçeğini sadece evlenince eşimle yapıcam
ama bazen dayanamıyorum , sanala bulaşıyorum
Soran+1 yılbulasma o zaman
Cevap sahibi+1 yılölüyorum ama bzen
çok istekli oluyorum
Soran+1 yılkendi kendine yap sanki yapmadıgın sey
Cevap sahibi+1 yılsanal yapmayı bırakmaya çalışıyorum ama bu sitede olunca duramıyorum
Soran+1 yılo zaman yapma bu kadar basit ben nasıl yapmıyorsam sen de istersen yapmayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılaynen kendimi tutmam lazım
boşuna günaha giriyorum
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler uyardığın için :)
Soran+1 yılsen de dusunebilirdin zor degil
Cevap sahibi+1 yıldüşündüm zaten de, bırakıp bırakıp masta başlıyorm
benim amacım mast ı bırakmak, lanet olası bişey bu mast
namaz kılmam lazım.. namaza alışmalıyım, mast dan soğumam lazım
Soran+1 yılo biraz zor ama yapabilirsen iyi olur
Cevap sahibi+1 yılinşallah yaparım ya
bir ara yapmıştım öyle:)
+1 yıliçine sok hortumu suyu tazzikle ver
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne ya
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen gerçekmisşn şakamı bu soruyu soruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsaka gibi mı duruyorum
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et o heyecanla ve zevkle kızlığını bozma
03 Yorumla
Soran+1 yılyaptım zaten
- +1 yıl
Bozdun zaten?
Soran+1 yılevet icine soktum yani yaparken
Yazık lan kudurmuş karı.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen sanki cok normalsin
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kulak burun boğazdan randevu al
33 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılanlamadıysan cevap verme bari
+1 yılbakire değilsin artık erkekle al zevkini
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
yazık
- Cinsellik konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılMikrop kapmassın icine cok sokuyosan bozarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSoktum yaparken zaten de mikrop kapmam insallah
Cinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Umarım öyledir cici kız
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılSanal yapmayı denedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır hicbir erkekle birsey yasamıycam karsımdaki kisinin de oyle olmasını bekliyorum
- +1 yıl
Sanalda bunun için zaten
+1 yılZar patladıysa değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılbir erkekle birsey yasamadım henuz
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılYa sen ne kadar akıllı bir kadınsın 😉
028 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Bakire olmadığını anlamışsın hani onu soranda var o yüzden. 😉
Soran+1 yılsorum farklıydı
- +1 yıl
Allahım senin yaşın kaç bebeğim. Ya siz ne içiyor yiyorsunuz. İçime sokuyorum diyorsun bakire değilim diyorsun. İyice yıkadım mikrop kapar mıyım diyorsun. Ne kullanıyorsun ki yıkıyorsun. Git vibratör al.
Soran+1 yılsen mast yapıyorsun ve herhangi bir kadınla iliskiye girmiyorsun bakir misindir degil misindir?
- +1 yıl
Bebeğim bakir oluyorum da. siz kafayı yemişsiniz ya. Biri ile olmadım yarışına girmişsiniz. Kendinizi ispat etme yarışı. Sen kimse ile olmasanda içine sokup bekaretini yani kızlık zarını bozduğun için bu ataerkil toplumda çoğu erkek A sen bakirmişsin ya kimse ile olmamışsın demez. Direkt yaftayı yapıştırır.
- +1 yıl
Zaten merak etme bu canım toplumda kimse benim kaç kadınla yattığımı sorgulamaz ama seni sorgular.
Soran+1 yıloyuna getirmek zor degil ama bana guvenmeyen bir erkek bana inanmasa da olur :) ataerkil toplum beni ilgiledirmez onlar kendilerinin ise yaramaz olduklarını bildikleri icin kendilerine bakmak yerine karsı tarafa bakarlar :)
- +1 yıl
Yani hile zor bir iş değil ama karşıdakini aldatılan sonra ilişkinin bir anlamı olmaz. Madem umurunda değil canım niye böyle saçma bir soru soruyorsun yapıyor isen yap orgazmın keyfini yaşa. Burada merak ettiğin ne. Madem bu kadar şeyi biliyorsan burada sana mantıklı cevap verecek birinin olmadığınıda bilmen gerek.
- +1 yıl
Ha benim derdim burada erkeklerin yorumları ile orgazmıma heyecan katmaksa diyorsan tam yerindesin. Keyfini çıkar 😊
Soran+1 yılaldatmak olmuyor sonucta ben bakireyim eger biriyle iliskiye girmediysem. cogu kadın girdigi halde yapıyor bunu benim yapmam mı yalancılık olacak? her neyse benim soruyu sormamdaki amac bu degildi son cumlemi okumamıssın
Soran+1 yılsen de yorum yazmak icin yazıyorsun :)
- +1 yıl
Tamam çoğu yapıp kandırıyor o konuda haklısın. Birşey demedim zaten. Ben sana yalancısın demedim ki. Ve yakmıyor isen ve dürüst isen kimseye birşey sormak zorunda değilsin dedim.
- +1 yıl
Allahın sorunun amacı ne imiş soruna bir baksana kızım. Çok isteğim var doymuyorum artık içine sokuyorum. Ben bakire olmamış mı oluyorum. Birde mikrop kapar mıyım. Bu sorunun amacı ne allahın açıklasana ben malım bir açıkla ya 😄
- +1 yıl
Bakire olmak ne imiş kelime anlamına bak ha benim için no problem de 😄😄 birde mikrop kapar mıyım ne sokuyorsun ki. Seks oyuncakları sterildir. Kullandıktan sonra da yıkadıktan sonra birşey olmaz.
Soran+1 yılKimseye birşey söylemek zorunda değilim zaten :D seks oyuncaklarıyla yapmıyorum ondan sormus olabilir miyim? bakire degil miyim kısmı ironiydi cok sukur kimse sorumu anlayamamıs bir kisi haricinde herkes sazan gibi o kısıma atlamıs
- +1 yıl
İroniyi anladık kızım ama sorun zaten komple ironik. Seks oyuncağı kullanmıyor isen patlıcan hıyar ile yaptığının sterilizasyonunu buradakiler mi anlatacak. Doğrudur sende sazan aradığın için herkes atlamış. Kızım sen gelirken biz bu yolda dönüyorduk. Ne amaçla sorduğunu ne psikoloji ile sorduğunu anlamayacak kadar mal değiliz.
- +1 yıl
Mazallah hıyar kırılır içinde kalır sen vibratör al hatta adres ver ben sana göndereyim 😄😄
Soran+1 yılhala anlayamamıs olman... neyse tesekkurler
- +1 yıl
Kızım nesin anlamayayım burada kaşarlık yapıp birilerini düşürmeye çalışıyorsun iki dirhem aklın ile adam kandırmaya çalışıyorsun. Burada seni iki pohpohlayan abazan erkek arıyorsun. Hafi güle güle.
Soran+1 yılbirini ayarlayacak olsam emin ol Şu an elimde olurdun
- +1 yıl
Haha hep öyle olur zaten 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılo kadar zor bir millet degilsiniz inanmama numaralarını bir kenara bırak istersen :)
- +1 yıl
Değiliz ben birşey demedim kolay ikna olabilen bir varlığız hele de konu seks olunca. Ama ben kendimi biliyorum. Sadece beğenmediğim aşık olmadığım biri ile seks bile yapmam.
Soran+1 yılhepiniz kolaysınız elinizde değil kapılıyorsunuz hemen ve bulacak olsam buralardan erkek aramam emin ol
- +1 yıl
Doğrudur balım kapılıyoruz seks yapmak güzel birşey bizim için. Valla orasını bilemem herkesin tercihi farklı. Farklı deneyimler farklı insanlar bulmak isteyenler bu tür siteleri kullanıyorlar.
Soran+1 yılsen onlara fazla takılmıssın herhalde
- +1 yıl
Yo birkaç defa takılmışlığım oldu ama sanalda kaldı. Ben daha çok aşka ve yaşanmışlığa önem veririm. Gezip eğlenip paylaşabildiğim kadınları tercih ederim.
Cinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. sende pisseyler sokma :)
033 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor oyle
Soran+1 yılsokmadan tam tatmin olamıyorum
Soran+1 yılyıkıyorum iyice
Soran+1 yılhayır onu yapıcagıma direk iliskiye girerim daha iyi
Soran+1 yılistesem girerim ama kendime gore sebebim var
Soran+1 yılben bakir bir erkek istiyorum o yuzden ben de oyle olmalıyım
Soran+1 yılbir erkege dokunmamıssam karsımdaki de bir kadına dokunmamıs olacak
Soran+1 yılherkesi kendin gibi mi sandın
Soran+1 yılhakaret olarak algılıyorsan gecmisin pek parlak degil oyleyse dogru anlamıssın
Soran+1 yılaldın mı dersini bari
Soran+1 yılgercekse sen normal bir insan degilsin :)
Soran+1 yılkimse icin birini bıcaklayacagımı dusunmuyorum anne babam haric o yuzden psikolojini anlayamam bana garip geliyor biraz eger bu sahiplenmekse sahiplenmesen daha iyi.
Soran+1 yılbilemiyorum benim icin kimsenin kimseyi bıcaklamasını istemezdim ben de bıcaklamazdım
Soran+1 yılkarsılık verecek biri varsa bu durumda o kisi benim ben onun karsılıgını iyi veririm baskasına gerek yok onun isime karısması beni deli eder
Soran+1 yılsenin isin degil ki kaldıramıycan kendinize gelin bir asagılık kompleksiniz var farkında degilsiniz kendinizi yetersiz goruyorsunuz. benim isim olan bir duruma baskasının karısması beni cok kızdırır birkac kere olursa ayrılma sebebim olur
Soran+1 yılbelli olmaz sizin isiniz
+1 yılSıkıntı yok devam knk
01 Yorumla
Soran+1 yılpekii
Seks yap daha iyi degilmi
03 Yorumla
Soran+1 yılkendim gibi biriyle evlenmek istiyorum
Soran+1 yılbiriyle iliskiye girmemis
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke hala burada olsaydın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyy benim canım acıdı 😢😢
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılmikrop temiz olursan kapmasın 6 cm yı geçme :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmustur o kadar
- +1 yıl
tamam onu geçme D:
+1 yılKan gelmediyse bişey olmaz ama mikrop kaparsın
012 Yorumla
Soran+1 yılyaptım zaten
- +1 yıl
Şimdi mi yaptın? İçine sokmak için ne kullanıyosun?
Soran+1 yılsise
- +1 yıl
Daha esnek bişey kullansan olmaz mı?
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Ne gibi derken, evinde neler var bilmemki :( plastik şişeler olabilir , otuncak bebeklerin varsa onlar olabilir ya da patlıcan olabilir. :) bu şakaydı
Soran+1 yılhahah iste plastik krem siseleri falan kullanıyorum
- +1 yıl
Şu an isteklimisin?
Soran+1 yılniye sordun
- +1 yıl
Seni boşaltmak için
Soran+1 yılkendi kendime yetebiliyorum
- +1 yıl
O yüzden her sabah istiyorsun. Yine kendin yapacaksın. Sadece yaDıkalrımı okuyacaksın
+1 yılYoo gayet sağlansın :D
00 YorumlaNe sookuyorsun içine?
018 Yorumla
Soran+1 yılsise plastik genelde
Soran+1 yıl4 5 cm falan
Soran+1 yılgelmesin napalım sonucta gercekten biriyle iliskiye girmedim
Soran+1 yılugrasmıyorum zevkli geliyor
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBulamadim dogru duzgun birini
Soran+1 yıl23.
Soran+1 yılsen bakir misin
Soran+1 yılsoruma soruyla karsılık verme
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenımkın al cıne daha guvenbmlı hıjyenık
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin
Cevap sahibi+1 yılHaha
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen artık yol gecen hanı olmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine sokuyorsan olan olmuş Canım
021 Yorumla
Soran+1 yılmikrop mu kapar
Cevap sahibi+1 yılKapma ihtimalide var tabi
Soran+1 yılyıkıyorum iyice
Cevap sahibi+1 yılİhtimal doğrultusunda hem ne sokuyorsun ki
Soran+1 yılplastik sise ama ince
Cevap sahibi+1 yılPlastik şişenin incesi Nasıl oluyor yarım litrelik mi
Soran+1 yılkrem sisesi falan
Cevap sahibi+1 yılSen yinede dikkat et bir yerlerini yara filan yaparsın hasta olursun
Soran+1 yılnasıl yara olur?
Cevap sahibi+1 yılOray'a girmesi gerekende. Başka anormal birşey sokuyorsun yani yara yapabilir
Soran+1 yılanladım vibratorler?
Cevap sahibi+1 yılTitreşim motoru be olmuş ona
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu a bak
Cevap sahibi+1 yılBuna bak
Cevap sahibi+1 yılBelki beğenirsin
Soran+1 yıltesekkurler ama bu istedigim gibi birsey degil
Cevap sahibi+1 yılUzun birşey mi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBuna bak bir
Cevap sahibi+1 yılBelki olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermediysende verdi derler
05 Yorumla
Soran+1 yılonu ben bilirim herhalde
Cevap sahibi+1 yılBekaret zardan ibaret değil ya temiz kizsin ama kan aktimi gittimi zar :(
Soran+1 yılgitti sanırım o an anlayamadım akıntı sanmıs olabilirim cunku arada akıntı oluyor
Cevap sahibi+1 yılİnanmazlar valla ya umarım gitmemiştir :D
Soran+1 yılbence gitti coktan cunku rahat yapabiliyorum
+1 yılTrolsun apla sen
06 Yorumla
Soran+1 yılapla degilim troll de degilim trolluk bir soru sorsam bunu mu sorucam :D
- +1 yıl
İcine şişe soktuğun halde "bakire" miyim diye sorarsan, sozun bittigi yere gelursin.. Atesini sondurmeye yetecek bir suru abaza cikar simdi sana, bendwn uzak ol da ne edersen et, cahille sohbett kestim ben...
Soran+1 yılfiziksel olarak sormadım farkedemedin galiba :)
- +1 yıl
Soktuktan sonra fizikseli yuzeyseli olmaz bu isin,
Soran+1 yılher neyse sormadım
- +1 yıl
Her neyse sorma...
Ayn moruk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalatalik, havuc falan sok
010 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama
Cevap sahibi+1 yılince olanindan iste, ince olanlarindan sec, nereye kadar sokmak istiyorsan sok
Soran+1 yılyiyecek onlar
Cevap sahibi+1 yılsiseden iyidir, herkes kullanir merak etme
Cevap sahibi+1 yılkullandiktan sonra yemezsin olur biter :)
Soran+1 yılben kullanmam
Cevap sahibi+1 yılcanta vibratorleri var, kadinlar icin ve kucuk arastir ondan al o halde , saklamasida kolay
Cevap sahibi+1 yılseklinden de anlasilmaz hem, degisik birsey
Soran+1 yılbakarım tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yardimci olabildimse
Gizli Üye(30-35)+1 yılne diye patlak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadıım
Cevap sahibi+1 yılbende anlatamadım :)
+1 yılNe sokuyon ki knka
07 Yorumla
Soran+1 yılince sise falan plastik
- +1 yıl
Zarar verirsin şeyine dikkat et
Soran+1 yılniye ki?
- +1 yıl
Sert cisimler onlar sürekli yapınca alışır organın ona penis bişey ifade etmez
Soran+1 yılince ama sise dedigim su sisesi degil
- +1 yıl
İstersen yaz bana detaylı konuşuruz
Soran+1 yılgerek yok
Cinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. Kıyamam ya
01 Yorumla
Soran+1 yılhııı
- Cinsellik konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılNe tatlı
05 Yorumla
Soran+1 yılbos yorum yapmaya ne geliyosunuz
- +1 yıl
Tatlısın ondan
Soran+1 yılsende sende
- +1 yıl
Ne güzel işte neden kızarsin dikkat et mikrop kapma canım
Soran+1 yılinsallah
Fazla şehvetlisin..
010 Yorumla
Soran+1 yılbunu demeye mi geldin
Soran+1 yılnerden cıktı
Soran+1 yılyanıldın demedim zaten baska birsey sordum
Soran+1 yılneyse
Soran+1 yılalıcam
+1 yılBen edim
01 Yorumla
Soran+1 yılne?
Mikrop kaparsin evet
02 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam
- Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılGit ver
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Ne sokyn mesela
07 Yorumla
Soran+1 yılsise
Soran+1 yıldenedim en iyisi bu
Soran+1 yılcok komik
Soran+1 yılevet evet
+1 yılKan geldimi
01 Yorumla
Soran+1 yılhatırlamıyorum cok az olabilir tam anlamıyorum cunku bazen de akıntı gibi geliyor
+1 yılzaten gitmiş giden
05 Yorumla
Soran+1 yılmikrop kapar mı siseden
- +1 yıl
kapabilir steril şeyler sok sokacaksan gerçeğini neden yapmıyorsun
Soran+1 yılcunku bakir bir erkekle evlenicem ben
- +1 yıl
Bakirim ben kendin mi bozdun
Soran+1 yılbakir misin diye sormadım
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Değilsin bakire
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sokuyorsun 😨