Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben her seferinde kucağımda öpüşerek götürüyordum orada duşun altında devam ediyorduk dediğin gibi çok yorgunsa kucağıma alıp duvara yaslayıp yapıyordum
genelde ayakta kucağımda zıplatarak yaptığım için terleyip buz gibi suyun altına giriyoruz ama nafile su tenimize değdiği gibi buharlaşıyor saatlerce duşta kaldığımız oluyor
eski eşim 1.5 sene evli kaldık ama hiçbir gece boş geçmedi ilk ay her gece 4-5-6-7 sefer yapıyorduk doyumsuzduk gündüz işten öğle yemeği diye çıkıp yemek yemeyip birlikte olduğumuz bile var :)
hiç doymak durmak bilmezdim performansım 1 saat düşmezdi ;) hatta gece çıplaj-k uyuduğumuz için doymayıp arkasından sarılıp girerdim ne kadar karşı koysada en son azıp yüzünü dönüp üstüme çıkardı hala anlamış değilim nasıl hepsini alabiliyor diye düşünüyordum :)
Yaw git isine cok sey istiyon zaten iliski sirasinda calisip cabalayan ter doken pompa yapan yorulan erkek bide bosaliyo bide oyle eneji kaybediyo bosalinca derman kalmiyo kiz ne yapiyo sedece sirt ustu yatiyo tamam sanki bu yetmiyo gibi hanimefendi bide kucakta banyoya gitmek istiyo sirtina kesede istermisin
Zor değil ama insan evlendikten sonra hayat mücadelesi geçim derdi iş stresi hele birde çocuk olursa değil seni kucağında banyoya götürmek secişecek imkanı zor bulursun
Aslina bakarsan benim gibi soft seven kisiler için gayet haz verici lakin dedigim gibi ilki yatakta 2. Duşta olması durumunda gayet iki traf icinde hoş bir durum😉
kocanda yorgunsa seni kaldıracak hali bile kalmadıysa ne olcak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zaten adam foşur foşur enerjı harcamış bunu yapmaz bı sıgara içer veya kahve ıster senden sende bunları içerken hafiften orala başlar ikinci için hazırlık yaptırırsın
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bun yapmıyosa kahveyi neresine istiyor yapmam asla