Ya da alıyor musunuz ya ben jilet vuruyordum siz nasıl alıyorsunuz cımbızla filan mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBu büyük ihtimalle hormonsal bir rahatsızlı olabilir. Yoksa gögüslerde kıl çıkmaz. Çıkanlarda jiletle alınmaz bu sefer bayansı olan vucut şeklini bozabilirsin. Önce uzman bir doktora danış önerirse şayet lazerle kurtulabilirsin. Ama bazı durumlarda doktorlar onay vermeye biliyorlar. O zamanda bana göre kılları makasla kes uzadıkça.
311 Yorumla
Soran+1 yılAslında tüm arkadaşlarimda var kızlarla birbirimize gösteriyoruz bazen. Onlarda daha fazla ve onlar almıyor mesela.
- +1 yıl
Valla bilemedim. Normalinde göğüs kılı kızlarda olmaz. Olanlarda dediğim gibi hormonsal bozuklukları olan kişilerde olur. İlaçlarla tedavisi mümkün olabiliyor.
Soran+1 yılGogus kılı dediğim iki uç kıl çıkıyor ucuna yakın yerde o kadar
- +1 yıl
Zaten erkeklerdeki çıkma ihtimali çok zor. Buda bir belirtidir. Belki onları koparman ya da jiletle alman zararlı olabilir. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Kadınların dişilik simgesi olan ve karşı cins tarafından en çok ilgi çeken vücud kısımlarından biri meme yani kadının göğüs kısmıdır. Hal böyle olunca kadınlar meme güzelliğine ve bakımına önem verirler.
Kadınlar daima dolgun, dik ve pürüzsüz memelere yani göğüslere sahip olmak isterler. Çünkü dolgun ve dik memeler kadının öz güveni yükseltir. Evli olan kadın eşine karşı kendini daha güçlü hiseder. Tam aksine çökmüş, sarkmış, büzülmüş ve kıllanmış bir meme tabiiki kadını derinden etkiler ve öz güvenin yok olmasına neden olur. Kadınlar ve genç kızlar meme ucundaki kıllardan çok rahatsız olurlar ve kılların neden çıktığını merek ederler.
Tıpta aşırı tüylenmeye ” Hirsutismus ” adı verilmektedir. Normalde her kıl derinin altında folikül adı verilen kökten büyür ve kıl, derinin üzerinde kalan kısmı alınsa da kökü durduğu sürece büyümeye devam eder. İnsan vücudunda doğduğunda yaklaşık 50 milyon kıl kökü bulunur.
- +1 yıl
Erişkinlerde iki tip kıl vardır, bunlardan birincisi bir çok kadının yüzünde, göğüslerinde ve sırtında bulunan ince, renksiz olan kıllardır. İkinci tür ise hem kadın hem de erkeklerin başında, koltuk altında ve cinsel bölgelerinde bulunan sert, uzun ve koyu renkli kıllardır.
Dirsekten ele kadar olan bölümdeki ve bacakların dizden aşağısındaki kılların sayısı kişilerin hormonal durumundan bağımsızdır ve bu bölgelerdeki aşırı kıllanma hastalık değildir. Aşırı tüylenme genellikle kandaki androjen (erkeklik hormonu) artışına bağlıdır. Androjen erkeklerde daha yüksek düzeylerde olmak üzere, hem erkek hem de kadınlarda bulunan hormonlardır. Androjenler ince, zayıf ve kısa olan tüylerin sert, uzun kıllara dönüşmesine neden olur. Androjen düzeylerinin yükselmesine ve bunun sonucu olarak da tüylenmeye neden olan bu durumları şöyle sıralayabiliriz :
- +1 yıl
1) Menopoz : Bu dönemde yumurtalıklardan östrojen (kadınlık hormonu) sentezi azaldığı halde androjen sentezi devam eder, buna bağlı olarak kıllanma görülebilir.
2) Genetik : Annesinde veya büyük annesinde aşırı tüylenme olan kişilerde aynı hastalığın görülme olasılığı fazladır.
3) İlacın Etkileri : Erkeklik hormonları veya androjenlik özellikler gösteren ilaçlar alan kişilerde aşırı tüylenme görülebilir.
4) Polikistik Over Hastalığı: Bu hastalıkta yumurtalıklarda bir çok kist oluşur ve erkeklik hormonları fazla üretilir. Hastalarda aşırı tüylenme, düzensiz yumurtlama, adet düzensizlikleri, kısırlık ve şişmanlık görülür.
5) Yumurtalık Tümörleri: Nadir görülen ve androjen salgılayan tümörler de aşırı tüylenmeye neden olur.
6) Böbrek Üstü (adrenal) Bezleri: Androjenler böbrek üstü bezinde üretilir. Bu böbrek üstü bezlerin büyümesi fazla androjen üretilmesine ve aşırı tüylenmeye neden olur.
- +1 yıl
Adet kanamalarının başlamasıyla genç bir kızın vücudunda hormonlara bağlı ve kadına özgü değişiklikler olur. Sağlıklı bir hormonal yapı için beyindeki merkezler, yumurtalıklar, tiroid ve böbrek üstü bezlerinin uyum içinde çalışması gerekir. Aşırı tüylenme yüz, göğüs, karın, sırt, kol ve bacakların üst kısmında uzun, kalın ve sert tüylerin çıkmasıdır. Bu durum kozmetik bir problemin yanında bir hormonal düzensizliği de gösterir.
Pek çok sebepten kaynaklanabilen aşırı tüylenmenin tedavisi için öncelikle gerçek nedeninin belirlenmesi gerekir. Bunun için yapılan hormon testleriyle kandaki androjen ve diğer hormon seviyelerinin belirlenmesi , ayrıca yapılan ultrason incelemesi ve özel radyolojik incelemelerle yumurtalık veya böbrek üstü bezlerindeki olası tümörlerin veya kistlerin tespit edilmesi gereklidir.
- +1 yıl
Aşırı tüylenmenin 2 türlü tedavisi vardır ve bu tedaviler birlikte yapılmalıdır.
1 ) Kozmetik Tedavi: Tüy dökücü kimyasalların kullanımı, ağda, tıraş gibi yöntemlerle geçici olarak bu tüylerden kurtulmak mümkündür. Epilasyon kalıcı sonuç veren yöntemlerden biridir. Hormon tedavisi görecek kişilerin epilasyonu bu tedavisi görecek kişilerin epilasyonu bu tedaviye eklenmesi uygun olur.
2) Tıbbi Tedavi: Aşırı tüylenmenin tedavisinde en sık kullanılan ilaçlar doğum kontrol haplarıdır. Bu haplardaki ösrojenler karaciğerde androjenlere bağlanarak onların etkisini azaltır. Diğer bir ilaç olan Spiranolakton androjenlerin ciltteki etkisini engeller. Böbrek üstü bezlerinin hastalıklarına bağlı aşırı tüylenmenin tedavisinde kortizon kullanılır. Son yıllarda GnRH analogları denilen bir grup ilaç ile yumurtalıklardan androjen salınımı engellenerek aşırı tüylenme tedavi edilmektedir. Hormon tedavisiyle yeni tüy çıkması engellenir. - +1 yıl
Önceden çıkan tüyler hormon tedavisile dökülmez. Tedavinin bitiminden sonra epilasyon uygulanarak yok edilebilir. Hormon tedavisine başlandıktan sonra ortalama 1-2 yıl sonra ilacın dozu azaltılarak tüylenmenin tekrarlayıp tekrarlanmadığı tespit edilir. Gerekirse ilaca uzun süre devam edilir.
Sonuç olarak benim size önerim iyi bir merkezde hormon tetkikleri ile gerekli ultrason ve radyolojik incelemeleri yaptırıp, aşırı tüylenmenin gerçek nedenini bulmanız ve buna göre tedavinizi yaptırmanız olacaktır.
galeri.uludagsozluk.com/.../...C4%B1nlar_98788.gif
Soran+1 yılBöyle değil benimki en fazla dort kıl filan var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğsün etrafında çıkmıyor bende hiç ama göbüşümde sarı sarı tüyler vardı tek tük gittim salak gibi jiletle aldım :/ umarım daha çok çıkmaz benim meme ucumun en ucunun üstünde çıkıyor 2-3 tane bende jiletle değdiriyorum kopuyor zaten direk epilasyona git bence
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim de öyle ay göbeğine niye öyle yaptın :((
Cevap sahibi+1 yılEpilasyonda halledicem artık orayıda :/
bir zevk aldigim yer vardi. artik ne zaman oraya egilsem kendimi haydar abinin gogsune yattigimi zannedecegim.. sagol ya..
12 Yorumla
Soran+1 yılBu bir gerçek herkeste var.
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Jiletle alınırmı yaaa sakal gibi çıkıcak sonra :D
alınmaz tabikide :D03 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım ben öyle alıyorum su an ucunda dort tel var toplamda
Soran+1 yılYok be gayet normal su an tüm göğsüme vurmuyorum zaten
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
Alma la almaaaaa. Zararlı hele cımbız ile hiç alma !!
22 Yorumla
Soran+1 yılAlmadan da olmuyor ki
öyk? kılmı cıkıyor orda? ve sen jilete mi vurdun? deli olmalısın. sakal gibi olmuslardır
18 Yorumla
Soran+1 yılİki uç tel var. Birkaç yıldır jiletle alıyorum hala iki uç tel devam
Soran+1 yılBöyle kabariyo sonra garip oluyo onu da yapıyorum ama enteresan değil gayet cogu kızın oyle
Soran+1 yılDimi ama biraz kalın cikti
Soran+1 yılBakalım cımbızla alicam erkek arkadaşımin yanına giderken
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle güğüste 3 -5 tane kılla hormon bozukluğu olmuyor. bende de var anlattığın gibi bir kaç tane. bazen küçük hazır ağda bantlarından yapıştırıyorum. bazen cımbız bazen jilet. hiç de çoğalma olmadı
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle su an dediğimi doğru anlayan nadir kisilerdensin 😚
Cevap sahibi+1 yılhormon testı yaptırdım ben zaten. bişey çıkmadı. daha öncesinde de kadın aıle hekımıne gosterdım göğüs bölgemi. böyle ince tüylerden hormon bozukluğu çıkacağını sanmam demişti ve dediği gibi de oldu.
Soran+1 yılBenim de öyle işte çok sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yıljiletle hafif değdırınce bile gidiyor koklu de cıkmıyor yıllardı oyle yapıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle yapıyorum ama başka yolu var mı dedim acaba
Cevap sahibi+1 yılbazende cımbızla alıyorum bende canımm
+1 yılHayattaki yegane gerçek mutluluğumuz meme, onu da elimizden almayın. Sessiz olun.
20 Yorumla
+1 yılucunda değil etrafında 1-2 tane çıkıyo sarı sarı, elimle çekiyorum kopuyo hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanamıyorum ya göğsünüzde kıl mı çıkıyor ya herkeste çıkmaz deyin iyice soğutuyorsunuz kendinizden inanın midem umudum tüm cinsel isteğim şu anda düştü artık memeden soğudum bu günden sonra artık kadınların gözümde değeri kalmadı 😎
10 Yorumla
+1 yılAlmak iyi değil derler papki daha gür çıkarmış. Ben epilasyona gidip aldırıyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılGogus ucuna yakın olanları? Agdayla ölmez mi insan acidan
- +1 yıl
zaten kadın dediğin ağda ya da epilasyonla halletmeli bu işleri pırıl pırıl olmalı jilet kullanan kadın benim gözümde kadın değildir.
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 ya goguslerine insan surekli ağda yapistirinca da çekilir cekilir sarkar bu sefer de ona bir kulp takarsınız sarkik diye. Siz de gidin aldırın abi o zaman gidin lazere biz de sizin killarinizi istemiyoruz. Doğal seleksiyon olan bir şeyi burda yok puruzsuz olacakmış Allah Allah ay gotum
- +1 yıl
- +1 yıl
Ağda değil be lazer epilasyon
- +1 yıl
daha iyi kadın dediğin tertemiz olmalı tüm vücut.
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 kadın dediğin öyle oluyorsa erkek de öyle olmalı!
- +1 yıl
+1 yılYok ki. Olması da normal değil hormonlarına bir baktır.
10 Yorumla
+1 yılO kılları lütfen nizami bir şekilde alın, memeleri koruyalım, onlar bizim kıymetlilerimiz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsimde de var birkaç tane bazen cımbız bazen jilet ile alıyor
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılJiletle alma derim çünkü dibindeki sarı kilolarda kalinlasabilir
Soran+1 yılYok bisi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım evli misin evliysrn yaparken eşinin diline gelmesi hoş olmaz diyim
Soran+1 yılSevgilim var onun yanına giderken de alıyorum böyle durmuyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyi edersin boynunda cenende falanda var mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal bir şey değil o yalnız o. Hormon problemin olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çoğu arkadaşımda var gordum yani gayet normal
+1 yıljilet vurulurmu hiç gigus ucuna, iyi kesmedin bunca zaman uçlarını
011 Yorumla- +1 yıl
sevgilin yok herhalde senin, olsaydı göğüs uçlarında kıl'da olmazdı
Soran+1 yılVar. İki uç tel herkeste olur ben onun yanına giderken alıyorum zaten
- +1 yıl
çok sık gorusmuyorsun ozaman sevgilinle ya da goguslerinle ilgilenmiyor pek, yoksa orada kıl falan kalmaması lazım yalayıp emerken ;)
Soran+1 yılKıl olmuyor zaten dediğim gibi çıkan iki uç tel var onları alıyorum bundan söz ediyorum.
- +1 yıl
tamam anladım dediğini, benimde demek istediğim erkek arkadaşın bunu fark edebilirdi, benim birkaç kez başıma geldi yalarken ben kopartiveriyordum ;)
Soran+1 yılAy nasıl ya yalarken kopartmak :D
- +1 yıl
yaa dilime birşey geliyor gibi oldu, zaten o anın sehvetiyle hiç aldırış etmiyorsun kıla, tuye elimle cekiverdim, zaten tek oluyor genelde ;)
Soran+1 yılAyy çok kötü
- +1 yıl
aa lütfen sekste iğrenme olmaz, senin başına gelmesini hiç oral seks yaparken falan
Soran+1 yılErkeklerden kıl konusunda igrenmiyorum da koparmak garip geldi
- +1 yıl
ya buda olağan birşey o anlık refleksle olan birşey yanı. sonuçta o bölgede tek tük olan tüy, kızın gözünden kaçmış olabiliyor, bende iyi bir kalite kontrolcu olduğum için benden kaçmadı ve aliverdim elimle ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıljilet mı vuruyorsun o göğüslerınee?
25 Yorumla
Soran+1 yılUcunda çıkanlar için evet. Tüm goguslerimi jiletle supurmuyorum tabiki sadece iki uç tel var oraya vuruyorum
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama yumusacık goğüslerıne vurulur mu hıcc
Soran+1 yılYa uç kısmına doğru olanlara tabiki vuruyorum nasıl alivam
Cevap sahibi+1 yılyanlışş yapıyorsunn orası cok yumusaktır yapma cırkın olur sonra cımbızla al ama jılet yapmaa
Soran+1 yılZaten yıllardır jilet vuruyorum dort tel cikiyor
çıksa alacağımda çıkmıyor.
10 Yorumla
+1 yılufff çok canı acır insanın cımbızla alınırmı hiç
122 Yorumla
Soran+1 yılYani ben bir ara öyle aldım
- +1 yıl
canın acımadımı işgence gibi bir şey !!! çok olmuyor sanırım dimi uçta sadece bir kaç tane
Soran+1 yılAynen iki uç tane oluyor
- +1 yıl
sen çımbızmı kullanıyorsun canından can gider 2 tane kılı almak için
Soran+1 yılBazen cımbız bazen jilet
- +1 yıl
jilet çoğaltır bence uzadığı zaman ya makas ya da biraz dişini sıkıp cımbız kullanmalısın ! normalde vücudunda çok kıl olanlardamı görülür?
Soran+1 yılHayır herkeste var az kıl çıkadan çok çıkana kadar
- +1 yıl
tam ortasında mı çıkıyor?
Soran+1 yılSacmalama etrafında iki uç tane
- +1 yıl
en doğrusu epilasyon gibi gözüküyor o zaman birisi öpse hep ağzında kıl varmış gibi olur
Soran+1 yılNe alaka ya uc dort tel var ben erkek arkadaşımin yanına gitmeden de alıyorum zaten
- +1 yıl
üç dört değil bir tane bile olsa öyle olur ama sen alıp gidiyormuşsun problem olmaz o zaman partnerin dikkatini çektimi hiç?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
problem yok o zaman ilgilenirmi partnerin gögüslerinle?
Soran+1 yılEvet çok sever
- +1 yıl
:) desene çocuk gibi hiç çekmiyor dudaklarını oradan :)
Soran+1 yılAy evet yaa çok fena oluyorum çok zevk alırım ben göğüs uclarimdan
- +1 yıl
evet öyle söylüyorlar bir gögüs uçlarının birde ayak parmaklarının emilmesi bayanların içini gıdıklarmış :)
Soran+1 yılAyak parmağı denemedim ayaklarımı çirkin bulurum
- +1 yıl
denemelisin bence ama erkek arkadaşın ne der bilmiyorum :) gögüs uçlarından daha çok zevk alacağına eminim
Soran+1 yılBilmem :)
- +1 yıl
ısrarla söylüyorum denemelisin !!! yalvaracaksın yeter artık gir içime diye :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir kere birlikte olduğum kadındın gögüsünde öyle bir kıl vardı ki bacagımda o kadar yok diye utandm
02 Yorumla
Soran+1 yılOha ben o kadar demiyorum iki uc telden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılSen iki üc teli bike alıyon o hic yani
+1 yılGöğüste de mi kıl çıkar arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılİki uç tel.
Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. Cımbızla al olur ölee
10 Yorumlaneyyyy, orada da mı kıl çıkıyooorrr
10 Yorumlaalmayın la tüylü severim
10 YorumlaCımbızla alıyorlar kimi de doğal bırakıyor
10 Yorumla
+1 yılalmıyolar xs saçmalama xs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrda kil oluyormu ya ilk defa duydum
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafında birkaç tüy oluyor herkeste.
Cevap sahibi+1 yılBende yok 😊
pürmüz ya da benzin döküp ateşe veriyoruz : D
00 YorumlaKil çıkıyor mu orda
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOyle
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Evrimleşin arik ya pfff
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha kıllarla çit örmüş
00 Yorumla
+1 yılyok ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGögüs ucunda kıl mı var senin ıyyyy
012 Yorumla
Soran+1 yılHer kızın oluyor gerizekali
Cevap sahibi+1 yılSensin canım. Kıllı kezbann
Soran+1 yılAllah aşkına sizdeki killari napalim? bir de gelmiş kezban diyo ya
Cevap sahibi+1 yılBizdeki erkeligimizden. İlk duyuyorum kızlarda gögsünde kıl. Kimbilir nerende var daha :((((
Soran+1 yılİlk duy zaten çünkü tüm kızlarda var canım
Bizdeki erkekligimizden diyo bir de ay biz zaten puruzsuz doğduk ya sizden tüm hücrelerimiz farklı. Yok böyle bir zihniyet ya
Cevap sahibi+1 yılSeninki pürüzsüz degilse herkesi öyle sanma.
Cevap sahibi+1 yılKıllıı :)))
Soran+1 yılHerkesin öyle biz kız arkadaşlarımla aciyoruz birbirimize hepsinde var.
Cevap sahibi+1 yılKezban yardımlaşma derneği gibi bişi mi sizinki
Cevap sahibi+1 yılKüstün mü
Soran+1 yılNe alaka ya ahahha
Cevap sahibi+1 yılNe biliim öyle sandım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirak kili kalsin ya, cok tatli ole
10 Yorumlajilet vur kenks
10 Yorumlaben almiyorum :P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCimbiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılYa susss off kusacam
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz kusmuyoruz size canım
- +1 yıl
ozur dilerm..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKökünden al ya dibinde kalınca kötü görünüyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Lazer
10 Yorumla
+1 yılBilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCımbızla alıyorum
10 Yorumla
+1 yılLazerle aldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğdayla
10 Yorumla
+1 yılbırak kalsınlar :d
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğğğğğ
10 Yorumlao kadarmı var
02 Yorumla
Soran+1 yılİki uç tel var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok olurmu
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok yok bende ama kalın var şimdi dustan çıktım sağ gogsumde dort tane var ince ama siyah gibili garip
- +1 yıl
çekincede çok acır
- +1 yıl
lazer kesin çözüm duydum ama bilene sormak lazım
Soran+1 yılbir anlık oluyo geçiyor ondan
- +1 yıl
sevgilimde olsa iğrenmem insan sonuçta oluras olur çözümü var
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç!
11 Yorumla
Soran+1 yılAa birileri aynaya bakmis
- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılLazer iyi
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026