İnce Çorap Giyen Kadınların Erkekler Üzerindeki Etkisi?

Adım gibi biliyorum ki içinizden çıkacak birileri çoraptan nasıl etkileniyorsunuz diyecek. Bunu diyen insan bence milattan önce yaşamalıydı ! Evet ilk zamanlar bende bu düşüncedeydim sonra insanların çoraplara olan ilgisi beni meraklandı araştırmaya başladım ve ne olduysa ondan sonra olmaya başladı. İnce çorap giyen kadınların daha çok dikkatimi çekmeye başladığı farkettim. Bakarken içimden en ufak seks düşüncesi geçmemesine rağmen bir beğeni bir sempati bir çekim oluyor.. Çünkü bazı insanlar kabul etse de etmesede ince çorap giyen bayanların giymeyenlerden çok daha fazla ilgi çektiği, beğenildiği ve bu ince çorapların tahrik edici etkileri oldukları ispat edilmiştir. Sizin bu konuda ki düşünceleriniz neler? Yani ciddi bir soru soruyorum bu konu hakkında neler düşündüğünüzü? Kadınların ve Erkeklerin gözünde ince çorap ne anlam ifade ettiğini merak ediyorum.

Lütfen yorumlarınızı yazarken saygı çerçevesinde ve ciddi olarak cevap veriniz. Eğlenmek için geyik yapmak için geldiyseniz yorum yapmadan çıkabilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir psikoloğum ve bunu boş muhabbet olsun diye sormuyorum. Ortada çok basit bir nesne var yani bir naylon parçası ancak bir anda çok büyük bir silaha dönüşebiliyor. Bu gücün farkında mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Seviyeli ve saygılı yorumlarınız için herkese tek tek teşekkür ederim. Çoraplı bacakların erkekler üzerindeki etkisi gerçekten ortada... Kadınlarımız bir seks objesi değildir onlara karşı saygılı olmalıyız!. Bu başlık altında cevap yazan insanların zaten ne kadar saygılı olduğunu hissedebiliyorum. Ne olursa olsun kadınlarımızı rahatsız etmeden onları ürkütmeden sadece saygı ve sevgi dolu bakışlarla bakmalıyız.. Teşekkürler.
İnce Çorap Giyen Kadınların Erkekler Üzerindeki Etkisi?