İyiyim, ağlatırım, hayran bırakırım, mest ederim, fişek gibiyim diyene inanmayacaksın arkadaş. Olduğu yerde kalır o. Kötüyüm ama geliştirmeye açığım diyen kadın gibi kadın adam gibi adamdır.
Sekste ne kadar iyisiniz? Sekste kötüyüm diyebilecek kaç babayiğit var?
Üf simdi burda bir sürü iyiyim diye gecinen kazma olcak herkes bu kadar iyiyse niye türk erkekleri ile cinsel iliskiye giren cogu kadın orgazm olamıyo? Ben pek iyi degilim henüz 3 kisi ile beraber oldum 2si cok tutkulu oldugumu ve güzel öpüstügümü söylediler sadece diger yönden nasılım bilmiyorum ama yeterince iyi oldugumu düsünmüyorum. Erkeklerdende ilk ikisi tam bir ö küzdü son birlikte oldugum erkek akrep burcu bende akrebim sabah aksam yapıyoruz resmen ve kadınını bosaltmadan kalkmayı erkekligine hakaret gibi görüyo kendisininde deneyimi cok yok ama cok arastırmacı kendini gelistirmiş diger erkeklerede tavsiye ederm!!
Kimse ayranım ekşi demez ama, Sekste iyiyimdir, erken boşalma sorunum yoktur, ön sevişmeyi uzun tutarım, temiz ve tüysüzse oral yaparım, tabiri caizse; partnerimin içine "öküz" gibi girmem. Kadının kucağımda değil de, üstümde olduğu pozisyonda zorlanıyorum biraz, o kadar.
Kötü olduğum bir dönemim oldu. 3 4 ayda toparladım. Üstü üste 3 4 orgazm görebilen, zevkle ağlayan kadınları gören, tekrar sevişmek için herşeyini ortaya koyan kadınları gören biri olarak genel olarak iyiyim diyebilirim. Müsadenle!
En İyi Cevaplar