Bakire değilim ama kimse bilmiyor bunu. Neden değilim nasıl oldu konusunu uzun uzun anlatmak istemiyorum. Ne çok birlikteliğim oldu diyebilirim ne de çok masumum diyebilirim ama artık bir yuva kurmak, düzenli bir hayata sahip olmak istiyorum. Görücü usulü teklif eden çok oluyor ama reddediyorum, bahane de bulamıyorum. Sevmeden de evlenmek istemiyorum. Ne yapabilirim, erkekler siz böyle biriyle görücü usulü ile tanışsanız tepkiniz ne olurdu? Aileme konu gider mi sizce?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bahane çok.. çocukluğumda bisiklete binerken seleye yanlış oturmuşum kızlık zarım yırtılmıştı, yıllarca sır olarak sakladım bu gün ilk defa sana açıklıyorum. İşte adam anlayışlı ise kabul eder yoksa kıyamet kopar bana bozuk mal mı satıyorsunuz diye.. Annen ile paylaş çare bul.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneme hayatta anlatamam, zaten tüm mesele annemin bilmemesi, yoksa dünya umrumda değil. o çok üzülür. Onun felsefesine ters bir durum. Evlilik şart değil benim için ama çocuğum olsun isterim. Yalan da söylemek istemem bu da benim felsefeme ters. Ben ki dik başlı, kafasının dediğine giden kimseyi dinlemeyen huyumla nam salmışım, bu şimdi öyle ağır geliyorki. Bakire olmamamdan çok bunu saklamam ağır geliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılGörücü değil de arkadaş aracılıyla tanışmak çok güzel olur.
Daha özgür birini tani. Onun da geleceğine pek karışma. Çok güzel insanlarla karşılaşırsın eminim.53 Yorumla
Soran+1 yılGörücüden kastım aslında arkadaşlar aracılığı ile. Ama araya giren arkadaşlar bu durumu bilmeyen arkadaşlarım. Onlarda bana gidip hep evliya gibi adamları buluyorlar, gel de anlat.
- +1 yıl
Hehe.
Evliya gibiye gerek yok ya.
Bence sen önce görücü usulüyle yeni bir arkadaş ortamı bulmalısın. Ondan sonra onların görücülüğünde beyaz atlı prensine kavuşmalısın.
Şaka bir yana da. Takma kafaya. Kesin birini bulursun. Hem de sana çok değer verebilecek birini.
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim
+1 yılbekaret tapu değildir evlenmen için bakire olman da gerekmiyor seni seven her şeyinle sever artık yıkın bu düşüncelerinizi
71 Yorumla
Soran+1 yılbiz yıkıyoruz da karşımıza çıkanlar yıkamıyor malesef. millet arkadan verir bakire olur değere biner, biz saklamayız adımız o.. olur. bunlar böyle malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılGideblir gorucu usulu evlenmeni onermiorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbende istemiyorum da bütün arkadaşlarım bu konuda ısrarcı
Cevap sahibi+1 yılHayat senin arkadaslarin yasamayacak sonucta evlenme seni seven insan kabul eder ama gorucu asla etmez isi bozar ailenede nedenini soler
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
51Cevap
o adamın kişilgine baglı ama ailene söyleyecegini sanmıyorum (: ama görücü usulu bunu kabul eden az erkek olur nedeninide şöyle açıkliyim çünkü görücü usulunde adam seni pek tanımaz sen bunu direk söylersen derki önüne gelene vermiştir. tanı ondan sonra söyle
24 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
Soran+1 yılo da başıma denk geldi, defoldu gitti. öyleleri ile uğraşmayı öğrendim ki artık mesleğim gereği pek de cesaret edemiyorlar.
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bence biraz. İllaki bir dangalak çıkıp o kız patlak muhabbetini açacak bir yerde. En güzeli diktir ve hiç kimseye bir şey söyleme.
62 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben en son teklif edene aynını söyledim, o patlak lafını duyarsam o adamın beynini patlatırım ki yaparım bilirsiniz dedim, öyle sustu bir grup. Diktirmek bana göre değil. Yapmam öyle bir şeyy.
- +1 yıl
Bence bu kardeşim sürüleriyle uğraşmaktansa en iyi çözüm o. Senin hayatın senin kararın tabii pişman olmazsın umarım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani sizin bir şekilde bakireliğinizi kaybetmiş olmanızı anlayabilirim ve
evlenmek istemenizi de..
size tavsiyem şu; istemeye gelen kişi ile sizi görüştürüyorlarsa bunu ondan saklamamanız doğru bir hareket olacaktır.. sadece konuyu başkalarına söylememesini raca edin... kabul ediyorsa sorun yok zaten etmiyorsa da anlaşamadık dersiniz ve sonraki kısmete bakarsınız. geleni geri çevirirseniz bu durumda ailede soru işareti oluşturacaktır..
dürüst olun ve kararı sizi isteyene bırakın.. vicdanınız daha rahat olacaktır..11 Yorumla
Soran+1 yılasla saklamam. teşekkürler
Görücü usulü zor arkadaşım, onun kuralları baştan bellidir, içine duygusallık girmeden kartlar açık oynanır..
24 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun
- +1 yıl
Görücü usulu görüşür sorularını sorar, sorulara cevap verirsin. Her ne kadar insanlar geçmişin benim için önemsiz desede şartlar gereği bu tür görüşmelerde geçmişte hayatına birilerinin girip girmediği hatta ilişki yaşayıp yaşamadığın sorulabilirki ne münasebet diyemezsin, herkez kendine göre kriterlerini belirtiyor, düşüncelerini ortaya koyuyor sonuçta. Akabinde zaten sizi bir araya getiren kişilere görüş bildirilir ve ikinci görüşmeye geçilir her iki tarafta isterse. Patavahtsızın birine rast gelirsin alenen bunu belirtir. O yüzden sen bu topa girme..
Soran+1 yılkesinlikle. Bende böyle düşünüyorum. Bir de ben de katil potansiyeli var vala katliam olur öyle bir durumda varya...
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. bu karşılaşacağın insanlara göre değişen bir durum ama bakire olmadığını söylediğinde bu duyulacaktır bundan emin ol görücü usulü belkide tercih etmemen gereken bir yöntemdir anlaşabildiğin senin hassasiyetne saygı gösterecek birini tanıman ve onunla evlenmek sanki daha olası gibi
10 Yorumlapişman olmuşsa tövbe etmişse Allaha yönelmişse artık evlenebilirim belki o bayan evliyada olabilir hatalar kullara mahsustur önemli olan pişman olup birdaha yapmamaktır
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZar esnek der olayı kapatırsın.
Ya da evlenip boşanmış biriyle evlenirsin.
Benim karşıma çıksa yadırgarım belki içim içimi yer ama oturur detayını öğrenip sonsuza kadar kapatırım olayı22 Yorumla
Soran+1 yılSon cümlene katılıyorum. En son ki erkek arkadaşımda aynen öyle yapmıştı ama başka şeyler oldu ve yollar ayrıldı. Ben söylemeden duramam, yalan konuşamam bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılYalan konuşmak yakışmaz zaten.
Sen mutluluğu ararken hata yapmışsın.
Karşına çıkan kişi seni bu hale düşürüp çekmiş gitmiş. Dememiş ki bir kadını mutlu etmek onunla yatmak değil yüzünü güldürmektir.
Bir kadının en güzel zamanı ne zamandır bilir misin
Tebessüm ettiği zamandır. Bunu beceremeyen adiler yüzünden çoğu kız mağdur oldu.
+1 yılbilmiyorum ben olsam üstlenirim bile ama karşımdakini bilemem
11 Yorumla
Soran+1 yılharika
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de degilim ama kendi kendime yaptım yanlıslıkla ne yapalım ölek mi yani :D birsey olmaz anlatırsın at gozluklu degilse sıkıntı olmaz
34 Yorumla
Soran+1 yılsana bravo
Cevap sahibi+1 yılironi miydi :D
Soran+1 yıle yani :)
Cevap sahibi+1 yılsaglık olsun napalım :D
begendiğin birine tamam dersin ama evlenmeden durumu anlatman lazım, yoksa sıkıntı olabilir tabikii
13 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden anlatırım tabii ki de eğer gidip birine saçma sapan bir şey derse orda ipler kopar
Soran+1 yılmantıklı aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için bakirelik önemsiz. Insan olmak ve vicdanli olmak onemli. Tanışabiliriz dilersen. Ciddiyim abaza falan değilim. Hatta bakirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, böyle gelenler hep bir posta koyup gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi ciddiyim. O guveni alamazsan konusmayi kesersin. Bir deneyelim derim.
Bu kadar dunyani kucuk tutup o zar parcasina deger bicme.
Gorucu usulu evlilik kalmadi artik.11 Yorumla
Soran+1 yılgörücü usulünden kastım arkadaşlar araclığı ile
+1 yılgörücü usulü tanışırsın
evlenmek zorunda degilsin anlatırsın adama olayı
tabi adamda adamsa ailesine senin olayını bahsetmez
seni böyle kabul ederse eder
etmezsee kendi bilir10 YorumlaBen olsam evlenirdim ama diğer erkekler için bisey diyemem aşağı yukarı çoğu insanda hata vardır bu dogamizda var asıl mesele evlendikten sonra iki tarafın birbirine sadık kalabilmesi, hayırlı bi yuva dilerim 🙏
01 Yorumla
+1 yılDetayli bir şekilde onu konuşmam lazim o kişiyle. Zira ben bakirim. Kimse kusura bakmasın da milletin önüne pas pas olmuş biriyle de evlenmem. Bu hiç bir Adalet anlayışina da sığmaz. Sığmamalı da.
Saf da değilim20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDamat adayını ilgilendirir bu onunla konuşarak halledebilirsiniz
40 Yorumla görücü usulüne asla sıcak bakmam kim olursa olsun. normal evlilik dersen bakire olmaman artı sayılabilir benim için ama öyle masum değilim triplerine girmene hiç gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ben tripte değilim zaten, ama bulunduğumuz ortamda en namussuz insanlar namus bekçisi kesiliyor malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ailene söylemezdim neden bakire olmadıgını sorardım dürüstce anlatırsanız sıkıntı olmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılher zaman dürüst oldum bu konuda
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun olmazdı. Her insan hata yapabilir hatasız kul olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne ayaksın? okudum görüşlerin altına yazdığın yorumları. insanlara bir şey soruyorsan saygılı ol ya. İlla herkes evlenecek diye bir olay yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılkime ne saygısızlık yapmışım pardonda?
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. görücü usulü evlilik yaparda gerdekten sonra ki gece geri postalar babanın evine.
01 Yorumla
Soran+1 yılben evlenmeden söylerim sen merak etme
+1 yılAilesine Söyleyecek Kadar Şerefsiz Değilim Nitekim Eş Yapacak Kadar Geniş de Değilim.
16 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındasın, kaç kadınla yattığını sayabilir misin?
- +1 yıl
Şimdiye Kadar Hiçbir Kadınla Cinsi Münasebetim Olmadı. Olamaz.
Soran+1 yıleminim
- +1 yıl
Hacı Abla Sen Hayırdır? Beni Tanıyor musun? Ne... lara Rağmen Tenezül Etmediğimi? İşinize Gelmeyince Tanıyormuş Gibi Görüş Bildirmekten Alıkoyamıyorsunuz Kendinizi yazık.
- +1 yıl
Profil fotosuyla insan taninmaz surekli camur icin bahane arama ben kimseyle yatmadim canim
Profil resmi 2006 yilina ait sen kendini anlatmissin zaten
Bu kiz kendi pisligini baskasina atiyor anca
Soran+1 yıl@scorpion026 oo kaç tane hesap kullanıyrosun ;) ben sana çamur atmıyorum, burda çamur atan sensin. ayrıca ben gizliyim istediğin kadar çamur at. Sen düzgün konuşmazsan benden de bekleme.
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. valla benim sıkıntı olmaz keşke görücü usulü bulsam evlenmek istiyorum artık
20 YorumlaKullanılmış insanların da evlenmeye ihtiyacı var.
14 Yorumla
Soran+1 yılvala en çok da onların var aslında
Soran+1 yılaman dikkat et de senin gibi düşünenlerde kullanılmış gibi görünüp, kullanan insanlara denk geliyor. Bu iki ayrı insan neredeyse aynı şeyleri yaşamış ama farklı dersler çıkarmış insanlardır.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim bakireydi ama. kanama olmadı öyle diyim. Zarı esnekti hiçbir şüphe duymadım da anlıyor musunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama ben bunu dile getirmeden duramam ya :( ne bileyim çok tuhaf bir his
Cevap sahibi+1 yılHayır dile neden getiresin ki asla getirme sürekli başa kalkar seni ezer. Ben bir kız beni öptü dedim odur budur beynimi yiyor ya
Soran+1 yılyok ben saklamam, başıma kalkarsa da ayrılırım. hiç kimseyi çekmedim, çekemem de
Cevap sahibi+1 yılAllah seni bununla sinamaz umarim
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim.
+1 yılbaktın olmuyor biraz para biriktir kızlık zarını diktir.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şyey yapmayı düşünmüyorum parayla ilgisi yok
Gizli Üye(36-45)+1 yıl-merak etme evelnıyrolar genelde sızler daha once buluyorsunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılyok canım ben o gruptan değilim malesef, kendi rızamla olan şeyler olmadığı için..
Cevap sahibi+1 yılAma banane zaten istedigini yap evlen
Soran+1 yıl@Experty bu konuda konuşmak istemiyorum. Her anlattığımda aynı şeyi hissetmekten yoruldum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlılık masumıyet ıster doğruluk dürüstlük güven ister. en başında yalanla başlarsan doğruyu nasıl bulcan
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben yalan söylemekten mi bahsettim niye herkes bunu söylüyor. Ben saklayacağım falan yazdım da görmüyor muyum? öyle bir derdim olsa gider diktirirdim.
+1 yılAmma bekaret bekçisi varmış yala, evde kaldın alan olmaz seni 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılohhh yiyisin yiyisn sonra evlenme yasina gelince namuslu olun
12 Yorumla
Soran+1 yılyiyişmedim kimseyle merak etme sen çocuğum
Cevap sahibi+1 yılYav he he bul saf birini ona soyle bnlari
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmadigin illa belli olacak. Seni bozanla evlen
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bakire olmadığımı saklayacağımı söylemedim zaten. Bozmak mozmak, şu ağzını bir topla bence. Bizi bir adam bozdu da sizi bu kadar ne bozdu acaba?
Cevap sahibi+1 yılSeni bozan adam sa niye ayrildin?
Soran+1 yılsevgilim değildi kendi rızamla olmadı
Cevap sahibi+1 yılTecavüz gibi bişeymi oldu
Soran+1 yılevet, bu konuyu irdelemezsen sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılTamam bunu bilmiyordum kusura bakma. Şimdi anlayabiliyorum seni
Soran+1 yılteşekkürler
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. neden evlenmesin bakire olmamak suc mu
22 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle düşünmüyor malesef
+1 yılNeden görücü usulü kendine sevgiki bulamiomusun
19 Yorumla
Soran+1 yılAmaç sevgili bulmak değil, koca bulmak. O da pek yok. Çevremde yok en azından.
- +1 yıl
Niye bagriosun ki alternatif sunuyorum ayrıca sevgili ne için yapılır pompa için mi mutlu bir gelecek için mi
Soran+1 yılkişiye göre değişir. Ben mutlu bir gelecek için isteyip pompayı yedim sanırım. neyse. bu arada bağırmadım.
- +1 yıl
Bosver be sen ne ilk ne de sonsun seni istemeyen hayatını elizabetle geçirmiş olmali
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşünyorum. eminim ne ilki ne de sonu olucam, ama sorsan hepsi elizabethçi
- +1 yıl
Bu arada çok memnun oldum harbi kiz
- +1 yıl
Sen olmadin galiba :)
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Ne icin
+1 yılBen evlenmezdim. Ama ben genel olarak evliliği karşıyım zaten. O yüzden çok da referans değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşar la işim olmaz hele görücü usulü ailesine bile yayarım suratına tükürsünler
01 Yorumla
Soran+1 yılAh senin gibiler nasıl yanacak nasıl var ya.. Namussuz namus bekçileri.
Erkek olsam evlenwmem
13 Yorumla
Soran+1 yılerkek olsan çok mu temiz olurdun acaba
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama seversem sıkıntı yapmam :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi olmasada ilerde gidebilir
30 Yorumla
+1 yıliçin nasıl rahat edecek?
07 Yorumla
Soran+1 yılKandırmaktan mı bahsettim? Niye etmesin. Denk gelecek kişi temiz mi olacak sanıyorsun.
- +1 yıl
ya temizse? vicdanın buna nasıl el verecek peki? nasıl onun haberi olmadığı halde yüzüne bakacaksın? ama dediğin gibi temiz biri değilse zaten 2 pis birbirini bulmuş olur orda haklısın. peki böyle bir durumda rahat edebilecekmisin?
Soran+1 yılYa ben saklamaktan bahsettim mi her hangi bir yerde? Öyle bir derdim olsa bu soruyu sormaz gider diktirirdim di mi? Neyin kafasındasın?
- +1 yıl
tuhaf bir insansın gerçekten...
Soran+1 yılöyle derler
- +1 yıl
bence evlenme sen. tek gecelik ilişkilerle geçir ömrünü...
Soran+1 yılbundan önceki ömrüm öyle geçmedi bundan sonra da geçmez merak etme
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan aşık olmak gerisi teferrruat
10 Yorumla
+1 yılBen buğra evim araban isim var beklerim
02 Yorumla
Soran+1 yılev araba aramıyorum teşekkürler.
Soran+1 yılonlar bende de var
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen diktir ya da adet gunune getir anlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmam.
Cevap sahibi+1 yılo zaman öyle kabul edecek birini bul
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYap yap sonra yuvam olsun
16 Yorumla
Soran+1 yılsen çok temizsin di mi
- +1 yıl
Bakirim canim ben ok?
- +1 yıl
herkesi kendin sanma böyle gt ederler
Soran+1 yıleminim öylesindir, ne oldu düşüremedin mi birini?
- +1 yıl
Dusurcek insan cok bende vicdan var ya evlilik ya da hic kimsenin duygusuyla oynayip seks yapmam yapmadimda kendin yapipda gerkesi oyle sanma
Soran+1 yılya he bilip bilmeden konuş anca sen, profil fotoğrafından da belli hiç kadın düşkünü biri olmadığın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kabul etmem de. İkinci el ürün kullanmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaklama yalan atma bir sıkıntı cikmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılasla saklamam
Cevap sahibi+1 yılSana güvenirse sıkıntı çıkarmaz ama güvenmez bu kız her pisliği yapmıştır die düşünürse yol verir onun için yalan atma
Soran+1 yılhiç saklamadım şimdiye kadar merak etme
Asla evlenmezdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılasla dedin ya, başına gelir ;)
+1 yılZor.
10 Yorumla
+1 yılGeç su bakireliği mutlu olda
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılDakkasında vazgeçer boşanırım
00 Yorumla Cinsellik konusunda 510 cevap paylaştı. Ben evlenirdim
10 Yorumla
+1 yılYapamaz. s
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir sıkıntı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntısını çekersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldun mu görücü
00 YorumlaGeri kafalılık.
00 Yorumlasenin pilin bitmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılpilim gayet sağlam da ben bu hayatı istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgıder