Mantık evliliği kararı aldım doğru mu yapıyorum yanlış mı?

Bikaç ay sonra 27 yaşında olucam bekar bir bayan için bu yaş iyi değil çevremde herkes evli akrabalarimdada bir ben kaldım bu duruma babam annem çok üzülüyor isim gücüm var çirkin bir bayandan değilim 2 kişiyi sevdim olmadı aldatildim bir dahada sevemedim bir arkadaşım var 33 yaşında polis evlenmek istiyor benimle oda bana aşık değil oda mantık evliliği yapıcak biliyorum bu sene evlilik olsun istiyor sehirlerimiz farklı ama benim sehrime gelmeyi kabul etti tayinini aldırmaya uğraşıyor olmazsa özel sektöre geçerim diyor olduğum şehirde ama ben hala emin değilim kafam karışık biri ile olucak bu iş mantık olarak o uygun ama ya yapamazsam ya onu hiç sevemezsem ya hiç ona koca gözü ile bakamazsam diye korkuyorum her yönden çok mükemmel uyumlu Değiliz normaliz onunla ama cinsellik yönünden de düşünüyorum hep arkadaş gözü ile baktığım biri ile olur mu çevremde çok yapan var mantık evliliği onlar yaptı bende yaparım diyorum ama ya yapamazsam :(( çok korkuyorum yaşım geldi anne olmak istiyorum da :( kafam çok karışık çok ne yapacağımı şaşırdım anne babamda çok üzülüyor bekar olmamdan dolayi evlenmemi ailemin olmasını istiyorlar yaş gidince hersey gidiyor çevre evde kalmış gözü ile bakıyor erkekler bile o gözle bakıyor :( kandil günü allah rızası için içten bir cevap verin bana ne yapmam lazım doğru mu yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Offf yanlış yerde sordum
Mantık evliliği kararı aldım doğru mu yapıyorum yanlış mı?