:D :D Küçükken parmağıyla yanlışlıkla bekareti bozulan ya da bisikletten düşüp bekareti bozulan kızlara hala inanan var mı? Kadınlar niye böyle yalanlar söylüyor. Bu kitapta öğrendim :D
Bekaretini bisikletten düşüp kaybeden kızlara inanır mısınız?
Sebebi ne olursa olsun, nasıl bozulmuş olursa olsun bir kadın bekaretinin bozulma sebebini bir yalanla ifade etme gereği duyuyorsa ona inanmasam bile gerçek sebebi öğrenmeye çalışmam...
Çünkü öyle ya da böyle bunu yaşarken olmasa da bana anlatırken bir pişmanlık hissi duymuş ki yalan söylüyor diye düşünürüm...
Mutlaka kendine göre bu yalanın makul bir sebebi vardır...
Sinan Akyüz mü😍 Bunu okumalıyım. Adamın 2 kitabını okudum bu kadar mı muhteşem olur. Zaten ruh hastasıyım iyice psikopata bağladı beni. Ama bu adamın fah"işelere karşı bir zaafı var. Her kitabında konu alıyor😂 Soruya gelecek olursam bisikletten düşüp dirseklerimi diz kapağımı parçaladım ama bir tek orada kan yoktu. Umarım bozulmamıştır, inşAllah bozulmamıştır, herhalde bozulmamıştır☺️
Valla küçükken bisiklet zorladığı için bir kanamam olmuştu boyumdan büyük bisikleti kullanmaya çalışınca. Bunu bekareti gitti sanmak kolay olabilir küçük yaşlarda ya da saf isen.
Ama bisikletten gitti gibi bir yalanı söylemek de iyi bir saflık ister. La hiç yoksa mast yaptım şişeyi soktum de. Daha inandırıcı.
layyyn :D öyle bir şey varsa gerçekten bozuluyorsa inanabilirim fakat bunu söyleyen kişi sayısı artarsa al başına belayı kime inancaksın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
buna mecbur bırakan erkekler malesef üzülüyrm ayrıca parmagıyla patlatana inanırım yanı gercek ilşkiye gırerkn anlasılır yalan mı gercek mı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Buna önceden inananlar var mıydı da hala inanan var mı demişsin 😂😂 bakire olmaması benim için bir sorundur ama büyük bir sorun değildir duruma göre sorun etmeyebilirim ama işin içine yalan girerse o zaman herşey biter
böyle bir yalana ihtiyaç duyan kadının yüzüne bile bakmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim kardeşimin cidden bisikletten düşerek bozuldu ben tanık oldum öndeki demire hızlıca oturmuştu sivri ya biraz ani fren yapınca eve geldiğinde kanaması oldu
En İyi Cevaplar