Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerini emip yalamasini çok isterdim ucardim 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılUcacak kadar cok mu zevk aliyorsun göğüslerinin yalanmasindan 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarılabilir
136 Yorumla
Soran+1 yılBirlesmeyi tek vucut ten uyumu icinde yasayalim diyorsun yani 😊
Cevap sahibi+1 yılEvet duygulu olmalı
Soran+1 yılDusununce guzel aslinda
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Soran+1 yılbaşka var mı?
Cevap sahibi+1 yılKaba davranmaması
Soran+1 yıldavranırlar kesin
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılsenin üzerinde yapmak istedikleri vardır mesela hayır istemiyorum desen olabilir mesela o an
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle biriyle birlikte olacağımı zannetmem
Soran+1 yılmesela ufak bir istek istedi şöyle senden ince siyah jartiyer çorap giymeni istedi giyer misin
Cevap sahibi+1 yılKocam olacağı için o kişinin ne isterse yaparım sorun değil
Soran+1 yılbiraz önce öyle biriyle olmam demiştin ama bunu başka bir kız hayır yapmam dese mesela sorun çıkabilir :) örnek
Cevap sahibi+1 yılKaba olan biriyle evlenmem diyorum
Soran+1 yılevleninceye kadar değişik saplantısı olduğunu farklı fantazileri olduğunu anlayabilir misin
Cevap sahibi+1 yılFarklıdan kastını bilmem gerek
Soran+1 yılkafasındaki fantazileri bilebilir misin evlenmeden önce anlatır mı ki?
Cevap sahibi+1 yılÇok garip şeyleri olmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılinşallah karşılaşmazsında öyle biriyle peki başka var mı soruma cevap başka nelerden hoşlanırsın zevk alırsın
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum başka
Soran+1 yılsadece sarılmak hoşuna gidiyor heralde
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Soran+1 yılpeki biraz önce demiştim jartiyer benimde fantazim bu ileride sorun olmaz demi eşim istememe gibi falan bir kız olarak düşünceni öğrenmek isterim
Cevap sahibi+1 yılYok o da bişey mi benim açımdan sorun olmazdı
Soran+1 yıloda bişey mi derken :)
Cevap sahibi+1 yılSorun değil yani küçük bişey bu
Soran+1 yılkullanan kızlar var mı çok mu biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılHayır hiçbir bilgim yok
Soran+1 yılsen kullanmadın galiba, ama küotlu çorap kullanmıssındır ama lisedeki gibi kalın falan değil daha ince olanlar mesela kullandın mı
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılkullanmayı mı sevmiyorsun yoksa kullanacağın bir yer mi olmadı
Cevap sahibi+1 yılKullanmadım
Soran+1 yılanladım :)
Soran+1 yılöğrenci misin
Soran+1 yılVerdigin bilgiler icin tesekkurler 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim oral yapsa mesela
1136 Yorumla
Soran+1 yılSen yapar misin
Cevap sahibi+1 yılTatmin karşılıklı olmalı
Soran+1 yılAnladim denedin mi daha once
Cevap sahibi+1 yılBekarim daha
Soran+1 yılbaşka nelerden hoşlanırsın
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak kadınların hoslandigi çoğu şeyden göğüs ve boyun bölgesi hassas benim içinde öpülse fena olmaz
Soran+1 yılboyun çevresi kulak arkası evet ama göğüsleri anlam veremiyorum pek
Cevap sahibi+1 yılGöğüs uçlarıda hassas çünkü
Soran+1 yılgöğsünü sadece öpse mı hoşuna gider ufak dokunmalarla yoksa sıkmak ucunu ısırır gibi yapmak mı peki
Cevap sahibi+1 yılSanırım hepsi yerine göre değişir
Soran+1 yılevet haklısın galiba
Cevap sahibi+1 yılÖpmek emmek yalamak farklı zamanlarda denenebilir bence sende yapmalisin istemezse belli eder zaten
Soran+1 yılben yaparım o ne istediğini söylesin ben hazırım sorun olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılKadınlar söylemez işte sen istediğini belli edeceksin o istemezse seni durdurarak isterse inleyecek
Soran+1 yılvayy bu tavsiyeni unutmicam :)
Cevap sahibi+1 yılBence de unutma
Soran+1 yılbirşey sormak istiyorum
bir erkek olarak jartiyer fantazim var bir sorun olur mu
Cevap sahibi+1 yılYa o kadın seni seviyorsa senin sevdiğin şeyleri yapar benim oral yaparım demem gibi ama her ilişkide isteme kadını değil jartiyeri arzuluyorsun gibi olmasın yani
Soran+1 yılhayır tabikide her ilişkide değil :D özel zamanlarda olabilir
Cevap sahibi+1 yılArada olur tabi ama direk giy diye değil de çok hoşuma gider şeklinde de bence daha etkili olur
Soran+1 yılöyle diceyecek öküz değilim ben ya iki tarafıda düşünmek lazım iki tarafında zevk alması lazım sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBence de ne kadar mutlu edersen o kadar mutlu olursun
Soran+1 yılinşallah çok mutlu oluruz o zaman :)
Soran+1 yılpeki jsrtiyeri kullanan kızlar var mı
Cevap sahibi+1 yılInşallah oluruz :-) günlük hayatta sanmıyorum ama bir cinsel hayatım olduğu zaman eşim için kullanırım
Soran+1 yılhiç kullanmadın o zaman sen
Cevap sahibi+1 yılYok kullanmadim
Soran+1 yılo tarz şeyler kullandın mı
Cevap sahibi+1 yılYok hiç kullanmadim
Soran+1 yılkülotlu çorap kulllanmıssındır ama lisedeki gibi kalın değil mesela ince olanlardan kullandın mı dışarda :)
Cevap sahibi+1 yılInce ten rengi oda bir kaç sefer
Soran+1 yıletek ile mi kullandın siyah pek sevmiyorsun heralde :)
Cevap sahibi+1 yılEvet yok öyle denk geldi :-) şu sorulara Jartiyer siyah ince çorap siyah topuklu ayakkabı yazan senmisin yoksa ;)
Soran+1 yılşu ana kadar yorumlara bir kez yazdım siyah ince jartiyer diye ama topuklu ayakkabı yazmadım ayakkabı önemsiz :D
Cevap sahibi+1 yılBiri sürekli bunu yaziyorda
Soran+1 yılbende karşılaştım ismini biliyorum ama burda vermek uygun olmaz profil fotosu ince kulotlu çoraplı kadın bacağı vardı onun yazdığını gördüm ben 1 2 sefer gizliden yazmayınca ben gizli ya da özelden soruyorum ama her yere yazmam böyle şeyleri :D
Cevap sahibi+1 yılYok bir an sen. misin dedim erkekler böyle şeyleri severmis o arkadaşla öğrendim bende açık yazma zaten gerek yok
Soran+1 yılEvet erkekler o görüntüden fazlasiyla tahrik oluyor 😊 acik acik yazmam 😊
Cevap sahibi+1 yılYazma zaten
Soran+1 yılYazmamaya devam edicem tamam 😄 keske gizliden olmasada kullanici adini bilsem arada konussak ne guzel olurdu ya 😕
Soran+1 yılVerdigin bilgiler icin cok teşekkürler fazlasiyla lazim olacak bana cok saoll 😊😄😄
Cevap sahibi+1 yılSeninkiler de benim için öyle
Soran+1 yılFikir alışverişi her zaman iyidir 😊
Cevap sahibi+1 yılBence de karşı cinsin zevklerini bilmek gerekir
Soran+1 yılAynen oyle cok haklisin hicbirsey tek taraflı olmamali
Cevap sahibi+1 yılYaşanacak her şeyde karşılıklı tatmin olmalı
Soran+1 yılKarsilikli zevk alinmali
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bence de öyle olmalı
Soran+1 yılHersey icin saol her bilgi cok degerliydi cok tesekkurler tekrardan kim olduğunu bilmiyorum ama cok cok saol😊😄
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim bende benim için bir dua etmen yeterli ;)
Soran+1 yılDua ederimde ne icin 😊 kpss falan mi
Cevap sahibi+1 yılHem iş hem aşk için :-)
Soran+1 yılHafta sonu kpss olunca benim kafa gitmis acaba dedim o mu?😊 tamam edicem yasin kac ogrenmemde bir mahsur var mi acaba 😊
Cevap sahibi+1 yılKpssye gireceğim hafta sonu yaşım 26 artı sevdiğim ve açılmaya düşündüğüm biri var :-)
Soran+1 yılBundan bahsettigin iyi oldu amacim sana yazmak falann degil 😄😄 ben 20 yasindayim aplaa 😄 gercektn iyi birisine benziyorsun arkadas olmak falan isterdim 😔
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :-)
Soran+1 yılKucuk oldugumu bekliyor muydun 😊
Cevap sahibi+1 yılYok 23 24 diye düşündüm aslında
Soran+1 yılBiraz cocuk mu kaldim 😄
Cevap sahibi+1 yılYani bunları söyleyen birinin daha büyük olduğunu düşündüm
Soran+1 yılSenden son birsey isteyim o zaman belkide siktim seni ama birakicam 😊 20 yasinda biri icin bir değerlendirme yapsan benim icin 😊
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir değerlendirme
Soran+1 yılKonusulanlardan genel birsey benim icin 😊
Cevap sahibi+1 yılBelli ki bu konulara meraklısın ama sanki pek tecrübeli değilsin ama düşüncesin yani kız arkadaşını mutlu edersin sanki
Soran+1 yılInsallah ama tecrübe?
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılTecrubeli degilsin dedin ya? Nerden vardin bu kaniya?
Cevap sahibi+1 yılÖyle hissettim çünki yanlış miyim
Soran+1 yılEvet bakirim çünkü ben nasil esimi bakire istiyorsam bende kendimi esime saklamayi tercih ediyorum Şu an icin ilerki zamanlarda ne olur bilemem
Cevap sahibi+1 yılInşallah önümüzdeki yıllarda da bu tavrını korursun bende aynı mantık ile bekliyorum inşallah Rabbim hayırlısı ile eşime nasip eder
Soran+1 yılInsallah bu yondende tecrubesiz olmam normal degil mi?😊 hee bizim anca tecrubelerimiz izlediğimiz videolardan olur ama yasamadikca ne kadar da istesen fazla bir adim atamazsin yanlış miyim?
Cevap sahibi+1 yılYani bunca yıl helalini bekleyen bir erkeğin kıymetini bilsin bence. tecrübe denilen sey yapa yapa kazanılır bende inşallah nasip olur mu bilmiyorum ama bakır biri ile evlensem çok mutlu olurum belki ilk zamanlar kötü bir cinsel hayatımız olur ama beni beklediği için daha çok sevdiğim bir eşim olur ve aklımda acaba onunla daha mı çok zevk aldı düşüncem olmaz :-)
Soran+1 yılAyni dusunceleri baskasida dusunmesi cok iyi geliyor Şu an evet onunla mi daha iyiydi diye insanin icini kemire kemire bitirir birsey soyleyip sormakta istemezsin. Ama inan bak basta falan oyle kotu bir cinsellik olacagini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılIstekli bir insanım ve öyle biri ile evlenmeyi düşünüyorum ve sevdiğim bir insanla yapılan bir evliliğin beni her açıdan tatmin edeceğine inanırım benim lafimin sebebi bakır erkekler için erken boşaltır falan gibi şeyler soylemelerine
Soran+1 yılErken bosaltir mi boşalır mi?
Soran+1 yılHangini kastettin
Cevap sahibi+1 yılMasta alışkın olduğu için erken boşalma sorunu yaşarmış
Soran+1 yılEvet dogrudur bir cogunda var ama herkesde olmayabilir tabi birde anlam veremiyorum ben suna ilk sefer erken geldi diyelim temizlenip devam etsen 2. si daha uzun sure ki kolay kolay gelmez neden hemen bırakıyorlar ilki gelince boyle olunca kadinda orgazm olamiyor basliyor mutsuzluklar
Cevap sahibi+1 yılYa bunlar sadece detay ki bütün bir hayatı geçireceğim cocuklarimin babası olacak insanı cinsel performansina bakarak secmeyecegim ki bunu önceden bilme şansım yok zaten :-)
Soran+1 yılYaa sende hep bana sey yapiyon ama 😄 sen diyon erken falan diye bende acikliyorum kendimce sonrada biraz ters bisey diyorsun 😊😊yapacagimiz birsey yok cem yilmazin dedigi gibi erkek vucudu tel masadan olusur diye em ufak biseyde tepki veriyor namussuz 😊 sizdede zar zor 😄
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya anlamadım ki :-(
Soran+1 yılEn basini mi yoksa cem yilmaz kismini anlamadin 😄
Cevap sahibi+1 yılKomple bir özet gecsene
Soran+1 yılSen erken bosalma dedin bende savundum gibi bir fikir one attim sende performansıyla mi degerlendircem dedin bu sefer ondan ayni seyi savunduk ama 😊 erkek vucududa tel masaya benzer diyo cem yilmaz videoda ondan izlemediysen izle derim belki ilk seferde anlamaya bilirsin ama izlemediysen daha once 😄
Soran+1 yılErkek vücudu her seyden nem kapıyo sizinki daha zor dedim sonrada 😄
Cevap sahibi+1 yılIzlemedim ben yok dediğim şey benim için önemli değil bu ki hep öyle kalacakta değildir yani sonuçta tecrübe yaparak kazanılır bende tecrübesizim işte yapa yapa tecrübe kazanıriz ikimizde
Soran+1 yılEvet iste yapa yapa vucut alisacak gemen adapte olur zaten genelde yeni evliler ilk hafta fazla sik yaptıkları icin sekse düşkün olanlar uzun sure bekleyenler falan kisa sürer bizimde heralde 😄 cem yilmaz beyni yok fikri var de izle bak 😄
Cevap sahibi+1 yılTamam izlerim ben :) bu kadar istek var iken bende güzel bir hayatımız olacağını düşünüyorum ki inşallahta olur :)
Soran+1 yılBizdeki olan istek kadar karsi tarafta da olsun birde gozleri disarda olmasi yeter benim icin 😊😊
Cevap sahibi+1 yılTabi bu devirde istekli ama sadık birini bulmak mesele
Soran+1 yılEvet istekli olanlar vardir elbette ama sadik birisi cok zor kendi arkadaşlarım bile 2 3 kisiyi idare ediyorlar konusuyorlar egolarini tatmin ediyormar heralde erkekler mesaj attıkça popolar havaya 😄
Cevap sahibi+1 yılValla aklımda var biri ondan sadık bir eş olur buna inanıyorum ama bana nasip olur mu bilemedim
Soran+1 yılüniversiteden mi arkadaşın insallah olur :)
gerçekten seni tanıdığıma çok memnun oldum senle konuştuktan sonra şöyle demiştim fazla mı bahsettim fazla mı detaya girdim ama iyi ki girmişim seni tanıdım birazda olsa :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim benim içinde güzel bir sohbetti
Soran+1 yılya şu an pcye geçtim iki saniyeliğine hemen gizliden çıksan seni takip etsem sonra yine gizli yap olur mu istemezsen anlarım ve saygı duyarım
Cevap sahibi+1 yılÖzelde olmasını istemiyorum
Soran+1 yılanlıyorum :/
Soran+1 yılsana yarınki sınavında başarılar :) mesleğin ne ne okudun bilmiyorum ama en iyi yerlerde, en iyi eş en iyi sevgili ile bir ömür iyi bir ilişkin olur en az senin kadar istekli biri çıkar karşına inş, sen onu oda seni mutlu eder :D isteklerini karşılar :D
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah duan için çok çok teşekkür ederim aynı dua senin içinde geçerli iyi bir insansın inşallah hersey gönlünce olur :-) bu arada öğretmenim
Soran+1 yılvay şaşırdımm :) hiç öğretmen olduğunu tahmin etmezdim :)
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Soran+1 yılbilmem ki hiç düşünmedim öğretmen olabileceğini ama artık biz erkekleri bir kez daha anladım :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl anladın
Soran+1 yılgörmüşsündür ya da şahit olmuşsundur daha önce arkadaşlarından bir erkeğe en yakınında anne vardır daha sonra varsa kardeş daha sonrada öğretmen gelir ilk karşı cinsi evde başlar falan tanımaya sonrada okulda öğretmeninden ama farklı bişeyler için genelde aileden birisi düşünülmez öğretmen hoşuna gider erkeğin öğretmenini beğenir :D int böyle hikayelerde çoktur senide beğenen çok olacaktır eminimki güzelsindir de :D
Soran+1 yılgeneldede lise öğretmenleri güzeldir hep :D
Cevap sahibi+1 yılGüzellik konusu göreceli biraz çirkin olduğumu düşünmüyorum ve lise öğretmeni olacağım. nasıl yani benimle ilgili farklı şeyler mi geçer akillarindan
Soran+1 yılkesinlikle geçer ama güzel olduğunu düşünmüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılÇirkin olduğumu düşünmüyorum ama güzelim demek de doğru gelmiyor bana hem kendini begenmiste olabilirim değil mi
Soran+1 yılbiraz önce tam anlamadım da ondan olabilir tabikide aslında herşey vucut ölçülerinde ve sende gizli bence vücudun güzel ve giyinmeyi biliyorsan güzel görünebilirsin güzel olabilirsin ama yinede kendini bepenmeyebilirsin tabi :) biyoloji öğretmeniyim deme sakın :D
Cevap sahibi+1 yılTarihciyim beğeniyorum demedim güzelim dersem ukalalik olur dedim kendini beğenmiş algısı olussun istemem
Cevap sahibi+1 yılBegenmiyorum demedim yazacaktim
Soran+1 yılanladım anladım bence güzelsin ama öyle bir his oluştu nedense :) genelde biyolojiciler güzel ve ateşli oldukları söylenir ama,, nedense ,
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum belkide yanlış bölüm okumusumdur
Soran+1 yılahaha kesinlikle olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılNeyse güzel bir sohbet oldu teşekkür ederim iyi geceler :-)
Soran+1 yılben teşekkür ederim ama yüzünü falan çok merak ediyorum yaa :( bu sohbet bitecek ama keşke böyle bitmeseydi ya
Cevap sahibi+1 yılBu konusma tadimlikti bence böyle kalmalı :-)
Soran+1 yıltamam bir daha bu konu hakkında konuşmayız olmaz mı yalvartma nolur öğretmenim :D bak soruya yorum atan yok 1dk sürmicek gizliliği kaldırıp takip edicem sonrada tekrar yapın nolur lütfen :( :(
Cevap sahibi+1 yılPrensip sahibi bir ogretmenim kimse ile özelde konuşmuyorum
Soran+1 yılkonuşmayalım ama takip etmiş olayım seni nolur yalvarırım suana kadar ters bir şey gördün mü benden lütfen lütfen
Cevap sahibi+1 yılIyi tamam
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim bu iyiliğini unutmam
Soran+1 yıliyi geceler diliyorum çok çok saol kpss nasıl geçtiğini haber verirsen sevinirim tekrar iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl:-)
Soran+1 yılGulme ogretmenim 😄abimde firecek sinava ikiniz icinde dua edicem 😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılNasil gecti sinav?😊
Cevap sahibi+1 yılKötü değildi ama yeterki olur mu bilemedim
Soran+1 yılZorlandin mi
Cevap sahibi+1 yılKısmen
Soran+1 yılhadi ya üzüldüm inş iyi bir sonuç gelir :)
Cevap sahibi+1 yılSonuc kötü olmaz ama atanmaya yetmeyebilir
Soran+1 yılatanamazsan bu kötü sonuç olmicak mı zaten?
Cevap sahibi+1 yılDüşük olmaz puanim manasinda dedim ama atanma puanı çok yüksek
Soran+1 yılevet tarih için öyleydi kuzenimde okumuştu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral
111 Yorumla
Soran+1 yılSen yapar misin
Cevap sahibi+1 yılSeve seve
Soran+1 yılCok mu seviyorsun yalamayi ve yalatmayi
Cevap sahibi+1 yılEvet evire cevire
Soran+1 yılDaha once yaptin demekki
Cevap sahibi+1 yılCook
Soran+1 yılciddi misin dalga mı geçiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSon derece ciddiyim
Soran+1 yılkaç kez yaptın hatırlıyon mu
Cevap sahibi+1 yıl10 tane ciktigimla yaptim kac kere hatirlamiyorum yaklasik 6 sene boyunca
Soran+1 yılhey maasallah sana :) master yapmışsın bu konuda
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat