Sinemada sevişmekten hoşlanır mısınız? Sinemadaki çılgınlıklar...
Sinemada yaptığınız en çılgınca şey neydi?
Sinemada yaptığınız en çılgınca şey neydi?
Bi defa o yapılana yiyişmek denir.. Soru sorarken kelimeleri iyi seçelim yoksa, mod arkadaşlar anında kaldırır soruyu..
Hakikaten bir saat olmuş kaldırmamışlar soruyu.. Demek, sevişmek kelimesi sitemizin literatürüne girmiş olmalı..
Ayy şimdi sinemada yaptığım çılgınlıkları hemde bu açık alanda, ulu orta nasıl anlatırım ayol..
Hey gidi günler heyyy.. Valla biz bi şeyler yapardık ama, ne yapardık bilmem valla..
Geçmiş gün diyom ya, eee nerden baksan bi 60 senesi var bebelerim..
Len çocuuum, ben nası hatirleyim onca sene öncekini..
Boş ver beni yahu, siz gençler kendinize bakın hele..
İlerde ben gibi olduğunuzda, gülümsyerek hatırlayacağınız bir şeyler yapın da, ister sinemada isterse parkta bahçede yapın..
:))
@ahbal; Sen 45'i nereden buldun a evladım.? Demek beni o kadar genç göstermek istedin, çok sağol güzel çocuum benim.. :)
45'i nereden buldun diyoruuum a güzel çocuuumm.. Ben orda 60 sene önceden bahsediyom duymuyon mu sen de.. Ben gibi az mı işitiyo kulakların.. :P
merhaba evet çokhoslanırım başıma da geldi karanlık sevişmeye bayılırım çünkü süper olmuştu yaa çılgınca sevişmiştim
Bir seferinde bir kız arkadaşımla yiyişmiştik filmin ikinci yarısının tamamında. diğer bir kız arkadaşımla ise daha ileri gitmeye başlamıştık ki yanımıza birileri oturdu. Bir başka sefer de kızarkadaşımı bekliyordum bir alışveriş merkezinde. o gecikince bir çizgi filme girdim sabah 12 matinesi sanırım. Önce bir liseli çift vardı onlar neredeyse sonuna kadar geldiler olayın.
gençken bir kez aptallıkla denemiştim yakalandık onda da... görevlilerin anlayışına bağlı öyle ya da böyle biliyorlar, izlerler mi gelir basarlar mı insaflarına kalıyorsun :)
Cevap
9Cevap
Kimsenin güvenlik amacıyla sinema salonlarının gece görüş kameraları ile izlendiğinden haberi yok sanırım. Ya da var, bilemiyorum, görevlilere böyle bir zevk yaşatmak da ayrı bir fantezi tabi =)
hmm tamam bugun sinemaya gidecektim vazgectim bak:)))
Bir gün sinemada hedef kurbanla beraber 300 spartayı izlemeye gittim :) Sözde ilk hamlemi sinemada yapıcaktım en azından ilk öpüşmeyi :) Film okadar sardıki kızı unuttum aga kızda beni unuttu ne sevişebildik nede öpebildim lanet olsun :))
sinemya topluca gitmiştik bız bi 15 kişi falan . saw 3d yi izliyoduk arkadasın teki de alkollü sen bir çığlık at gözler bize cevildi direk rezil olmutuk rezil. hala sınemada bıle ıcıyordu salon leş gibi kokuyordu aman Allahımm :)) çılgıncaydı :D
heyecanlı olur diye düşünüyorum hiç başıma gelmedi. genellikle sinemaya ayrılık sonrası rahat rahat ağlamak için gitmişimdir oda arkadaşlarımla.
Denemedim ama denemek isterim aslında o karanlıkta insanın daha güzel gözükür herşey =)
Mekan yokken iyi bir alternatiftir ama başkası bir artısı yok benim için.
Normal insanların sinemada oturup film izlemesi gerekir diye düşünüyorum... Nedir bu sinema fantazisi anlamadım ki !
hee biz grup seks partilerini hep sinemada yapıyoruz. geçin bu lise öğrencisi fantezilerini
patlamış mısırı yere dökmüştüm en büyük çılgınlığım bu ordaki
bende denmedim ama sinemayı kapattırmak lazım :):):)
soru şöyle olmalıydı sinemada sevişip görevliler tarafından dikizlenmekten hoşlanır mısın...sinemadaki çılgınlıklar...
mükemmel bir durumdur o karanlıkta kapılıp gitmek paha biçilemez
senin yaptıgından farklı seyler degil:)
hiç böyle bişey denemedim...
sinemada yaptığım en çılgınca şey uyumaktı
seks tabikide :D
Yahu şunu anlatamadm gitti.. Sinemada ancak yiyişirsin.. İyice azınca da, filmi yarıda bırakıp çıkarsınız.. Artık neresi denk gelirse, en bir tenhalıkta da o işi yaparsınız.. Siz sinemada o işi biraz zor yaparsınız.. Yanı başınızda oturan zaten bırakmaz bi defa.. :P
Sinema boştu tabiki..yapamayanlar kıskanmış hep -1 yapmış :D
Hayır.
hayır
hoşlanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar