sevgilim sanal yapptıktan sonra hemen sonra uyuyor, sırf onu yapmak ıcın mı konusuyor benimle
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sanal falan değil kusura bakma. Bu yaptığı sekste erken boşalıp sırtını dönüp uyuma gibi.
Seni hiç düşünmüyor belli
Sanal olsun seks olsun erkek kendini değil herzaman partnerini düşünmeli. Senin muthiş zevk alMana odaklanmalı ve uğralmalı. Özelikle sanal da çok yoğun orgamz hazzını hayatta ilk kez yaşaman için ennaz 20 dk süren bir şeyden bahsediyorum sana çok özel bşr mast tekniği kullanmanı sağlamalı. Yoksa olmaz221 Yorumla
Soran+1 yılhemen boşalıyor , neredeyse ıkı cumle en fazla 5 dakıka suruyor
Cevap sahibi+1 yılKendine mast yapmamalı bile. Sadece sana odaklanmalı ve seni zevkten çıldırmalı. Sanal budur. Siz sanal falan yapmıyorsunuz. Sen hiç zebk falan almazsın zaten. Hatta o boşalınca dsha da gergin olursun. Onu bırakıp kendin mast yaparsın ama onda da orgazm olamazsın çünkü 2 dk sürer. İstek daha da artar. Bir daha bir daha yaparsın ama Her yaptığında orgazm olamadışın için istek devamlı artar değiln mi
Cevap sahibi+1 yılSanal seks yapmıyorsun Bunu bil
Ayrıca hayatında hiç orgazm olamadın bence.
Değil mi
Soran+1 yılevet , boşalmam lazım dıye dıye konusturuyor
Cevap sahibi+1 yılDuygusal yönden iyi olabiir ama sekste çok beceriksiz ve çok bencil belli. Bir bayan orgamz olamazsa agrasif ve sinirli olur hemde çok.
Mutlaka orgamz olup kendini rahatlatman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılNormal masttın en az 5 katı ve en az 20 dk süren bir orgamz dan bahsediyorum. Uçmak gibi
Soran+1 yılbilmiyorum malesef yöntemleri (şuan hayalımdekı meslek için çabalıyorum )
Cevap sahibi+1 yılHaftada 2 kez yoğun orgamz olarak kendini cinsel yönden rahatlatman lazım. Yoksa aklında devamlı cinsellik olur. Her şeyden tahrik olur ve normal hayatın aksar benden. demesi
Soran+1 yılabi bir şey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılTabii ki
Burda istediğini sorabilirsin. Nede olsa ikimizde gizliyiz 😀😀
Soran+1 yılbana durmadan yemın edıyor , hayatında baskasının olmadıgına karsı eğer varsa benım yoksada senın belanı versın dıyor , seven sevdıgıne bela okur mu , birde git ben sana çok geldım eskı arkadaşım sevgililerine git filan diyip paylasırmı
Cevap sahibi+1 yılSenden ayırmak istiyor belli. Zaten sanal dan belli. Seni biraz kendi için kullanıyor. Ona cinsel istek duruyorsun belli. Bence kendini haftada 2 kez mast il e yoğun orgamz olup cinsel yönden kendini tam tatmin etki Buna karşı zaafın olmasın. Daha sonra sana değer veren birini bulursun artık
Soran+1 yılsınav stresım geçsın hepsı olur hallederım ınsallah , dua et bana anlık bıle olsa 1 ay sonra lys var :S
Cevap sahibi+1 yılLYS ye odaklan ve haftada 2 gün önceden belirlediğin zamanlarda mast ile yoğun orgazm ol ve kendini rahatlat.
Soran+1 yılŞu an ona yenıden ayrılık mesajı attım , inşallah alışkanlığımdan kurtulacağım. ayrıca sey dıcem bır erkeğe guya eskı sevgilsinin ismini söylersem ve o bana ayrılalım derse (numarasını arama motoruna yazdıgımda eskı sevgılsının facebook hesabı çıktı)
Cevap sahibi+1 yılSeni bırakmak istiyor önce sen ayrıl ve keyfine bak bence
1 ay kafanı bunlarla meşgul etme.
Peki cinsel isteğin çok fazla mı
Soran+1 yılilk defa denedim , ilk defa birisini istedim
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen aklını karıştırma şimdi LYS var.
Ben bu orgamz konusunda çok tecrubeliyim.
LYS den sonra sana bir kaç teknik anlatabilir mast için isteyen.
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılmerhaba nasılsın LYS nasıl geçti ve dediğin orgazm yöntemini bir dene
En İyi Cevaplar
Belli degilmi isi bittimi yatiyo adam bolelerinde ne buluyosunuz bisi dicemde burdan olmicak bulursun beni inss ok
11 Yorumla
Soran+1 yılolmayacak seyıde söyle
Yok sevdiği için... ne sandın seni kullanıyor işini görüyor ve artık sana ihtiyacı yok o durumun verdiği rahatlıkla uyuyor. Kullandırmayın kendinizi çok seviyorsa bassın nikahı evire çevire kullansın
10 Yorumla
+1 yılerkeklerın hosuna gıdıyor sanal yapmak o sırada soylemedıklerını sanalda soylerek rahatlıyorlar ısı bıtınce hobaaa hemen uyku
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık çok yoruyorsun çocuğu..:) ya da dediğin gibi sanal yapıp rahatlamak için konuşuyor seninle..:(
115 Yorumla
Soran+1 yılbırını secsen hangısı
- +1 yıl
Bence ikincisi üzülerek...:(
- +1 yıl
Aslında biliyormusun gerçek hayattaki de bu, sevdiğin adam devamlı yanında cinsellik konuşup seninle tenha yerlerde buluşmak istiyorsa bilki aradığı aşk değil sekstir...
Soran+1 yılbana sey dıyor bulustugumuzda kımsenın görmedıgı yere götürürüm öpüşürüz sarılırz diyor
- +1 yıl
Prense sakın güvenme böyle kişilere bak ben bir bence yazdım bu konuda lütfen onu oku
- +1 yıl
Lütfen zaman ayırıp bu bencemi okurmusun orada aradığın öğrenmek istediğin her şey var..
www.kizlarsoruyor.com/.../a61775-bir-iliskide-kizlarin-dikkat-etmesi-gerekenler-nelerdir
Soran+1 yılçok güzel yazmıssın teşekkür ederim paylasımın ıcın :(
- +1 yıl
Rica ederim bencemi beğenirsen çok memnun olurum lütfen dikkatli olun kalabalık mekan harici kimse ile bir yerlere gitme...
Soran+1 yılbeğendim ayrıca sey bana benden baskası sana dokunmaz gerekırse tecavuz bıle dedi
- +1 yıl
Hadi be... çok dikkat et bence artık konuşma onunla saplantılı bir sapık olabilir bak bu kişi...:(
Soran+1 yılsaplantılı olabılır mı , sürekli kavga edip aynı gun içinde barısıyoruz
- +1 yıl
Olabilir tabiki zaten belirti vermiş sana daha buluşmadan tenha yerlere gitmekten bahsediyor , telefonda sanal seks yapıyor bak yarın kendini kaptırıp ilişki olduğunda sonrasını düşün bekaretin gidecek ailenin yüzüne nasıl bakıcaksın oda istediğini alınca çekip gidecek burada bir çok kızın başına gelen bu sonrası hep yıkım kendini evleneceğin adama sakla...
Soran+1 yılalışkanlık oldu onunla konusmak sanırım ,
- +1 yıl
Sen daha önce öyle şeyler yapmıyordun ama dimi?
Soran+1 yılhayır özgur yapmıyordum ilk defa ne konusulur bıle bılmıyordum
Hayır canım, erkekler boşaldıktan sonra ağır bir uyku bastırıyor. Bildiğiniz gibi değil.. 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılsevıyor olabılır mi yani , ama benımle ılgılenmesı gerekmez mı hergun hergun hemen uyunur mu
boşaldıktan sonra mutlu hissetmez konuşası gelmez normal
11 Yorumla
Soran+1 yıleğer karsısındakını sevıyorsa bu duurm bence anormal
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki bu dediğini kızlar yapmıyor :) işi bitince kullanılmış mendil gibi atıyorlar :D
18 Yorumla
Soran+1 yılben öyle yapmıyorum , hayatımda ilk defa yaptım
Cevap sahibi+1 yılben çok denk geldim.
Soran+1 yılinan öyle değilim
Cevap sahibi+1 yılhmm ne diyim bilmiyom ki. adam yoruluyodur sonuçta vücut sperm stoklarını eritiyor ve yeni üretime başlıyor. bunun için de enerji lazım.
Soran+1 yılorgazm oluyor mu her yaptıgında? beyaz sıvısının cıkması 5 dakıka bıle surmuyordu
Cevap sahibi+1 yılben kendimi tutuyorum şahsen zevk almak için.
hemen boşalmıyorum. oynamak daha keyifli :D
Soran+1 yılo hemen boşaltıyor ıstese boşalmaya bılır ve zevklı hala getirebilir yani
Cevap sahibi+1 yıltabiki. istese boşalamayabilir. ben hatta yeni bişey keşfettim, sadece başının arka tarafını parmaklarımla uyarıyorum boşalacak hissi veriyo ama istesem de boşalmıyorum çok kasılıyorum ama inanılmaz uçurtuyo beni zevkten :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilimle sanal yaptigimda bir saat falan suruyo. Sonrasinda da nerden baksan yarim saat konusup oyle uyuyoruz. Sadece kendini dusunuyo gibi seninki.
13 Yorumla
Soran+1 yılsevmek o oluyor yanı
Cevap sahibi+1 yılKarsilikli tatmin ve duygusallik onemli
Soran+1 yılanladım
Bunu bilemeyiz ama orgazm sonrasi uykunun gelmesi normal bir durum.
217 Yorumla
Soran+1 yılonu yaparken neden benı sevdıgını söylemıyor soylenmez mı
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıluyuyalım mı diyip duruyor , yapmadan öncede yapalım rhatlayayım diyor , konusmayalım dedikçe zorluyor
Soran+1 yılbunu inkar etmesı , öyle olmadıgına dair yeminler etmesi sinir ediyor
Soran+1 yılbenı oynattı resmen inaşşlah benımle yapraken başkasıylada yapmıyordur
Soran+1 yılilk baştakı yorumunla şimdi söylediğine bak :) acınası halledeyım . allahından bulsun ne diyeyim ben ona aşık olmustum
Soran+1 yılçıplakta isterdi bana şeyinin resmını filan da atmıstı , ben sadece gögüsümü atmıstım (yüzlerimiz filan vardı zaten )
Soran+1 yılatmama zaten , zaten benı sevdiğini hissettiğimde atıyordum , bendn tammen çıplakta istiyordu guya bırakmamak içindi büyük kandırmaca değil mi
Soran+1 yılallahından bulsun , çok teşeşkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbünye meselesi enerji olmadığından yorgunluk çöküyor hemen ve uyku illa geliyor
18 Yorumla
Soran+1 yılama benımle ılgılenmesı gerek bence
Cevap sahibi+1 yılboşalıp uyuyor öncelik kendisi o zaman
Soran+1 yılbu yorumun ıcıne sevgı kelımesı gırer mı
Cevap sahibi+1 yılsohbetini bilmiyorum ki sürekli cinsellik varsa ihtiyacsın
Soran+1 yıloha ya
Cevap sahibi+1 yıl:/ᅠᅠ
Soran+1 yılçok teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
ınsan bosaldıktan sonra çok rahatlar ve uykusu gelır normal yanı uyuması
110 Yorumla
Soran+1 yılama benımle ılgılenmesı gerekmez mı defalarca ona yanlıs anladııgmı söylediğim halde bunu yapmıyorsa bu ne anlama gelır
Soran+1 yılhayatımdan tamamen cıkartayım mı yoksa yapmamayarak devam mı edeyim
Soran+1 yılyapmak ıstegını söyledıgı an bıtireyım mı
Soran+1 yılyanı yapmayınca arada mesafe ve sogukluk gııryorsa bıtıreyım
Soran+1 yılanladım teşekkürler yorumun için
:-D evden bakkala cikamayan kızın sanal seks ve hezeyani
32 Yorumla
Soran+1 yılınan öyle değilim
adamı boşalttıktan sonra napsın allah aşkına? çok iyiydin aşkım mı desin? uyur direk..
00 YorumlaSen de kullandırtma kendini, yapma o zaman tepkisi ne olacak bakalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbosalip uyuyor, eger evlenirsen onunla aynini yapacak dikkat li ol :)
17 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin
Cevap sahibi+1 yılson derece
Soran+1 yıloha ya , istisnası olmaz mı bu işlerin
Cevap sahibi+1 yılbir sure sonra rutine binecegi icin pek olmaz, o da rutine baglamis bile
- +1 yıl
Erkekler anlatyo hala anlamıyon inatla bak şimdi bida yuz vermicen ona bitirceksin seviyosa zaten o işi bırakıp adam gibi sever
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 konusmayalım dıyorum , yemın et ıstemedıgıne filan dıyor ben sendne baskasıyla yapmıcam kı fılan fılan
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 ben bıtırıoyorum gecede bıtırdım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyapana kadar saatlerce yalvartma ki sonrasında konuşacak vakit kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyor olabilir ama bence asıl sanaldan sonrada kalmalı çünkü o zevki aldıktan sonra daha iyi muhabbet sarar genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNadil yapıyorsunuz sanali merak ettim. bu tür konuşmalara ne zaman baslasi ne kadardır sevgilisiniz
20 Yorumlasen uyku ilacisin anla :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsırf yapmak ıcın dımı
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Başka ne olabilir ki 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Gerçekten hâlâ anlayamadın mı
31 Yorumla
Soran+1 yılaşığım ben ona
Ayıp ediyormus
Gerçekte gorusmuyormusunuz13 Yorumla
Soran+1 yılhayır , ama buluscaz ( unıversıte sınavlarına hazırlanıyoruz )
Soran+1 yılistanbuldayım , dediğini anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm dan sonra uykusu gelir ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılama benı seviyorsa benımle ılgılenmesı gerekmez mı
Cevap sahibi+1 yılTamam gerekir ama sadece sanal da yapıyorsun sen onunla ilgilenmediğini dusunur
Soran+1 yılher çektiğinde orgam olur mu ve cok kısa suruyor dakıka bıle değil belkıde
Cevap sahibi+1 yılOzman arkadaş sıkıntılı 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu yapmk için normal ilişkiye girsenizde aynısını yapar
00 Yorumla
+1 yılSeni 4-5 kere boşaltmadan bırakması yanlış
00 Yorumla
+1 yılKıçını dönüp yatıyor desene sen şuna..
00 Yorumla
+1 yılUyumak için masal dinleyen çocuklar gibi :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet tabikide 😊😊
113 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı kullanıyor mu sencede
Soran+1 yıl12 bucuk , sabah konusalım dıyıp duruyordu
Soran+1 yıldersler hakkındada konusuyoruz sonra bu konu sonra uyuma
Soran+1 yılBUNU ONA Şu an SÖYLEDİM , ÖYLE BİRŞEY YAPMADIGINA DAİR AİLESİNIN USTUNE YEMIN ETTI AMA BİLMİYORUM HISSEDIYORUM
Soran+1 yılamınn
Soran+1 yılbı erkek her şeyi her pozisyonu nasıl öğrenir (17 bucuk 18 yasına girecek ) illa izlemiştir değil mi sence benden önce sanalı olmus mudur
Soran+1 yılanladım yorumun için teşekkür ederim
+1 yılAnlayabilmene sevindim
10 Yorumla
+1 yılYoruluyor demek ki
16 Yorumla
Soran+1 yılsadece yorgunluk diyorsun emın mısın
Soran+1 yılya bıde p*rno izlemedim yemın ederım dıyor , kımseylede yapmadım dıyor (18yasında) herşeyi biliyıor nasıl oluyor bu sordugumda hayal edıyorum dıyor
- +1 yıl
O nasıl bir hayal ise artık 😂 amuda mi kalkıp yapıyor
Soran+1 yılbılmıyorum , bir erkek izlemeden duramaz değil mi
- +1 yıl
Başkasını bilmem.. Ben uzun zamandır izlemiyorum
Soran+1 yılanladım
Söyle o armuta birdaha uyumasını 😄😁
00 Yorumla
+1 yılNapcaktik ya
126 Yorumla
Soran+1 yılkonusması gerekmez mı seviyorsa neden kullanır gıbı ıs bıtınce kapatıyor
- +1 yıl
Sonucta gercektebile seks yaparkn bosaljnca uyuyoz sanalda hic lafi bile olmaz telin sesini kisip uyuruz
Soran+1 yılseven bı erkek konusmayı uzatmaz mı
- +1 yıl
Arkadaş daha yasınız 18 yediğniz poka bak bn o yaşta mal gibi dersanelerde surunyodum geziyordum ulan bu yaşta kendini kullndr saftirik !
- +1 yıl
@hanzadeee9361 seven erkek yok kizim helede yasi senden buyukse sahsem kizisel zevkler icin sizi seni kullanirlar
- +1 yıl
@hanzadeee9361 bu arada yanlislikla sana yszmisim kusura bkma😜
- +1 yıl
Beni ne katıyon ben bir halt yemedim daha cıcın amacın anlamıyorsa benim suçum ne 😂
Soran+1 yılhayır buyuk değil aynı
- +1 yıl
@hanzadeee9361 yanlislik oldu dedimmm yaaa☺
- +1 yıl
Haha bnde bu ne dıyo diyom yaa 😂
- +1 yıl
@hanzadeee9361 e sende geldin muhabbete dan die girdun kizin hayallerini yiktin😜
- +1 yıl
Kusura bakmasın o iş yaş çocun amcı belli güzel kardeşim zatn ergen bide sanal aşk boş anasıni satım salk bnlar 😂
- +1 yıl
@hanzadeee9361 hahaaa bu kadar da dobra plma yaa kizin hayalleri var belki😊sen ruhsuz olabilirsin
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 sevdıgıne ınanmıstım
- +1 yıl
Vallainanma kizim yakinda sana gercekini de yapalim dicek olmaz dicen o zamn oral yap vs vs dicek
Soran+1 yıl6 ayım gıttı allah belasını verısın
- +1 yıl
Icinde varsa yaparsin sonhcta zorla kimse kimseye bise yapmaz yoksa git kendini baska seylere ver bu islerden uzak dur yasin 18falnsa
Soran+1 yıl18 ım
- +1 yıl
Ne anliyosunuz ben anlamiyom herbi tanede bende senin gibi ya kizim git diyom gitmiyo buyu isine gucune bak diyom yok
- +1 yıl
İnanma devam et snra adamlar suçlu ayy namusumu aldı onun bn altından çıkma sonra erkekler bizle oynadı aç gözünü mal olma otur okulunu oku
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 çok haklsıın gözümü açtıgınız ıcın teşekkür ederim
- +1 yıl
@hanzadeee9361. Gorev tammlandi birini daha kurtardik
- +1 yıl
Tabi anladıysa 😉
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 sağolun
- +1 yıl
@hanzadeee9361 anlamistir ya tabi trsekkuru hep sen anliyon 😊
- +1 yıl
😂 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sanal yaparsam bır gun cevap verecegım
00 Yorumlaevet daha ne olabılır kı
00 Yorumlauyumuyor bence
16 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyor peki
Soran+1 yılciddi misin ama benden başkası olmadıgına yemın edıyor
Soran+1 yılnasıl
Tabiki Onun İçin Konuşuyor :D
00 YorumlaPufff o nasil is oyle
01 Yorumla
Soran+1 yılyorum atmak ıcın yorum atmasan
Tabiki seninle sadece anal yapmk icin konusor
06 Yorumla
Soran+1 yılamacı işini halletmek yanı
Soran+1 yılsanal yaparken benı sevdıgını söylemıyor , ses tonu değişiyor uyuyalım mı dıyor
Soran+1 yılbır bok yaptıgı yok anca snal ıstıyor
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Senle seks için durur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünaydın yenimi anladın
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
Cevap sahibi+1 yılSadece seni cinsel amaçları için kullanıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoruluyordur onu anlamaya calis
00 Yorumla
+1 yılEe yani sen bir aracsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahah ne kadar da kullanıcı bı erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal nasıl yapıyosunuz ya valla çok merak ediyom
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet galiba benle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaslarınız kaçtı
01 Yorumla
Soran+1 yıl18-19
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılAmaç o zaten
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği