Bir erkek sevgilisinden neden cıplak foto ister?
Bayanların yorumlarını okudum da hepsi sallamış resmen, vurmamış öldürmüşler.
Sevgiliden fotoğraf, video istenebilir, gönderilebilir AMA! Güveniyorsan, birbirinizden uzaktaysanız, birbirinizi doyurmak amaçlı olabilir, gayet normal bir şey. Tabi bunun için biraz zaman geçmesi lazım.. 2 gün sonra kalkmış foto istiyorsa atma tabiki de.
Flörtlestgm bır cocuk var 3 gundur aramız kötü bugun storyden gonderme yapmıs cıplak foto yolla gıbısınden sence bana oylemı yapıyor
erkek deme ona
bende erkeğim hakaret olarak algılıyorum
Helal şukunu verdim dasdasdf
Sakınnnn bak sonra bisey olur santaj yapar sna o fotoyla. Ya da net ortaminda paylasir falan. Eslerine bile bunu yapanlar dolu. Sapiktir sapik.
İğrençtir, beyni çükündedir, adam değildir...
Cevap
53Cevap
Yorumlara bakıyorum da, ne kadar iki yüzlü bir millet olduğumuza tekrar şahit oluyorum. Sosyal medyada, hiç ilgilenmesen bile önüne illa ki birilerinin bir şeyleri düşüyor. Kaldı ki, bu ifşalanmış olanlar. Bir de güvenilir ilişkilere ait olup, ortalıkta dolaşmayan görüntüler oluyor. Tahmini bir ortalamayla, bu konuda yorum yapanların yarısı, abartısız olarak ilişkileri ilerlediğinde, birbirlerini biraz kışkırtmaktan keyif alarak paylaşım yapıyorlardır. Bunun eski adı cilvedir. Günümüzde de bu şekle geçmiş halidir. Yapın ya da yapmayın demiyorum ama kim çok havlıyorsa, o konuda bir zaafı vardır. Ayrıca ben bunların güven ilişkisi içerisinde, uzak mesafede olmak da gerekmez, paylaşılabilmesini normal görüyorum. Arzulamadığın insanla nikah da kıymazsın. Haliyle yükselmek istersin, erkek veya kadın olması fark etmez. Yani ortada gömmeniz gereken bir durum yok. Çok mu karşısın, sen yapma o zaman kardeşim. Birbirilerini etkilemeyen çiftlerde, libido yeterli ise bir müddet sonra illa ki bir tanesi dışarı yönelebilir. Bu kesin değil tabii ki, ilişki güçlenip, alışkanlık gelişene kadar risk vardır. Kadın, kadınlığını erkek de erkesiliğini kullanabilir. Bunlar bizim tür olarak cazibelerimizdir. Aksi bir durum olsa, örnek olarak, instagram ve benzer içerik platformlarında, milyon takipçili ve yüksek gelirli influencer hesaplarının müthiş bir çoğunluğu kalça odaklı yayınlar yapan hesaplar olmazdı.
Belki sadece görmek istemiştir belki mastürbasyon yapacaktır bilemeyiz onu sevgiline sorsana çekinme sevgilinden ona soramayacaksan aranızdaki samimiyetin ne önemi kalır
Demekki ihtiyacı gelmiş. Ya şakayı gecelim seven erkek sevdğini korur kollar incitmekten korkar. Yani foto atmış, şu bu hikaye. Adam uçkurunun derdinde
Ben yollamamıştım istediğinde, ama ilerde yolladım. kavga etmiştik ama o resmi silmişti hiçte tehdit felan etmemişti , eğer yüzünün gözükmesini şart koşuyorsa şantaj yapacaktır
evlilik dışı ilişkiden uzak dur
kendini kullandırma
seni çıplak görmediyse ister gördüyse istiyosa şantaj yapabilir belki bakıp 31 çekicek yokluğunda resimle idare edicek
Eğer uzun süreli ilişkideyseniz gayet normal dokunamıyorsa ister ama yeniyseniz atma tabikide
Internete atmak icin ayrilirsa santaj amacli seni gercek sevse bunu istemezdi
Sapık işte. Göndermeyin sonra sevgilim tehdit etti falan filan diye soru soruyorsunuz. Zaten öylesi ciddi düşünmüyordur.
ilerde sahip olacağı vücudu görmek istiyordur ya da santaj ya da en önemlisi bu ki bence bundan dolayı istemiştir mastürbasyon yapmak için sevişme falan yaşadınız mı ona göre değişir bunlar
Benımde flörtlestgm bır cocuk var uc gündür aramız kotu bugun story ustunden gonderme yaptı cıplak foto. Istedı o mıye sence
O dokunamıyorum vs ayaklarını geçsinler, seven adam böyle şeyler istemez.
Abazandır. Atma sakın insan oğluna güvenilmez sağda solda gösterir sonra.
Sevgilerini tüm çıplaklığıyla görmek istiyor demek, yersen..
güvenmiyorsan yollama - en az 3 sene olmamışsa yollama :D
Arkadaşlar kesinlikle resim atmayın 3, senelikde olsa 5 senelikte olsa ben eski sevgilime atmıştım ve ayrıldık nişanlandm nisanlima atmış resimleri cinsel sayfalardan hesap açıp oraya koymuş resimlerimi hayatım mahvoldu siz olun sakın atmayın
eğlencesine olabilir sapıkça olabilir kim bilebilir ki
çünkü o erkek karaktersizin tekidir.
Adam kudurmuş yastığa hallenmek yerine senden yardım istiyor 😂
aynı durumdan muzdaribim :( o farklı şekilde okul okuyor, hafta sonları görüşebiliyoruz ancak. her konuştuğumuzda konu fotoğraf istemeye geliyor...
Sapık olduğu ve sevmediği için. Gözünde sadece cinsel objesin bunu bil ve o fotoları seni tehdit için kullanacak. Dikkat et, atma.
Benden şu an sevgilim istiyor atmiyorum ama üzüluyor atmalimiyi?
Kullanmak için şantaj yapacak bunu da anla bir zahmet 😌
Bazı kızlar istememize ramen gönderiyorlar bende bunu anlamdaım
Vermeyin erkeklerin eline boyle kozlar :) Sende ondan iste :)
sapık işte bildiğin sapık. yollamayın
Kendini tatmin ediyo olabilir 😁
Pislikligi kabarmistir.
Mastürbasyon veya Şantaj
Sakın yollama iğrenç bişi ya tamamen cinsellik
azdırıyımda bana versin diye tabiyki
Mast. yaparken faydalanmak icin
İşler bozulursa şantaj yapar 😉
çünki sevgili değil yazışan kızlar önce ister oldu
escobar vip arşivini genişletmek için :D
kötü niyetlidir.
ben ıstemedıgım ıcın terketmıstı benı