Sevgilime kızlığımı verdim çok pişmanım evleneceğim eşimin suratına nasıl bakıcam ya da nasıl evlencem artık kız değilim?
çok üzgünüm, kendimi öldüresim var :'(
çok üzgünüm, kendimi öldüresim var :'(
yapmışsın bir hata ama önemi yok. eğer gerçekten sevipte kızlığını vermişsen eğer bu suç sende değil bırakıp gidende. benimde eski sevgilim sevgilisiyle beraber oldu ben hissediyorum biliyorum yani o yok desede (sormadım kendi söyledi ve defalarca konuyu oraya getirirken bile umrumda değil dedim çünkü onu sevmişti biliyordum). diyeceğim o ki evet düşününce kötü ama bana doğruyu söylese daha çok destek olabilme fırsatım olurdu ben buna üzülüyorum. kim bilir neler yaşadı neler... ben bakirim bu arada ama önemli değil. ben sadece insanlığına bakarım bana olan sadakatine bakarım benden sonrasına bakarım. sende bunlara dikkat edersen kocan da sana tapar.
Olanla ölene çare yok güzel kardeşim. Şimdi burda sözde daha modern olan arkadaşilarda yorum atıcak. Sen yapmaman gerekn bir şeyi yapmıssın. Ama bu bir son değil Artık öyle bir yere dogru gıdıyoruzkı gençlerimizde bekarete önem vermıyor artık. Belkıde hayatına o durumu bı eksıklık olarak görmeyen birisi çıkar.
Bir şey olmaz. Zamanla acın geçer. Sevgilinle evlen.
O evlenmiyorsa illa başkasını bulursun.
Evlilik dost olabilmektir. Sadece cinsellik ve bekaret değil.
Tespit güzeldi
@saklı_düşler Teşekkürler.
Rica ederim 😊
Bekaretini verdiğin çocukla hâlâ çıkıyor musunuz? Eğer hala devam ediyorsa elinde tutmaya bak.
Cevap
45Cevap
Öyle bir sacmalik yapma zar dedigin namus gostergesi değil sadece ALLAH in küçük yaşlarda tuvaletini bilmedigin zamanlarda o bolge mikrop kapmasin diye yarattigi bişey. Sevgiline inanmissin olan olmuş tovbeni et nasibini bekle benim gibi bunu onemsemeyen biri illaki cikacaktir
Yapacak bisey yok madem pismansin gozunun onune bakip tovbe edip hayatini devam ettirmelisin olmus bir hata nolacak yani sonucta bir anlik bisey bu seni bu duruma getiren ne kadar onurlu orasi var iste yeni defter ac kendine takma kafana ilerki durumda anlatirsin durustce ve ben artik kadinim serbest ozgurum diye her kisiyle ya da cikacak kisiyle seks yapmazsin olur biter ☺
bu bakirelik konusunda neden bu kadar kendinizi kasıyorsunuz harbi anlamış değilim... bakirlik ve bakirelik nedir yaaa pazardan hayvan mı satın alıyoruz ya da sebze reyonundan domatez... seni seven kişi böyle ya kabul edecek ya da gideck
@Errrrrrr uğraşamam bilader senle bu yaştan sonra... git kalbini kırdırma bana akşam akşam... nedir bu bakire takıntınız... yaşamayın bilader bu kafayla siz... hatta mümkünse atın kendizi yüksek bir yerden... mevlana bile derken ne olursan ol gel diye kendinizi hangi sınıfına koyuyorsunuz insanlık denen makamın da yadırgama yetkisini kendinizde buluyorsunuz... allah bile kitabında ne demiş sev yeter ki sev yaradılanı yaradan da türü sevmek gerek bakire olup olmadığı için değil
Iyi. Sana da bakir olmayan bir bayan nasip etsin Yaradan!!!
@Sakaryalim demek istediğimden bunu mu çıkardın?
anlatmak istediğim şey bizim yaradılanı yaradan da ötürü sevmekten başka bir şansımız yok... bak mevlana ne güzzel deiş o konuda gellllll ne olursan ol gene gel
@Sakaryalim sence mevlana bizden daha mı a şey biliyordu ya da bizden daha mı salaktı da insanlara her ne olurlarsa olsun insanlara dergahının kapısını sonuna kadar açtı?
Kendini öldürünce tekrar kız olunmuyor!!!
" Akılsız başın derdini Ayaklar çeker" miş..
Hayat devam ediyor, çünkü dünya dönmeye devam ediyor, anlında yazmıyor kız olmadığın.. Umarım yol açık diye hesapsızlık yapıp bir de üstüne hamile kalmazsın...
Kendinizi sadece vajinadan ibaret görmemeni öneririm
Olan olmuş artık hesap vermek yerine hesap sorucuları hayatından atmayı öğrenmeyi deneyebilirsin
Hata yapmış olabilirsin ama kendini öldürmeyi falan düşünme bence.. Hepimiz hatalar yaptık.. Hepimiz insanız sonuçta..
tövbe et bir daha yapma
seni olduğun gibi kabul eden birini bekle
herkez hata yapabilir
önemli olan bunları tekrarlamamaktır
Cahil cahil konuşma ne intiharı. eğer Yaşin doğruysa ve senin yaşında bakire bir kız bekliyorsa Biplersin gitsin zaten. soğan zarı olmadan da yenir. Allah kulak zarına zeval vermesin o daha onemli
Olan olmuş dövünme. Ayrica bekarete onem vermeyen cok erkek var artik. Sonumuz hayir olsun.
Sen böyle kabul edeni bulacaksın maalesef. Başka yolu yok. Sen gibi çok var o yüzden bu kadar büyütme.
Daha gençsin. Bunun yanlış düşünceyi zamanla atarsın. Sevdin , arzuladın ve yaşadın
O yaştakiler ikinciyi yapıp 3. yü tasarlamaya başlıyorlar ablam
önemli olan bence aşk
aşk varsa ben kızlığına bakmamki
iyi anlaşalım bana yatar bitane prensesimmm
evlenirsin korkma bir salak bulunur sende mikilmeye devam et
Bende verdim gecenlerde, pisman olsam mi olmasam mi bilmiyorum.
Onu vermeden önce düşünecektin matmazel 😄 açık kapı haline gelmiş sin artık hayırlısı 😊
Seviyorsam bekarete bakmam. Kendini geliştir, kariyer yap. Ayakların yere bassın, özgüvensiz olma.
Yapmadan önce aklım nerdeydi senin 5 dk zevk icin değdimi
Artık zinaya girdim. Bunu değiştiremezsin
Son pişmanlık fayda etmez. Bence evlenme
Ayrıldınız mi niye müsade ettin hem yapmasına hem gitmesine
verirken iyi herşey çok güzel ama sonunu düşünseniz birde, yazık etmişsin kendine
ben seni almazadım , alsam aynı gece ananın evinin önüne atardım
siz ve siziin gibilerin düşünceleri yüzünden yaşamak istemiyorum ya böyle birine denk gelirsem diye
bir kızlığına sahip olamıyorsan yaşama daha iyi
Adam boşar eminim bak çünkü evlendkten sonra biri ortam içinde der ve adam gerdekte anlar
Bisey olmaz bir kac kisiyede daha ver zaten turkiyede bunu fazla takmiyorlarr
sana demedilermi düğüne kadar göster ama elletme diye
sevgilinle evleneceksin kocan olacak başka alternatifin mi var...
Bakir olmayan biriyle evlenirsen sorun olmaz
Olan olmuş kendi düşen ağlamaz 😕😕
ya şu düşünceden çıkın artık rica diyorum
sevgilinle neden evlenmiyorsun?
Ahh ahhh yapiyonuz sonra pisman oluyonuz
son pişmanlık işe yaramaz boşver takma kafana
diktirirsin yaaa bosver
seni böyle sevenle evleneceksin
sanki komşuya mayalık yoğurt veriyo ha
Büyütme bu kadar olur gider çok istiyosan diktir
kime verdinse onla evlen
Seni seven biri ile olur merak etme