Dalga geçeni cidden şey yaparım. Önemli bir sorun. Şimdi efenim dedim ağda yapayım. Nasıl bir ölümüne yapıştırdımsa iç dudakla dış dudak arasında 3 cm kadar bir deri ayrıldı. Yırttım yani. Neyse hemen soğuk suyla yıkayıp pamukla tampon yaptım ama bakamıyorum felaket görünüyor :( şimdi doktora gitsem kesin dikiş atar ama bunu nasıl başardığımı anlatınca kesin kıs kıs güler. Kendi kendine iyileşir mi bu napim? :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYırtık büyük ve kanıyorsa gitmeni tavsiye ederim. Ama şöylede birşey var kız olduğunu sanmıyorum öyle olsa bilirsin. Traş ederken bazen keserim beş on dakikaya iyileşir birşey yok gibi birinde yanlışlıkla jiletle iç dudaktan bir parça kopardım ve iki üç saat içinde hiç birşey kalmamıştı.
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce basima böyle bir şey gelmedi nereden bilebilirim ki jilet kullanmiyorum. Eger cidden 2-3 saate geçer diyorsan öyle olsun umarım. Bir de yani kesik değil hani elini falan cam keser de deri ayrilir ya öyle oldu. Kesik olsa bu kadar korkmam zaten.
Cevap sahibi+1 yılBirketesinde iç dudaktan bir cm uzunluğundadır tahminim parçayı kestim yanlışlıkla o parça ordan ayrıldı koptu çok korkmuştum ama iki üç saat sonra baktığımda bişey kalmamıştı. Ağdayla nasıl koptu bilmiyorum ama iç kısımdaysa orasının yapısı farklı ordaki yırtıklar çabuk iyileşiyor. Ağda çok fazla canımı yaktığı için ben makineyle alıyordum haliylede gerdire gerdire alıyoruz. Onun için o zaman yırtılma çok oluyordu ama kısa sürede iyileşiyordu. umarım seninkide çabuk geçer
Soran+1 yılHani ağdayi cekmek için acimasin diye gerdiriyorsun ya. Hah işte o iç kisma muhtemelen agda bulastirdim. Gerdirip çekince de ince deri zaten ayrıldı iste. Kesik olsa cidden bu kadar korkmam. Ay en iyi sen konuştun umarım geçer umarım :(
Cevap sahibi+1 yılBu uzun ince bir yırtıkmı yoksa ağdayla birlikte bir parçamı kopardın
Soran+1 yılParça kopmadi, deri deriden ayrıldı. Kisa ama geniş bir yirtik. Yani nasıl anlatilir bilmiyorum ki. Bir yerinizde hiç dikişlik yara açıldı mi? Onun gibi yirtik.
Cevap sahibi+1 yılSorma sebebim eğer parça kopmadı ise ve bu yırtık iç kısımdaysa çabuk iyileşir kaynar birbirine. Hiç dikişlik bir yaram olmadığı için şimdi tam olarak tahmin edemiyorum.
Soran+1 yılAnladım sağ ol arkadaşım. Umarım dediğin gibi olur. Kopma yok şükür de yirtik da korkunç görünüyor. Baktikca tansiyonum düşüyor bildiğin. Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktorlar bu tip şey'lere gülmez dalga geçmez.
İnsan psikolojisi anatomisi patofiziyolojisi bilmem nesi'ni çok iyi bilirler..
Git korkma :)14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de yarın yola cikmam lazim. Dikiş durumu cok daha zor bilirsin. Dikiş atabilir ayrica yoldayım oturmam lazım falan. O nedenle acaba dedim geçer mi bugün kendiliğinden. Yara kapanmaz biliyorum da kanama durur deri yapışır aci azalır mi biraz falan diye öneri alayım dedim :(
Cevap sahibi+1 yılEnfekte olma riski var dikiş belki atar belki atmaz sen hele bir git baksın
Yapman gerekeni anlatır ilaç verir sıkıntı etme için rahat olsun
Soran+1 yılTamamdir teşekkür ederim, olmadi gideceğim zaten evde böyle paytak ordek gibi dolanmanin faydasi yok.
Cevap sahibi+1 yılE yani kendini daha iyi hissedersin. Rica ederim;)
Git doktora yaaa ne utanması doktordan utanır mı insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntılı bir durum eğer doktora gitmezsen başına bela olabilir daha cidd isağlık problemleriyle karışılaşa bilirsin ki daha partnerin bile bişey demiyorum büytükj ihtimal ilişkiden kaçar ama o önemli değil senin sağlığın önemli.
09 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü haricinde baska ne saglik sorunu olabilir? Iyilesmez mi?
Cevap sahibi+1 yılmikrop kaparsın yarılmış diyosun Allah korusun rahmine kadar giderse ozaman alırsın sıkıntıyı. Çünkü yarılmadan önce o yer kapalıydı. En kısa zamanda vakit kaybetmeden hatta şimdi hastaneye gitmelisin. Hea ben gitmem kendi kendine kapanır diyosan otur gitme ama büyük risk alırsın sonucunada katlanırsın. o yerin dikişle kapanması lazım hemde acilen
Soran+1 yılKorkuttun beni ya.
Cevap sahibi+1 yılyaw korkulacak bişey yok doktora gitmezsen korkulacak bişey var ortada efefeksiyon riski kapabilir rahim ağzına kadar gider Allah korusun gerisini düşünemiyorum çocuk riski sıkıntıya düşer mikrop sonuçta bu çok hassas orası şimdi
Soran+1 yılAma temizledim pansuman yaptım, temiz iç çamaşırı giydim. Umarım bir şey olmaz. Yarın yola çıkacağım bir de yani. Açık yara ile biraz sıkıntı olacak dikiş ondan istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbu senin bildiğin öyle hani düşersin dizin kanar sonra kendiliğinde geçer kabuk başlar gibi bir yara değil. resmen ikiyr ayrılmış o yer birleşmesi dikişsiz imkansız. doktorlar hastaların yanına bile yaklaştırmıyor belli bir müddet efnfeksiyon riskinden üstelik yaraları kapalı bile düşün. Yinede sen bilirsin inş imkansızı gerçekleştirir dediğin gibi olur kendiliğindne iyileşir nediyim :D
Soran+1 yılHaklısın valla ne diyim biraz iyilesmesi zor gibi görünüyor ama insan vücudu işte bir şekilde onariyor. Sadece dedim merhem falan alsam mi acaba. Bakicam duruma göre kanama falan durmazsa gidicem artık son çare.
Cevap sahibi+1 yılyani gitmende fayda var hani ipi ortadan makasla ikiye ayırırsın birleşmesi için bağlaman lazım buda onun gibi birşey. inş en kısa zaman iyileşirsin haber vermeyide unutma yalnız
Soran+1 yılTamam durumu söylerim size. Teşekkürler.
+1 yılterramicin sür veya bepanten plus olmadı, madecassol sür. eğer içerde yani nemli yerde ise Bactroban kremi sür, iç yaraları daha çabuk iyileştiriyor ve antibiyotik de içeriyor diye biliyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Git dikiş attır ileride partnerin delikleri karıştırır ya da idrar yaparken kaçak olabilir yani erkekler gibi pisuvara işeyebilirsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeyin allasen
Bugün aynısı başıma geldi ağda yaparken nasıl çekmişim tam sizin anlattığıniz gibi oldu çok korktum derin bi yirtiktı doktora gitsem kesin dikiş atar ama şu an bakınca ilk gördüğüm gibi değil sizin kaç günde geçti acaba
00 YorumlaYok artık. Böylesine ilk kez duyuyorum 😂 hastaneye git. Orası önemli biryer. Allah korusun bişey olur bide.
00 Yorumlaya bırak bu işleri 3 cm satır mı vurdun oraya. salla da bu kadar değil
04 Yorumla
Soran+1 yılAğda yaptiniz mi? Ya da o bölgedeki hassas deriden haberiniz var mi? Sen soruya cevap ver bence inanip inanmaman şu an pek umrumda değil acikcasi canim acıyor zaten.
Soran+1 yılEvet yok ben öyle uydurdum. Takilmiyorum bilgi alıyorum.
oharo ne yaptın arkadaşım dikiş atılması gerekebilir 3 cm diyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ölçmedim ama tahminen öyle bir yırtık. Başıma neler geldi sanırsam dünya üzerinde bunu yaşayan ilk kişiyim.
+1 yılDikişlik bir durumsa vakit kaybetmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim..
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi iyileşmez mi?
- +1 yıl
ilk suyla buluşmada yapışan bölge ayrılır..
Soran+1 yılDuş alacaktim almıyorum. Kaç gün sudan uzak durmalı.
Soran+1 yılSoru üzerinden yardim istiyorum, teşekkürler.
gülmez bence ama eğer kanama durmuyorsa git yoksa bırak kalsın sende oraya ağda yapma köpükler var onlardan kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmam zaten. Bugünden sonra yani imkansiz bir şey. Doktora gitmek istemiyorum. Dikiş attir dikişi aldır bir sürü uğraş.
+1 yılgit doktora ne gülmesi sağlık bu bir mikrop bakteri vs kaptığında daha kötü olursun
00 Yorumla
+1 yılpamuk olmaz yapışır ki ayrılan yeri bir süre sabit tutmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doktora git sonuçta idrar yapılan yer yanma olur dahada kötü olur
05 Yorumla
Soran+1 yılIdrar yapılan yere uzak aşağı bölgede. Zaten hijyene falan dikkat ederim o sıkıntı değil ama bakamıyorum bile başım dönüyor gördükçe. Kötü oldu.
Soran+1 yılEvet felaket acıyor cidden. Doğum falan yapana üzüldüm şu an.
Soran+1 yılSağ ol teşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)3 ayOh yalnız değilmişim benimde az önce başıma geldi. Birebir aynı şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. nasıl yrtılma yaw musterılerım hep yaptırıyor kımsede boyle bır vakaa yokk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa girsene doktora abla sakasi mi var bu isin iyi ki ilk tedaviyi yapmissin bence hic durma git neden gulsun ki herkesin basina gelebilecek bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılYav uğraşmak istemiyorum ağda yaparken öldü diyecekler kan kaybından :(
- +1 yıl
Patates kızartması yerken ölen var
Cevap sahibi+1 yılHaydaaa kim neden sorsun doktorun da dahil niye boyle yaptin diye. Acil olabilecek durum bence git ileri icin olumsuz etkenler dogurmasin
Soran+1 yılIyilesmez mi evde cidden doktora gitmek istesem burada sormam zaten. Hani dedim sanmam da bir ihtimal başına böyle bir şey gelen olmuş mudur.
Cevap sahibi+1 yılYani sayilir mi bilem benim geldi ufacik olarak. Evde iyilesmez daha kotu olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılayy benimki acıdı. nasıl başardın kanka aklsjdlajsdl krem sür dokunma hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma bacim nasıl becerdim ben de bilmiyorum ki. Ne kremi süreyim açık yaraya?
Cevap sahibi+1 yıleczaneden al bir yara kremi. iç dudakta sarkma falan oldu mu yoksa kesik gibi mi? umarım kalıcı olmaz..
Soran+1 yılYok sarkma değil hani o arada ince bir deri tabakasi var ya orası bildiğin yirtildi iste :(
Cevap sahibi+1 yılayy :S doktora git istersen.
Soran+1 yılGitmek istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman bekle geçmezse git üzüldüm valla
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Çok kötü olmuş geçmiş olsun bence doktor git önemli bir şey yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSag olasin.. doktora gitmesem kaç güne iyilesir acaba.
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. en güzeli lazer canım geçmiş olsun krem sür dokunma oraya mikrop kapar
00 YorumlaO kadar yani? Ağda değil japon yapıştırıcısı mubarek :)
00 YorumlaCanım vajinacığım ya kim bilir Nasıl acımış ya getir bir tane öpem geçsin ya 😔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. demirden yapsa kırarsınız
00 YorumlaYuh oha nasıl başardın dikkat et ya
04 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu artik yapacak bir şey yok da ne zaman iyilesir acaba.
Soran+1 yılBasta çok kanadi tabi ama su an sızıyor hala. Oluk oluk akmiyor yani tampon yaptım çünkü pamukla.
Vucut kendini iyilestirir merak etme
00 Yorumla
+1 yılEn azından bir bayan eczacidan yardım alabilirsin
00 YorumlaSaglik onemli git doktora
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun gitmekte fayda var
00 Yorumla Geçmiş olsun. Dikişli bir durumda ise git diktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİz kalır beğenmezler sonra git git
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok umrumda değil arkadaşım iz kalması. Yav bakamıyorum bayilacaktim az kalsin. Benim derdim iyilesir mi kendi kendine bu yani.
Cevap sahibi+1 yılSanmam ya dikişlik bir şey olsun tendirdiyot falan sür üstüne bepanthane sür yara bandıyla kapar tamamdır :)
+1 yılGit doktora sen
00 Yorumla
+1 yılAğdayı çok beklettin galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılIcim yandi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBir de beni düşün. Cidden bayiliyordum görünce.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yırtılma
04 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin deri deriden ayrıldı iste.
- +1 yıl
Niye peki dikkat etmedin
Soran+1 yılYahu böyle olacağını bilsem yapar miyim. Oldu işte.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
peki kanama var mı
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet yirtik diyorum kanama nasıl olmasin :/
Soran+1 yılVar evde de yara için olani değil yüz bakim kremi var.
Soran+1 yılGidip alayim o zaman biraz acısı geçince. Çünkü şu an daha da kanamasin diye oturdum bacakları kapayip pamuk vs koydum. Açık yaraya merhem sürülür mü?
Soran+1 yılŞimdi anlatayım sana. Hani elini bıçak falan keser de deri ikiye ayrılır ya. Kesik değil ama yirtik bildiğin. Deri 2-3 cm ayrık. Gerçi tampon yaptığım için birleşti gibi ama kanama az daha var durmadı. Ille dikiş mi ya kac güne geçer evde?
Soran+1 yılKaza oldu ya oraya agda sürülmez zaten. Bulaştı mi naptiysa. Gerdirip çekince de ayrıldı deri. Cidden sık başa gelen bir şey gibi gelmedi bana ondan şey yaptım. Dedim buradaki kizlar bilir. Sag ol yardimin için.
Soran+1 yılBen de ilk benim böyle bir aptal kazayı gerçekleştirilen sandim. Yani ilk defa böyle bir şey oluyor. Daha önce de yaptım hiçbir sorun olmamisti. Umarim geçer kendi kendine birkaç güne. Yarin yola cikmam lazim dikiş falan mümkün değil yani.
Soran+1 yılEvet çok ince deri. Kapanır herhalde kendi :(
Soran+1 yılTamamdir batikon var pansuman yaparım. Duş almak sıkıntı mi?
- +1 yıl
😆😆😆😆
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. hemen doktora git.
00 YorumlaDerı duruyo mu
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılacır
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler