- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkim icat ettiyse lanet olsun ona.. ne bir sıcaklık - ne bir ıslaklık kısacası hiç bir şey hissetmiyorsun.. En kötüsü de latex alerjisi.. kaşın kaşın dur.. bazılarının içinde sperm öldürücü var ; o da felaket yakar.. En doğrusu geri çekme yöntemi.. Erkekten gelen zevk suyundan da bir bayan asla hamile kalmaz.. o sperm değil çünkü..
012 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyundan hamile kalmaz diyen ilk seni duyuyorum ve kesin emin misin diye sormak istiyorum :D bende çok sevmiyorum çünkü ama mecbur tabi
- +1 yıl
zevk suyu kayganlaştırıcı vazifesi yapar.. sperm değildir.. 2 adet döneminizin ilk haftası ve reglden önceki haftada bile hamile kalma riskini % 5 bile değildir.. Sadece 2 regl döneminin tam ortasına denk gelen 2 günlük ( vücut ısınız 38 e çıkar ) zaman da % 100 hamilelik olur. zaten o dönemde göğüsleriniz gerilir ve çok hassaslaşır.. sütyen bile çok rahatsız eder o an.. O iki gün sizin yumurtalarınızın en olgun olduğu dönemdir.. en yoğun hamile kalma zamanıdır. Bayanlar çocuk sahibi olmak için için o 2 günde şanslarını bol bol dener ve birleşmeden sonra 20 dakika bacaklarını havaya diker beklerler..
Soran+1 yıl@1tecrube Peki o iki günlük arada içime boşalmazsa o riskide yok sayabilir miyiz :D
- +1 yıl
@1tecrube :) :) :) Hocam.. Çocuk zart diye olmuyoo.. yıllarca boşalan var içeriye. tık yok. zamanını yakalıyamıyorlar.. 1 çocuk olmuş 2 . nci 3 - 4 sene deneyip bir türlü olmuyor.. doktorlar hastaneler tıklım tıklım. canı Allah verir Allah alır.. sperm miperm hikaye.. 100 bin dolar harcayıp 4 kere tüp bebek deiyorlar olmuyor. gidip evlatlık ediniyorlar.. bakıyorlar kadının yumurtalarda sorun yok adamın sperm kalitesi orta derecede ne iy ne kötü.. olmuyoo işte diyor doktor :) ama tedaviye devam diyor.. :) İş kadında bitmiyor erkek te önemli çakı gibi adamlar var 1 sürahi sperm çıkıyor ama 1 tane canlı sperm yok içinde :) . Erkeğin testislerine aletle giriyorlar oradan canlı sperm arıyorlar ameliyathanede.. Çok zor işler bunlar.. Adetten sonra 5 - 6 gün adet olmada 5 - 6 gün korkmanıza gerek yok.. sadece dışarı çekme yöntemi yapın garanti olsun diye.. içeri boşalmayın..
Soran+1 yılBu kadar bilgi sahibi değildim :D saolun
- +1 yıl
@gokantemur abimsin buyuğümsün büyüklerimle tartışmaya girmem ben ama kısaca sunu soyleyip bitireyim biz üyelere kesinlikten ziyade dikkat etmelerini net çizgilerle bahsedelimki dikkat etsinler bilemezsin soranın partnerinin spermini bilemezsin ovalasyonun gizlidende olmadıgını bu yuzden varsayımları düşünerek yazmayalım faydalı olacak dikkat edilmesi gereken durumları yazalım abimsin saygısızlık ettiysem özür dilerim fakat sunuda belirtmek isterim daha bir yardımcı olacak şekilde bilgileri aktarmalısın:)) saygılarımla
- +1 yıl
1 aylığına deneyin her akşam veya sabah vücut ısınızı kontrol edip bir kağıda not alın.. iki period ortasına denk gelen günlerde ( kiminde 2 gün kiminde 3 gün ) ısınız 2 derece birden artacak.. göğüsleriniz gerilecek dokunamazsınız bile o günler.. çok hassastırlar. Bunu not alın bir yere.. işte en tehlikeli günler.. 1 damla sperm veya çeyrek damla sperm bile kaçsa dölleyebilir yumurtayı. o günler birleşme olmasın.. zaten kendine güvenen bilincini kaybetmeyen erkek partnerse boşalacağını anlayıp hemen çeker kendini geriye.. kaçırmaz yani içeriye.. ayrıca size tavsiyem eğer evleneceğiniz bir erkek arkadaşınızsa bir özel hastaneye gitsin çok pahalı değil Sperm testi yaptırsın.. Eğer sorun varsa hemen ilaç verirler genç yaşta kurtulur sorundan.. unutmayın konu sperm değil ; CANLI SPERM olması lazım.. BU arada keçi boynuzu meyvesi yemesin çok :) :) :) :) erkeği coştururrrr..
- +1 yıl
@1tecrube regl öncesi 5 - 6 gün önce yumurtalar artık iş görmez durumda ve vücut yavaş yavaş dışarı atacak onu regl döneminde.. yani yumurta bitmiş artık.. Ve vücut yeni yumurta üretecek.. TABİİ bu anlattıklarımın hepsi bayanın bünyesine bağlı durumlar. fark gösterebilir.. ÜSTÜNE GÖRME diye bir olay da var.. senin bahsettiğin o işte hocam.. ama sonuçta dışarı kontrollü çekerse sorun yok.. erkeğin bilinçli olması lazım işte.. :)
- +1 yıl
@1tecrube tabii ki güzel kardeşim.. herzaman.. bildiğim doğruları anlatmak amacım.. Doğruları - yanlışları anlatmalıyım ki.. karar onların olsun. onların şahsi işlerine karışamam ki zaten.. şöyle veya böyle yapında demem. ama sonuçları nasıldır nasıl olur diye görüşümü yazdım sadece. Ne demek hiç bir saygısızlıkta görmedim zaten ; yazılarından da bilgili - beyefendi birisi olduğun açıkça belli.. saygılar..
- +1 yıl
rica ederim güzel kardeşim.. sadece bilgimi aktarmak istedim sana.. hep mutlu kal...
En İyi Cevaplar
Prezervatif sevmiyorum.. taktığım durumlar çok nadiren olmustur... inceleri nasıldır bilmiyorum çok ince olanları var ama denemedim hic... illaki vajinanın sıcaklığını hissedeceksin o güzel duyguyu yaşamak hissetmek benim hakkım Siz kızlar bu duygudan mahrum etmeyin bizi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmek istemiyoruz tabi ama risklerinden korkuyoruz napalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılcevap içerik de işte yoruma bir şey yazmak gerekiyormuş ondan yazdım:)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
prezervatif en kötü korunma yollarından biridir yırtılma riski cok yuksek heleki incelerde cok yaşanan bir durum ayrıca illa prezervatif kullanacagım diyorsanız durex harici onermem okey diyor kimisi ama okey hindistanda üretilen fason bir üründür okeyin kendi fabrikası bile yoktur
00 YorumlaQkey Zero.
Çizebildiğin en ince çizgiden 14 kat daha ince.
Sanki yokmuş gibi.
Reklamların yalancısıyım !10 Yorumla
+1 yılbak ne yap biliyor musun sevgilinse söyle aliminyum folyo sarsın şeyine üstüne zeytinyağı döksün sonra fırınlasın :DDÇ:SĞDÇSAD:D:SD: DSA D tamam sustum.
15 Yorumla
Soran+1 yılBence de sus boş anıma denk gelip gözümde canlandı kusucam yapma lütfen ya :D
- +1 yıl
komikti ama napim :))))))))))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılSevgilimin penisin fırında olması benim için komik değil seni bilemem :D
- +1 yıl
sıcak sıcak işte ne güzel. hot dog
Soran+1 yılSus lütfen
O. K. çifte haz tercih ediyorum ben, partnerim de ben de memnunuz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurex Yok Ötesi Ekstra His
En incesi şu anda bu piyasada.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. En incesinide taksan olmuyor. Tüm hissi öldürüyor malesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşına sor emin ol senin gibi bir kızın erkek arkadaşının bunu bilmemesine imkan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi cümlesinden hoşlanmadım yorumunu daha doğru biçimde yaparsan daha güzel olabilir :) diğeri için de bilmiyo çünkü her ikimizde bu konuda yeniyiz bir fikrimiz yok o yüzden soruyorum
+1 yılprezervatif markalarıyla bir mektuplaşıp fikir danışş D:
00 Yorumlaşu an durexin yok ötesi var deneme sonuçlarım olumlu ama yinede et ete değme hissini veren çıkmadı :D
00 Yorumla
+1 yılen iyisi en saglıklısı kullanmamak zevki orda hissetmen lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ama riskli işte
- +1 yıl
risk mi anlatmayım burdan şimdi ama :)
Soran+1 yılSen bilirsin ama risk tabi baba olma ihtimaline karşı yani :D
- +1 yıl
akışına bırakın sonra çıkartır başka bir yere :)
Soran+1 yılÇıkartabiliceği yerler beni korkutuyo :D
- +1 yıl
korkma zevk alırsın öyle düşün :)
okey biraz daha sağlam ve hissiyati kuvvetli
durex yırtılıyor00 Yorumla
+1 yılbir kere denemek istedi eski sevgilim... Sonra hemen çıkardı. Beğenmedi :D
00 Yorumla
+1 yılneolur neolmaz kullanırım. zerosu var hisset var :)) varoğlu var
00 Yorumla
+1 yılKalın penisim var. Her zaman hissederim.
Kondomla alakasız bu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kullanmadım, et ete değecek
14 Yorumla
Soran+1 yılSorun çıkmadı mı
Cevap sahibi+1 yılbirisinde o doğum kontrol hapı kullandığı dönemdi, diğer bir haftada ise dışarı çekme yöntemi kullandık, insan başta stress oluyor yanlış bir hareket yaparsam diye ama alışınca bir sıkıntı olmadı ve olsa daha ikimizinde çözüm üretecek gücü ve birbirimize güvenimiz vardı, güvenmiyorsan kesinlikle korunmasız yapma
Soran+1 yılGüven konusunda sıkıntı yok ama yinede hamile kalmak istemem gencim daha yaniii ben kullandırtmaya devam edicem malesef
Cevap sahibi+1 yılyani, öyle devam et, en mantıklısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sadece şimdiye kadar 2 tane kullandın hisset ve XXL pek fark göremedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezevatifi meyveli alın diğer türlü çok kötü kokuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif kullanmıyor pek bilemem artık orasını
19 Yorumla
Soran+1 yılHamilelikten nasıl korunuyosun peki?
- +1 yıl
Ben korunuyorum aylık iğneyle ya
Soran+1 yılÇok zararı var diye okudum öyle değil mi? değilse bende yapıcam ona göre :D
- +1 yıl
Kişiye göre değişir hayatım ya bende olmadı sıkıntı
Soran+1 yıltamamdır çok teşekkürler
- +1 yıl
R. ederim bacım
Soran+1 yıl@yaheyya Tamamdır teşekkürler 😊
+1 yılokamato zero 0,002 en incesi
00 Yorumlao. k zero, o kadar ince ki sanki yokmuş gibi ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. millet atın ölümü arpadan olsun kafasında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu erkekler e zevkine düşkün ya
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Aracısız daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılbaba olma ihtimaline razıyım diyosun yani
+1 yılbilmem
20 YorumlaAdıyla eş anlamlı olan.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUltra ince ve tırtıklı
10 YorumlaCicek gaz maskesiyle koklanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Penis vajinaya degecek en güzeli bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDenemedik ki Türkleri bilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmam genellikle kıza hap alırım yeter
00 Yorumla
+1 yılDoğal prezervatif
034 Yorumla
Soran+1 yılo ne acaba :D
- +1 yıl
Ah bir kullanmak nasip olsa bende öğrenicem.
Soran+1 yılOlur umarım o zaman ne diyim :D
- +1 yıl
Dua et dua :D
Soran+1 yılBunun içinde dua edilmez sanki be :D
- +1 yıl
Doğru o zaman taktik vermelisin :D
Soran+1 yılKız olarak vericeğim taktikler senin için işe yaramaz bence :D siz yapınca abaza oluyosunuz çünkü :D :D
- +1 yıl
Bir kız olarak kızlara nelerin cinselliğe çektiğini anlatarak başlayabilirsin mesela
Soran+1 yılErkek arkadaşım en başta parfümümü kokluyo ayağına boynumu kokluyodu dokunuyodu mesala ki bilirsin boyundan farklı bir zevk alıyoruz ya da dans ederken birden belimden tutup kendine çektiğinde üstüne atlayasım gelmiyo değil. gibi gibi şeyler aklıma gelmedi başka şu an :D
- +1 yıl
Evet onu biliyorum farklı bir püf nokta var mı peki?
Soran+1 yılBide güvenini kazanman lazım tabi :D en önemli nokta o önüne gelenle yapan bir kız değilse ilk adım bu. Bunu geçemezsen diğerlerinin bir önemi yok
- +1 yıl
İşte güven meselesi zaten uzun iş çoğu erkeğin sorunudur uğraşmak istemez sen girdinmi yoksa girmek için hazırlık mı yapıyorsun cinselliğe?
Soran+1 yılUzun ama bizede hak verin :) Girdim
- +1 yıl
Doğru diyosun benim arkadaşım vardı kızla konuştu 1 hafta faceden rastgele tanıştığı biriyle sonrasında sıkıldı çünkü cinsellik için konuşuyordu sıkıldı tam engellicek dedi benle ilişkiye giriceksen gir girmiceksen... . kızıştım Ben gidiyom falan dedi engelledi kız yeni face hesabı açtı ordan yazdı bende istiyorum diye şansına rastgeldi 5 6 kez anal yaptı nadir bir olay :D güvensiz yaptı yani ama kızında psikoloji bozuk kimliğinde kendi resmini karalamalar falan varmış senin samimiliğini sevdim ya doğrusu bu arada ne zaman ana vatanın kan ağladı senin :D bakirelik gitti yani ve uzun bir süreçten sonramı yaşadınız?
Soran+1 yılana vatan kan ağladı cümlesini biz regl için kullanıyoruz genelde :D ve evet bir buçuk sene sonunda oldu
- +1 yıl
Biliyorum onu oo baya uzunmuş ya naptınız siz umarım ilerde pişman olacağın bir hareket olmaz kaç yaşındasın
Soran+1 yıl20 ve pişman olmam şu an hayatımda olan insan ilk aşkım bu kadar güzel hisler beslediğim insanla bunları yaşamamış olursam pişman olurdum.
- +1 yıl
Bırakmaz umarım. ben ne zaman olcam bana kafandan bir süre söyle içinden gelsin sen şu yaşta veya şu tarihlerde milli olacaksın diye.
Soran+1 yılTamam sallıyorum şu an 19 muşsun 20 yaşının sonlarında. Biraz geç oldu ama içimden bu geldi :)
- +1 yıl
İnşallah olur diyelim ne burcusun sen kova mı?
Soran+1 yılKova mı nerden çıkardın merak ettim :) akrep burcuyum
- +1 yıl
Evet iki akrep neden anlaşır bir şekilde konuştuğu belli olduğu zaten bizim özelliklerimizde tutkulu ateşli cinselliğe düşkünlük var 1 kasım ben sen?
- +1 yıl
Ben çok burçlara düşkün biriyim ondan :)
Soran+1 yılHer akrepte olduğu gibi tabi yapıcak bir şey yok :) 6 kasım
- +1 yıl
Aslen 1996 kasım 1 im benden 5 gün sonra doğmuşun ben 1996 kasım 1 de doğan ruh ikizimi arıyorum aynı tarih doğanlar aynı ruh hallerini paylaşıyor zevk ve düşünce tarzı aynı şeylere hitap ediyormuş burç ile ilgili bir sorun varsa alabilirim her türlü
Soran+1 yılİlgi çekici ama burçlara fazla bir ilgim yok açıkçası :) sınırlayıcı olmalarını sevmiyorum
- +1 yıl
Nasıl sınır derken seninkinin burcu ne ki
Soran+1 yılakrep dedim ya. Sınırlayıcı çünkü insanlara belli özellikler yüklüyo çok hoşlanmıyorum
- +1 yıl
Ama doğruluğu çok çıkıyor burçlar benim bazen rehberim oluyor dikkat edersen sende farkedebilirsin seninki derken sevgilin burcunu sormuştum
Soran+1 yılhıı pardon :D boğa burcu o
- +1 yıl
Ne güzel tamamlamışınız birbirinizi kıskandım şimdi bak en uyumlu burçlar birleşmiş :D çok rahatına düşkündür kaldıramassın oturduğu yerden ayrıca sinir etmeye bayılırlar haberin olsun :D
Soran+1 yılSöylediklerinin kesilikle farkındayım :D bide sinirlenince sakinleştirmesi çok zor oluyo
- +1 yıl
Evet sesleri güzel olur genelde şarkı değilde etkileyici anlamda en yakın kankam boğa bende ordan biliyom pratik oluyorlar bide en önemli şey dilleri aynı oluyor o anlamda iyi. Neyse seninle konuştum baya teşekkür ederim herşey için bu kadar konuştuktan sonrada merak ediyor insan kim bu diye umarım takipleşiriz. veya lütfen takip et diyim çünkü meraklandım :D şimdi iyice
- +1 yıl
Neyse takip etmemekte kararlıysan canın sağolsun meraklanmıştım sadece o kadar konuşunca. güvenden bir yaa sıkıntın olmasın umarm ilerde takipleşiriz iyi günler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkullanmak nasip olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel de yaparken dikkat etmek lazım
00 Yorumla
+1 yılKullanmamak
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ama riskli sonuçta
- +1 yıl
Ayarlarsan zamanı gerek olmuyor ben öyle yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Ok. Ultra ince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Hassas
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Poşet veya çorap
00 Yorumlakarşıyım :D
00 Yorumlaten tene değmeli :))
00 Yorumla
+1 yılhisset
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEt ete degecek aga
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhisset
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılTen tene degmeli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne