Mast yaptıktan sonra hemen uyuya kalıyorum sizde de oluyor mu bu? ?
...
...
...
...
...
...
Taaa 1 seneden fazla olmuştur belki tamda bununla alakalı bir bence yazmıştım ki o zmanalr bence yeniydi çok :P
"Orgazm sırasında salgılanan oksitosin ve endorfinin rahatlatıcı özelliğini biliyoruz.
Mastürbasyon sonrasında ya da cinsel birleşmenin sonunda orgazma ulaşılmış kişilerdeki uyuma isteği ve bazı ağrıları vs. baş ağrısını geçirme özelliği de tamamen bu salgılardan kaynaklanıyor.
Deneyin yani başınız ağrıyorsa eğer miğren veya kronk bir rahatsızlığınız yoksa şayet ilaç almadan herkesin kendi üzerinde deneyeceği bir durum ve bence etkilide bir yöntem"
www.kizlarsoruyor.com/.../a8089-bas-agrisi-ilacsiz-gecirecek-bir-yontem-bence-denemekte-fayda-var
orgazm sonrası oxytocin hormonu açığa çıkması uyku getirir çok normal. bu erkeklerde daha hızlı etki ettiğünde de olduğundan meme emen çocuklar daha meme ağızlarındayken uyurlarinden erkekler daha çabuk uykuya dalar.
anne süt
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
57Cevap
off harika tenin var kaymak gibisin o vücuda ne attırırım sular seller gibi biliyomusun o ikizlerinin arasında gidip gelirken bir attırsam sıcak sıcak heryerin döl olsa acayip tahrik ettin beni :D uçururum seni ucurur zevkin dorukjlarına çıkar ordanda inmek istemezsin :)
Bende de uyku geliyor ama isteğe bağlı. Ben genelde uyumuyorum
istediğim derecede yapınca mükemmel salıyor vücut kendini duymuyorum hiç bişey :)
oluyorda yastığa yatıp uyumak hiç zevkli değil. o senin memelerinin arasına yatıp uyusam daha tatlı olur :D
Masturbasyonda da seksten sonrada uyku çöker şekerleme tadında güzel okuyor. Özelliklede sekste boşaldıktan sonra penis vajinanın içindeyken
Bende ters etki hahaha bir kaç dakika yorgun daha sonrasında daha enerjik.
hemen deilde ustumden koca bir yuk kalkmis gibi oluyo biraz uykum geliyo
tatmin ediyrosun kendini ve yoruluyorsun. başka aklında seni rahatsız eden birşey kalmıyor rahatlamış bir şekilde uyuyacaksın canım :)
Rahatladigin için oluyor birçok kişi uyuyamadigi zaman mast yapıyor
Mast yapmam ama seks sonrası uykuyu seviyorum.
Sana birde seks sonrasini yasatayim ;) 😈
💋💋💋
Ah siz kızlarn mast yapması yok mu mutluluk mutluluk
ben bir de acıkıyorum
war o herkesde şimdi yat zıbar hadi
Demek ki baya uğraşıyorsun :)
Bende olmuyor canlanıyorum bebişim 😄
seks sonrası erkeğin uykusunun gelmesi gibi
çok yoruyorsun kendini
Halsiz düşüyorsun demek ki kondisyon zayıf :)
Bildiğim en iyi uyku ilacı
Mast mı kaldı bu devir de
normal bunlar seksden sonrada uyku gelir
Sekstr 5 defa boşaldıktan sonra uyku geliyor.
mast yapmıyom bilemiycem
kaslar gevşiyor vücut rahatlıyor
Sen uyu ben 2. Ye başlarım
Biri yapinca dha cok oluyo
Tüm enerjin gidiyo ondandin
evet genelde yatmadan önce sevişirim
yoruluyor vücut normal. bizde de aynı..
Olmuyor.
hayır olmuyor
Mast kaç dk sürüyor
Bende oluyor :D
rahatlama
yerimde duramıyorum
Aynen :)
Mastürbasyon nedir
yorgunluk
18 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar