daha yeni omeglede dolanıyordum. arkadaş herkes mi bir p*rno yıldızı gibi... dedim 13-14 gibidir benimki. dedi 18. diğeri 22 diğeri 19 ... sahte olduklarını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? 13 cm ayrıca çok kısa mı? vajinaya giren zaten 8-9 cm değil mi be
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gün omegledeyim dolaşırken önüme devasa birşey çıktı cidden direk gibiydi yani gerçek miydi ya da büyütmüş napmış bilmiyorum ama dostum böyle birşey görmedim ben adam iki eliyle sardı daha tutacak yeri vardı yani velhasıl sonuç olarak adam italyanmış bende de sonuç hüsran..
1156 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D ya biz türkiyede yaşıyoz. türkiyedekileri konuşalım :D
- +1 yıl
Omegle görüntülü chatmi
Cevap sahibi+1 yıltürkiyeden de bir anım var kel kalıplı biriyle konuştum bu resim atayım mı dedi at dedim iki bacak resmi attı ee dedim nasıl dedi ne nasıl dedim benim ki dedi sonra dikkatli bakınca da ufacık bir baş gördüm gururu kırılmasın diye de ooww bu ne ya dev gibi demiş olabilirim çok şaşırdı hatta öyle dediğim için evlen benimle dedi sonra tabi engeli bastımda yani demem o ki üzülme senden küçüklerde var sanırım 8-9 cm gibi birşeydi
Soran+1 yıl:(( kilo vermeliyim. keşke bir kıza gösterip nasıl demem mümkün olsa.
Soran+1 yıl@Yalnizkurt42 evet
- +1 yıl
Türkiye de ortalama penis boyu 14 18 cm arası fazla söyleyenler var
Soran+1 yıl@Yalnizkurt42 işte sanal olunca sallarlar
Cevap sahibi+1 yıl@can3483 artık girmiyorum ya doğru düzgün kişi yok en son geçen sene girdim arkadaşla o da boobs boobs diyip duruyordu genelde ülke dışı takılıyorduk orda taş gibi çocuklar girenler bilir :D :D
- +1 yıl
Aynen ole salliurlar
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi kalıplıysan beklenti büyük oluyor sonra açıyorsun hoba ufacık bir bamya ama işin aslı öyle değil vücut büyük olunca junıorda küçük görünüyor ama zayıf sıska birinde aynı boy daha büyük durur çaktın mı? :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan seninle görüşelim yakışıklı bir italyan etmesen de idare eder artık :D ama seninde sonun benim kel gibi olmasın
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu büyük değilse napıcan böyle ufak taktikler gerekir amerikan pastasında vardı ya cinselliğin incili midir nedir öyle birşey lazım aslında böyle bir durumda :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan tamam kızma inandım ben sana
- +1 yıl
Kalın damarlı olsun ozamn her turlu zevki verir
Soran+1 yılya ben de göndereyim sana resim nolacak :D :D
Cevap sahibi+1 yılo fotoğraftan sonra küçük penise karşı antipati duyuyorum kele dediğim iyi falan demem baya ağır konuşurum gardaş :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan eğer o baklavalar seninse seve seve konuşurum yalnız boy kısa galiba takıntı var bende... boy kaç senin? :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan vücutta lazım beyinde lazım bana eli pipisinde gezenlerle konuşmayı kestim artık ben bu konularda nirvanaya ulaşmış hissediyorum kendimi ya :))
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan yavrum ne önyargısı iki görüş bildiren kıza da aynısını yazmışsın " ya ben şimdi 17 cm dicem inanmıcaksınız" bu nedir arkadaş neyse uzatmayalım artık soru soran kardeş sende daha fazla üzülme zayıflıcaksan zayıfla büyütüceksende büyüt hadi görüşürüz :D
Soran+1 yılahahaha :D yapma bunu bana pembe :(
Soran+1 yılözleyecem seni aşkım :D :D :D
Soran+1 yıl@Blackhan üzülme :D
Cevap sahibi+1 yılhoşcakal bebeğim dikkat et kendine juniora iyi bak görmeye gelirim ara sıra :D
Soran+1 yılya ama sen telefonuna kik indir ya da skype indir ne güel olur :D
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu sende taktın ama bana ne travestisi ya travesti olsak neyse... :D kalbimi kırdın ya ama profiline baktımda dikkatimi çektin yaşın da 33 olgun insanlar iyidir görmüş geçirmiş :D :D
Soran+1 yıl@benimyahu sen bu kategorinin gurusu ol bence :D
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu hahahah işimiz şaka şuka ya neyse artık baya eğlendim sizi de eğlendirdiysem ne mutlu bana 17 cmli kardeş sende her laf edene sinirlenme bu kadar varsa vardır ya :D
Soran+1 yıl@benimyahu onların da *m*na koyam :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan aslında yalancı demedim sen lafı oraya çektin ve öyleyse de bunu gösterme çabasına girme çok iğrenç bir durum bence tabi kadın aklım bana bunu söylüyor erkek aklı herzaman büyükse göster taraftarıdır
Soran+1 yılsavaşmayın sevişin tartışmayın lütfen :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan aynen neyse artık @benimyahu bu adam da bana taktı sokmadığı kılıf kalmadı travesti oldum kötü kadın oldum dayı sen kadınlara düşman mısın ben anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu yok yok sende var birşeyler kadınlık hislerime güvenirim @blackhan kabullendi sen kabullenemedin bana garezin var senin
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan vallahi çıldırttın beni ya oğlum senin kine laf ettiğim yok kesicem müzeye koyacam herkes görecek kaç cm olduğunu bu nedir ya :D
Soran+1 yıl@can3483 mesele de bu zaten. herkes pembenin özele gelmesini istiyor :D ben de dahil
Cevap sahibi+1 yıl@can3483 abooov nediyorsun sen öyle ya ayıp ama :D
Soran+1 yılyeminle şu pembeyi merak ettiğim kadar neyi merak ediyorum acaba diye düşünmeye başladım :D
Cevap sahibi+1 yıl@can3483 eyvallah kardeşş bir numarasın :D
Soran+1 yıl@benimyahu işte ne çıkarsa artık. merak işte :D
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu bişey diyim mi belki bulursunuz ama neyse az önce cinsellikte bir soruya cevap verirken gizliliğe tıklamamışım hatta cevapta da yazmıştım allahtan mesaj kutusu kapalı yoksa abazanlar tarafından istilaya uğrayacaktım :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu merak etmiyor musun beni üzülürüm ama :D
Soran+1 yılhakkaten yani zorla konuşacak değiliz. merak ediyoz da o kadar hani :D
Cevap sahibi+1 yılşaka didim bea :D aslında mormalden mesaj atmak isterdim ama böyle daha gizemli oluyor merak işte naparsın :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan nickimi pembe olarak değiştiricem ya beğendim lakabımı çok seksi :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan hahahaha soru sorunda sorunuza geleyim bari yoksa can kardeş kızacak birazdan hem sıkıldım gari burdan :D sizden kaliteli sorular bekliyorum aslanlarım benim :)
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan paylaş bir tane egona ego katayım seni yücelteyim evimin direği :D
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q5087830-vucudum-nasil-arkadaslar-d al daha bugun paylastım :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan hıı yorum yapmıştım aslında ben buna görmedin beni :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan işte bunu da sen bulacaksın tatlım :D hadi kaçtım ben görüşmek üzere başka bir soruda denk geliriz umarım
Soran+1 yılBitti mi şimdi kavganız? Niye bu kadar çabuk bitti?
Cevap sahibi+1 yılsenin sorunu çözdük sonra kendi sorunlarımızı da çözdük tatlım sen geride kalmışsın :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan olmaz bebeğim aramızda sır bu :D bişey dicem bazen komik sorular geliyor etiketlemek istiyorum etiketleyebilir miyim? şimdi kızarsın hoşuna gitmez diye etiketlemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan tamam o zaman anlaştık bir de @soran kişi kimse yani gizliliği açarsa bende gizliliği açarım :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan at bakalım linkini
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan tamamdır :D soru soran sende gel la beraber gizli gizli takılırız bizim 33 lük uyumuş sanırım tabi yaşlılık naparsın :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan bende sevmiştim ama o beni pek sevmedi sanırım hiç suyuma gitmiyor ya hep bir direniş havasında :D
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu bende bunu istiyorum sert erkeğim benim :D
Soran+1 yıl@benimyahu oha ben kadınımı paylaşamam bana ne 😂😂 profil resmini kaldırayım takip et hemen. Tekrar gizleyecem sonra 😂
Soran+1 yılO değil de gizli sorduysam gizli kalıyor. Çıkılmıyor gizliden soran olduğum için... sen bir çok takip edeyim. Sonra tekrar gizlensen olur mu gizli ;))
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu yok ben sadece seni istiyorum ya :D :))
Cevap sahibi+1 yılsende az uyanık değilsin ya bir de takip isteği mi göndereyim sana canım çık şu kanaldan :D profilini linke koy bakayım hadi ne olurrr :D
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan sana zaten herşey uyuyor düz duvara tırmanacaksın ya da tırmanmış olabilir misin? acilen kız lazım sana olmaz böyle :) içinde patlayacak yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan aynen çok nazlı biraz uğraşayım onunla ben :)
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan kendi uğraşlarınla dene bakalım illa kız mı lazım sana :)
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu yok ya ben eşine sadık biriyim hem 4 kişi ne bu krater çukuru mu? sende beni ne hallere soktun ya? :/
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu elin italyanı almanında seninkinden daha büyükleri var ben birşey diyor muyum?
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu hadi be ordan 17 cm den büyük olamaz :D hahahaha en büyük @Blackhanın ki :D
Cevap sahibi+1 yılbirşey sorucam size ya aranızda forexden anlayan var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@can3483 görüşleri gir yanda kutucuğun üsütüne gelince bildirimleri alma var :D
Cevap sahibi+1 yıl@can3483 iveett :D
Soran+1 yılpembe aşkım aklıma ir fikir geldi :D
Cevap sahibi+1 yılsöyle bebeğim
Soran+1 yılhttps://connected2.me/yawheehee tıklasana :D burayım ben
Cevap sahibi+1 yılne bu? burdan mı konuşucaz :D
Soran+1 yılaynen :D ben gizliden çıkamıyorum. sen çıkmıyorsun. yorum bıraksam silemeyecem :D en iyisi o. linke tıkladığın gibi çıkan ekranda yazdıkların bana geliyor. üyelik de istemiyor oh mis :D
Soran+1 yıllink atınca korkuttum mu seni ben? :D
Cevap sahibi+1 yılhahahah :D aynen bir an aha şeyinin fotoğrafını attı dedim :)
Soran+1 yılyok be sadece anonim olarak chatleşme yeri orası :D
https://connected2.me/yawheehee
Cevap sahibi+1 yıltamam anladım da ne konuşucaz sanal seks muhabbetine falan gireyim deme sakın
Soran+1 yıltamam gel ne konuşacağımıza karar veririz artık ne diyim :(
Soran+1 yıl@Blackhan relax ol sen de :D
Soran+1 yıl@Blackhan o linke sen de fotonu at. görsün herkes :D
Soran+1 yıl@Blackhan buraya atsan kaldırılır zaten :D :D
Cevap sahibi+1 yılkocacığım kızar bana öyle sitelere girmem ben :D
yav hiç sormuyonuz bu kız mı erkek mi diye
Soran+1 yılneyse konuyu kapatacam ben. burdaki sohbet baydı :)
Cevap sahibi+1 yılaynen kanky bende sıkıldım
Cevap sahibi+1 yıl@Blackhan koçum kızım lan ben eğlencesine öyle şeyler dedim hayallerini yıktım kusura bakma artık :)
Soran+1 yılsoruyu kapattım. çıkacaksan çık gizliden. ben çıkamıyorum istesem de.
En İyi Cevaplar
Ya bıraksana sorsan herkes 18-20 aralığında der.
Kimse gerçekleri kabullenmiyor , 14-16 cm penis boyu idealdir. Fazlası partnere acı çektirir ve olanlarda fantezi dener.
Gerçekleri kabullenelim arkadaşlar yoksa ileride çok hayal kırıklığı yaşarız.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın dostum sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılmersinin neresinden kardeş? :D bu arada baktım bayağı yararlı bilgiler. sağolasın :)
- +1 yıl
Merkezdeyim ben, teşekkürler
Soran+1 yılMerkez yeni pazar
- +1 yıl
Yok bee Mersin Devlet Hastahanesi civarı
Soran+1 yılBen yeni pazar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Şöle baktığın zaman aynada kendine veya eline aldığında seni tatmin ediyorsa görünüşü karşındakinide tatmin eder.
08 Yorumla
Soran+1 yılişte bir ara kalkık baktım dedim kötü durmuyor gibi. ama işte sonuçta onların vajinasına sokacam dimi. kötü hissettirdiler de neyse diyorum. spora başlayacam
- +1 yıl
İşlev gerçekten önemli düşünsene 1 saat hard seks yapıyorsun boşalamıyorsun partnerin zevkten deli olur. Kısalığa bakma sen elinde olanı iyi kullanmaya bak ben hiç metreyle ölçmedim ama görüntü itibariyle tatmin ediyor benim kisi hatta bir keresinde kücük erkek kardeşim görmüştü korkmuştu :)
Soran+1 yılahaha :D hiç yapmadım korku var biraz daha dakikası dolmadan boşalırım diye. bakacaz artık :)
- +1 yıl
Bol bol mast yap ama süreyi uzatarak korkuyla mast yaparsan erken boşalmayla karşılaşırsın. Mast normalde iyidir ama türkiyede gençler korkudan annem babam görmesin diye hızlı yapar 5 dkda boşalanlar var. Ben 5 dk da öldürseler boşalamam mesela boruları temizlemek lazım her zaman :) evlendiğinde geç boşalırsan eşin çıldırır.
Soran+1 yılçıldırır dan kastın iyi anlamda mı kötü anlamda mı :D
Soran+1 yılDiyorsun..
+1 yılvajinaya 25 cm bile rahatca dibine kafar yerlesir merak etme sen... ama millet boyu hakkinda atiyor o ayri
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım girer de ne kadar sağlıklı. barsak parçalayacaksak tamam soksunlar 25 cm :D
- +1 yıl
diplerken karsiyi dusunen kim ya... cani aciyor tabiki.. neyse onemli degil.. salla
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. 13 kisa ama kardes sen o
19 20 vs diyenlerede pek inanma09 Yorumla
Soran+1 yılabicim kiloluyım. o kilo verdiğimde gömülü kısım çıkar meydana 15 cm olur. ama aklıma takılan 8-9 cm den fazlasını istese de içine alamayacak kızlar neden 13 cm i küçük buluyor
Soran+1 yılgebersinler m.. k
Soran+1 yılderim. sanırsın ki hergün johnny ile büyümüş onunla yatmış
Soran+1 yılkafaya taktım inan. sırf kilo almamak için vermek için annemin evine gitmicem. çalışacam bu yaz İstanbul'da.
Soran+1 yılaynen :)
valla kardeş onların hepsi yalan ortalama erkek penisi 14-15-16 gerisi hikaye
02 Yorumla
Soran+1 yıladamsın adam adam
+1 yılTürkiye ortalaması 12ymiş çoğu yalan söylüyo benimki 16 ortalamayı yükseltiyoruz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D hacı şunu diyim bak. kız istesede içine 8-9 cm den fazlasını alamıyor ama 15 cm den fazla istiyır
- +1 yıl
yok almaya alır da erkek için en iyisi en çok zevk vereni 15 cmymiş öyle okumuştum :D
Soran+1 yılkilo verince o boya ulaşır anca benimki. bayağı yağlı gömülmüş derler ya ondan
- +1 yıl
hayırlısı başkan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi yalan ben gay'ım buluşmadan önce 18 19 cm diyolar bir gidiyorum 14 15 cm
01 Yorumla
Soran+1 yılahhahaha vay anasını :D
Alayı kolpa zaten onların merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılmoralimin m.. k hepsi.
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılsanalda hayal dünyasını konuşturuyo millet
07 Yorumla
Soran+1 yılişte... bir defa yabancılar ile yaptım sanal seks, sadece 2 si penisimi beğendi. 18 19 cm istiyor bak hele bak bak *rus bu ya bak !
- +1 yıl
bir gerçek var değiştiremezsin batıdanbaşlayıp doğuya doğru küçülüyo arada istisnalar var ama gerçek bu japonlarınki hepsinden küçük bizim topraklarda ortalama 11-13 cm zaten beğenen beğeir beğenmeyen başka arar zorlamanın anlamı yok kafaya takılacak şey değil
Soran+1 yılhaklısın.. libidom yükseldiğinde ve bu karşılıksız kaldığında sinirlendim bir an için. şimdi moralim yerinde sağolun :)
- +1 yıl
bunlar hep p*rno dünyasının eksileri kızlar izliyo hep öyle zannediyo kol gibi adamlarda bulup bulup çıkarıyolar hayal ettikleriyle gerçekte gördüklerini karşılaştırıncada hayal kırıklığı oluyo abi zaten o kadar büyüğü zevkten çok acı verir sonuçta vajinanın duyarlı kısmı belli
Soran+1 yılaynen ilk 3-4 cm lik kısım... rahim uzunluğu 8-9 cm. ama istenen 3480632023875 cm...
- +1 yıl
boşver takma sekste duygusal bağ önemlidir karşılıklı uyum olduktan sonra boyun posun bir önemi kalmaz
Soran+1 yılhsklısın abi :)
Ölçmeyi bilmiyorlar ya da sallıyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılhakkaten nasıl ölçülür. ben hep tahmini diyorum 13 cm falan
- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılAtıyo hepsi anasını satayım
01 Yorumla
Soran+1 yılmoralimi züktüler
Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. İki elimle kavrıyorum yeter :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimki tek elimle kavrıyorum başı dışında kalıyor elimin :)
Soran+1 yılsokayım hepsine :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan mkoyiyim inanma kardes
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsinin m*na sen koy kardeş!! :D
Cevap sahibi+1 yılBaşkan sen merak etme o iş bende :)
Soran+1 yıl:D :D
Yalan tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl8-9 cm dan fazlasını istesede içine alamayacak kızlar gelmiş 13 cm e kısa diyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa maalesef
118 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi vajinaya giren 8-9 cm en fazla. neyini kısa buluyorsunuz. kilo verince tahmini 15 cm olacak o. ama 13 cm neden kısa? her gün p*rno yıldızlarını mı görüyonuz nedir bu
Cevap sahibi+1 yıl12 cmlik eşimden biliyorum tatmin edici değil
Soran+1 yıl@benimyahu nasıl bakacaz çaresine
Soran+1 yıl@benimyahu 80 kilo 175 boy
Soran+1 yılyaş 22. ayrıca hep derler boy ile alakalı değil işlev diye..
- +1 yıl
bir de ilk 8 santimi duyarlı safsatalarını bir kenara bırakın. kendinizi kandırmayın. kendinizi geliştirini. penis boyu ile ilgili bencemi oku
www.kizlarsoruyor.com/.../a48317-kucuk-penis-buyuk-penis-sorulari-basit-cevabi
Soran+1 yıl@benimyahu 22 yaşına girecem. zaten bu yaz başlıyorum. hem iş hem spor. sırf kilo almamak için annemin evine bile gitmemeye karar verdim.
Soran+1 yıl@benimyahu çok sağol. moralimi hoş ettin :)
Soran+1 yıl@benimyahu sen adamsın adam adam ! ;)
Soran+1 yıl@benimyahu bu ayın sonuna doğru finallerim bitecek. sonra hem iş bulacam hem de uygun bir salon bulacam. okul olmayacağı için sıkıntı olmaz diye umuyorum iş+spor
+1 yıl13 cm kalınlığı nasl
09 Yorumla
Soran+1 yılince denmez ama öyle kalın da denmez
- +1 yıl
Hm ilişki yasadnmi 13 cm ve kalın değil ozamn sıkıntı yasarsin en azından kalın olsa iy i olurdu
Soran+1 yılyok yaşamadım. zaten özgüvenimi yerle bir eden de bu oldu. ha düz değil benimki hafif eğrilik var. bu sebeple bayağı hissettirir diye tahmin ediyorum. tabi sadece tahmin
- +1 yıl
Egrilikle alakası yok ama yinede zevk verir sen bir ilişki yasa ondan sonra karar ver
Soran+1 yılkim bilir ne zaman yaşarım
- +1 yıl
Hm sıkıntı etme rahatça zevk verirsn vajina derinliği 7 cm de zevk almaya başlar sende zevk verirsn
Soran+1 yılumarım. önce spora başlamalıyım. şu yağlardan kurtulmam lazım. hem görüntü kötü, hem de benim taşı çöl kumu gibi yutmuş pislik
- +1 yıl
Kilo ver ondnda olur
Soran+1 yılumarum :)
- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yıl18 degil
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026