Ya aslında tüyler, ama esmer olduğum için çok siyahlar ve çok belli oluyolar hormonsal bir bozukluğum da yok neden böyleyim hiç anlamıyorum kendimden tiksinmeye başladım artık bir öneriniz var mı? Ve gerçekten çok mu kotu?
Canım sen bu saçma yorumları takma. Aralarda kendini zeki sananlar olmuş, aşağılar gibi konuşanlar olmuş onları hele hiç takma. Sana bir önerim var. O bölgeye, sir ağdayla aldıktan sonra 3 yemek kaşığı limon ve 2 tatlı kaşığı tuzu karıştır sür. Yakar diyorsan 3-4 saat kızarıklığın gitmesini bekle. 3 gün boyunca bunu yap kıl kökleri oluşana kadar. Cidden kıl köklerini yakıyor ve tüyleri inceltiyor. Daha uzun götürüyor seni hem de 😂 ilerde döküleceğini söylüyorsun dökülürse iyi ama dökülmezse de böyle devam edersin rahat ol ❤️
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benimde böyle ve bende çok rahatsızım. bana hormonol bir şey yok demişlerdi kimisi çok kıllı kimiside kılsız olurmuş yapı meselesi ama rhatsız edici değil mi hastalık olsa felan göbeğimi açmaya utanırım.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen oyle bende test yaptırdım hormonsal bozukluk yokmuş ve her zaman oyle utanıyorum ki, bikini vs giymek bile hayal
Kuzum bu esmerlikten değil ben karayım bende böyle gözükmüyor tüyler bir göbekte ve göğüste var. Bunun bir hormonsol bozukluk olduğunu duymuştum. Bir doktora danışsan daha faydalı. Ayrıca sakın alma önce doktora git eğer geçmez derse en kötü epilasyon yaptırırsın çok takma.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gittim doktora test yaptırdım ama hormonsal değilmiş bir sorun çıkmadı
O zaman lazer canım. Başka çaren yok. Haa çokta takma ölüm harici herşeye çare var bu hayatta :D örnek ben keldim gittim saç ektirdim. şu an daha mutluyum kasma yani var çaresi
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
59
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay ne abartmışlar Allahım ya! Benimde böyle karın bölgem ama ten rengim senden daha esmer. Ve hiç bir zaman kendime takıntı yapmadım onları. Çünkü ayva tüyü onlar ya incecik. Daha kötüleri var emin ol kaç tane kız arkadaşımda nasıl kalın ve erkek gibi çıkıyordu sürekli aldırıyorlar. Hiç dokunma ve bikini falan giymeye çekiniyorum demişsin. Fiziğin güzel olduktan sonra erkekler ona dikkat etmiyor emin ol.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güzel diyenler evde duvarlari s. kiyolar galiba yokluktan. Kardesim cildiyeye git. O sana bir teshis koysun. İlac verirse kullan. Ama ayni anda internette bu konuyla ilgili 1 saatini falan ayirip kapsamli bir arastirma da yap. Bunun tam cözümü var yok degil. Googleye göbek killarindan nasil kurtulurum diye yaz cikan herseyi oku. Estetik cerrahlar hic kesmeden bunu hallediyolar bazi yöntemlerle. Zaten kesilecek bir durum degil kil altı üstü
En son ağda diye bir madde üretilmişti. Baya güzel yani ayda 1-2 kere yapıp kurtuluyorsun. Bu arada sormalıyım, Mars gezegeninden mi geldin? Dünya ile ilgili çoğu şeyi bilmiyorsun zannımca.
Bence sen kendini baya zeki sanıyorsun :D Ağda gelmedi mi sanıyorsun aklıma? Karın bölgesi olduğu için herkes cok daha kalınlastıracagını ve cogaltacagini söyledi bu yuzden yapmaua korkuyorum
Haha ne alakası var, sen aslan burcu değil direk canımsın :D yani ben de aslan burcuyum çok şükür ama senin kadar ukalasını da görmedim. Kız istemiyorsa almaz kıllarını birincisi bu, ikincisi biz de biliyoruz ağda diye "bir şeyin" olduğunu ama söylediği gibi aldığı zaman daha fazla kıl da çıkabilir orada. Bu riski göze almak istemiyor olabilir hani sana ne yani sana ne.
Bende de var kıl tüy dökücü kullanabilirsin karın bölgesi hassas olduğu için. Ama onda da kıllar çok çabuk çıkıyor. Jilet falan vurma ağda da yapabilirsin ama dediğim gibi orası hassas olduğu için sakın kartuş ağda falan yapma kutudaki ağdalardan alabilirsin veya kıl alan kuaförler var. Almak istemiyorsan da sana kalmış yani kim görecek göbeğini üstelik onlara ne. Daha fazla da çıkabilir aldığında.
Lazere gidebilirsin. Ama imkanın yoksa buna inci ağda yapabilirsin. Sadece olduğu kısma kadar sür. Ayva kılları olduğu için bence ya aleoverali (yeşil), ya da peelingli (siyah) al. Sakın ama sakın jilet ile alma. Pişmanlıktır jilet...
Sen Ona Kıl mı? Diyorsun.. Burada Biri Var (UTANMADAN Attığı Fotoğraflardan Biliyorum) Sinek Vs. Haşerat Konsa Malum Şahıs Yıkanana Kadar Orada Açlıktan Geberirler..
Kanka alakası yok basit sorunları kafanızda büyütüp burada soru soruyorsunuz :) Üzülme ne kelimesi senin buna gülmen lazım, bir 3 seans lazerden sonra nasıl olur biliyor musun göbişin :D
Bunlar 3 en fazla 4 seansta bitmezse, makine bozuktur.. Acısına gelince öyle çok bir acısı yok ama hiç acımıyor da diyemeyiz. :) Gülü sevene dikeni batarmış mı gülü seven dikenine çarparmış mı o sözden işte o sözden :D :P
Dedi türk erkeği. Biz sizi biscolata erkekleriyle karşılaştırıyor muyuz -_- hem herkesi aynı kefeye koyma dolgun göğüslü ve kalçalı türk kızları da çok var. ki zaten kızları türk, rus, alman diye ayırmak da ırkçılık
Turk erkeklerı de ter kokuyor bakımsızlar kadınlara bakıcagınıza bıraz kendınıze bakın da bizim gonlumuz açılsın bok kokuyorsunuz bı bakım falan yaptırın 💁🏻♀️ ışte bu yüzden turk erkeklerı degıl allahım...
En İyi Cevaplar