Komşum içip içip geliyor. sonrada bana veriyor. neden?

öğrenciyim. tek başıma kalıyorum. bir kapı komşum var o da tek kalıyor. iki üç ay selamlaşıyorduk. sonra bir gün kapıdan sesler geldi açtım baktım bu sarhoş gelmiş eve kapısını açmaya çalışıyor. kusura bakma dedi sonra kapıyı açıp kahveye çağırdı. ısrar edince gittim. kahve içtik sohbet ettik. tam çıkıp gidecekken dur deyip yapıştı bana ilişkiye girdik sabaha kadar. yatakta bana her gün s.. beni elindeyim işte neden gelmiyorsun diye bağırıyordu. numarasını almadan o gün memlekete gittim ve 20 gün gelmedim. geldikten sonra karşılaştık ve hiç bir şey olmamış gibi resmi şekilde selamlaştık. iki gün önce baktım yine sesler geliyor kapıdan baktım anahtarını içeride unutmuş sarhoş yine eve geldi sabaha kadar seviştik. bu kızı anlamıyorum. ortamı var etrafında erkekler var. ama başkasıyla içiyor içiyor sonra gelip bana veriyor. şu an bile her an kapıyı çalabilir. sıkıldım artık. ben her gün yapmak zorunda mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlara bakıyorumda bayanların çoğu dalga geçmiş. günaydın hayırlı rüyalar falan yazmışlar. anlıyorum hayatta pek özgür kalamamışsınız. normaldir. ama dünyada neler oluyor bir bilseniz. aklınızın hayalinizin alamayağı şeyler yaşanıyor. ensest ilişkiler, yaşlı erkeklerin birbirleriyle olması, kendi karısının başkasıyla olmasındna zevk almak gibi. bunlar olurken benim olayımda ne var anlayamadım. ? ayrıca böyle ilginç cinsel macelarım ilk değil çok oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
bu zilli bu seferde sabahın 4 ünde geldi çaldı kapıyı bende hafif alkollüyüm. bu sefer nerden geliyorsun dedim mezuniyet şeysindenmiş. anahtarını unutmuş geldi içeri. boş boş konuştu biraz. sonra yapıştı bana sevişmek istiyorum seninle diyor. dedim kalk sie git. tiksindim artık. çok pis bozuldu hemen giyindi gitti. kapısınıda kartla açtı. giderken küfürler savurdu. sonunda kurtuldum galiba yaşasın özgürlük yaavv
Komşum içip içip geliyor. sonrada bana veriyor. neden?