Bu bence çok iğrenç bişey ben bunu bilmiyodum arkadaşım anlattı geçen kafama takıldı evlenmekten soğudum ne gerek var ki ona yaa ne biliyim gavur işlerini adet etmişsiniz bence müslüman esler yapmaz ya aşırı derecede mide bulandırıcı bişey bence yemek yiyoz biz yaa ora pis çişini kakasını yapiyo iyy bide taharet almiyosa igrenc aglicam simdi? 😭😢😭😝😳😝
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmak caiz değil diyen arkadaş bir daha oku lütfen :)
Eğer eşiniz istemiyorsa oral yapmak caiz değildir. Bir de ağız organını cinsel bir organ gibi düşünerek yaptığınız oral caiz değildir. Ama karşılıklı yapılan oral sınırlarınızı bildiğiniz halde sakıncası yoktur.
Diğer boyutu da şu;
Oral seks, ağız tümörlerine yol açabiliyor. Son yapılan bir araştırmaya göre insan papilom (meme başı gibi çıkıntılar yapan selim tümörler) virüsü ağız kanserine yol açabiliyor. Bilim adamları uzun süredir papilom virüsünün ağız kanserine neden olduğundan kuşkulanıyordu. İyi haber bu riskin çok küçük olması. Ağız tümörü her yıl 10.000 kişiden birinde görülüyor. Ve bu vakaların pek çoğu sigara ve içkiye bağlı olarak ortaya çıkıyor.
İnsan papilom virüsü (HPV) cinsel yolla geçen virüslerin en yaygını. Bu virüsün servikal kansere (rahim boynu kanseri) yol açtığı biliniyor. Bazı araştırmalar bu virüsün ayrıca ağız ve anal kanserlerine de neden olabileceğine işaret ediyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. gavur işlerini adet etmişsiniz bence müslüman esler yapmaz?
sizin müslümanlıktan ve seksten haberiniz yok bence, dinde oraya dokunma burayı öpme diye bir şey yok, onu diyenler de edebe aykırı falan diyorlar yani çok inançlı hissediyorlar kendilerini fetva çıkarıyorlar, biraz daha iyi öğren dinini00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergun duş almayı adet edinirseniz problem olmaz seks insanların bilinç altını sakladıkları tüm duyuları ortaya çıkardıkları alandır eğer anlayabilirsen seks sırasında partnerin sana normalde anlatmadığı çok şey anlatır ve sen alanı ne kadar daraltir ne kadar kisitlarsan evlilikteki paylaşımın mutluluğun o kadar az olur hem o anın hormonal dengesizligiyle mantiginla hareket edip aa yemek yiycem diye dusunmezsin iyi bir seks mutlu bir evlilik ve itaatkar bir erkek sunar :D kapiş?
10 Yorumla
Olayı ne kadar çirkinleştirmişsin. Oral, sevismenin en büyük parçasıdır. Temiz olduktan sonra yaşanmali.
92 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar temiz olsada iğrenç tüm mikroplar orda yaşıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
63Cevap
+1 yılTabiki şart degil. Kesinlikle öyle bir durum şart olamaz. Fakat benim icin oralsiz seks seks degildir. Ben ona sevismek demem. Oral yapmayacak bir kadinla da evlenmem... O bana ben ona karsilikli yapmaliyiz.
Ama herkesin fikri farkli tabi. Ve senin gibi oral istemeyen bir erkegi cok rahat bulabilirsin. Merak etme herkes istemiyor bunu rahat ol. Hatta kocan istese bile onu ikna edersin gerekirse aglarsin kiyamaz sana. Korkmana gerek yok yani :-)00 Yorumlaasla böyle bişey yapmam ne yalarım ne yalatırım iğrenç :((
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de bunlar ne sacmaliyor ya 😒😝
çok yanlış düşünüyosun oral seks diye bişey var duymadınmı hiç bu gayet normal ne demek gavur zaten aldatmalar neden oluyo kimse bunu düşünemiyo işte cinsel ihtiyaçlar karşılanmadıktan sonra illaki yapan biri aranır sen çok geri kalmışsın kızım devir 2016 artık o 1980 kafaları bitti artık millet modernleşti be şahsen benim cinsel ihtiyacımın her türlü karşılanmasını isterim hee anal hariç esas anal günah öyle bilip bilmeden konuşmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince hayat arkadaşın olduğu için haliyle de temizleyen oluyor zamanla birbirinize yapma isteğiniz gelecektir emin olun hem okadar da kötü bişey degil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yaa temizlik, bakım diye bişi var töbee yaa hep aklına pis şeyler geliyo.. temiz ve bakımlı olduktan sonra çokta zevki.. tatmadığın için bilmemen normal :)))
00 Yorumlatabikide... hatta analda farzdır...
damat evlediktenten sonra kadının vücudundaki bütün deliklere penetrasyon uygular... adet böyledir... olum manyakmısınız la siz...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmak istemiyorum ama esimin zoruyla yapıyorum ama bana yapılmasından mükemmel bir zevk alıyorum
42 Yorumla
Soran+1 yılNiye zorluyor ki seni yapmak istemiyosan yapma bence
Cevap sahibi+1 yılO zaman oda yapmıyor
+1 yıltabikide gerekmiyor. saçma sapan şeyler. helal yol varken harama neden yönelir insan?
10 Yorumlakızım hijyen diye birşey var neden bu kadar korkuyorsun.. sen sana yapıldığında tadını aldığın an bir daha bir daha isteyeceksin... ayrıca bir aykırılık yok bunda
00 Yorumla
+1 yılherkes talep etmez, sende evleneceğin erkekle bunu konuşursun. şahsi fikrin gerekli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmüslümansa taharet alır zaten bir de totosunu yalamazsın duş alır sonra yalarsın çok iistediğinde
25 Yorumla
Soran+1 yılBen onu demedim ki zaten
Cevap sahibi+1 yılNe dedin oral tartismiyor muyuz illa yap derse arada dus aldiktan sonra bir ucunu falan yalarsin
Cevap sahibi+1 yılDiger yorumlarini da okudum da hicbir sey yasamadigin icin boyle düşünüyorsun bence denemeden önce bana da igrenc geliyordu ilk yaptiktan sonraki gunlerde kimseye bardagimdan tabagimdan bir sey yedirtmedim sigarami vermedim vs. sonra dusununce kimse benimkinin ceyregi kadar bakmiyor agzina oral yapmakla kirlenmez arkasından temizliyorum agzimi heralde ki yaptigim adam iseyip al yap demiyor temizleniyor degil mi :) ya ne anlatsam bos da diger yorumlarini okudum tanidigim olsan rvine bile gelmem demissin ama belki annen baban bile yapiyor cevrende kimler kimler yapiyor bir bilsen
Soran+1 yılBilmiyorum ya iğrenç geliyor bana 😞
Cevap sahibi+1 yılHak veriyorum bende cok on yargiliydim
Seni alıcak adama Allah sabır versin
Sen gerdekte bile vermezsin adama.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten gunah oral yapmak sen yapmazsin evlenince bende hic anlamiyordum filmlerde gorunce tiksiniyordum onu arkayi nasil istahla yaliyorlar diye yapinca daha da istiyorsun o da var ;)
00 Yorumlaee sende pis olursan o da pis olursa iğrenç olur tabi temiz temiz yapınca güzel olur yapılmalı evlenince bol bol
00 Yorumlayok ama bayan cazibesini kullanırsa erkeğe fazla iş düşmez erkek tahrik olur eşler seks si uzun zamana yayar birbirinden soğumaz
00 Yorumlao iş yapılmadan önce ikinizde bir güzel duş alın temizlenin sonra ne yapıcaksanız yapın bunuda mı ben söyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmediği yapmadığı işleri uzaktan anlayamazsın ne konuşursa boş.
20 Yorumla
+1 yılbüyük konuşuyosun evlendiğinde konuşursun, bu kafa yapısıyla bulursan birini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynısı söyledim hatta paylaştım iğrençççç bir şeyyy :(
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaa normal karşılıyorlar birde
Cevap sahibi+1 yılKızlarda aynı tepkiyi veriyor normal değiller bence
Soran+1 yılBence de ne kadar zevk versede iğrenç ya öyle şey olur mu
+1 yılAkıllı olan yapar erkek olsun kız olsun kimsenin gözünü dışarda bırakmayın
00 YorumlaZorunlu degil tabiki iğrenç ay saçmalama zorunlu ne demek
00 YorumlaAnayasal bir zorunluluk yok ama oral seks olmadan olmaz ki
10 YorumlaDüşün bir erkek ve o eşin senin o senin tenin her noktasına itina ile dokunuyorsa gerekeni yapıyorsa sende ona yapmak zorundasın okadar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz yapmıyoruz yapmayızda anal oral insanda azıcık mide olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki gerekmiyor.
Acaba hangi sapık seni bu kuşkuya düşürdü?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapmak caiz değil zaten
14 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@poyraz42000 +1 :D
Soran+1 yılEvet değil
- +1 yıl
Günahı sevabi bilmen memnun edici ☺
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. valla işte anlaşmak önemli cinsel hayatta evlenmek her şekilde anlaşma ile olur
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce böyle anlaşmak mı gerekiyo da
Soran+1 yılNasıl sorayım konuşayım bunları evlenmeden çok saçma
Soran+1 yılCiddiysede nasıl konulusulur ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemizlik önemli hem oral yapmadı diye bir sürü bayan kocasını aldatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYav ne gerek var seviyorsam hiç birseyin önemi yok benim için ve bu çok saçma şeyler o aldatanlarin kusura bakma da ruhu orspdr onunla bir alakası yok sevgi önemli insan olmak önemli
Cevap sahibi+1 yılhem sana oral yapmamışlar anlaşılan tadını bilsen kocana veya sevgiline mutlaka yaptıracam diye uğraşırsın
+1 yıltabi tabi sen evlende önce sonra adamın üstüne oral yap diye atlarsın :D
00 YorumlaYeni ogrendigin için tepkin normal
Bende ilk öğrendiğimde senin gibi dusunmustum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi düşünen kızın damağı düm düz oldu şu an. alamıoz elinden :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskıden oral mı vardı yıllar gectı mıllete geldı bır oral ısteği.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz olduktan sonra sevdiğinde yapması çok zevkli bile olur
00 YorumlaKakasını mı yapıyor :)
22 Yorumla
Soran+1 yılHee
Cinsel Yaşam konusunda 827 cevap paylaştı. Çocukları alın şu sıteden gurban olam bune ya
512 Yorumla- +1 yıl
Dedi ve gitti 20 yasindaki ebruu
Soran+1 yıl20 yaşındayım gülüm
- +1 yıl
Bende 20 dedim☺
Soran+1 yılSen ne yvsk bir adamsın ya herşeye muhalefetsin her kızın görüşünün altına yorum atıyosun kalk git işine morhipo mu her ne b*ksan
Soran+1 yılAldatılan benim sanane hem koca benim dert benim sana giren çıkan ne senin agrina giden ne zaten eğer oral yapmıyorum diye aldatiyorsa srfsizn önde gidenidir zaten öyle karaktersiz bir insanla evlenmem.
- +1 yıl
kızım kızımmm sende şu gerçeği anlamak istemiyosun oral seks in ne olduğunu aç bir oku istersen elinin altında internet var ne gibi durumlarda yapılır bu bir ikincisi eğer evlendiysen eşin senin sende eşinin her türlü ihtiyacını karşılamak zorundasın bak zorundasın diyorum anladınmı bunu ben kafadan atmıyorum gir internete allahın adamı bir oku bilgilen o zaman oral seks nedir ne işe yarar uzman doktorlar açıklıyor koskoca ilim irfan yapmış uzmanlar yalan konuşcak dimi gir oku oku oku oku
+1 yılİnsan olan karısına yapmaz
20 YorumlaŞart felan değil eşine kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMecburen yapiyorsun kuşum cok dert etme
12 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptın mı yoksa senin evindeki bardaktan cataldan tabaktan kullanmazdım tanıdığım olsan hatta senle bir daha asla görüşmezdim. 😒😒
Cevap sahibi+1 yılAy tamam nekadar büyüttün oral yapmam dersin olur biter ama oralsiz sexin tadina varamazsin
gerekiyor.
Mecburi12 Yorumla
Soran+1 yılYa sevdiğin insana onu nasıl yaptırır bir insan iğrenç birşey bee
+1 yılyapmazsın olur biter takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmam zaten
+1 yılyapmak gerekir bence bu yüzden temizlik önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç gibi durıyor ama denemek isterdim yinede
21 Yorumla
+1 yılPipiden kaka yapiomus iyi vala :D
00 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla kocana yazık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ben yaparım o ister yapsin ister yapmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılPartnerine mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMidemizi bulandırdın ya
04 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma benimde bulandi 😝
- +1 yıl
Oralsız bir hayat düşünülemez
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
Hemde saatlerce
aa şimdi olmazsa olmaz :D
00 YorumlaYapılırsa daha iyi olur :)
00 Yorumla
+1 yılSize bağlı bu burdakilerin demesiyle olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. bırak sen bu isleri sana gore degil
00 Yorumlabir yap sonra konuşuruz😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılTaharet ne? Sende poponu yalama
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıloralsiz olmuyo maalesef :D
00 Yorumla
+1 yılEe yapcan tabi yeri gelcek ağzına akitcak😊
00 Yorumla
+1 yılKesin yapilmasi lazim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılağzına bile boşalmak isterim
00 Yorumla
+1 yılsen yapma kardeş. :)
10 Yorumlabekar kal sen
01 Yorumla
Soran+1 yılKalırım gerekirse