hep telefonda istiyor
Sevgilim sürekli telefon seksi istiyor
hep telefonda istiyor
Sanırım tanıştığınızdan beri aranıza engeller koymuşsunuz ve bir duvar oluşturmuşsunuz. Dolayısıyla çocuk çekiniyordur bir şeyler söylemeye. Yani senin yanında rahat değil sana istediği gibi dokunup sarılamiyor anladığım kadarıyla yani buluşmalarınızda herhangi bir fiziksel yakınlaşma yok gibi geldi bana. Ancak sen bu duvarı yıkabilirsin diye düşünüyorum. Sevgilinin kucağına yatabilirsin veya kafanı omzuna yaslayıp sarılabilirsin. Ondan sonra kendiliğinden işler olması gerektiği gibi olacaktır diye düşünüyorum:))
Yanyana olduğunuzda çekiniyor herhalde ama tel.de olunca kendini daha rahat hissediyordur o yüzden çekinmeden söyleyebiliyordur bunu.
ama telefonda masallahi var ve cekinme hic yok cok acik net konusuyyor
yanimmda ise farkli hic bana yaklasmiyor bile
Orada bir cesaret geliyor demek ki :D Gerçekte hiç tecrübeniz olmadığından nasıl yaklaşması gerektiğini bilmiyordur hem müsait ortamınız falan oluyor mu ki ilişki yaşayacak mesela bir evde başbaşa kalırsınız sana yaklaşmaz o zaman sorun var derim ama ortam bulamıyorsunuz onun da etkisi vardır bunda :)
böyle alışmış demekki sevişme platformları farklı kimi yatakta kimi telde. hiç yakınlık yaşamadıysanız bu böyle devam eder bişey en baştan beri yoksa sonradan oluşmaz.
Cevap
13Cevap
çok ilginç, ya korkuyor, ya da becermeyeceğini ve seni memnun edmeeyeceğini düşünüyor. gercek anlamda hiç yakınlaşmadınızmı öpüşme bile
Tuhaf olan 3 yıldır gerçek anlamda ilşki istememesi. Vardır bir sorunu.
telefon seksi nasil oluyor aciklarmisin gercekten merak ediyorum
tuhafmış oda.. gerçeğini istemiyor telefonda.. çok garip..
hiçte tuhaf değil tamamıyla evliliğe bırakmıs gerçegını
Geceleri canı çekiyordur :) Yaşta 30-35 yazıyo sende gerçkten öyleyse tuhaf gerçekten
telde sex süper birşey oda benim gibi hastası olmuş ama karşılaşınca yapmaması ilginç,telde yapmak süper ama gerçekte yapmak dahada güzel gerçeğini yapmadınızmı?
telefonda acik acik neler soyluyor? yazman mümkün mü :)
cok gereksiz bir sey istiyor..
:) Sizin ikinizinde bir uzmana görünmesi lazım
ufku telde yapacak kadar demekki
telefon sapığı olabilir dikkat et
güzel değilmi sen zevk almıyormusn
boşalmadan uykusu gelmiyorsa ne yapsın garibim
telefonda kalsın bence
başbaaş olmuyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar