Sevgilimle aramızdaki cinsel tutku çok güçlemeye başladı?

Annem vefat ettikten sonra İstanbul'dan Ankara'ya taşındık. Üniversite değiştirdim. Gerçi ilk annem vefat ettiğinde 1. sınıftım zaten. şu an son sınıftayım 2 yıldır da bir sevgilim var. Ciddi düşünüyoruz. Babamla falan tanıştılar. Ben de ailesiyle tanıştım. Bazen ailesi ona ulaşamayınca direkt beni arıyor bana soruyor falan. Öyle yakınız. Ama son 1 aydır falan aramızda değişik bir çekim var gibi. Tutku git gide artıyor. Yakışıklı olmasından mı yoksa aşkımın artmasından mı bilemem ama gerçekten bazen karşı koyamayacak gibi oluyorum. En son 3 gün önce çok yakınlaştık. Ama onu hiç öyle görmemiştim. Son anda bitanem eğer şimdi birlikte olursak istemeden de olsa canını yakarım kendimi tutamam eminim falan demişti. Ve öyle bırakmıştık. Ama daha normal bir zamanda eminim olacak. Bugün değilse de yarın. Korkmuyorum desem yalan olur. Bir de benden soğur mu acaba tereddütü var. Bir arkadaşım 2 hafta önce biriyle çıkmaya başladı birlikte olunca çocuk soğuyup terk etmiş. Arkadaşım bana sana da aynısı olur kesin diyor. Bir akıl verin ya. Bu konuda tecrübe sahibi olanlar özellikle...
Sevgilimle aramızdaki cinsel tutku çok güçlemeye başladı?