Sevgilim beni arzulamıyor mu bir ağzını arıyım dedim ama sen bilirsin falan diyor?

Bu çocuk cool takılarak seni etkilemeye sabrın sonu selamet düşüncesi ile finale vize yani sana sahip olabilmeye çalışıyor. Bundan büyük oranda eminim sana diyeceğim sakın kaybetme korkusu ile yanlış şeyler yapma çünkü sonuçları telafi edilemeyecek hatalara yol açar daha da önemlisi seven erkek sevdiği kızın böyle bir riske girmesini istemez sonuçta ölümlü dünya..
Kaybetme korkumdan böyle bişey yapmam zaten bu yüzden kaybediceksem anında defolup gidebilir
Çoğu kız farkında değil malesef ne istese yapıyorlar yapmamak gerek
bir kadın benimle böyle konuşsun öyle bozarım ki bir daha telefonu alamaz eline.
Neden ki?
Çok iyi bir yere değinmissin. Dediğin gibi bakınca harbiden hakaret etmiş
Sen ne ahlaksızz birisin ya şuna bak resmen aranıyor bir de beni istemiyor musun diyor sizde utanma arlama kalmamış ya. Seninle sevgili olan erkeğin beynine tüküreyim
O tek kişi dediğin adam sevgilim dediğin kişi olmayacaksa neden berabersiniz? O kısmına çok takıldım bence çok ağır olmuş ama senin ki fazla takılmamış tabi.
Tek kişi derken evlendiğin kişi anlamında
Cevap
49Cevap
Çocuk istemem yan cebime koy diyor sende ne istediğini bilmiyorsun. senin gibi kızlar yüzünden Napacağını şaşıran adamlarla dolu. Adam illa gel sevişelim dese abaza yok sen istemiyorsan tabiki zorlayamam dese sizi istemiyor oluyor. Sen ona değil de kendine sor ben sevişmek istiyor muyum istemiyor muyum diye. Büyük bir ihtimalle bekaret korkusu bürümüş senin zihnini it gibi isterken köpek gibi de korkuyorsun.
Birlikte olmak değil de sevişmek falan olabilir üstü kapalı
Haklısın ama soyunma olmadığı sürece birşey olmaz ben kendime güveniyorum
Komiksin 😃
it gibi arzuluyor ama şu sevgili lafını bırakın. seven adama sevgili denir. ziken adama değil
Adama açık açık karşıyım demişsin, kibarlık yapıp geri adım atmış işte. Daha ne istiyorsun a kızım?
Korkuyor kızım. baksana hayır be falan senin agzni aradığını biliyor ama seni dusundugun anlamda değil yani sen onu deniyorsun zannediyor yoksa apaçık istiyor işte
Hayır be yi ben yazdım
Zaten ben o yazdı demedim. ki sadece temkinli davranıyor
O zaten istiyor ama istemesi de bende soru işareti yaratıyor seven erkek ister mi
En çok seven erkek. ister
Çocuk ne yapsın tecavüz edicrm mi desin istiyo belli ama sen istemiyosun diye düşmüyo üstüne bende öyleyim ya😂
Sevdiğin kişiyle de mi yapmak istersin yani
herife ama çile çektirmişsin yahu, vereceksen ver uğraştırma adamı :D :D
Deli gibi istiyor da çaktırmıyor. Kanma bu numaralara istediğini alırsa bir kere hemen atar poşet gibi.
Bubkonudabkorkuyo
Keske ben alsam bir gun sonraya ev tutar cagirirdim
Neye korkuyo
Agirdan satmis cocuk kendini. Aclik gostermiyim hatunu korkutmayayim cabalarinda. Ama vermezsen bu cocuk senden 2ay icinde ayrilir :)
Çokta umrumda
Ne desin? İstemiyorum demişsin, yok illa istiyorum diye tuttursun mu? Sen de istemem yan cebime koy kafasındasın. O çocukla pek yalnız kalma kendini salarsın yoksa.
Sen değil o senin ağzını aramış hatta tepkini ölçmüş
su muhabbetin yarisini bile yapmma yani uzatmaya ne gerek var...
Neden
bastan konusulup anlasilmis emmelio gommeli yok diye.. vermem demissin oda ok demis saygi gostermis.. uzerine konusulmaz ancak sevisirken yalvarirsan sok sok diye ancak ozaman yapar (yapardim) ergen gibi ayni konuyu lastik gibi cekip uzatmanin anlami yok yani
ben sevdiğim kişiye el süremem sevdiğim kişiyi hayal ederek eskortlar ile birlikte olurum. O seni gerçekten sevseydi eskortlar ile birlikte olurdu sana bunu yansıtmazdı :)
Ufff hiç romantik değilsiniz sevgilinde de odunluk sezdim😒 gerçekten seviyorsa bekler.
Dişi sineği bile Arzular Ada'm blöf yapıyor 😂😂😂😂👍🏻👍🏻
Builder de doğru söylüyor usta Ada'm haklı
baskı kurma cabasında baskı ile ısrarcı bir şekilde isteyecek
Yoklama çekerken bir bakmışsın el kaldıran kimse yok😕
İstemem yan cebime koy dcemde bir direk yapalım dememiş :)
Sen istersen severim seni diyor istemezsen ypmam diyor
Arkdaş ne varoş insanlarsınız. Hayır istemiyorum diyip çocukta sana bağlı diyince beni istemiyormu diyorsunuz.
Peki adam cidden tamam yapalım seks dese ne tepki verirsin gerçek'den kabul edermisin?
Hayır ama sevişmek olur
çrlcplk mı sevişmek?
Hayır
Gel yatalım dese mi iyi? Adam kararına saygı gösteriyor işte ne güzel
sevgiline allah yardım etsin
Neden öyle dedin
gayet senin görüşüne saygılıa çıklama yapmış sana ama sen hala olmayacak diye gösterip bir de hala arzulasın istiyorsun. sabır sınamışsın
bir acıgını bulsa mikecek sen arzulamak diosun 😂😂
Seni korkutmak istemiyor bir yan yana gel. görürsün ama. cok. soguk konusuyo
He dersen hemen gelicek gibi 😂
Ayak yapıyor sana ya :) İnanma bunlara :)
Burda kim kız kim erkek mık kıym
Yeşillileri ben yazdım işte
Yiyişek mi diyonuz birbirinize nasıl çiftsiniz anlamadım ki hangi kabile reyiz? :D
e demiş adam istiyorum diye işte
ağırdan alıyo dürzü :D
hee amkkk bir saat bunu my okuyalım...
sevgilin seni sevmiyo
Nerden anladın
çünkü bıkkın olsada olur olmasada modunda yazmış yani seni ilişkiye zorluyo kesin istesin ki onunla olayım modunda
Nerde zorlandığını gördün
cümle vurgusunda istemiyosun diyo seni zorlamam diyo psikolojikmen senin bunu normal bişey gibi karşılamanı sağlıyo ona güvenmen gerektiğini söylüyo
başına bela almak istemiyor
o da senin fikrini sormuş
mavi ekran verdim reyiz
En ilerisi olmaz demişsin kızım kafan mı güzel
Evet ama ısrar bile etmedi
Israr etse tecavüz mü edecen cevabını alacağını düşünür öpüşmez bile seninle 😁
Öpüşüyoruz zaten
😴 öfff
resmen tıyatro sergılemıs cocuk kanma buna kanma
Nasıl yani
verirsen becercek vermezsen yok
Sen ne ssaalaksın yau 😂😂😂
Niye
Hahahah tipik ergen beyni..
O istiyor tav olmanı bekliyor
İstersen gol atmaya hazır
Bu sana kaymak peşinde sadece
Yazık çocuğa azmis :)
versen nefessiz ziker
sanki sen birlikte olmak istiyor gibisn?
Birlikte olmak değil de sevişmek falan
buluştuğunda yakınlaş sende?
Dışarıda buluşuyoruz nasıl sevişelim
sinemaya gitsene
Sinemayı düşündüm ama nasıl olucak ki yan koltuklarda insanlar olur
arkalarda oturun orada bunlar normal kimse size karışmaz
Tamam teşekkür ederim
neler yapıcaksın aklında birşeyler var mı
Sen ver bak o nasıl alıyor 😜
İstiyor
Ayak yapıyor
istiyo işte