Olay şu ki, evlenmek istemiyorum. Başka insanlara cinsellik açısından da güvenim yok. Kendimi tatmin edebileceğimden eminim ama acımasından korkuyorum. Bir fikri olan var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım öncelikle , gizli kullanıcı olmak zorundaydım. Malum , cinsellik ile ilgili erkekler çölde su bulmuş gibiler. Aşağıda yazılanları ve senin yorumlarından bir kısmını okudum. Çok doğru düşünüyorsun. Onlarca erkek her türlü şey yaparken , biz bir zar parçasına bağlıyız. Yapsak da 'namussuz' oluyoruz. Erkeklerin hepsi 'namusunu' çoktan kaybetmişken... İlk önce belirtmeliyim ki bakireyim. Hiç böyle bir düşüncem yoktu ama seni nedense haklı buldum. Soruna gelecek olursak... Sen bunun yanıtını burada bulamazsın kanımca. Çünkü çoğunluğun 'sözde' Müslüman olduğu bir toplumdayız. Hristiyanların büyük bir çoğunluğu zaten kendileri bozuyor. Eğer İngilizcen yeterliyse , yabancı biriyle bu konu hakkında konuşabilirsin gibi geliyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım benim, sonunda gerçekten beni anlayan insanlar bulmak güzel.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Ben korkumdan başaramam böyle bir şey. O kadar yazdığım şeyler maalesef , sadece kafamda olanlar. Umarım bir gün sana layık harika birini bulursun ve sırf zarın var ya da yok diye bir tartışman olmaz. Her şey gönlüne göre olsun. Rica ederim :)
- +1 yıl
Kadınlar haklısınız ama sizi katmıyorum kadınlarda o dediğiniz erkek tiplerine bayılıyor. Kendilerinin meta olarak görülmesi hoşlarına gidiyor. Gerçekten birey gören erkeği sadece arkadaş ya da dost görüyor. Yani çelişki çok. Sizin için söyleyeceğim şeyler sadece kafanızdaki sorulardan uzaklaşın bu düzen böyle gider.
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim. :)
En İyi Cevaplar
Tabiki mümkün.
Uzman bir jinekologdan randevu alarak
Hymenoktomi denilen (kızlık) hymen diye adlandırılmış dokuyu ameliyatla yok edebilirsiniz.
bir zardan kurtulmak için , ille cinsellik yaşamak gerekmez.
Benden size tam destek.
Haklı buluyorum sizi.21 Yorumla- +1 yıl
Apple katılıyor ve destekliyorum
+1 yılYasini sormak isterim.. ama 10 sene sonra daha farkli dusunecksin. Bu seferde is isten gecmesin. Hayat cok kisa.. cinselligi askla bagli oldugun bir erkekle doruklarda yasamanin verecegi hazzi yasamadan ebediyete intikal edersen senin adina cok uzulurum. Elinle.. bakireligini de bozsan.. yatakta bire bir uyumlu oldugun ve asik oldugun bir erkek kadar kendini rahatlatman mumkun ne yazik ki mumkun degil. Lutfen kendi bekaretimi bozablir miyim.. ya da acirmi sorusuna cevap aramaktan vazgec.. bu yanlis dusunceyi nasil ortadan kaldirablirim sorusunun cevabini aramaya yönel derim.
00 Yorumla
+1 yılbakire kal ve sevdiğin birlikte olacagın insana bakire değilim de tepkisini ölçmüş olursun illa kendi kendine bişe yapmak zorunda degilsin ilişki içinde oldugun insan bakirelik önemli diyorsa zaten çıkar hayatından benim için önemi yok ben seni herşeye ragmen seviyorum derse onunla evlenip gercegi söylersin
06 Yorumla
Soran+1 yılOlay bu değil zaten, olay başkasına güvenmemem. Bekaret benim umrumda değil umursayacak insan da hayatımda olmasın.
- +1 yıl
iyide tanımadıgın daha hayatında olmayan birine ben kimseye güvenemem demek mantık dışı
Soran+1 yılBazı şeyler doğuştan sahip olduğun şeylerdir. Güvenmeme olayım bir trajediden gelmiyor.
- +1 yıl
Evlendiğin erkek sana helaldir evlenmemek de bir secimdir. Bakirelik bençim içişn önemli degil diyen bir erkege güvendin diyelim bir insana güvenmek ya da güvenmemek bir konuya odaklanmakla mümkün degildir. Çok güvendiğin biride başka bir konuda güvenini boşa cıkarabilir. Hatalar günahlar tabiki olacaktır bu şekilde kestirip atmaktansa yumuşak huylu olup affetmeyi tercih edersen layık oldugun kişiyi daha kolay bulabilecegini zannediyorum
Soran+1 yılBenim sorunum bekaretle değil zaten.
- +1 yıl
o zaman bekaretinden ne istiyorsun kafan biraz karışık sanırım kusura bakma aklımca bişeyler yazmaya çalıştım insallah daha sağlıklı kararlar verirsin hayatında mutluluklar kardeşim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen herkesin düşüncelerine saygılıyım kesin bir fikrim yok bu konuda cinsel olarak güvenim yok demişsiniz ben de aynı şekilde güven arıyorum o yüzden ilşki yaşamıyorum yaşayamıyorum cinsellik arıyorum ama güven çok önemli benim için o bakımdan anlıyorum sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
Mesela ilk tavsiyem oral yaptir bu dudaklari etkiler
Dudaklar oralda siser sulanir ve acilir
Bu iliskiye hazirlamaktir
Guven konusunda cok hakkisin kimin ne oldugu belli olmaz
Sana musallat olur dayanamaz icine bosalir
Tavsiyem bunu yapacaksan
Tecrubeli olsun sana nasil keyif verilir iyi bilir
Kariyerli olsun sana seviyeli davranir kiymet verir
Sana fikirlerim var istersen tabiki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylediklerine kesinlikle katılıyorum bir erkek bozup övüneceğine ya kendin boz ya da jinekologa hallettir.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağ ol, sonunda gerçekten beni anlayan insanlar bulmak güzel.
+1 yılKendin bozacağına ver bir erkeğe yararlansın bari :D
52 Yorumla- +1 yıl
Ulan😄
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Ben bozayim acimama garantisi veririm sana hela olmam bozarim istemezsen bidaha hayatina girmem ceker giderim
Sana gelirim Gunluk ev tutarim
Bu siteden bu nir kere oldu sen ikinci ol cesaretin varsa datayli anlatayim00 Yorumla
+1 yılkorkacak kadar acı vermez. kimse de seni bu yüzden yargılayamaz. hem bekaret saçmalığını düşünen insanları da kafadan elemiş olursun
10 YorumlaNe hâlin varsa gör dünyada milyarlarca insan var kimse sana kalmadı evlenmwzsende evlenme sen bir yerlerine parmak at dur.
012 Yorumla
Soran+1 yılBunda yanlış olan ne? Bana mı kaldınız demişim ne bu asabiyet?
Soran+1 yılYalnız evlenmemem ve mastürbasyon yapacak olmamı kötü bir şey gibi lanse etme amacı güdüyorsun. Kaldıramadığım şey neymiş?
Soran+1 yılSöylediğin şeyler aynen bu. Sen anlatmak istediğini anlatamamışsan ve ben yüzüne vuruyorsam bu senin problemin.
Soran+1 yılKimse sana kalmadı diyen birisin çok da zeki olmanı beklemiyordum zaten.
Soran+1 yılBuyur tüm resmi göster.
Soran+1 yılSen öyle hayal ediyorsan tabii.
Sevdigin erkeğe sakla kendini cinsellik için, evliliği kast etmedim. Yapay penisler , vibratörler kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHayatına Girecek Her Erkeğe Aynı Yalanı Söyleyecek Kızdır.
Yüzüne Vurulunca; Üf Sana Ne? Be! Salak.. Vs. Karşılıklar Vermesi Muhtemeldir.128 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmaladın?
- +1 yıl
Detayda Yazdığının Garantisi Var mı?
Soran+1 yılDetayda yazdığım şeylerden garantilenmesi gereken hangisiydi pardon?
- +1 yıl
Lüzum Yok Çekilebilirsin.
Soran+1 yılOsmanlı dönemindeymiş gibi takılmak istiyorsan buyur sahne senin.
- +1 yıl
Ne Alakası Var? Çekilebilirsin'in Osmanlı Döneminde Söylenen Bir Kelime Olduğunu İspatlar mısın?
Soran+1 yılZaman makineme atla da gidelim.
- +1 yıl
Öne mi, Arkaya mı?
Soran+1 yılZaman makinemin önü veya arkası olduğunu kanıtlayabilir misin?
- +1 yıl
Olmadığını Kanıtlayabilirsen.
- +1 yıl
Sıradakini Akıt Gelsin Hocam.
Soran+1 yılGenelde Tanrı olgusu için kullanılır ama, "Bir şeyin var olmadığını ispatlamak için önce başkasının var olmadığını ispatlaması gerekir." diye de bir söz var şunun şurasında.
- +1 yıl
Haberin Yon Onlar Tedavülden Kaldırıldı. O Köprünün Altından Ne Sular Ne Ceylanlar Geçti.
Soran+1 yılSen de o ceylanların arasına karışmışsın sanıyorum.
- +1 yıl
Yok Ben Daima Öne Sürerim.
Soran+1 yılKöprüyü yıkalı çok oldu ama.
- +1 yıl
Mimarlarımız Yıkılmasını Müteakip Tekrar Yaptı.
Soran+1 yılO köprü yapılınca da ceylanlar öldü.
- +1 yıl
Hamile Kalan Ceylanlar Yeniden Doğurdu..
Soran+1 yılMezardalarken mi?
- +1 yıl
Hamile Kalmak İçin Doğdular! Ya Hamile Kalacaklar Ya da Kasapla Tanışacaklar..
- +1 yıl
Yaşlıları Bu Defalarca Yaşadı!
Soran+1 yılHepsi kasap kuyruğunda şu an.
- +1 yıl
Bu Kadar Yeter.
Soran+1 yılAa paşamız böyle istedi, hemen cevap bulamamasının üstünü örtelim.
- +1 yıl
Cevap Bulamamak mı? Ortaya Bir Konu Aç Bakalım 1 Saat Karşılıklı Düello Yapalım. Sıkışınca Engellemek Yok? Sen Beni Tanımıyorsun. Paşan Sıkılmadı Yavrum Başkalarına Mesaj Atan Bir Kızla Muhatap Olmak İstemiyor Anladın?
Soran+1 yılBenim kime niye mesaj attığım ne seni ne bir başkasını ilgilendirir. :D
- +1 yıl
Aksini İddia Ettim mi? Sadece Aklınca Benle Düello Yaptığını Sanarken Saçmalıyorsun. :) Algılamadan Yazıyorsun Sıktın. Engelli Soru.
+1 yılKendi kendini masturbasyon yaparken bozacak mısın pek anlamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Seni bu kadar karamsarlığa iten bir erkek mi oldu hayatında yoksa hiç mi erkeklere güvenmiyorsun
Soran+1 yılHiç güvenmiyorum.
- +1 yıl
üzüldüm senin adına bozmak istersen boz sana ait bir şey sonuçta
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Boş hepa etme, Eğer istersen; Bekaretini mithiş bir paraya satabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayat kadını değilim ve olmak istemiyorum. Onedio'dan çok etkilenmişiz bakıyorum.
Soran+1 yılOlmasını istediğim bir şey değil.
bence erkekten alacağın zevki kendin alamazsın. erkeklere güvenim yok diyosun ama işim dolayısıyla emin ol mesela benim sana daha fazla güvenmem gerekebilir böyle bir konuda :)
00 YorumlaSonuçta ince bir zar, kendin de bozabilirsin. Acıya gelince, bir başkasıyla olacağından daha fazla acımaz
02 Yorumla
izin mi istiyosun yeteneklerini mi sorguluyosun anlamadım ama kendin bilirsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn mantıklısı.
Çok zor değil zaten anlık bir acıma oluyor02 Yorumla
Soran+1 yılBu bilginin kaynağı ne?
- +1 yıl
İlki ben olan partnerlerim :)
Neden böyle düşünüyorsun evliliği yani neden istemiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılhayat cınsellıkten ıbaret degıl bu konu hakkında onerebılecegım hıc bırsey yoksa sıze sadece gelecekte mutlu olursunuz umarım
00 Yorumladuş başlıgı ile tazyikli su tut bekaretibi bozmadan orgazm olabirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir doyuma ulaştırmıyor.
Soran+1 yılYok ve cinsellik konusunda birine güvenmeyeceğimi yazdım zaten.
Bu konuyu yabancilarla konusarak cozebilirsin, ingilizce konusunda yardimci olurum.
00 Yorumla
+1 yılVibratör kullanabilirsin, kolayca bozulur bekaretin
00 Yorumla
+1 yılAcı olayı mı? bence sen çok komplikesin önce kafandaki soruların cevabını bul. Sonra onu halledersin.
00 Yorumla
+1 yılİlerde büyük sorun olur sen normal mast yap geç kendi kendini yakma
013 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmayacağım, beni sevecek insan bir zardan dolayı sevecekse, sevmesin.
- +1 yıl
Yanlış yerden yazdım pardon
Birisi daha senin gibi böyle düşünüyordu zorla bana bozdurdu alışmış kudurmustan beterdir hesabı yakmakdan kalkamıyor
Soran+1 yılİyi de ben başkasına güvenmiyorum. Kendimi tatmin etmek istiyorum. Ne yani?
- +1 yıl
Ben sana söyleyim o kızlık gidecek sen eline ne gecerse artık salatalık vibrator vs sokacan yetmicek film izlicen yetmicek en sonunda canlı istiyorum diye tutusacan hooop bir bakmisin birinin altında inliyorsun
Bende bir kere kadın yapmaktan bişey olmaz dedim hergün yapistir
Ne demişler buyuk lokma yen büyük soz söyleme
Soran+1 yılSonsuza kadar biriyle beraber olmam diye iddiam yok. şu an bir başkasının vücudundan çok kendi vücudumu umursayacağım.
- +1 yıl
Ama bir surelik oda bir süreden sonra?
Soran+1 yılKendimle de yeni şeyler denerim ne olmuş. Belki bir gün güvenebileceğim biri de çıkar karşıma. Fark etmiyor.
Soran+1 yılNeden atayım?
- +1 yıl
Seninle birsey konuşacağım lütfen atar misin
Soran+1 yılNe konuşacakmışız onu söyle.
- +1 yıl
Mesaj ararsan öğrenirsiniz hanımefendi
Soran+1 yılBuradan konuşuyoruz işte.
- +1 yıl
Burda konuşulacak olsa burdan derdim demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet boza bilirsin kendi secimin. Ama sacma degilmi. Bence günah bu. Yani bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye günah olsun?
Cevap sahibi+1 yılEsine gelecekte haksızlık değil mi?
Soran+1 yılNe haksızlık olacakmış?
Cevap sahibi+1 yılneyse kusura bakmayin kendi isiniz. Ben gunah diye biliyorum/Ama herkesin kafasi farkli
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu acı kişiden kisiye ve bozdugun cismin büyüklüğüne gore değişir bir erkekle yapılan ön sevilşme vs gbi faktorler olmacagı ıcın daha cok acıyabılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabit vibratörü denesene, hareketli olanlarıda var:)
00 Yorumla
+1 yılyapma fikrin degişecektir bir süre sonra :)
04 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmayacağım, beni sevecek insan bir zardan dolayı sevecekse, sevmesin
- +1 yıl
yaşın kaç
Soran+1 yıl22.
- +1 yıl
sen bilirsin ben yapma derim pişman olabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBmasturbasyon yaptıysan daha önce kalın birşey sokarak bozabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiyar sok anca tatmin eder seni
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ihtiyaçlarımın olması neden yanlış bir şeymiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor?
- +1 yıl
Yalnis bir cümle kurmadım sadece olmasi gerekeni söyledim
Soran+1 yılBen ne sokayım diye sormadım.
- +1 yıl
Nasil bozabilirim dedin bende örnek gösterdim kafana göre takıl. Ozaman ne diim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni tanısaydın seve seve evlenirdin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle iddialı bir cümle kurup gizli olanla mı? Sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece sana özel kalmayı istedim. Başkaları beni görmesin. Sadakatinden şüphe duymayacağın bir eş istemez miydin?
Soran+1 yılİstemezdim.
Cevap sahibi+1 yılGit bakkala bozdur o zaman ne diyeyim.
Acımaz. Seks oyuncağı kullanabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBize nasıl güvenmezsin
115 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ciddi değilsindir...
- +1 yıl
Ciddiyim. Erkeklere nasıl güvenmezsin?
Soran+1 yılÇünkü neden güveneyim? Beni sadece cinsellik için kullanmayacağından emin olduğum tek birisi var. O da benim. Gidip yaşadığımı ona buna da anlatmam. Ne zararım var?
Soran+1 yılAa o niyeymiş?
- +1 yıl
En son ne zaman bir insanla güzelce, mantıklı şekilde konustun , iyi bir diyaloğun oldu?
Soran+1 yılNasıl bir insandan kast ettiğine bağlı.
- +1 yıl
Olgun, mantıklı, konuşmayı bilen?
Soran+1 yılArkadaş anlamında mı aşk anlamında mı şeklinde kast etmiştim. Arkadaş olarak evet. Bu konularda mı, hayır.
- +1 yıl
Kendim için söyledim. Kendimi katıyorum.
Soran+1 yılSeninle iki üç cümle konuşmuş olduk, hala size güvenmiyorum.
- +1 yıl
Bekaretini alacak halim yok, bana guvenmemen için ne yapmisim? Hicbirsey
Soran+1 yılİyi de bekaret benim umrumda değil, birinin alması ya da almaması değil mesele.
- +1 yıl
Tamam ben onu öylesine söyledim.
Bana guvenmesen ne olur? Güvensen ne olur? Sanaldayiz, burdan öteye gitmez hiçbir şey.
Soran+1 yılİyi de kendi vücudumu açmamak anlamında bir güvensizlik. Seninle konuşmaktan rahatsız olacak değilim.
Soran+1 yılKonuşuyoruz işte.
gerek yok yapma bence :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSence yapmalı mıyım diye sormadım zaten.
Soran+1 yılSen beni ne kadar tanıyorsun da ;)
Soran+1 yılE belki yaparım belki yapmam. Pişmanlık başka bir şey
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1-2 dakika acır sonra bidaha acımaz.
00 Yorumla Bozma kendini be isticeğin birini bul ona ver.
00 Yorumla
+1 yılal bir dildo keyfine bak
00 Yorumlailerde pişman olabilceğin şeyler yapma bence
03 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmayacağım, beni sevecek insan bir zardan dolayı sevecekse, sevmesin
Soran+1 yılMesaj atmak falan istemiyorum. Söyleyeceksen burada söyle.
+1 yılolum bozma lan acırr.
00 Yorumla
+1 yılkafayi bozmuşun oni nie bozamayasun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAferinsen bilin acimaz
00 Yorumla Takma penis veya vibratör al
00 YorumlaBozup yine de biriyle ilişkiye girmeyecek misin?
015 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle ilişkiye girecek olsam neden kendim bozmak isteyeyim?
Soran+1 yılSaflıkla alakası ne?
Soran+1 yılE bu da umrumda değil zaten.
Soran+1 yılAlakası yok.
Soran+1 yılSence öyle olması benim gerçekte nasıl olduğumu değiştirmiyor.
Soran+1 yılZaten amacım o. Merak ettiğim şey acı eşiği.
Soran+1 yılO niyeymiş?
Soran+1 yılKonuşuyoruz işte.
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılcocukca bir dusunce kendine gel ve mantikli dusun
00 Yorumla
+1 yılVibratoru sapla bişey olmaz meraklanma
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. kendi bekaretini rahatlıla bozabilirsin
00 Yorumla
+1 yılyav gel, gel hele bir alelacele davranma.
00 Yorumla
+1 yılSalatalık kullan..
00 YorumlaŞişe sok ama cam olsun
00 Yorumla
+1 yılBisiklet sürerken bisikletten düş:)
00 YorumlaTarağın sabını sok 😜😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbozarsın tabiki. Acır ama belli bir süre acır.
00 YorumlaBu düşünceden vazgeç
05 Yorumla
Soran+1 yılEe gelsin, ne olacak?
+1 yılyorum yok
00 Yorumla
+1 yılAy sacmalama ya iyyy
06 Yorumla
Soran+1 yılBu sorduğum sorunun cevabı mı?
- +1 yıl
Acir tabi yapamazsin
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun... Çok mu acır?
- +1 yıl
Dusununce bile korkuyorum ya
- +1 yıl
😅😅😅
Soran+1 yılBen de çok korkuyorum açıkçası. Yine de yapma isteğim daha büyük.
+1 yılMillet manyak B-)
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Hayat bu. İleride farklı düşünebilirsin. Bozacaksan da bir sebebin olsun. Zevk gibi. Bozmak için bozulmaz. Ayrıca şu güvensizlik kısmını anlamadım biraz açabilir misin.
Soran+1 yılKendi bedenimi benden iyi tanıyan yok, zaten amacım zevk yaşamak.
- +1 yıl
Kendi kendine alışkanlık yapman sağlıklı bir durum değil bence.
Sen seni zorlamayacak, gidip orda burda anlatıp ağzına sakız yapmayacak kafa dengi bir Fuckbuddy bul bence. Güvenilir olup olmadığını sorgula. Sonrası kolay zaten.
Soran+1 yılErkeklerden hoşlanmıyorum zaten, teşekkürler.
- +1 yıl
Hmm. Hemcinsten hoşlanma sebepli bir hoşlanmama mı bu?
Bozma ve acı konusuna şöyle tavsiyede bulunayım. Normal kalınlıkta uygun bir cisim bul. Kayganlaştırıp yavaş yavaş deneyebilirsin. Jel falan kullan diyecekler ama ilk etapta en iyisi üç beş damla sıvı yağ :-):-) al sana ayak üstü pratik çözüm :-D
Ayrıca acımaz. Acıyan girişteki kadardır zar değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yapamazsın ver bize halledelim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaka değil kanka sok hıyarı bozulur D:
00 YorumlaYapma bence 😊
00 Yorumlahayret
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye?
Soran+1 yılAçıkladım.
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi merak ediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAcı derecesinin ne kadar olacağını.
- +1 yıl
Nasıl ve nesekilde yaptığına bağlı burada bilen bilmeyen konusuyor ama biliçli olmak çok onemli
- +1 yıl
Rıca
+1 yılbir git ya
03 Yorumla
Soran+1 yılSen git, 1-2 xper için gelmiş cevap içermeyen yanıt paylaşıyor, üstüne de terslemeye çalışıyor. Def ol.
- +1 yıl
ne xperi be, veriliyosa hepsini vereyim sana
Soran+1 yılŞikayet etmiş kıyamam.
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?