Seksi kadin tam anlamiyla ne demektir?ne anlamda soyledi.?(yardimci olan herkes +1 puan

bir kadin nasil olursa seksi olur, neye gore seksidir? sevgilime bir konudan dolayi kirilmistim yanlis anlasildim biraz kirgin oldugumu belli ettim ama sonra gecti artik beni begenmedigini dusundugumu soyledim.boyke dusunmeme bozuldu ve biraz kizdi bende evet neni begenmiyorsun dedim.kizdi ve hayir oyle bir sey ben seni cok begeniyorum cok guzelsin dedi(bunlari soylerken uzgun oldugunu fark ettim boyle dusunmeme uzulmustu) .o yurtdisi da yasiyor pek gorusemiyoruz bir kac defa yuzyuze gelebildik nisanlandiktan sonra ve bana bence sen cok guzel alimli cekici ve seksisin dedi.bunlari inanarak soylemis seksi oldugumu anlayamazsin ama dedim.beden anlayamayim ki bir insan gorunus olarakta seksi olabilir dedi.bu ne anlama.geliyor simdi erkekler icin bu ne demek oluyor. konusmam mi, yuzum mu, vucudum mu? ona seksi gelmistir vs.tam ablayamadim yardimci olursaniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
cok acik giyinen biri degilim onun yaninda da acik giyinmemistim yani kiyafetle bir ilgisi olmadigini belirtmek istedim.
Seksi kadin tam anlamiyla ne demektir?ne anlamda soyledi.?(yardimci olan herkes +1 puan